Bende anlamadım bugün ne oldu böyle bi uykum var bi yorgun hissediyorum daha yemek bile yapmadim kafami kaldiramiyorum dünkü seker yuklemesi mi böyle yapti acep?İş yapamiyorum yahu hemen yoruluyorum
Kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalıamannn boşver kaynana değil mi iştee
Birmax sitenin adı. Ben de pastanelerde üzerinde bebek olan çikolatalardan vermeyi düşünüyorum en kolayı öyle geliyor.arkadaşlar bir site vardı baya paylaşıldı burada ismini hatırlamıyorum bebek şekerleri ile ilgilydi hatırlayan varmı
Ne yapsan geline yaranamayacaksın. Dünyanın kanunu bu.anca işleri güçleri sinir bozmak yani yuh ben de bir erkek annesi olarak böyle mi olucam acabaaaa
Yok cnm herkes aynı olcak diye bişey yok... :)anca işleri güçleri sinir bozmak yani yuh ben de bir erkek annesi olarak böyle mi olucam acabaaaa
Birmax sitenin adı. Ben de pastanelerde üzerinde bebek olan çikolatalardan vermeyi düşünüyorum en kolayı öyle geliyor.
slm kızlar sabahtan beri sağ bacağım kalçadan itibaren ağrıyo özellikle eğilmeye çalışırken diğer dizime tutunmadan eğilemi.yorum(abdest alırken) geçermi ki doktora gitsem ilaç vermez yapacak birşey yok diye eve gönderir ayrıcada bedemcikle geceden şişmeye başladı tüm gece sağ sol yaptığım için farkında oldum.
Aynen öyle ben mahvilmuştum yüklemedeBende anlamadım bugün ne oldu böyle bi uykum var bi yorgun hissediyorum daha yemek bile yapmadim kafami kaldiramiyorum dünkü seker yuklemesi mi böyle yapti acep?
Teşekkür ederim canım. Şuan hafif hafif bişeyler hissetmeye başladım sanki. En son ihtimal sağlık ocağı tabi ki.
Kizlar merhaba. Coktandir yazamiyorum telefondan girdigim iicin zor oluyo. Ben ve kizim son surat hazirliklara devam ediyoruzilk beBegim oldugu icin cok hevesli, hemde fazla arastirmaci bi insan oldugumdan zor begeniyorum bebek arabasi, portbebe ve oto koltugu almistik. Bebek cantasi, bakim seti, 2 takim yenidogan seti, normal tulum uyku tulumu, atesolcer, tirnaak makasi, otribebe,biberon hazir. Bunlari chicco dan aldik. 2 tane ayakkabisi da var minik kusumun ilk goz agrimin bebek odasina hala karar veremedim. Kara kara dusunuyorum siizde fikrinizi soylerseniz sevinirim. Simdi ben park yataklara bayiliyorum. Ama bi yandan da derli toplu bi bebek odasi almak istiyorum. Park yatakla sifonyer gardrop falan takim yapmaya calistim hic olmadi. biri cok hanim hanimcik biri cok spor duruyo sanki. Ayrica yatak odasina ahsap besiklerden almak istiyorum ama yerim dar. Tesekkur ederim simdiden. Kizimin arkadaslarinin anneleriiiii
kızlar sırt üstü uzanmak bebek için zararlı mı bilen var mı?
ssağolasın cnmCanım şimdilik zararlı değil ama ayaklarını kendine çekerek katlanarak altına yastık alarak yaparsan bu hareketi kendini de beneği de daha rahat ettirirsin
masallah canım bu ne hızzzz :))
ben parkyatak olarak kararımı vermiş bulunmaktyım, ileriki zamanlarda alıcaz nasipse. zaten bizimle yatıcak uzunnn bi süre, sadece kıyafetleri için dolaba ihtiyacım vardı onu da, kendi gardrobumuzdan bi yer açıcam, kuzumun badilerini tulumlarını koymak için ne kadar yer kaplayabilir ki zaten
Kizlar merhaba. Coktandir yazamiyorum telefondan girdigim iicin zor oluyo. Ben ve kizim son surat hazirliklara devam ediyoruzilk beBegim oldugu icin cok hevesli, hemde fazla arastirmaci bi insan oldugumdan zor begeniyorum bebek arabasi, portbebe ve oto koltugu almistik. Bebek cantasi, bakim seti, 2 takim yenidogan seti, normal tulum uyku tulumu, atesolcer, tirnaak makasi, otribebe,biberon hazir. Bunlari chicco dan aldik. 2 tane ayakkabisi da var minik kusumun ilk goz agrimin bebek odasina hala karar veremedim. Kara kara dusunuyorum siizde fikrinizi soylerseniz sevinirim. Simdi ben park yataklara bayiliyorum. Ama bi yandan da derli toplu bi bebek odasi almak istiyorum. Park yatakla sifonyer gardrop falan takim yapmaya calistim hic olmadi. biri cok hanim hanimcik biri cok spor duruyo sanki. Ayrica yatak odasina ahsap besiklerden almak istiyorum ama yerim dar. Tesekkur ederim simdiden. Kizimin arkadaslarinin anneleriiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?