Günaydın kızlar... Hepimizin günü güzel geçsin inşallah...
Günaydınnnnn annişlerr hayırlı cumalar
Gunaydin kizlar hayirli cumalar rabbim miniklrrimizi korusun bugun benim gibi hastaneye gitceklerin iyi haberlerle donmesi dilegiyleGunaydin
Gunaydin
Herkese gunaydin hayirli cumalar
maşaallah kızına canım, öyle bir sıkıntı olsa gelişimi geri olurdu canım bence bir şeyi yokturAyrıntılı usg den geldim kızlar. kızım 500 gram olmuş maşallah. Her ölçüm iyi fakat mide yeterince dolu çıkmadı. iki saat bişeyler yedim içtim girdim ama yine yeterli derecede büyümedi. kontrol edilcek öteki ay. yani acaba mide borusunda mı bi delik falan var şeklinde soru oluştu doktorun kafasında. umarım öyle değildir. hayırlısını diliyorum Allahtan. bizden haberler böyle. kızım yüzünü göstermedi pek hep elleriyle kapadı. Bir sonraki görüşmede hem şeker yüklemesi hem de bu mide kontrol edilcek. Bi de 3 kilo aldım diye fırça yedim bir ayda. tatlıyı ve hamurişini kesiyoruz. Umarım daha çok almam ve normal bi kiloyla kapatırım hamileliği. Hepinizin sonuçları da iyidir umarım.
aynen canım doğunca sıkıntı oldu ama geçti hamdolsun bu sefer daha bilinçliyim aç kalmıycak kuzum inşaallahahahah :) 8 tuşe sonrası sezaryen kötüymüş hakkaten ama boşver sen de çocuk da sağlıklısınız ya canım gerisi cidden boş!!!
canım civil normalde çok uygundur ama benimde dikkatimi çekti fiyatları artırmışlarkızlar civili takip edeniniz var mı ben Bi gittiğimde fiyatlar o kadar uygundu ki annemle şoka girdik bebek kıyafetlerinde indirim bölümü yazıyodu ama ben toplu alışveriş düşünüyorum o yüzden hiç bişey almadım o zaman sonra geçen hafta tekrar gittim ve fiyatlar oncekinin iki katıydı nerdeysesürekli takip etmek mi lazım belli dönemlerde olur mu indirim zamanı
Bi de ben telden foto ekleyemiyorumbilenler yardımcı olur musunuz
canım neden çıkmıycaksın inatlarına çık onlara ne seni sırtlarında mı taşıyorlar seni kıran insanlara susma hiç nazik olma başka türlü susmayı bilmezler ayrıca kilon çok da değil sanki 150 kilosunslm hamişler çok canım sıkkın hiç evden çıkmak istemiyorum keşke kızımı okula götürüp getircek birileri olsada evden çıkmasam ne iyi olurdu.Kilomdan dolayı kimse hamile olduğumu anlamıyo çok kilo almışsın deyip morelimi bozuyolar bende durduk yere hamileyim de ondan diyemiyorum kimsenin beni görmesini istemiyorum bazen hiç çıkmadığımda oluyo160 boya 84 kilo bayaaa çok
çok güzel canım güle güle kullanınBebek arabamızı aldık, çook mutluyummmm. Darısı almayanların başına :)
Oğlumuza alacağımız en büyük parça bu o yüzden çok heves etmiştim.
İşte arabamız
canım benimkide yukardan yapıldı ama ağrısı ertesi gün çıkıyorMaşallah kuzularına. Ne çabuk büyüyorlar.
Arkadaşlar dün ben de tetanoz aşımı oldum, hiç ağrı hissetmiyorum. Hemşireye söyledim aşıyı yaparken internette ünü çok kötü bu aşının diye. Yanlış yere yapılıyor ondan ağrı yapıyor dedi. Benim omuz başıma 3 parmak mesafeye, epey yukarı yaptı. Çok şükür korktuğum gibi olmadı. Darısı sizlerin başına.
inşaallah çabucak iyileşir nazlı oğlun:)slm fistiklar bi cee demeye geldim size bakmadan yatamiyorum bu saatler anca firsat oluyor bakmaya.tum gun oglumla ugrasiyorum yurumeye bile korkuyor pipim acir diye pek kiymetli canimiz aksama kadar dibimde ayaga bile kalkmiyor dogru durustt:)yarin doktor kontrolu var pipisinin masallah simdiyekadar sorunu olmadi insallah olmazda yarinda kontrolumuzu yaptiririz cogu gitti azi kaldi sayilir :)tabi krese 10 gun falan gitmez artik ne zaman tam iyi oldu o zaman gonderirim:)
karnimdaki oglusa gelince abisinden ona firsat kalmiyor iki gundur geceleri cok kipir kipir ben uyumak istiyorum o tepinmek kontrolumuz ay sonunda kilo durumu aldi basini gidiyorr hahayyy olsun yaww napalim ogluslarim sagolsun :)
insallah sizlerde keyfiler yerindedir gecmise bakamiyorum insallah oglusum bi tam iyi olsun burdayim yine hep opuyorum hepinizi :)
canım maşaallah gayet iyi 24 cm oluyor kuzunKızlar o gün doktor da telaşeden doktor ne dese duymadım boyu ne kilosu ne valla kağıda yazmış ama bunlar ne demek ki
BPD: 49 MM
AC: 155 MM
FL: 35 MM Tahmini fetal ağırlık 663 gram (iyi mi bu?)
