- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
selam annişler ve meleklerii
benim karnım hala çok küçük çok üzülüyorum böyle olmasına.zaten çok ayıftım hamile kalmadan önce karnım içime çöküktü nerdeyse.şimdi ayva göbeğim oldu o kadar.herkes bebek nerde diyor sanki yalan söylüyorum hamileyim diyesizce bu normal mi?bebeğim çok iyi hatta 1 hafta ilerden gidiyor ama karnım büyümüyor sanki.
en fazla 36. haftaya kadar çalışabiliyoruz diye biiliyorumönceden doğum yapmış arkadaşlar bize söylerse çok iyi olacak valla
bi de hani bize o parayı toplu bi şekilde sgkdan verilecek ya o bütten mi netten mi olacak
sanırım % belli bir oranı verilecek aslında internette hesaplanıyor bi bakın isterseniz.önceden doğum yapmış arkadaşlar bize söylerse çok iyi olacak valla
bi de hani bize o parayı toplu bi şekilde sgkdan verilecek ya o bütten mi netten mi olacak
en fazla 36. haftaya kadar çalışabiliyoruz diye biiliyorum
valla ben 700 ödedim tam yedi yüz 7x100 tl banknot. yazık mı çok yazık ama napalım. Bunu neden söylüyorum üzülmeyin diye. ben bile alıştım yani o dereceHaftaya pzt 450TL ödeyeceğim canım.
valla ben 700 ödedim tam yedi yüz 7x100 tl banknot. yazık mı çok yazık ama napalım. Bunu neden söylüyorum üzülmeyin diye. ben bile alıştım yani o derece
valla ben 700 ödedim tam yedi yüz 7x100 tl banknot. yazık mı çok yazık ama napalım. Bunu neden söylüyorum üzülmeyin diye. ben bile alıştım yani o derece
ya fırınlamabilirsin ya da tencerede kavursanda biraz olur ama bayatlamış bayatlamıştır tadı düzelmiyor ha soğuk bayat ha sıcak bayatKızlar alakasız ama google de bulamadim size sorayım dedim bayatlamış çekirdeklerinizi ne yapıyorsunuz?
bana kalsa ben şimdi ayrılırım izne32 de izne ayrılabiliyoruz ama tabi 5 haftada gidip son 3 hafta kala ayrılmak da kişinin ve sağlık tercihidir.
Uuu iki gün uyumak mi :) uykucu muymuş benim sıpam ya, her sabah uyandırıyordu beni sabahın köründe ne güzel :) yarın ayrıntılıya gideceğiz neyse ki, yoksa bu evham beni yer bitirirdi.
sanırım % belli bir oranı verilecek aslında internette hesaplanıyor bi bakın isterseniz.
maşaallah canım ne güzelSelam canlarım cigerlerizm...
Bugunlerde cok tembelim galiba su saat oldu anca bitti işlerim:)daha ütülerim var yemek yapıcam..
Camasırım var...
Bitmiyo işler....
Kızlar masallah topıgimizde heycan dorukta ..... Bnm kalbim küt küt atıyo... Hele eşim sırf o görsün diye aksam saatıne aldık.. Oda gelicek.. Cok merak edıyo.. Acaba yusufum kıme benzıyo diyo..heraksam merviş hareket ettimi bügün..
Artık sün gece dedım hayatum hareketsiz bi zaman olursa sölerim masallah turp gibi abamı aglatıyo dedım..
Annem ve erkk kardesımde gelmek istiyolar... Dayısı bi hevesli sormayın... Erkek yegni olcakmıs.. Aileye bi erkek dha katılcakmıs.. Kendisi tek de... Artık tek olmıcakmıs... Annem diyo herhafta bişi alıyo koyuyo kenara bizede göstermıyo diye... Dogum yapınca getircekmiş ..
