- 3 Temmuz 2010
- 2.687
- 2.774
- 448
benim annem babam eşim de diyor dar giy torunum görünsün diyeeeeee yarın sınava giderken dapdar giyicemmmmmmbende seviyorum canım dediğim gibi 2. bebeği kaç sene sonra düşünürüm rabbim bilir yaşımızda müsaitken göbüşler görünsün
hatta bugün eşimle öğle arası görüştük niye bol giydin dedi diğer kıyaftelerim daha çok belli ediyormuş onları giyseymişim
ayy çok alemsin
aynen öyle karşı görüşlere saygı duymak bence çok önemli bir kavram medeni insanlar olduğumuzun kanıtı bu da ne güzellEvet canım herkesin kişisel tercihi nasıl istiyorsa..
Ben dinimize göre belli etmeden giymenin daha uygun olduğunu,bebeğin edebi açısından da bol şeyler giyilmesi gerektiğini okumuştum.ister istemez belli olacak zaten ama çok yapışık dar olması benim gözüme pek hoş gelmiyor.herkesin kendi tercihi,zevki diyelim
Aynen cnm gelinligimede karıştı ben karıştırtmiyorumda yuzsuz karışıyo yinede yine bildiğimizi yapıyoruz ama gıcık ettiğiyle kalıyo işte.ona ne ki? ben kıyafetlerime filan hiç karıştırmazdım kvyi gelinlik yaptırırken beni aradı kapalı olsun filan dedi ben de o an saflığım tamam demişim hala içim içimi yer neden tamam dedin diye ama gel gör ki yine açık diktirmiştim
anca işleri güçleri sinir bozmak yani yuh ben de bir erkek annesi olarak böyle mi olucam acabaaaaAynen cnm gelinligimede karıştı ben karıştırtmiyorumda yuzsuz karışıyo yinede yine bildiğimizi yapıyoruz ama gıcık ettiğiyle kalıyo işte.
sizi gidi kötülerr!! benim facem yok babamınkiyle girerim bak haherkes face de
Eflalim evet canım.. Erkekler bazen bazı şeylerrin kıymetini bilimyiyorlar.
O kadar kendine dikkat edersin adamın umrunda olmaz.. Kımı kadınlar dıkkat etmez eşleri der neden dıkkat etmıyosun.. Erkekler biraz degişik..:)
Bu arada güzel bi konuya deginmişssin..dogumdan sonra bencede bakımlı olmak lazım.. Bu demek degil ki makyaj yap. Fön cektir.. Hayır..
Bence bakımlı olmaz ki hele ev hanımıysan pahalı kremler sürmek, hergün kuaföre gitmek makyajsız dolasmamakla olmuyo..
Temiz kokmakla temiz olmakla olur..mis gibi kokan güzel kıyafetler,el ayak bakımı,burda istisna kuaför önmli ki bunu kendi yapabılen bayanlarda var kastır bıyıktır bunlar olmıcak.... Gülmeyin kız yalan mı.. Hangi erkek begenır bıyıklı kadını,
Ve ve ve en önmlisi vucut temizliği.. O kadar önmli ki ... İnsan bunu ilk önce kendi için yapmalı..
Dogumdan sonra cok seyler yasıcaz.. Yıprancaz..uykusuzluk sinir yapıcak
Sinir tartusnalara yol acıcak..
Ama bunların üstesinden gelemekde bizim eliizde... Koyvermıcez kendimizi..
İşte böle... İçimde kalmasın anlatayım dedım
sen de çok almamışsın cnm
benim üst limit 80 inşallah en fazla 10 kilo alırım
cnm benim saglık olsun düşünme çok düşününce daha çok alıyorsun beslenmen çok iyiymiş ben de dikkat edemiyorum yememe pek önemli olan sağlıklı beslenmek sebze meyve protein ve kalsiyum ağırlıklı beslenmek.
geçmiş olsun cnm normal doğuma takılma hayırlısı olsun
cnm face grubuna girmek için kiminle iletişime geçmek gerekiyo. oradan da takip etmek isterim
bebek odası şart değil canım ama ilerde çocuk odası gerekecek. benim ev 3+1 oğlum 3.5 yaşında bu baharda odasını ayırdık bebekken bizimle yattı hep.