Suyum azalmış daha da çok içmen lazım dedi
maşaallah kuzunaSlm kızlar geldim ben bebişimi gördüm herşey yolunda şükür ama detaylı tarama yapamadı çünkü tam o sırada bi hastası hastanedeydi doğum için ve 7 cm açılması olduğu için oraya gitmek zorundayım dedi haftaya kaldı anlıcağınız bizim detaylı nese oğluşumu gösterdi herşey yolunda dedi ya buna da şükür :) 22 cm 347 gr olmuşuz çok şükür :)
canım hem aşağıda hem göbek deliğinde aynı anda hissedersin çünkü dik duruyorlar, hamilelik takvimindeki bebek resmine bak anlarsın, ayaklarıyla aşağıyı tepiyor elleriyle yukarıyı yani aşağıda değil kuzun rahat olBayanlar 24.haftamın içindeyim. Bebegim tam kasığımda pıt pıt tekme atıyo. Elimlede hissediyorum ama bu haftada bukadar aşagıda atması normal mi? Endişelendim birden
canım ilkide erkek benim bu da ilk oğlum aşağı yerleşmişti midem boştu şimdi yukarda midem çok şiş:)Cnm inanki gecen bende yazdımda tekneler hep aşağıda ama karnım baya cıktı aşağıda durmuyo kızımdada aşagıda oldu ama ben erkek cocuğu hep midene yakın olur dıye duyarım benimki iki kere erkek. Denıldı degişirmi bilmemde :)))
maşaallah canım kuzunaherkese iyi geceler.. bugunumu anlatayım..
sabah asımı oldum basta hiçbişi yoktu... sonradan sonradan hafifce agrımaya basladı..
biraz şişti ama dayanılmayacak birşey degil kesinlikle dert bile etmıyorum....
sonra arkadaslarla oturdum..
muhabbet sohbet...
aksam ayrıntılıya gıttık eşimle...
şükürler olsun hiçbirseyın garantısı olmamkla beraber hiçbir sorun cıkmadı elhamdülillah...
bebegimi bu kadar yakın hısetmedım... o kadar güsel anlardıki videosunu aldık.. renksiz ama 4 boyutlu fotomuzu aldık...
içerde keyfi yerindeydi ...
elini cenesinin altına koymus öle düşünüyodu
co mutluyum..eşimle bi ara gözgöze geldik gözleri dolmustu.. ben gülüyodum ama gözlerimde yaslarla
ya ne kadar tarif etsem azdır.. böle bi duygu yok.. masllah kzum 748 gr olmus boyunu sölemedi...hala 3 kılo almısım... oda bebege yaramıs heralde..
bügunude böle atlattık hamdolsun..
