2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

sorma cnım sorma hala da almaya devam ediyorum

Ben teşekkür ederim canım güzel günlerde kullanırız inş :) ben de diğerini daha zarif buldum, fiyatı biraz pahalı 250 tl aslında ama tutamadım kendimi.. Ben çift arlı sipariş verdim önünde çift atı var:) fiyatlar artıp duruyor işte:)
Seninki de çok güzel Mustafa bayılacak buna:) sağlıkla kullanırız inş:))

Bu da bebek şeker kutum onu da paylaşayım:)) Rabbim sağlıkla tamamına erdirmeyi nasip etsin inş.. Hehehe...

Eklentiler

• image.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 109
çok güzel canım nerden aldın bunju

yarın cumartesi ama ben hiç mutl değilim çünkü eğitimim var ben evimde dinlenmek istiyorum ama ya :'(

ben de bugün sebamedin pişik önleyicisini aldım parfümeriden 14. 30du. şampuan da 20 liraydı. 35 liraya yakın bi arkadaşıma güzel bi hediye olmuş olcak!

Sağol cnm inşallah. 2sine aldım randevu saat 11 de heyecan dorukta cinsiyeti gösterir inşallah bebişim çok merak ediyorum

Selam kızlarr ben karnımı belli edecek şeyler giymeyi çok seviyorum bana göre bu durum ömrü hayatımız boyınca 1 veya 2 kere yaşayacağım bişiy neden saklayayım diye düşünüyorum gizleyenlere de saygım sonsuz herkes istediğini giyer güzel bi ülkede yaşıyoruz çok şükür

Evet canım herkesin kişisel tercihi nasıl istiyorsa..
Ben dinimize göre belli etmeden giymenin daha uygun olduğunu,bebeğin edebi açısından da bol şeyler giyilmesi gerektiğini okumuştum.ister istemez belli olacak zaten ama çok yapışık dar olması benim gözüme pek hoş gelmiyor.herkesin kendi tercihi,zevki diyelim

Aynen bende cnm ya çok hoşuma gidiyor eşimin de tabii ki hele ilk karnım çıktığında hamile salopeti giymiştim eşim ne kadar mutlu oldu ve beğendi anlatamamkayınvalidem sinir ediyo beni tabi ayrı yok bol giy gözükmesin karnın diyo gıcık oluyorum bişey e faydası yok muhalefet herşey e karışıp burnunu sokacak çok bilmiş hıh bak yine sinir oldum

amannn boşver kaynana değil mi iştee

bende seviyorum canım dediğim gibi 2. bebeği kaç sene sonra düşünürüm rabbim bilir yaşımızda müsaitken göbüşler görünsün
hatta bugün eşimle öğle arası görüştük niye bol giydin dedi diğer kıyaftelerim daha çok belli ediyormuş onları giyseymişim

amannn boşver kaynana değil mi iştee

ayy çok alemsin

ona ne ki? ben kıyafetlerime filan hiç karıştırmazdım kvyi gelinlik yaptırırken beni aradı kapalı olsun filan dedi ben de o an saflığım tamam demişim hala içim içimi yer neden tamam dedin diye ama gel gör ki yine açık diktirmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…