Kızlar bebeğim dün yorgun ve stresliyim diye hareket etmedi. Eşim ilk hareketinde bana haber ver dedi. Sizde de oluyor mu böyle?
Şehzade Mustafam beniimm
210 TL mervecim. Biraz pahalı yaptırıp yaptırmamak konusunda çok düşündüm, ama tabi yine yenik düştüm nefsime yaptırdım.
Mssuperfine paylaşmış kız için olanı oda çok güzel bak istersen sayfasına.
Teşekkür ederiiiim
Çatlayacağız süsten
Çok geçmiş olsun canım. Diyetle düşürülüyor ve hiçbir sorun olmuyor. sadece hep dikkat:)
Kolay gelsin hayırlı yolculuklar
Oh oh sende bendensin, süsüne kadar her şey hazır olsun derdindeyim bende. Bayaa ilerledim
Kolay gelsiin. Çlışmak çooook yorucu hele birde böyle çalışmak Allah kolaylık versin.
Ne zamana kadar böyle devam edecek yoğun?
Günaydııın
Allah kolaylık versin Heracım. 7 saat her gün off çok zor yahu. Hadi bakalım geçsin 8 hafta çarçabuk inşallah
Teşekkür ederim eflalim inşallah
Oy oyyy şu doğum sonrası hem korkutuyor hemde ne yaşayacaksak yaşarız düşüncesindeyim.
Ama şunları yaşamayan da yok bea...
Aynısı olmasa başka türlüsü. Bence terslikler mutlaka olacak. İnşallah en hafif şekilde atlatırız.
Benimde etrafımdaki insanlardan çok çekincem var. 2 görümcemden dolayı.
Ama aynen senin dediğin gibi yapmayı planlıyorum. Kimse kırılır üzülür diye bir derdim yok.
Çok oldu zamanında ama artık yok
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
Olsun olsun biz 2 kızız. Bir ablam var ve babama çok düşkünüz.
O da bize çok düşkün. Çocukluğumuzda da öyleydi, hala öyle.
Hala üzerimize titrerHala dünya bir yana biz bir yanayız.
Ve baba-kız ilişkisinin güzel olması çoook güzel bir şey.
Yeter ki babada kızına düşkün olsun.
İsteyin isteyin uzun vadede çok güzel bir şey
Allah gönlüne göre versin inşallah. İnşallah hayırlısıyla sınavından geçersin canım
Amin amiiin amin Allah razı olsun
Ben zaten bu sayfayı senden öğrenmiştim, aylar önce keçeden çok güzel şeyler yapıyorlar diye ismini paylaşmıştın. Sonra baktım facebooktan çok beğendim. Belkide cinsiyetler bile belli değildi daha. Senin aracılığınla yaniteşekkür ederim.
Senin yaptırdığında çok güzelmiş. Daha sade daha yumuşak daha kibar olmuş aslında.
Bizimkiler yanında öıfıt çarşısı gibi kalmış
Bunu ne kadara yaptırdın acaba?
Hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz
Bende geçen hafta 2. aşımı oldu kapandı defter
2. sini olduğumda hiç acımadı, ilkinde acımıştı aslında. Unutmuştum bile aşı olduğumu
Hihi bende görünmesin diye uğraşıyorum
Hayır olsun canım. Bebiş büyüyor geriliyor mu acaba? Geçmezse doktoruna sor lütfen, merak ederiz
Olmaz mı tabiki oluyor.
Çok iş yapınca, çok gezince kıpırdamıyor genelde, bu anne dur artık demek sanırım
Bir günü bir gününe uymuyor. Bazen düzenli hareket ediyor, bazende etmiyor.
Ve herkes öyle söylüyor. Bence sıkma canını. düzenli bir hayatları yok ki daha
Doğunca da öyle olacak ya tutmayacak saatleri saatlerine
Anladım canım. Ben de hissetmiyorum. Anca dirsek ya da tekme atarsa.oluyor tabiki
ben zaten yer değiştirmeyi hissetmiyorum tepik atarsa ancak
Haklısın canım teşekkür ederim :)
Şehzade Mustafam beniimm
210 TL mervecim. Biraz pahalı yaptırıp yaptırmamak konusunda çok düşündüm, ama tabi yine yenik düştüm nefsime yaptırdım.
Mssuperfine paylaşmış kız için olanı oda çok güzel bak istersen sayfasına.