Teyzeler zaten kuduruyo.. Kv dem sürekli arıyo kızım iyimisin diye ki en az haftada 2 defa görüsüyoz...hepsinden Allah razı olsun ... Üstüme cok düşüyolar... Allah eksıklıklerii göstermesin..kızımı görseniz yersiniz yer.. Yemek yiyoruz birden karnına dayıyo agzını usuuuuuuuudd ( yusuff)mamaya del... Bitiyo diye seslenıyo.. Bi ömür... Ne kadar şükretsek az... Evlat gbi dünyanın en güzel şeyini nasip etti bize Rabbim
canım kötü olmuş üzüldüm cahillik işteSlm arkadaslar bugün bir şey duydum ve cok üzüldüm sizlede paylaşayım dedim ben bi okulda sinif öğretmeniyim veliler hamile oldugumu ögrenince ayaklanmislar beni istemiyorlarmis cocuklarinin nakillerini almaya baslamislar ve 2 öğrenci daha giderse sinifim kapanacakmis ve ben norm fazlasi olacagim yani bana açık varsa köy okullari açık yoksa baska ilceler yolu göründü ulasim sorunu yasiyorum zaten bi de bu eklendi üstüne hamile halimle bana bu eziyeti edenleri allaha havale ediyorum ve bunu yapanlar da hep bayan velilerim hep derim bi bayana en büyük kötülüğü hep baska bi bayan yapiyor
canım sürekli olan gerginlik mi yoksa bir an olup geçen sertleşmemikızlar arada karnınızda sertleşme oluyor mu.. belli bi bölgesi değil tüm karında ...
canım al bendende o kadar dün civile gittim bir şey almak gelmedi içimden hiç heves edemedim bir şeyi beğenemedim oğlumdan çok fazla kıyafet var ve almamaya karar verdim hediyede gelecek boş yere israf yapmış olucam, tek ilk giyeceği hastane çıkışını alıcam,kendimle ilgili eksikleri alıcamBöle bi düşünce içindeyim.. Hala bişi yapmadım almadım.. Baslamadım bile hazırlıga... Bayramdan sonra olsun istiyorum baslıım hazırlıga ama sanki gittikçe gözümde büyüyo... Böle içim sıkılıyo bi türlü baslayamadım diye...
Allahım yarabbim ... Örümcek agına yakalanmıs gibiyim... Sanki heryerim yapıs yapış..nedn böle bi durum içindeyim bilmiyorum ama heycandan diyorum kendi kendime.. Tez canlı bi insanım..
Bundan kaynaklanıyo heralde.. Geçicek inş bu hallerımde inş.. Biraz sabır ve zaman istiyorum rabbimden.. Allhım sen bu gönlümdeki içimdeki sıkıntıyı al.. Ferahlık genişlik ver (Amin)
ayy canım şükür bebeğin iyi çok sevindimMerhaba kızlar ben geldim bugün talihsizlikler yaşadım hastanede
İlk gittim doktora sağlık ocağındaki yapılan kan testlerini falan gösterdim sonra ultrason yerine gittim bebeğin kalbinde sanki bi boşluk olduğunu emin olamadığını söyledi çocuk kardiyolojisi görsün dedi oraya gittim kalbinde delik var gibi dedi ay ben ağla ağla teyzemle gitmiştik tam emin olmadı 2 gün sonra tekrar bakalım dedi hemen gittim doktorumun yanına
Ankara da Eyüp Ekici var kızılayda muayenesi tek muayene 360 tl hemen bi kağıt yazdı ona gitmemi istedi
Aradık müsait misiniz diye doktorumun verdiği kağıdı verdik hemen aldı beni inceledi kalbini 15 dk boyunca yok delik dedi ohhh bi rahat ettim anlatamam size... kız dedi o da valla ne cinsiyeti ne kafası hiç birşeyi umrumda değildi kalbinde bir şey çıkmasın diye dua ederken hiç birşeyi görmedi gözüm.. Bir şey yok deyince bi ohhh dedim gözümden yaş geldi o derece
kızımız büyüsün elimi öpmeye getirirsin dedi ne demek ne demek dedim işte böyle şeyler yaşadım
çok geçmiş olsun sürekli lavoboya gitmen tansiyon için iyi tansiyonun düşüyordurKızlar mrb nasılsınız benim canım biraz sıkkın pazar günü yüksek tansiyonla hastahaneye yattım suyum azalmış bide sizce ne yapmalıyım.doktor günde 3,5 litre su iç dedi ama su içindede dakikasında lavodayım
hadi hayırlı olsun tekrar bir kız bir erkek:)rica ederim canımcım burda birbirimizle bişeyler paylaşınca kendimizi iyi hissediyoruz sende çok sağol
evet canım doğru hatırlıyosun benim ilk kızdı 5 yaşında olacak 12 eylülde
