2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
yulaf ezmesi ye tatlım onu su ile pişir daha sonra üstüne soğuk süt bal ve tarçın koyup ye hem uzun süre tok tutar hemde kolestrolü düşürür,,,

bu arada kızlar sat göre doğum tarihim 14 Ocak
usgye göre 25 Ocak
doktor yüksek ihtimaller ikisinin ortasında olur dedi

Bayanlar 24.haftamın içindeyim. Bebegim tam kasığımda pıt pıt tekme atıyo. Elimlede hissediyorum ama bu haftada bukadar aşagıda atması normal mi? Endişelendim birden

Bayanlar 24.haftamın içindeyim. Bebegim tam kasığımda pıt pıt tekme atıyo. Elimlede hissediyorum ama bu haftada bukadar aşagıda atması normal mi? Endişelendim birden

Tecrübeliler cevap verir herhalde canım ama normal herhalde çünkü arkadaşımında öyleydi aşağıya yakın

Cnm inanki gecen bende yazdımda tekneler hep aşağıda ama karnım baya cıktı aşağıda durmuyo kızımdada aşagıda oldu ama ben erkek cocuğu hep midene yakın olur dıye duyarım benimki iki kere erkek. Denıldı degişirmi bilmemde :)))

Tecrübeliler cevap verir herhalde canım ama normal herhalde çünkü arkadaşımında öyleydi aşağıya yakın
Canim doktor ultrason da bakarken bebeğe o kadar asagida bakiyor ki bazen bacagimda mi o bebek diyesin geliyor
Henüz hareket hissetmiyordum ama asagida benimki de baya sanirim

Silam gecmis olsun bian once iylesir oglusun minakta ilgi istiyor demek ki canim

soyle oluyor simcik canim, fl kaval kemigi uzunlugu. bebeginin boyunu bu degeri 7 ile carparak bulursun. yani bebisin 24-25 cm civari :) ac karin capi, bpd ise kafatasi capi :) degerlerin gayet guzel masallah kuzuyaaaaa

Yazdıkların benim içinde çok faydalı oldu canım, dr kilosunu söylemişti ama ya ben boyunu sormayı unutmuştum yada söyledi ama ben o anki heyecandan hatırlamıyorum.
Hemen çarptım ve 30 cm bebeğim
Çok teşekkürler.

seninki 30sa benimkinin 24 falan olması normal arada 3 hafta var

canim artik bebeklerimiz gobeklerimizde buyuk yer kapliyor, ayaklarini bazen asagilara dogru sallandiriyor olabilir :) rahim yukari dogru buyuyor ama yer degistirmiyor.. korkma normal demisti bana da dpktorum kimi zaman kasikta kimi zaman gobek deliginde hissediyorum ben de endiselenme bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…