2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

bende dün doktoa bende bi acayiplik mi var hala -3/4teyim neden kilo almadım dedim
kız daha ne istiyon şükret haline dedi
bebek kilosu boyu iyi olsun da yeter ki alma

KIZLAR!! Biz Aralık 2014 anneleri olarak Bursa'da yaşayanlar için bi buluşma ayarladık. Siz de gelirseniz çooook mutlu oluruz, hep beraber güzel birkaç saat geçiririz. 20 Eylül Cumartesi saat 13.00'da Kent Meydanındaki carribou cafe'de biraz oturup biraz da ebebek'te dolaşıcaz. Kimler gelir bu etkinliğe? Bana özelden mesaj da yazabilirsiniz..

valla ben 700 ödedim tam yedi yüz 7x100 tl banknot. yazık mı çok yazık ama napalım. Bunu neden söylüyorum üzülmeyin diye. ben bile alıştım yani o derece

Canım ben hiç acımıyorum. İçin rahat ediyorsa bebeği düzgün kontrol ettiklerini düşünüyorsan değer bence. Feda olsun.

Uuu iki gün uyumak mi :) uykucu muymuş benim sıpam ya, her sabah uyandırıyordu beni sabahın köründe ne güzel :) yarın ayrıntılıya gideceğiz neyse ki, yoksa bu evham beni yer bitirirdi.

dün bütün gece uyumadı zilli, dediğin gibi sabahları uyandırıyodu beni, bu sabah tık yok, bi kere hissettim onu, sonra kahvaltımı ettim hep tatlı yemeye özen gösterdim gene tık yok, karnımı salladım bi kaç kere tekme geldi, gene sesi soluğu kesildi, insan evhamlanıyo yaa, Allah yardımcımız olsun

maşaallah canım ne güzel
canım kötü olmuş üzüldüm cahillik işte
kızlar arada karnınızda sertleşme oluyor mu.. belli bi bölgesi değil tüm karında ...
canım sürekli olan gerginlik mi yoksa bir an olup geçen sertleşmemi
canım al bendende o kadar dün civile gittim bir şey almak gelmedi içimden hiç heves edemedim bir şeyi beğenemedim oğlumdan çok fazla kıyafet var ve almamaya karar verdim hediyede gelecek boş yere israf yapmış olucam, tek ilk giyeceği hastane çıkışını alıcam,kendimle ilgili eksikleri alıcam
ayy canım şükür bebeğin iyi çok sevindim
çok geçmiş olsun sürekli lavoboya gitmen tansiyon için iyi tansiyonun düşüyordur
rica ederim canımcım burda birbirimizle bişeyler paylaşınca kendimizi iyi hissediyoruz sende çok sağol

evet canım doğru hatırlıyosun benim ilk kızdı 5 yaşında olacak 12 eylülde
hadi hayırlı olsun tekrar bir kız bir erkek:)
Nazli kizimi gordum dr butun olcumlerini yapamadi cuma tekrar cagirdi simdi foto yukleyemedim Inşallah yarin yukleyebilirim yapabildikleri gayet iyi 520 gr olmus kuzum
maşaallah canım
benim arkadaşıma söylemiş bu kız tıpatıp babasına benzeyecek diye çocuk doğdu şu an 8 aylık ve aynı babası
benimde dr elmacık kemikleri seninki gibi olacak annesi dedi ve oldu:)
yok canım benim ilk gebeliğimde öyleydi çok yürüyemiyordum zamanında doğdu
maşaşşah çok şeker bir poz
maşaallah canım, ilk gebeliğimde aynen 63 çıkmıştı dr asla aç kalma çarşı pazar gezerken yanında hep yiyecek olsun bayılırsın demişti
bugün böyle güzel haberlerini alınca dayanamdım gittim 5 li setle takımı olan battaniyesini aldım,birde patiğimiz var Eki Görüntüle 1239557
çok güzeller güle güle giysin
canım inşaallah çabuk iyileşir kuzun
maşaallah kuzularına
canım ben konuşuyorum oğlum şarkı söylüyor:) özel bir şey yapmıyorum, ilk oğlumda hep ilah dinlettim birde farid ferjadı severim onu dinlemiştim bana iyi geliyordu sakinleşiyordum,Kuranı Kerim tabi ki, oğlum gazlıydı ilahiyle uyutuyordum ben çok işime yaramıştı
o da bebek hareketi canım bazen canını da yakacak
hadi gözün aydın maşaallah

canım ne güzel benimkide kocaman yerinde olsam:) iç karnın geniştir

Slm kızlar bende bugün ayrıntılıya gitcem oğluşumu görcem umarım herşey yolundadır ister istemez tedirgin
M ya

inşaallah güzel haberler alırsın

Keyfini yerim ben onların :) insan ister istemez üzülüyor işte. Başladı kuzum hafif hafif az önce. Ağlayacaktim nerdeyse sevinçten :)

Amin inşallah. Alıştırdi kuzular kıpır kıpır hallerine, ister istemez kendini dinlemeye başlıyor insan ters bir şey mi var diye. Allah korusun hepsini. Uykucu sıpalar :)

Ayrıntılı usg den geldim kızlar. kızım 500 gram olmuş maşallah. Her ölçüm iyi fakat mide yeterince dolu çıkmadı. iki saat bişeyler yedim içtim girdim ama yine yeterli derecede büyümedi. kontrol edilcek öteki ay. yani acaba mide borusunda mı bi delik falan var şeklinde soru oluştu doktorun kafasında. umarım öyle değildir. hayırlısını diliyorum Allahtan. bizden haberler böyle. kızım yüzünü göstermedi pek hep elleriyle kapadı. Bir sonraki görüşmede hem şeker yüklemesi hem de bu mide kontrol edilcek. Bi de 3 kilo aldım diye fırça yedim bir ayda. tatlıyı ve hamurişini kesiyoruz. Umarım daha çok almam ve normal bi kiloyla kapatırım hamileliği. Hepinizin sonuçları da iyidir umarım.

ahahah :) 8 tuşe sonrası sezaryen kötüymüş hakkaten ama boşver sen de çocuk da sağlıklısınız ya canım gerisi cidden boş!!!

Hamilelikle beraber kaygılar da artıyor. Güzel düşünmeye çalışıyorum devamlı. Hareket etti mi etmedi mi gibi kaygılar. Ultrason da 3 hafta görmiyim böyle oluyor. Neyse ki 4 gün kaldı şükür.

kızlar civili takip edeniniz var mı ben Bi gittiğimde fiyatlar o kadar uygundu ki annemle şoka girdik bebek kıyafetlerinde indirim bölümü yazıyodu ama ben toplu alışveriş düşünüyorum o yüzden hiç bişey almadım o zaman sonra geçen hafta tekrar gittim ve fiyatlar oncekinin iki katıydı nerdeyse sürekli takip etmek mi lazım belli dönemlerde olur mu indirim zamanı
Bi de ben telden foto ekleyemiyorum bilenler yardımcı olur musunuz

Merve kan pıhtılaşması ikinci gebelikte mî belli oldu doktorun dozu arttırmayı düşünüyormu ileriki haftalarda bende 0.4 kullanıyorum ve coraspin kilom 73 senin kilon kaçtı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…