maşaallah canımNazli kizimi gordum dr butun olcumlerini yapamadi cuma tekrar cagirdi simdi foto yukleyemedim Inşallah yarin yukleyebilirim yapabildikleri gayet iyi 520 gr olmus kuzum
benimde dr elmacık kemikleri seninki gibi olacak annesi dedi ve oldu:)benim arkadaşıma söylemiş bu kız tıpatıp babasına benzeyecek diye çocuk doğdu şu an 8 aylık ve aynı babası
yok canım benim ilk gebeliğimde öyleydi çok yürüyemiyordum zamanında doğduKizlar herkes karnin cok asagida doyorlar bende bebegi hep sag asagida hissediyorum korkttum birsey olmaz dimi Allah korisun erken dogum falan zaten dr 26 agustostu ayrintili birsey demedi olsa kotu birsey soylerfi pazartesi 25 hafta bitwcek kontrolum var doktora sorarim seker yuklemesi de o gun bakalim cok takildim bu asagida olma olayina
maşaşşah çok şeker bir pozbu arada arkadaşlar bugün detaylı ultrasona girdim,rabbime hamdolsun herşey iyi geçti,480 gram 23 cm dedi dr,sadece diğer bebeklere oranla kemık yapısı uzun,uzun boylu olcak galiba dedien son fotğraf kısmına geldik ki gel gelelim benm bıdık bir türlüü yüzünü göstermiyor,ya sağda ya solda ne yaptıysa dr bir türlü yüzünü göremedik o yüzden kime benziyo kestiremedik oğlumu,bu arada çok oyuncu bir çocuk olcak belli bırakın yüzünü göstermediğini birde eliyle suratını kapattı ya,o derece artist bir oğlum var,ünlüler gibi saklıyr kendini
becerebilirsem resmini atayım o şekilde
maşaallah canım, ilk gebeliğimde aynen 63 çıkmıştı dr asla aç kalma çarşı pazar gezerken yanında hep yiyecek olsun bayılırsın demiştiKizlar bugün kontrolumuz vardi herşey guzel dedi doktorumuz bide beyincigimiz gelisirse degmeyin keyfimize :) hala haftamizi netlestiremiyorlar iki doktorda saglikli olsunda.. 359 gr 22 cm kızım babasi gibi uzun olacak sanirim :) bu arada aclik sekerim 63 çıktı cok düşük sık sık yemek yemem gerekiyormus.. gizli sekerden suphelendi doktor yükleme yapilacak hadi hayirlisi bakalim bizden haberler böyle..
çok güzeller güle güle giysinbugün böyle güzel haberlerini alınca dayanamdım gittim 5 li setle takımı olan battaniyesini aldım,birde patiğimiz varEki Görüntüle 1239557
canım inşaallah çabuk iyileşir kuzunSlm canlarim çok yorucu ve stresli bir gündü şükür sorunsuz bir şekilde atlattik oğluşum uyuyor şimdi cok ağladı yordu kendini akşam 8 de uyudu tum günün yorgunluguyla.sunnetten çok narkoz yordu aslında kendine tam olarak gelmesi 3 saati geçti. İnşallah her geçen gün daha iyi olacak artık bi süre krese gitmicek tabi evde benimle kalacak. Bende çok yoruldum bugun hamileliğimi tamamiylen unuttum oglumun derdine düştüm simdi uzandimda anladım ne çok yoruldugumu.sukur iyi geçti yani sunnetimiz bi süre yazamassam merak etmeyin iyi bakin kendinize:)
maşaallah kuzularınaKızlar bugun benim için süper bir gündü . tetanoz aşımı vuruldum hafif bi ağrısı var korklacak gibi değil yani. Muayenem vardı kuzularımı gördüm biri 354 diğeri 328 gram haftalarıyla uyunlmluymuş çok şükür. Ve ilk defa hareketlerini hissettim mucize bir şeymiş çok mutluyum. Allahım anne olmak isteyen herkese tattırsın bu duyguyu. İnşallah hepimiz sağlıcakla alırız kucağımıza yavrularımızı
canım ben konuşuyorum oğlum şarkı söylüyor:) özel bir şey yapmıyorum, ilk oğlumda hep ilah dinlettim birde farid ferjadı severim onu dinlemiştim bana iyi geliyordu sakinleşiyordum,Kuranı Kerim tabi ki, oğlum gazlıydı ilahiyle uyutuyordum ben çok işime yaramıştıkızlar bişey soracağım bu haftalardan itibaren bebekler annelerinin sesini duyar diyorlar ,peki siz bebeğinizle hiç konuşuyor musunuz? ben konuştuğumu sanıyordum ama aslında sadece hal hatır sorup sustuğumu fark ettim, masal kitabı almaya kara verdim ,sizin tavsiyeleriniz var mı?
