Yazdıkların benim içinde çok faydalı oldu canım, dr kilosunu söylemişti ama ya ben boyunu sormayı unutmuştum yada söyledi ama ben o anki heyecandan hatırlamıyorum.
Hemen çarptım ve 30 cm bebeğim
Çok teşekkürler.
Iyi geceler canimSabah iş var ben kaçar kuzular öpüldünüz
iş yerinden görüşmek üzere
Anam sizin bebisler ne kadar uzunnbenim kizim 18cm minyon olcak heralde
ne dwmek canim rica ederim :) maaallah bebisine senin ailede uzun boylu cok sanirim boylu olacak bence seninki
Cnm inanki gecen bende yazdımda tekneler hep aşağıda ama karnım baya cıktı aşağıda durmuyo kızımdada aşagıda oldu ama ben erkek cocuğu hep midene yakın olur dıye duyarım benimki iki kere erkek. Denıldı degişirmi bilmemde :)))
Canim doktor ultrason da bakarken bebeğe o kadar asagida bakiyor ki bazen bacagimda mi o bebek diyesin geliyor
Henüz hareket hissetmiyordum ama asagida benimki de baya sanirim
canim artik bebeklerimiz gobeklerimizde buyuk yer kapliyor, ayaklarini bazen asagilara dogru sallandiriyor olabilir :) rahim yukari dogru buyuyor ama yer degistirmiyor.. korkma normal demisti bana da dpktorumkimi zaman kasikta kimi zaman gobek deliginde hissediyorum ben de endiselenme bence :)
Oledir tabi bakalim bi sonraki kontrolde az cok belli olur maşallah bebislere benimkide 520g bana cok iyi geldi gecen gun mağaza ya bi kadin geldi babamla konusuyolardi kizi erken dogum yapmis 7aylik 1kilo dogmus onla kiyaslayinca masallah dedimfairtyle'ninde söylediği gibi aydan aya farklılık gösterebiliyormuş boy ve kilo, benimkinin kilosu da 582 gr, biraz daha fazla olabilirdi ama bu kadar kilo almış bebişim, sağlıklı olsunlar da en önemli olan o
herkese iyi geceler.. bugunumu anlatayım..
sabah asımı oldum basta hiçbişi yoktu... sonradan sonradan hafifce agrımaya basladı..
biraz şişti ama dayanılmayacak birşey degil kesinlikle dert bile etmıyorum....
sonra arkadaslarla oturdum..
muhabbet sohbet...
aksam ayrıntılıya gıttık eşimle...
şükürler olsun hiçbirseyın garantısı olmamkla beraber hiçbir sorun cıkmadı elhamdülillah...
bebegimi bu kadar yakın hısetmedım... o kadar güsel anlardıki videosunu aldık.. renksiz ama 4 boyutlu fotomuzu aldık...
içerde keyfi yerindeydi ...
elini cenesinin altına koymus öle düşünüyodu
co mutluyum..eşimle bi ara gözgöze geldik gözleri dolmustu.. ben gülüyodum ama gözlerimde yaslarla
ya ne kadar tarif etsem azdır.. böle bi duygu yok.. masllah kzum 748 gr olmus boyunu sölemedi...hala 3 kılo almısım... oda bebege yaramıs heralde..
bügunude böle atlattık hamdolsun..
sizlerde iyisinizdir inşallh
Masallah kuzuna bacim ne guzel iste bebis buyumus zaten o ani ne kadar tarif edersen et anlatilmiyo ki sadece yasiyorsun mukemmel bi duyguherkese iyi geceler.. bugunumu anlatayım..
sabah asımı oldum basta hiçbişi yoktu... sonradan sonradan hafifce agrımaya basladı..
biraz şişti ama dayanılmayacak birşey degil kesinlikle dert bile etmıyorum....
sonra arkadaslarla oturdum..
muhabbet sohbet...
aksam ayrıntılıya gıttık eşimle...
şükürler olsun hiçbirseyın garantısı olmamkla beraber hiçbir sorun cıkmadı elhamdülillah...
bebegimi bu kadar yakın hısetmedım... o kadar güsel anlardıki videosunu aldık.. renksiz ama 4 boyutlu fotomuzu aldık...
içerde keyfi yerindeydi ...
elini cenesinin altına koymus öle düşünüyodu
co mutluyum..eşimle bi ara gözgöze geldik gözleri dolmustu.. ben gülüyodum ama gözlerimde yaslarla
ya ne kadar tarif etsem azdır.. böle bi duygu yok.. masllah kzum 748 gr olmus boyunu sölemedi...hala 3 kılo almısım... oda bebege yaramıs heralde..
bügunude böle atlattık hamdolsun..
sizlerde iyisinizdir inşallh
İsmi çok güzelIyi geceler arkadaşlar iyisinizdir inşallah bebeklerde iyidir inşallah gündüz yoğunluktan çocukların arkasında dolanmakdan anca giriyorum bu saatte benim çocuklar galatasaraylı illa tutturdular bebeğe galatalı takım alacağız diye aldık 10 lu hastane çıkışı oğlumuzun adını Hamza Eymen koyacaz inşallah sıla kaydedersin herkese iyi uykular
Bende ekmeği kesiyorum artik canimbu arada kv bugün mevlüt okuttu ful ordaydık çok yoruldum nazar değdi sanırsam başım çatlıcak gibi ağrıyor bundan sonra ekmeği kesmeye karr verdim vitaminli şeylere yöneleceğim boşuna kilo alıyorum bari bebek de sebeplenir yediklerimden
ceviz bitmişti ceviz aldık süt aldık kv de de keçiboynuzu pekmezi almıştı hergün yicem bunlardan artık zorla da olsa yiyeceğim
iyi geceler ya yatıyım artık
Face sen gelin buketi diye bir sayfa takip ediyorumiyi geceler herkese uyku tutmuyor daha doğrusu uyumak istemiyorum
loğusa terlik ve tacı araştırıyorum zaman çabuk geçiyor ve ben rahat bir insanım unutur giderim ama sonra keşke dememek için herşey güzel olsun istiyorum netteki fiyatlar uçuk geldi acaba kendim yapabilrmiyim diye araştırıyorum
iyi geceler herkese uyku tutmuyor daha doğrusu uyumak istemiyorum
loğusa terlik ve tacı araştırıyorum zaman çabuk geçiyor ve ben rahat bir insanım unutur giderim ama sonra keşke dememek için herşey güzel olsun istiyorum netteki fiyatlar uçuk geldi acaba kendim yapabilrmiyim diye araştırıyorum
canım ben yaptırıyorum tulum battaniye şapkası patikleri benim terliğim tacım da içinde uygun geldi bana . Terlik taç olarak sette yapıyo kadın. Bakabilirsiniyi geceler herkese uyku tutmuyor daha doğrusu uyumak istemiyorum
GunaydinGünaydın kızlar... Hepimizin günü güzel geçsin inşallah...
GunaydinGünaydınnnnn annişlerr hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?