2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kizlar ben bebeğim hareket etmediginde sag tarafima uzaniyorum cok degil 15 dakika icinde kıpır kıpır oynuyor icimde, hic sevmiyor ogluşum sağ tarafimi :)hemen sola dönüp yatıyorum sakinlesiyor kan akisi ile alakali oldugu icin böyle oluyor sanirim

slm kızlar sabahtan beri sağ bacağım kalçadan itibaren ağrıyo özellikle eğilmeye çalışırken diğer dizime tutunmadan eğilemi.yorum(abdest alırken) geçermi ki doktora gitsem ilaç vermez yapacak birşey yok diye eve gönderir ayrıcada bedemcikle geceden şişmeye başladı tüm gece sağ sol yaptığım için farkında oldum.

Birmax sitenin adı. Ben de pastanelerde üzerinde bebek olan çikolatalardan vermeyi düşünüyorum en kolayı öyle geliyor.

ben başka site diyordum canm loğusa taıcı için buldum ama saol

canım bende de boğaz şişliği ile başladı sonra feci hasta oldum çok dikkat et

Kizlar merhaba. Coktandir yazamiyorum telefondan girdigim iicin zor oluyo. Ben ve kizim son surat hazirliklara devam ediyoruz ilk beBegim oldugu icin cok hevesli, hemde fazla arastirmaci bi insan oldugumdan zor begeniyorum bebek arabasi, portbebe ve oto koltugu almistik. Bebek cantasi, bakim seti, 2 takim yenidogan seti, normal tulum uyku tulumu, atesolcer, tirnaak makasi, otribebe,biberon hazir. Bunlari chicco dan aldik. 2 tane ayakkabisi da var minik kusumun ilk goz agrimin bebek odasina hala karar veremedim. Kara kara dusunuyorum siizde fikrinizi soylerseniz sevinirim. Simdi ben park yataklara bayiliyorum. Ama bi yandan da derli toplu bi bebek odasi almak istiyorum. Park yatakla sifonyer gardrop falan takim yapmaya calistim hic olmadi. biri cok hanim hanimcik biri cok spor duruyo sanki. Ayrica yatak odasina ahsap besiklerden almak istiyorum ama yerim dar. Tesekkur ederim simdiden. Kizimin arkadaslarinin anneleriiiii

masallah canım bu ne hızzzz :))
ben parkyatak olarak kararımı vermiş bulunmaktyım, ileriki zamanlarda alıcaz nasipse. zaten bizimle yatıcak uzunnn bi süre, sadece kıyafetleri için dolaba ihtiyacım vardı onu da, kendi gardrobumuzdan bi yer açıcam, kuzumun badilerini tulumlarını koymak için ne kadar yer kaplayabilir ki zaten

kızlar sırt üstü uzanmak bebek için zararlı mı bilen var mı?

Canım şimdilik zararlı değil ama ayaklarını kendine çekerek katlanarak altına yastık alarak yaparsan bu hareketi kendini de beneği de daha rahat ettirirsin

Mervecim şu olacak bu olacak diye bir şey.. Bebeğin ihtiyacı bi tek yatak:)) gerisi bizim heveslerimiz:) sen nasıl karar veriyorsan hangisi sana yeterli geliyorsa o en güzelidir.. Bu da benim oda fikrimdi senin için:)
Elalem o bu şu için değil ileride bebişin için oda yaparsın sen de:)

Ben de yanıma süs sepet beşik aldım ablamdan.. Bebek odamı boş olduğu için de oraya çocuk odası aldım bük yatak ile:) aslında acelesi yok ama bu da gene bizim hevesimiz:))

Dolap için de ablam kendi şifonyeri makyaj masasının altındaki çekmecelerden ikisini boşaltmıştı bir de dolabını kullanmıştı aklında olsun..

Canım ahşap beşikler maksimum 5 ay kullanılıyor sonra atsan atılmaz saklasan ev doluyor. Istersen normal oda takımını al park yatağı da yanına al istediğinde odaya koyarsın.. Odası da olmuş olur.. 2-3 yaşına gelince de da oda takımına uyan bir yataklara tamamlarsın..

Bende de ablamdan kalan ahşap beşik var bir de çocuk odası yaptım.. Sonra hamile kalan bi akrabama postalından beşiği de hehe :))

Vay anasini arkadaş bi allahın kulu sunuda su gençlere verelim kullansinlar yukleri azalsin demedi bize vallahi. .bizde tirnagin varsa basini kasi mantigindan yola cikarak gittik alışverişimizi yaptik..kizimin bi tek besigi kaldi inuda anne annesi teyzesi alacqk park yatak. .cunku yerim yok Şuan oda yapamicm kizima..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…