2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

  • Kızımız Olacak :)

    OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

    OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

    OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

    OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

    OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

    OY: 1 0,3%

  • Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
slm hamişler çok canım sıkkın hiç evden çıkmak istemiyorum keşke kızımı okula götürüp getircek birileri olsada evden çıkmasam ne iyi olurdu.Kilomdan dolayı kimse hamile olduğumu anlamıyo çok kilo almışsın deyip morelimi bozuyolar bende durduk yere hamileyim de ondan diyemiyorum kimsenin beni görmesini istemiyorum bazen hiç çıkmadığımda oluyo 160 boya 84 kilo bayaaa çok
 
Bende doktordan bu ay firca yerim o zaman
Bende aldim ve almaya devam ediyorum bu ay
 
Merve kan pıhtılaşması ikinci gebelikte mî belli oldu doktorun dozu arttırmayı düşünüyormu ileriki haftalarda bende 0.4 kullanıyorum ve coraspin kilom 73 senin kilon kaçtı acaba

Ben 60 kilo ile hamile kaldım boyumda 1,73 pko'lu olmama rağmen bende hiç kilo yoktu. İkinci düşükten sonra ben kendim istedim genetik test'i, ege üniversitesinde yaptırdım. Doktorum doz arttırımı konusunda bu yeterli senin için demişti hematoloji bölümü, zannetmiyorum doz arttırmı olucağını.
 
Hiç canını sıkıp moralini bozma, şu anda bu konuyla ilgili olarak yapabileceğin bişey yok ki. Sadece beslenmene dikkat edebilirsin, bebek için faydalı şeylere devam edersin faydasız şeyleri tamamen çıkarırsın hayatından. Doğumdan sonra da yine dikkat edersin canım. Emzirme bitince diyete girebilirsin o zaman. Bebeklerimizin sağlığı yerinde olduktan sonra kilo hiiiç önemli değil di mi ama?
 
Merhaba hanımlar prima bebek bezi isteyenler memnuniyet.net adresinden prima adlı konuya memnuniyetinizi bildirirseniz, hediye olarak ücretsiz kargo ile adresinize gönderilecek. ben reklam amaçlı değil de gerçekten ihtiyacı olanlar için yazıyorum. benim ihtiyacım yok artık bebek bezine başkaları faydalansın istedim .
 
KıZlar 3 gundur giremedim ne var ne yok cok cok okuyamasamda popsım arkadasınızın galiba tansıyon sıkıntısı var cnm cok gecmiş olsun benımde ilk gebeliğimin son ayında cıktı limonu su vede stres olmayan bir ortam düşürüyor canını bişeye sakın sıkma ıdrarda proteın atımı olmadıgı sürece inş bişey olmaz Allah'ın izniyle benimde bu gebeliğimde ilk aylarda oldu cok şükür elhamdurullah şuan iyiyim son aylardada coıkmaz inş seninde bir an önce düzene girer
 
Maşallah kuzularına. Ne çabuk büyüyorlar.

Arkadaşlar dün ben de tetanoz aşımı oldum, hiç ağrı hissetmiyorum. Hemşireye söyledim aşıyı yaparken internette ünü çok kötü bu aşının diye. Yanlış yere yapılıyor ondan ağrı yapıyor dedi. Benim omuz başıma 3 parmak mesafeye, epey yukarı yaptı. Çok şükür korktuğum gibi olmadı. Darısı sizlerin başına.
 
Hiç canını sıkma bende zayıf oldugum için hiç 21 haftalık gibi gorunmuyorum yok cnm ne hamilesi diyorlar hiç tskmıyorum ilk bebegimdede boyleydım kızım 3500 dogmuştu doktor bile şaşırmıştı kimseyi takma daha neler solicekler sutun yetmiyo mama ver vs şimdiden kulak tıka cnm hayırlı dogumlar
 
Ben de aynı durumdayım. Ne karnım büyüyor ne kilo alıyorum. Kafamıza takarsak kötü olur akışına bırakalım.
 
