- 10 Mayıs 2012
- 1.140
- 1.311
- 158
Bende doktordan bu ay firca yerim o zamanAyrıntılı usg den geldim kızlar. kızım 500 gram olmuş maşallah. Her ölçüm iyi fakat mide yeterince dolu çıkmadı. iki saat bişeyler yedim içtim girdim ama yine yeterli derecede büyümedi. kontrol edilcek öteki ay. yani acaba mide borusunda mı bi delik falan var şeklinde soru oluştu doktorun kafasında. umarım öyle değildir. hayırlısını diliyorum Allahtan. bizden haberler böyle. kızım yüzünü göstermedi pek hep elleriyle kapadı. Bir sonraki görüşmede hem şeker yüklemesi hem de bu mide kontrol edilcek. Bi de 3 kilo aldım diye fırça yedim bir ayda. tatlıyı ve hamurişini kesiyoruz. Umarım daha çok almam ve normal bi kiloyla kapatırım hamileliği. Hepinizin sonuçları da iyidir umarım.
Merve kan pıhtılaşması ikinci gebelikte mî belli oldu doktorun dozu arttırmayı düşünüyormu ileriki haftalarda bende 0.4 kullanıyorum ve coraspin kilom 73 senin kilon kaçtı acaba
Hiç canını sıkıp moralini bozma, şu anda bu konuyla ilgili olarak yapabileceğin bişey yok ki. Sadece beslenmene dikkat edebilirsin, bebek için faydalı şeylere devam edersin faydasız şeyleri tamamen çıkarırsın hayatından. Doğumdan sonra da yine dikkat edersin canım. Emzirme bitince diyete girebilirsin o zaman. Bebeklerimizin sağlığı yerinde olduktan sonra kilo hiiiç önemli değil di mi ama?slm hamişler çok canım sıkkın hiç evden çıkmak istemiyorum keşke kızımı okula götürüp getircek birileri olsada evden çıkmasam ne iyi olurdu.Kilomdan dolayı kimse hamile olduğumu anlamıyo çok kilo almışsın deyip morelimi bozuyolar bende durduk yere hamileyim de ondan diyemiyorum kimsenin beni görmesini istemiyorum bazen hiç çıkmadığımda oluyo160 boya 84 kilo bayaaa çok
Maşallah kuzularına. Ne çabuk büyüyorlar.Kızlar bugun benim için süper bir gündü . tetanoz aşımı vuruldum hafif bi ağrısı var korklacak gibi değil yani. Muayenem vardı kuzularımı gördüm biri 354 diğeri 328 gram haftalarıyla uyunlmluymuş çok şükür. Ve ilk defa hareketlerini hissettim mucize bir şeymiş çok mutluyum. Allahım anne olmak isteyen herkese tattırsın bu duyguyu. İnşallah hepimiz sağlıcakla alırız kucağımıza yavrularımızı
Hiç canını sıkma bende zayıf oldugum için hiç 21 haftalık gibi gorunmuyorum yok cnm ne hamilesi diyorlar hiç tskmıyorum ilk bebegimdede boyleydım kızım 3500 dogmuştu doktor bile şaşırmıştı kimseyi takma daha neler solicekler sutun yetmiyo mama ver vs şimdiden kulak tıka cnm hayırlı dogumlarslm hamişler çok canım sıkkın hiç evden çıkmak istemiyorum keşke kızımı okula götürüp getircek birileri olsada evden çıkmasam ne iyi olurdu.Kilomdan dolayı kimse hamile olduğumu anlamıyo çok kilo almışsın deyip morelimi bozuyolar bende durduk yere hamileyim de ondan diyemiyorum kimsenin beni görmesini istemiyorum bazen hiç çıkmadığımda oluyo160 boya 84 kilo bayaaa çok
Ben de aynı durumdayım. Ne karnım büyüyor ne kilo alıyorum. Kafamıza takarsak kötü olur akışına bırakalım.selam annişler ve meleklerii
benim karnım hala çok küçük çok üzülüyorum böyle olmasına.zaten çok ayıftım hamile kalmadan önce karnım içime çöküktü nerdeyse.şimdi ayva göbeğim oldu o kadar.herkes bebek nerde diyor sanki yalan söylüyorum hamileyim diyesizce bu normal mi?bebeğim çok iyi hatta 1 hafta ilerden gidiyor ama karnım büyümüyor sanki.
Evden çık tabii ki canım günlük yürüyüş yapmalısın hep evde kalırsan daha çok kilo alırsın. Çok kilo almışsın diyenlerden de uzak dur ne kırıcı insanlar var, bana da senelerce çok zayıfın dediler millete ne oluyorsa. Sonunda çareyi halimden memnunum diyerek buldum.slm hamişler çok canım sıkkın hiç evden çıkmak istemiyorum keşke kızımı okula götürüp getircek birileri olsada evden çıkmasam ne iyi olurdu.Kilomdan dolayı kimse hamile olduğumu anlamıyo çok kilo almışsın deyip morelimi bozuyolar bende durduk yere hamileyim de ondan diyemiyorum kimsenin beni görmesini istemiyorum bazen hiç çıkmadığımda oluyo160 boya 84 kilo bayaaa çok
günaydın kızlar az önce sağlık ocağından geldim de tahlil sonuçlarını aldım kolesterol biraz yüksekmiş varmı aranızda benim gibi kolesterolu yüksek olan? ne yicem içcem napcam şimdi kafam karışık hiç bilmiyorumda
slm hamişler çok canım sıkkın hiç evden çıkmak istemiyorum keşke kızımı okula götürüp getircek birileri olsada evden çıkmasam ne iyi olurdu.Kilomdan dolayı kimse hamile olduğumu anlamıyo çok kilo almışsın deyip morelimi bozuyolar bende durduk yere hamileyim de ondan diyemiyorum kimsenin beni görmesini istemiyorum bazen hiç çıkmadığımda oluyo160 boya 84 kilo bayaaa çok
Güle güle kullanın cnm çok güzel nerden ve kaça aldınız mahsuru yoksa . darısı bizeBebek arabamızı aldık, çook mutluyummmm. Darısı almayanların başına :)
Oğlumuza alacağımız en büyük parça bu o yüzden çok heves etmiştim.
İşte arabamız
Teşekkürler canım. Ankara'da istanbul yolunda bebe de marche mağazası var oradan aldık. 1570 tl, markası Jane muum+matrix ana kucağı. Daha güzeli sizlerin olsun inşallah.Güle güle kullanın cnm çok güzel nerden ve kaça aldınız mahsuru yoksa . darısı bize
Bebek arabamızı aldık, çook mutluyummmm. Darısı almayanların başına :)
Oğlumuza alacağımız en büyük parça bu o yüzden çok heves etmiştim.
İşte arabamız
Kızlar o gün doktor da telaşeden doktor ne dese duymadım boyu ne kilosu ne valla kağıda yazmış ama bunlar ne demek ki
BPD: 49 MM
AC: 155 MM
FL: 35 MM Tahmini fetal ağırlık 663 gram (iyi mi bu?)
Suyum azalmış daha da çok içmen lazım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?