sizlerde iyisinizdir inşallh
güle güle giysin adaşımız Hamza Eymen:)Iyi geceler arkadaşlar iyisinizdir inşallah bebeklerde iyidir inşallah gündüz yoğunluktan çocukların arkasında dolanmakdan anca giriyorum bu saatte benim çocuklar galatasaraylı illa tutturdular bebeğe galatalı takım alacağız diye aldık 10 lu hastane çıkışı oğlumuzun adını Hamza Eymen koyacaz inşallah sıla kaydedersin herkese iyi uykular
canım tacı kendin yapabilirsin bence hatta terlik alıp onu da süsleyebilirsiniyi geceler herkese uyku tutmuyor daha doğrusu uyumak istemiyorum
loğusa terlik ve tacı araştırıyorum zaman çabuk geçiyor ve ben rahat bir insanım unutur giderim ama sonra keşke dememek için herşey güzel olsun istiyorum netteki fiyatlar uçuk geldi acaba kendim yapabilrmiyim diye araştırıyorum
bu arada kv bugün mevlüt okuttu ful ordaydık çok yoruldum nazar değdi sanırsam başım çatlıcak gibi ağrıyor bundan sonra ekmeği kesmeye karr verdim vitaminli şeylere yöneleceğim boşuna kilo alıyorum bari bebek de sebeplenir yediklerimden
ceviz bitmişti ceviz aldık süt aldık kv de de keçiboynuzu pekmezi almıştı hergün yicem bunlardan artık zorla da olsa yiyeceğim
iyi geceler ya yatıyım artık
Gecmis olsun canim bende ilk hamile oldumu ogrendimde cok hastaydim oksurmekten hapsurmaktan maf olmustum hatta teyzem bian once bu oksurugu kes cocuk nere dustum ben deprem olup duruyo der diye dalga gecmisti benimlegünaydın... hamileyken hasta olmak öksürük nöbetleri çok zormuş ya
Gecmis olsun canim bende ilk hamile oldumu ogrendimde cok hastaydim oksurmekten hapsurmaktan maf olmustum hatta teyzem bian once bu oksurugu kes cocuk nere dustum ben deprem olup duruyo der diye dalga gecmisti benimle
Iyi geceler arkadaşlar iyisinizdir inşallah bebeklerde iyidir inşallah gündüz yoğunluktan çocukların arkasında dolanmakdan anca giriyorum bu saatte benim çocuklar galatasaraylı illa tutturdular bebeğe galatalı takım alacağız diye aldık 10 lu hastane çıkışı oğlumuzun adını Hamza Eymen koyacaz inşallah sıla kaydedersin herkese iyi uykular
maşaallah kızına canım, öyle bir sıkıntı olsa gelişimi geri olurdu canım bence bir şeyi yoktur
aynen canım doğunca sıkıntı oldu ama geçti hamdolsun bu sefer daha bilinçliyim aç kalmıycak kuzum inşaallah
canım civil normalde çok uygundur ama benimde dikkatimi çekti fiyatları artırmışlar
canım neden çıkmıycaksın inatlarına çık onlara ne seni sırtlarında mı taşıyorlar seni kıran insanlara susma hiç nazik olma başka türlü susmayı bilmezler ayrıca kilon çok da değil sanki 150 kilosun
çok güzel canım güle güle kullanın
canım benimkide yukardan yapıldı ama ağrısı ertesi gün çıkıyor
inşaallah çabucak iyileşir nazlı oğlun:)
canım maşaallah gayet iyi 24 cm oluyor kuzun
maşaallah kuzuna
canım hem aşağıda hem göbek deliğinde aynı anda hissedersin çünkü dik duruyorlar, hamilelik takvimindeki bebek resmine bak anlarsın, ayaklarıyla aşağıyı tepiyor elleriyle yukarıyı yani aşağıda değil kuzun rahat ol
canım ilkide erkek benim bu da ilk oğlum aşağı yerleşmişti midem boştu şimdi yukarda midem çok şiş:)
maşaallah canım kuzuna
güle güle giysin adaşımız Hamza Eymen:)
canım tacı kendin yapabilirsin bence hatta terlik alıp onu da süsleyebilirsin
şifa olsun canım
Günaydın herkese
ben kapalıyım lohusa tacı düşünmüyordum sonra dedim ya hu evde takarım ya hem şimdi gelenim çok olacak ilkinde gurbetteydim şimdi memleketteyim, güzel bir taç terlik bende yapıyım araştırayımda, evimde takarım mis gibi:))
Günaydın kızlar... Hepimizin günü güzel geçsin inşallah...
günaydın kızlarGünaydınnnnn annişlerr hayırlı cumalar
gunaydn cnm gçmş olsungünaydın... hamileyken hasta olmak öksürük nöbetleri çok zormuş ya
gunaydn cnm ben tacı kendim yapmayı düşünüyorum hazırlar biraz abartılı gb geliyo bana yada bnm baktıklarım oyleydiGünaydın herkese
ben kapalıyım lohusa tacı düşünmüyordum sonra dedim ya hu evde takarım ya hem şimdi gelenim çok olacak ilkinde gurbetteydim şimdi memleketteyim, güzel bir taç terlik bende yapıyım araştırayımda, evimde takarım mis gibi:))
