2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Sana da hayırlı cumalar canım gözünaydın
Bende aşımı perşembe olacam bayram öncesi olması kötü oldu ya 3 gün ağrı yapar tam bayram günlerinde

Benim kollae zağten şeker yüklemesinden zağten mor birde yukardan tetanoz ohh bal kaymak millet bu kiz kendine işkence çektiriyor galiba der

Hayırlı cunalar kızlar.. Nasılsınız.. Bugun guya temizlik yapıcaktım.. Ama nerde..
Gece yattıgımda vajına kemigimde kş özellikle sol tarafimda öle bi sancı agrı oluyo ki... Sol ayagımı oynatırken saga sola dönerken yatakta kımıldarken bile aglatıyo bni ..
Yakın zamanda dr gitcem... Yalnız o zamana kadar napıcam.. Cok canım yanıuo varnı benim gibi olan ...

Cnm cocuk hastanelerınde oluyo genelde devletın hastanelerınde cocuk psikologu dıye

Bende 1 hafta önce o ağrı vardı dediğin gibi dayanılmaz bir ağrı sanki kemık ayrılıyor gibiydi doktor randevum haftaya sormadım henüz ama bu hafta azaldı ama sanki cat kemıgımız kendını doguma hazırlarmış nette okudum ondan okabılurmiş

kızlar hastane çıkış fiyatlarına bakıyım dedim geçen ykm de çok pahalı 5'li setler 100 tl falan, internetten baktığınız bi yer var mı ?

Eflalim evet canım.. Erkekler bazen bazı şeylerrin kıymetini bilimyiyorlar.
O kadar kendine dikkat edersin adamın umrunda olmaz.. Kımı kadınlar dıkkat etmez eşleri der neden dıkkat etmıyosun.. Erkekler biraz degişik..:)

Bu arada güzel bi konuya deginmişssin..dogumdan sonra bencede bakımlı olmak lazım.. Bu demek degil ki makyaj yap. Fön cektir.. Hayır..
Bence bakımlı olmaz ki hele ev hanımıysan pahalı kremler sürmek, hergün kuaföre gitmek makyajsız dolasmamakla olmuyo..
Temiz kokmakla temiz olmakla olur..mis gibi kokan güzel kıyafetler,el ayak bakımı,burda istisna kuaför önmli ki bunu kendi yapabılen bayanlarda var kastır bıyıktır bunlar olmıcak.... Gülmeyin kız yalan mı.. Hangi erkek begenır bıyıklı kadını,
Ve ve ve en önmlisi vucut temizliği.. O kadar önmli ki ... İnsan bunu ilk önce kendi için yapmalı..

Dogumdan sonra cok seyler yasıcaz.. Yıprancaz..uykusuzluk sinir yapıcak
Sinir tartusnalara yol acıcak..
Ama bunların üstesinden gelemekde bizim eliizde... Koyvermıcez kendimizi..
İşte böle... İçimde kalmasın anlatayım dedım

67 ile kaldım bende 74 üm şimdi 7 kilo aldım canım
sen de çok almamışsın cnm

aynıı benn ama ben 64 le kaldım hamile şimdi 71 im :S kendime 76 sınırı belirledim ama bakalım nasıl olacak maksimum 78 dedim üstüne çıkmak yok dedim ama hadi bakalım..
benim üst limit 80 inşallah en fazla 10 kilo alırım
cnm benim saglık olsun düşünme çok düşününce daha çok alıyorsun beslenmen çok iyiymiş ben de dikkat edemiyorum yememe pek önemli olan sağlıklı beslenmek sebze meyve protein ve kalsiyum ağırlıklı beslenmek.

geçmiş olsun cnm normal doğuma takılma hayırlısı olsun

face de grup açmışlar aman giden gitsin kalan sağlar bizimdir

cnm face grubuna girmek için kiminle iletişime geçmek gerekiyo. oradan da takip etmek isterim

bebek odası şart değil canım ama ilerde çocuk odası gerekecek. benim ev 3+1 oğlum 3.5 yaşında bu baharda odasını ayırdık bebekken bizimle yattı hep.

Slm kizlae bebeginiz kilo alsin istiyorsaniz şekerde ciktuysa protein ağırlikli beslenin bak nasil kilo aliyor şekerli ve hamur uşinden uzak dur bol bol pritein al tosuncuk olur özellikle kırmızı et
Bigtek aldirtiyormus diye duydum bende

Kızlar bebeğim dün yorgun ve stresliyim diye hareket etmedi. Eşim ilk hareketinde bana haber ver dedi. Sizde de oluyor mu böyle?

Hemen endişeye kapılma bazen oluyor öyle, özelliklede yorgunken...
Ben öyle durumlarda yatağa sırt üstü yatıyorum sakince bekliyorum yarım saat,kırkbeş dk. bu arada sevmesemde bi parça çikolata yiyorum. Hatta bana perinatoloji doktoru şey demişti yan boşluklarından hafifçe karnını sars uyuyosa uyanıcaktır demişti, o hareketi yapıyorum.
Baktım ki hareket yok direk sağlık ocağı kalp atışlarını duymak için.

