2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
maşaallah kızına canım, öyle bir sıkıntı olsa gelişimi geri olurdu canım bence bir şeyi yoktur
ahahah :) 8 tuşe sonrası sezaryen kötüymüş hakkaten ama boşver sen de çocuk da sağlıklısınız ya canım gerisi cidden boş!!!
aynen canım doğunca sıkıntı oldu ama geçti hamdolsun bu sefer daha bilinçliyim aç kalmıycak kuzum inşaallah
canım civil normalde çok uygundur ama benimde dikkatimi çekti fiyatları artırmışlar
canım neden çıkmıycaksın inatlarına çık onlara ne seni sırtlarında mı taşıyorlar seni kıran insanlara susma hiç nazik olma başka türlü susmayı bilmezler ayrıca kilon çok da değil sanki 150 kilosun
Bebek arabamızı aldık, çook mutluyummmm. Darısı almayanların başına :)
Oğlumuza alacağımız en büyük parça bu o yüzden çok heves etmiştim.
İşte arabamız

çok güzel canım güle güle kullanın
canım benimkide yukardan yapıldı ama ağrısı ertesi gün çıkıyor
inşaallah çabucak iyileşir nazlı oğlun:)
canım maşaallah gayet iyi 24 cm oluyor kuzun
maşaallah kuzuna
Bayanlar 24.haftamın içindeyim. Bebegim tam kasığımda pıt pıt tekme atıyo. Elimlede hissediyorum ama bu haftada bukadar aşagıda atması normal mi? Endişelendim birden
canım hem aşağıda hem göbek deliğinde aynı anda hissedersin çünkü dik duruyorlar, hamilelik takvimindeki bebek resmine bak anlarsın, ayaklarıyla aşağıyı tepiyor elleriyle yukarıyı yani aşağıda değil kuzun rahat ol
canım ilkide erkek benim bu da ilk oğlum aşağı yerleşmişti midem boştu şimdi yukarda midem çok şiş:)
maşaallah canım kuzuna
güle güle giysin adaşımız Hamza Eymen:)
canım tacı kendin yapabilirsin bence hatta terlik alıp onu da süsleyebilirsin

şifa olsun canım

Günaydın herkese

ben kapalıyım lohusa tacı düşünmüyordum sonra dedim ya hu evde takarım ya hem şimdi gelenim çok olacak ilkinde gurbetteydim şimdi memleketteyim, güzel bir taç terlik bende yapıyım araştırayımda, evimde takarım mis gibi:))

günaydın... hamileyken hasta olmak öksürük nöbetleri çok zormuş ya
Gecmis olsun canim bende ilk hamile oldumu ogrendimde cok hastaydim oksurmekten hapsurmaktan maf olmustum hatta teyzem bian once bu oksurugu kes cocuk nere dustum ben deprem olup duruyo der diye dalga gecmisti benimle

benim kuzenimde yeni bir aslan doğuyor diye aldı
ben Galatasaraylıyım eşim Fenerbahçeli kan çıkar valla biz alamayız öyle
ama tabi ben babasınden önce davranıp kızımı GSli yapacam

Sağol canım benim

Bende aynı şeyi düşündüm canım benim
hastanede takamayız da ne takacaz gelen giden olunca ipek başörtü takamayız

günaydın annişler :) gece bel ağrısından uyumadık ve uyutmadık bi de ben bayramda sakaryadan kayseriye gidecem arabayla nasıl gidecem cok merak ediyorum

Günaydın kızlar... Hepimizin günü güzel geçsin inşallah...

Günaydınnnnn annişlerr hayırlı cumalar
günaydın kızlar

günaydın... hamileyken hasta olmak öksürük nöbetleri çok zormuş ya
gunaydn cnm gçmş olsun
gunaydn cnm ben tacı kendim yapmayı düşünüyorum hazırlar biraz abartılı gb geliyo bana yada bnm baktıklarım oyleydi

günaydın annişler :) gece bel ağrısından uyumadık ve uyutmadık bi de ben bayramda sakaryadan kayseriye gidecem arabayla nasıl gidecem cok merak ediyorum
günaydın,canım yanına mutlaka yastık al

canım sürekli değil ama geçen gün sertleşti komple 20-30 dakika öyle sert kaldı sonra geçti .. bir daha olmadı o şeklilde

Günaydın güzel anneler. Ayrıntılı ultrason için şafak sayıyorum. 3 güncük kaldı :) Allahım hayırlısını versin inşallah

hiiiç canını sıkma ,benim üçüz olduğu halde karnım yok, herkes soruyor üç bebek nerede diye...bende taktım bu durumu doktora sordum,küçük karın olması daha iyi dedi ama ne anlamda daha iyi olduğunu söylemedi,ne güzel işte kibar kibar taşıyorsun bebeğini zaten 7 aydan sonra çok hızlı büyüyecek endişe etme :)

Demekki cinsiyetle alakalı degilmiş :)

Hayırlı cumalar tatlı annişler ya bu sabah canım sıkıldı normalde makyaj yapmam ama eyeliner almıştim pazardan önceden onu sürmeyi öğreneyim dedim oda gözümün içine kaçtı etrafina kacanlari da kremle silip tekrar tekrar sürdüm sol gözümün beyazi karardi korktum yikadim gozumu bol su ile ve o eyelineri attim çok adiymis zarari olmaz dimi bu abartili denemelerimin :-(

ben de önemli bişey olduğunu sanmıyorum canım. malum bu hamilelik sürecince ıncık cıncık araştırıp insanın moralini bozuyolar. ilkkinden deneyimliyiz biz de. doğsun da hayırlısıyla bakarız inşallah.

bence de kendin takarsın canım. ben tacımı ve kızımın bandını yaptım. bi de kapı süsü ve takı yastığı yapıcam. sen de yapabilirsin o kadar zor değil. hem de kendi el emeğin olur bi anısı olur.

bu aralar bel ve kasık ağrısı , karında sertleşmeler falan başladı .. sanırım vücut kendini hazırlamaya başladı ..

aynen ya.. öksürürken karnımı kasıyorum bi de ister istemez (
Canım çok geçmiş olsun. Mümkün olduğunca öksürmemeye çalış. İlaç kullanıyor musun bilmiyorum, kullanmıyorsan doktoruna danış ne kullanabilirim diye. Çünkü annem kardeşime hamileyken öksürmekten mesanesi sarkmış ve idrar kaçırma problemi olmuş sonradan, hala da ara sıra öksürünce kaçıyormuş. Aman Allah korusun.

Güzel arkadaşlarımızın eşimle bana yaptıkları sürprizi sizinle paylaşmak istedim canlar.
Bizim bebişimiz Allah nasip ederse arkadaş ortamımızın ilk bebişi olacak. Bu sebepten herkeste ayrı bir heyecan var. Geçen hafta akşam hep birlikte otururken birden bire hepsi kayboldular salondan ve bir müzik çalmaya başladı. 30'larında kocaman insanlar ağızlarında emziklerle dans ederek salona girdiler. Sonra da fotoğraftaki pastayı kestik hep birlikte :) Çok keyifliydi kesinlikle :) :)

Eklentiler

• 10648922_10152836499949453_8151366668313602426_o.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 83
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…