Evden çık tabii ki canım günlük yürüyüş yapmalısın hep evde kalırsan daha çok kilo alırsın. Çok kilo almışsın diyenlerden de uzak dur ne kırıcı insanlar var, bana da senelerce çok zayıfın dediler millete ne oluyorsa. Sonunda çareyi halimden memnunum diyerek buldum.
 

Canım merak edilecek birşey yok hamilelerde kolesterol yüksek çıkabilir kolay değil karnında bi can taşımak yediklerine biraz dikkat et ama hiçbir şeyden de geri kalma unutma yediklerin bebişine de gidiyor


Herkesin yapısı farklıdır demek ki sen de böylesin canım.Başkaları için hamile kalmıyoruz ya benim de 3. bebeğim millet bir sürü değişik laf söylüyorlar hiiiiiççç aldırmıyorum korunmuyor muydunuz diyeni mi ararsın makina gibisin sen de diyeni mi ararsın insanlar çok dengesiz olmuşlar ne münasebetle ne ara samimiyetle bana bu tarz sorular sorarlar hiç anlayamıyorum ben insnlarla böyle konuşamam cidden ne kadar yırtık insanlar var görmemezlikten duymamazlıktan gel bebişlerinin keyfini çıkar
 
Bebek arabamızı aldık, çook mutluyummmm. Darısı almayanların başına :)
Oğlumuza alacağımız en büyük parça bu o yüzden çok heves etmiştim.
İşte arabamız

Güle güle kullanın cnm çok güzel nerden ve kaça aldınız mahsuru yoksa . darısı bize
 
Güle güle kullanın cnm çok güzel nerden ve kaça aldınız mahsuru yoksa . darısı bize
Teşekkürler canım. Ankara'da istanbul yolunda bebe de marche mağazası var oradan aldık. 1570 tl, markası Jane muum+matrix ana kucağı. Daha güzeli sizlerin olsun inşallah.
 
slm fistiklar bi cee demeye geldim size bakmadan yatamiyorum bu saatler anca firsat oluyor bakmaya.tum gun oglumla ugrasiyorum yurumeye bile korkuyor pipim acir diye pek kiymetli canimiz aksama kadar dibimde ayaga bile kalkmiyor dogru durustt:)yarin doktor kontrolu var pipisinin masallah simdiyekadar sorunu olmadi insallah olmazda yarinda kontrolumuzu yaptiririz cogu gitti azi kaldi sayilir :)tabi krese 10 gun falan gitmez artik ne zaman tam iyi oldu o zaman gonderirim:)
karnimdaki oglusa gelince abisinden ona firsat kalmiyor iki gundur geceleri cok kipir kipir ben uyumak istiyorum o tepinmek kontrolumuz ay sonunda kilo durumu aldi basini gidiyorr hahayyy olsun yaww napalim ogluslarim sagolsun :)

insallah sizlerde keyfiler yerindedir gecmise bakamiyorum insallah oglusum bi tam iyi olsun burdayim yine hep opuyorum hepinizi :)
 
Kızlar o gün doktor da telaşeden doktor ne dese duymadım boyu ne kilosu ne valla kağıda yazmış ama bunlar ne demek ki

BPD: 49 MM
AC: 155 MM
FL: 35 MM Tahmini fetal ağırlık 663 gram (iyi mi bu?)

Suyum azalmış daha da çok içmen lazım dedi
 
Slm kızlar geldim ben bebişimi gördüm herşey yolunda şükür ama detaylı tarama yapamadı çünkü tam o sırada bi hastası hastanedeydi doğum için ve 7 cm açılması olduğu için oraya gitmek zorundayım dedi haftaya kaldı anlıcağınız bizim detaylı nese oğluşumu gösterdi herşey yolunda dedi ya buna da şükür :) 22 cm 347 gr olmuşuz çok şükür :)
 

soyle oluyor simcik canim, fl kaval kemigi uzunlugu. bebeginin boyunu bu degeri 7 ile carparak bulursun. yani bebisin 24-25 cm civari :) ac karin capi, bpd ise kafatasi capi :) degerlerin gayet guzel masallah kuzuyaaaaa
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…