günaydın,canım yanına mutlaka yastık algünaydın annişler :) gece bel ağrısından uyumadık ve uyutmadık bi de ben bayramda sakaryadan kayseriye gidecem arabayla nasıl gidecem cok merak ediyorum
canım sürekli değil ama geçen gün sertleşti komple 20-30 dakika öyle sert kaldı sonra geçti .. bir daha olmadı o şeklildemaşaallah canım ne güzel
canım kötü olmuş üzüldüm cahillik işte
canım sürekli olan gerginlik mi yoksa bir an olup geçen sertleşmemi
canım al bendende o kadar dün civile gittim bir şey almak gelmedi içimden hiç heves edemedim bir şeyi beğenemedim oğlumdan çok fazla kıyafet var ve almamaya karar verdim hediyede gelecek boş yere israf yapmış olucam, tek ilk giyeceği hastane çıkışını alıcam,kendimle ilgili eksikleri alıcam
ayy canım şükür bebeğin iyi çok sevindim
çok geçmiş olsun sürekli lavoboya gitmen tansiyon için iyi tansiyonun düşüyordur
hadi hayırlı olsun tekrar bir kız bir erkek:)
maşaallah canım
benimde dr elmacık kemikleri seninki gibi olacak annesi dedi ve oldu:)
yok canım benim ilk gebeliğimde öyleydi çok yürüyemiyordum zamanında doğdu
maşaşşah çok şeker bir poz
maşaallah canım, ilk gebeliğimde aynen 63 çıkmıştı dr asla aç kalma çarşı pazar gezerken yanında hep yiyecek olsun bayılırsın demişti
çok güzeller güle güle giysin
canım inşaallah çabuk iyileşir kuzun
maşaallah kuzularına
canım ben konuşuyorum oğlum şarkı söylüyor:) özel bir şey yapmıyorum, ilk oğlumda hep ilah dinlettim birde farid ferjadı severim onu dinlemiştim bana iyi geliyordu sakinleşiyordum,Kuranı Kerim tabi ki, oğlum gazlıydı ilahiyle uyutuyordum ben çok işime yaramıştı
o da bebek hareketi canım bazen canını da yakacak
hadi gözün aydın maşaallah
canım ne güzel benimkide kocaman yerinde olsam:) iç karnın geniştir
inşaallah güzel haberler alırsın
selam annişler ve meleklerii
benim karnım hala çok küçük çok üzülüyorum böyle olmasına.zaten çok ayıftım hamile kalmadan önce karnım içime çöküktü nerdeyse.şimdi ayva göbeğim oldu o kadar.herkes bebek nerde diyor sanki yalan söylüyorum hamileyim diyesizce bu normal mi?bebeğim çok iyi hatta 1 hafta ilerden gidiyor ama karnım büyümüyor sanki.
Demekki cinsiyetle alakalı degilmiş :)maşaallah kızına canım, öyle bir sıkıntı olsa gelişimi geri olurdu canım bence bir şeyi yoktur
aynen canım doğunca sıkıntı oldu ama geçti hamdolsun bu sefer daha bilinçliyim aç kalmıycak kuzum inşaallah
canım civil normalde çok uygundur ama benimde dikkatimi çekti fiyatları artırmışlar
canım neden çıkmıycaksın inatlarına çık onlara ne seni sırtlarında mı taşıyorlar seni kıran insanlara susma hiç nazik olma başka türlü susmayı bilmezler ayrıca kilon çok da değil sanki 150 kilosun
çok güzel canım güle güle kullanın
canım benimkide yukardan yapıldı ama ağrısı ertesi gün çıkıyor
inşaallah çabucak iyileşir nazlı oğlun:)
canım maşaallah gayet iyi 24 cm oluyor kuzun
maşaallah kuzuna
canım hem aşağıda hem göbek deliğinde aynı anda hissedersin çünkü dik duruyorlar, hamilelik takvimindeki bebek resmine bak anlarsın, ayaklarıyla aşağıyı tepiyor elleriyle yukarıyı yani aşağıda değil kuzun rahat ol
canım ilkide erkek benim bu da ilk oğlum aşağı yerleşmişti midem boştu şimdi yukarda midem çok şiş:)
maşaallah canım kuzuna
güle güle giysin adaşımız Hamza Eymen:)
canım tacı kendin yapabilirsin bence hatta terlik alıp onu da süsleyebilirsin
şifa olsun canım
Karabiberli pekmez falan ic canim bide dr gorun en iyisiaynen ya.. öksürürken karnımı kasıyorum bi de ister istemez(
ben de önemli bişey olduğunu sanmıyorum canım. malum bu hamilelik sürecince ıncık cıncık araştırıp insanın moralini bozuyolar. ilkkinden deneyimliyiz biz de. doğsun da hayırlısıyla bakarız inşallah.maşaallah kızına canım, öyle bir sıkıntı olsa gelişimi geri olurdu canım bence bir şeyi yoktur
Günaydın herkese
Canım çok geçmiş olsun. Mümkün olduğunca öksürmemeye çalış. İlaç kullanıyor musun bilmiyorum, kullanmıyorsan doktoruna danış ne kullanabilirim diye. Çünkü annem kardeşime hamileyken öksürmekten mesanesi sarkmış ve idrar kaçırma problemi olmuş sonradan, hala da ara sıra öksürünce kaçıyormuş. Aman Allah korusun.aynen ya.. öksürürken karnımı kasıyorum bi de ister istemez(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?