Kızlar bebeğim dün yorgun ve stresliyim diye hareket etmedi. Eşim ilk hareketinde bana haber ver dedi. Sizde de oluyor mu böyle?
bugün benimde bebeğimde tık yok normal de kahvaltıdan sonra hemen kendini belli ettirirdi mutlaka ama bugün tık yok.yorgunda değilim streslide ama bakalım.az bi çikolata yiyim bakalım kendini hissettiricekmi

Kızlar bebeklerimizin hareketlerı henüz düzene girmedi.. Yorgun oldumuzda azalır.. Bazen bi gün olmaz ertesi gün cok olur...
Endişeetmeyin canlarım..
Allha sükür hamileligimz cok güzel geçiyor.. Ufak tefek agrıarımız sancılarımız olcak..
Napalım onlar için degmez mi ...
Ben dün resmn yarıldım agrıdan.. Sabaha kadar uyuyamadım.. Ama inanın onlar dogumca daha cok soru be sorunlarımız olacak..
Yani böle bugun hareket etmedi diye üzüp bu güzel günlerin tadını cıkarmaktan geri kalmayalım.. Özellikle ilk bebegi olacak olanlar son 3.5 ay rahat rahat uyuyun yatın gezin dolasın.. İnsan dogum yapınca hamileligini özlüyo bazen.. Bnden size tabsiye

Meseladün beni bebekte tık yoktu bu sabahta masallah top sektorıyo sanki : D

Selam annişlerrr..kızlar şimdi gratisten geliyorum eğer şehrinizde varda mutlaka gidin yüzde 50 indirim var.bebek kısmıda var ben sebamed pişik önleyici krem aldım 16.50 ve Bünchen sabun 5,75..şampuan bebe yağı falan almayacağım için bunları aldım ama unibaby chicco bübchen her marka var ve baya indirimde koşuuuunnnn

Eklentiler

• image.webp
    106,9 KB · Görüntüleme: 92
tam bir şehzade yani

Şehzade Mustafam beniimm

Maşallahhh, pekte şatafatlı olmuş
Benim tarzım deil ama güzel yakışıklı şehzade için değer.
Bende kızım için düşünsem iyi olucak, ne kadara mal oldu canım

210 TL mervecim. Biraz pahalı yaptırıp yaptırmamak konusunda çok düşündüm, ama tabi yine yenik düştüm nefsime yaptırdım.
Mssuperfine paylaşmış kız için olanı oda çok güzel bak istersen sayfasına.

ama bu çok güzel olmuş bayıldım yaaa

Teşekkür ederiiiim

oh çok süslü tatlı bişi bu

Çatlayacağız süsten

Çok geçmiş olsun canım. Diyetle düşürülüyor ve hiçbir sorun olmuyor. sadece hep dikkat:)

Kolay gelsin hayırlı yolculuklar

Oh oh sende bendensin, süsüne kadar her şey hazır olsun derdindeyim bende. Bayaa ilerledim

Kolay gelsiin. Çlışmak çooook yorucu hele birde böyle çalışmak Allah kolaylık versin.
Ne zamana kadar böyle devam edecek yoğun?

Günaydın herkese. Program değişmiş sabah sabah asabım bozuldu okulda. 7 saat aralıksız derse giriyorum üç gün. Bir gün de 3 saat boşuna oturup bekliyorum. Geçsin şu sekiz hafta hayırlısıyla

Günaydııın
Allah kolaylık versin Heracım. 7 saat her gün off çok zor yahu. Hadi bakalım geçsin 8 hafta çarçabuk inşallah

Teşekkür ederim eflalim inşallah

Oy oyyy şu doğum sonrası hem korkutuyor hemde ne yaşayacaksak yaşarız düşüncesindeyim.
Ama şunları yaşamayan da yok bea...
Aynısı olmasa başka türlüsü. Bence terslikler mutlaka olacak. İnşallah en hafif şekilde atlatırız.
Benimde etrafımdaki insanlardan çok çekincem var. 2 görümcemden dolayı.
Ama aynen senin dediğin gibi yapmayı planlıyorum. Kimse kırılır üzülür diye bir derdim yok.
Çok oldu zamanında ama artık yok

Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
aynen canım oğlan anneye daha çok düşkün olur kız babaya

Olsun olsun biz 2 kızız. Bir ablam var ve babama çok düşkünüz.
O da bize çok düşkün. Çocukluğumuzda da öyleydi, hala öyle.
Hala üzerimize titrer Hala dünya bir yana biz bir yanayız.
Ve baba-kız ilişkisinin güzel olması çoook güzel bir şey.
Yeter ki babada kızına düşkün olsun.
İsteyin isteyin uzun vadede çok güzel bir şey

Allah gönlüne göre versin inşallah. İnşallah hayırlısıyla sınavından geçersin canım

Amin amiiin amin Allah razı olsun
Ben zaten bu sayfayı senden öğrenmiştim, aylar önce keçeden çok güzel şeyler yapıyorlar diye ismini paylaşmıştın. Sonra baktım facebooktan çok beğendim. Belkide cinsiyetler bile belli değildi daha. Senin aracılığınla yani teşekkür ederim.
Senin yaptırdığında çok güzelmiş. Daha sade daha yumuşak daha kibar olmuş aslında.
Bizimkiler yanında öıfıt çarşısı gibi kalmış
Bunu ne kadara yaptırdın acaba?

Hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz

Bende geçen hafta 2. aşımı oldu kapandı defter
2. sini olduğumda hiç acımadı, ilkinde acımıştı aslında. Unutmuştum bile aşı olduğumu

bende tam tersine belli olmasın görünmesin diye kendimi yırtıyorum

Hihi bende görünmesin diye uğraşıyorum

Hayır olsun canım. Bebiş büyüyor geriliyor mu acaba? Geçmezse doktoruna sor lütfen, merak ederiz

Olmaz mı tabiki oluyor.
Çok iş yapınca, çok gezince kıpırdamıyor genelde, bu anne dur artık demek sanırım

Bir günü bir gününe uymuyor. Bazen düzenli hareket ediyor, bazende etmiyor.
Ve herkes öyle söylüyor. Bence sıkma canını. düzenli bir hayatları yok ki daha
Doğunca da öyle olacak ya tutmayacak saatleri saatlerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…