Teşekkür ederiiiim
Çatlayacağız süsten
Çok geçmiş olsun canım. Diyetle düşürülüyor ve hiçbir sorun olmuyor. sadece hep dikkat:)
Kolay gelsin hayırlı yolculuklar
Oh oh sende bendensin, süsüne kadar her şey hazır olsun derdindeyim bende. Bayaa ilerledim
Kolay gelsiin. Çlışmak çooook yorucu hele birde böyle çalışmak Allah kolaylık versin.
Ne zamana kadar böyle devam edecek yoğun?
Günaydııın
Allah kolaylık versin Heracım. 7 saat her gün off çok zor yahu. Hadi bakalım geçsin 8 hafta çarçabuk inşallah
Teşekkür ederim eflalim inşallah
Oy oyyy şu doğum sonrası hem korkutuyor hemde ne yaşayacaksak yaşarız düşüncesindeyim.
Ama şunları yaşamayan da yok bea...
Aynısı olmasa başka türlüsü. Bence terslikler mutlaka olacak. İnşallah en hafif şekilde atlatırız.
Benimde etrafımdaki insanlardan çok çekincem var. 2 görümcemden dolayı.
Ama aynen senin dediğin gibi yapmayı planlıyorum. Kimse kırılır üzülür diye bir derdim yok.
Çok oldu zamanında ama artık yok
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
Olsun olsun biz 2 kızız. Bir ablam var ve babama çok düşkünüz.
O da bize çok düşkün. Çocukluğumuzda da öyleydi, hala öyle.
Hala üzerimize titrerHala dünya bir yana biz bir yanayız.
Ve baba-kız ilişkisinin güzel olması çoook güzel bir şey.
Yeter ki babada kızına düşkün olsun.
İsteyin isteyin uzun vadede çok güzel bir şey
Allah gönlüne göre versin inşallah. İnşallah hayırlısıyla sınavından geçersin canım
Amin amiiin amin Allah razı olsun
Ben zaten bu sayfayı senden öğrenmiştim, aylar önce keçeden çok güzel şeyler yapıyorlar diye ismini paylaşmıştın. Sonra baktım facebooktan çok beğendim. Belkide cinsiyetler bile belli değildi daha. Senin aracılığınla yaniteşekkür ederim.
Senin yaptırdığında çok güzelmiş. Daha sade daha yumuşak daha kibar olmuş aslında.
Bizimkiler yanında öıfıt çarşısı gibi kalmış
Bunu ne kadara yaptırdın acaba?
Hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz
Bende geçen hafta 2. aşımı oldu kapandı defter
2. sini olduğumda hiç acımadı, ilkinde acımıştı aslında. Unutmuştum bile aşı olduğumu
Hihi bende görünmesin diye uğraşıyorum
Hayır olsun canım. Bebiş büyüyor geriliyor mu acaba? Geçmezse doktoruna sor lütfen, merak ederiz
Olmaz mı tabiki oluyor.
Çok iş yapınca, çok gezince kıpırdamıyor genelde, bu anne dur artık demek sanırım
Bir günü bir gününe uymuyor. Bazen düzenli hareket ediyor, bazende etmiyor.
Ve herkes öyle söylüyor. Bence sıkma canını. düzenli bir hayatları yok ki daha
Doğunca da öyle olacak ya tutmayacak saatleri saatlerine
Teşekkür ederim canım. Şuan hafif hafif bişeyler hissetmeye başladım sanki. En son ihtimal sağlık ocağı tabi ki.Hemen endişeye kapılma bazen oluyor öyle, özelliklede yorgunken...
Ben öyle durumlarda yatağa sırt üstü yatıyorum sakince bekliyorum yarım saat,kırkbeş dk. bu arada sevmesemde bi parça çikolata yiyorum. Hatta bana perinatoloji doktoru şey demişti yan boşluklarından hafifçe karnını sars uyuyosa uyanıcaktır demişti, o hareketi yapıyorum.
Baktım ki hareket yok direk sağlık ocağı kalp atışlarını duymak için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?