2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bebişim sağlıkla doğsun da onun tek ihtiyaç duyduğu yer anne göğsü olacak gerisi boş aslında bizim heveslerimiz.. Rabbim gönlüne göre nasip etsin. Benim de ablam var yeni doğum yaptı oğlu bar ama her şeyini pırıl pırıl valizde hazırlamış gönderdi sağolsun:) Allah razı olsun onun dışında kimseden nir şey görmedim beklemiyorum da. Allah muhtaç etmesin diyelim ne diyelim:))
Bebeklerimiz sağlıklı olsun da tülü olmuş süsü olmuş hepsi boş şeyler...

bana da arkadaşlarım diyor bebeğin arabasını kayın pederin alsın yok arabasını söyle şu alsın , yok dayısı bunu alsın falan diye.
ben kime ne diyebilirim ki . ben her şeyini kendim alacağım. yapacak bir şey yok insan istiyor biri de çıkıp siz durun gençler yatağı da benden olsun demesini ama olmuyor işte. kimsenin eli olmasın kimsenin lafı da olmasın en güzeli

İyi aksamlar kızlar...
Nasılsınız.. Benim bel agrım kasık agrım devam ediyor ... Ne yapalım.. Beklıyorum sabrediyorum...
Yapıcak tek şeyim bu.. Bunların hepsi olagan şeyler hamileyiz sonucta .... İçimizde bi canlı var... Büyüyo kendine yer acıyo vucudumuzda etkılenıyo
Yapıcak tek sey dua ve sabır... İnş bugunlerde geçicek canlarım...

Nasıl durum canım? Hissedebildin mi?
Eh işte canim normal günlerdeki gibi değil.yarin takip etcem bakalım.bugune ozel bi durummu?bi iki tik atiyo bi kac saat bise yok.hayirlisi bakalım.senin minikte hareket etmiş çok şükür.sanırım normal biz evham yapiyoz.burda okumustum 2 gun bile uyuyabiliyolarmis

Banada ilk dogumumda annem beşik aldı..baska kîmseden maddi olarak bi destek görmedim.... Hee hediyelik kıyafetti amcaları babannesi halası ceyrek aldılar ... Bu kadar... Ama manevi olarak hepsinin duası coktur...
Bende kımseden bişi beklemıyorum...
En iyisi herseyi yapabildigin kadar kendimizin yapması..o yüsden kımse bişi yapamasada kafama takmam

Evet canım..
2 gun hıc kıpırdamadan durabılır.. Bazen hareketlerı gucsuz olur...
Bazen cok guclu olur.. Yawas yawas dızene gırer

Suraya bak ya cok sınır bozucu bu ne arkadas neden face acıldı ki...
Neden böle sessız sakın... Affff

Evet canım..
2 gun hıc kıpırdamadan durabılır.. Bazen hareketlerı gucsuz olur...
Bazen cok guclu olur.. Yawas yawas dızene gırer
Valla ne yalan soyliyim burda okumasaydim paniklerdim hatta hastaneye dinlemeye kadar giderdim ama ara sira tiklatinca sanirim o gucsuz gunlerinden birinde melegim.aliskanlik olmus 2 haftada hissedemyince ister istemez panik yapiyo insan

Şaka yapıyorum kızlar yaaa bebisi yaparken kimseden beklentimi mi vardo sanki.. allaha cok şükür herseyini babasiyla aldik gerisi kizimizin saglikla gelmesi

Yok canım seni çok iyi anlıyorum ben:) kimseden bir beklentimiz yok ama etraftaki hediye trafiğini duyunca da ben el kızı mıyım diyorum doğrusu :) para pul büyük hediye pusetleri geçtim küçük bi şey bile yarım elma gönül alma bebecik seni merakla bekliyoruz biz De demek anneye bunu hissettirmek, gerisi önemli değil. Ama olmayınca da kendimi teselli ediyorum işte :)

Benim bebegimede kimse bise almadı :-(
Nerdeyse 6 aylik olduk.
Abim saolsun besigini aldi,
Annemde nevresimi,yastigi,kuvet setini,mendillerini,mama kasigina varana kadar aldi.
Ama kv bi igne bile almadi
ya insan heves etmezmi tek oglu ve ilk cocugumuz.ogluda kiymetlidir yani ben kuru kuru sevgi istemem oyle.ay beni biraksa esim neler alcamda alamiyom
bi tek gorumcem arabamizi alicak.
Tabi kimseye güvenerek yapmadik ama insan istiyo yani duyuyosun sagdan soldan.bize bise yok.
Valla bosa dememisler Bi tek Annem olsun bana bise olmaz diye

Eee tabi canım normal aslında. Biz de evhamlıyız galiba canım.

Gınaydın canlar... Nasılsınız bakalımmm
Günaydın canım, iyiyim çok şükür, sen de iyisindir inşallah.
Ben şunu fark ettim sabah uyanmaya yakın yattığım yerde gerinirsem böyle bacaklarımı uzatıp, işte o zaman bacağıma kramp giriyor. Bu sabah kendimi tuttum 2 kere, kurtardım. Uykuluyken farkında olmuyor insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…