o da bebek hareketi canım bazen canını da yakacakMerhaba güzel anneler inşallah herkes iyidir... Benim bir sorum var, bebeğimin hareketlerini çok şükür hissetmeye başladım ama bazen elektrik çarpması gibi birden karnımda irkilme hissediyorum, nadiren oluyor ama merak ettim, bu da mı bebek hareketi? Normalde hissettiklerim balığın yüzmesi gibi ama bu çok farklı...
hadi gözün aydın maşaallahselam annişler
bu tosun dun hareket etmeyip korkuttu beni bugün gittim dr a çok şükür ki herşey yolunda gördüm Arhan'ımı 363gr 21cm olmuş kuzum içim rahat etti haftaya cumada ayrıntılımız var herkesten güzel haberler gelir inşallah
selam annişler ve meleklerii
benim karnım hala çok küçük çok üzülüyorum böyle olmasına.zaten çok ayıftım hamile kalmadan önce karnım içime çöküktü nerdeyse.şimdi ayva göbeğim oldu o kadar.herkes bebek nerde diyor sanki yalan söylüyorum hamileyim diyesizce bu normal mi?bebeğim çok iyi hatta 1 hafta ilerden gidiyor ama karnım büyümüyor sanki.
Slm kızlar bende bugün ayrıntılıya gitcem oğluşumu görcem umarım herşey yolundadır ister istemez tedirgin
M ya
Keyfini yerim ben onların :) insan ister istemez üzülüyor işte. Başladı kuzum hafif hafif az önce. Ağlayacaktim nerdeyse sevinçten :)heracım endişe etme canım ben dun çok kötü oldum sabahtan akşama kadar kendimi dinledim çünkü dediğin gb bir gün öncesine kadar çok güçlü vuruyodu o yüzden çok korktum geceyi de çok kotu geçirdim ama kendimi ve kuzumu boşuna üzdüm o yüzden sende rahat ol canım keyif yapıyo kuzular
Amin inşallah. Alıştırdi kuzular kıpır kıpır hallerine, ister istemez kendini dinlemeye başlıyor insan ters bir şey mi var diye. Allah korusun hepsini. Uykucu sıpalar :)dün bütün gece uyumadı zilli, dediğin gibi sabahları uyandırıyodu beni, bu sabah tık yok, bi kere hissettim onu, sonra kahvaltımı ettim hep tatlı yemeye özen gösterdim gene tık yok, karnımı salladım bi kaç kere tekme geldi, gene sesi soluğu kesildi, insan evhamlanıyo yaa, Allah yardımcımız olsun
aynen benimde hoşuma gitmişti:) tek sorun açlıktan bayılacaktımzaten açlıkta 60 çıkmıştı dr normla bayılma hissin hiç aç kalmıycaksın demişti hey gidi günler bakalım şimdi ne çıkacak kesin yüksek çıkar götürüyorum tatlıyı meyveyi:)
ahh ahh o tuşe yok mu o kadar bakıldı da gittim sezaryen oldum ona yanarım gelen baktı giden baktı8 kere
:)
Merve kan pıhtılaşması ikinci gebelikte mî belli oldu doktorun dozu arttırmayı düşünüyormu ileriki haftalarda bende 0.4 kullanıyorum ve coraspin kilom 73 senin kilon kaçtı acababende pkoluyum, benimde iki düşüğüm var, ikincisi aşılama ile olmuştu. Sonra ege üni de genetik test yaptırdım, öğrendim ki mutasyonlarda sorun var, clexan 4.000 + ecopirin 100 kullanıyorum şu an.
Geçmiş olsun sana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?