Günaydın canım, kesin aç mı gitmen lazım? Bana doktorum 50 gramda aç olmana gerek yok dedi. Bi sor istersen.Gunaydin herkese, bol tekmeli bir gun olsun insallah. Carsamba seker yuklememiz var saat 9a kadar nasil ac kalcam diye dusunuyorum, erkenden kahvalti yapmadan duramiyorum
Aynn bnde bu sabh farkında olmadan gerındım.. Göbegımın altında böle tık dıye biş oldu ama acıdı baya...Günaydın canım, iyiyim çok şükür, sen de iyisindir inşallah.
Ben şunu fark ettim sabah uyanmaya yakın yattığım yerde gerinirsem böyle bacaklarımı uzatıp, işte o zaman bacağıma kramp giriyor. Bu sabah kendimi tuttum 2 kere, kurtardım. Uykuluyken farkında olmuyor insan.
Ac gitmemi soyledi canim, herkes ac gidiyor saniyordum.Günaydın canım, kesin aç mı gitmen lazım? Bana doktorum 50 gramda aç olmana gerek yok dedi. Bi sor istersen.
Bnm bildigimde ac karna... Özelliğide orda zaten şeker yüklemesinin.. İlk ac karna kan alıyolar... Şeker yüklemesi yapıp 1 saat bekletip bidaha alıyolar.. Canım eger zorlanırım diyorsan kolayı var.. Dr arayıp durumu belirt şartmıynıs ac kalmak bi sor hayatım..Ac gitmemi soyledi canim, herkes ac gidiyor saniyordum.
Benim aksam yemeginden sonra oyle oluyor, daraliyorum resmen yuruyuse cikinca rahatliyorum canim, hareket cok iyi geliyor.Kızlar böle bazen bebiş agzımdan cıkacakmıs gibi oluyo .. Nefesim daralıyı.. Kalbim carpıntı yapıyo.. Bunlar normal mi .. Kızımda böle bişi yasadımm ı hatırlamıyorum.. Ya...
Suaraya bak bu saatte en az on kişi olurdu şimdi 3 kişiyiz...... Üzücü
Ewet hareket normaldedecok yi geliyorda ben o haldeyekn bi halszi oluyorun ki : )Benim aksam yemeginden sonra oyle oluyor, daraliyorum resmen yuruyuse cikinca rahatliyorum canim, hareket cok iyi geliyor.
inşaallah canımGünaydın annisler doktora erken gidicem biraz çünkü iğnelerim bitiyo bayramda iğnesiz kalırım yoksa. .Sağlık Ocağı az yazdı ya. neyse bebeğimi görürüm erkenden çok özledim hem bir ayı geçmiş olcak yeter demi yani çok uzun süre. hem belki cinsiyeti de öğrenirim yaşasın herşey yolunda olsun inşallah birde daha ne isterim hasta annisler geçmiş olsun
bulursun canım bebefixe bak netten aziz bebe ürünleri satıyorbulamadım onu stokta yokmuş
anneme dedim nişandan sonra gider baakrız dedi
maşaallah kızına canımMantıklı canım senin dediğinde...
Hayırlı Cumalar bu arada, ikinci aşımı da oldum, aşı faslı kapandı :)) çok şükür. Kızımın kalp atışlarını da dinledim teyzeleri güp güp :)) salı günü kontrolüm var dört gözle bekliyorum
haklısın canım ama ben nerdeyse hiç et yemiyorumSlm kizlae bebeginiz kilo alsin istiyorsaniz şekerde ciktuysa protein ağırlikli beslenin bak nasil kilo aliyor şekerli ve hamur uşinden uzak dur bol bol pritein al tosuncuk olur özellikle kırmızı et
canım bayram gelmeden git bence şimdi bayram önü hazırlıkla artar ağrın bayramın zehir olmasınHayırlı cunalar kızlar.. Nasılsınız.. Bugun guya temizlik yapıcaktım.. Ama nerde..
Gece yattıgımda vajına kemigimde kş özellikle sol tarafimda öle bi sancı agrı oluyo ki... Sol ayagımı oynatırken saga sola dönerken yatakta kımıldarken bile aglatıyo bni ..
Yakın zamanda dr gitcem... Yalnız o zamana kadar napıcam.. Cok canım yanıuo varnı benim gibi olan ...
maalesef yok komik ama yok canım öyle çok araştırdım kiCnm cocuk hastanelerınde oluyo genelde devletın hastanelerınde cocuk psikologu dıye
:) ben hiç vermedim kiloAynen benim gibi ama ben 74 tüm hamile kalınca 69 düştüm suan 74,5 oluyom gece yatarken tartılınca
aynen canım temiz mis gibi olmalı kadında erkekte her daim, dinimizcede böyle bende islama göre cinsel haya kitabı var onu çok okudum, o kadar ince detaylar var ki, onu okuduktan sonra bile bile dikkat etmemek olmazdı, neyleyimki eşim kıymet bilmez, diyorumya annesi kendi kızına kızar akşama kadar pijamayla geziyorsun benden için az örnek al derEflalim evet canım.. Erkekler bazen bazı şeylerrin kıymetini bilimyiyorlar.
O kadar kendine dikkat edersin adamın umrunda olmaz.. Kımı kadınlar dıkkat etmez eşleri der neden dıkkat etmıyosun.. Erkekler biraz degişik..:)
Bu arada güzel bi konuya deginmişssin..dogumdan sonra bencede bakımlı olmak lazım.. Bu demek degil ki makyaj yap. Fön cektir.. Hayır..
Bence bakımlı olmaz ki hele ev hanımıysan pahalı kremler sürmek, hergün kuaföre gitmek makyajsız dolasmamakla olmuyo..
Temiz kokmakla temiz olmakla olur..mis gibi kokan güzel kıyafetler,el ayak bakımı,burda istisna kuaför önmli ki bunu kendi yapabılen bayanlarda var kastır bıyıktır bunlar olmıcak.... Gülmeyin kız yalan mı.. Hangi erkek begenır bıyıklı kadını,
Ve ve ve en önmlisi vucut temizliği.. O kadar önmli ki ... İnsan bunu ilk önce kendi için yapmalı..
Dogumdan sonra cok seyler yasıcaz.. Yıprancaz..uykusuzluk sinir yapıcak
Sinir tartusnalara yol acıcak..
Ama bunların üstesinden gelemekde bizim eliizde... Koyvermıcez kendimizi..
İşte böle... İçimde kalmasın anlatayım dedım
geçmiş olsunKizlar bugun acayip midem ağrıyor ya bole yaniyo sanki
oluyor tabi canımKızlar bebeğim dün yorgun ve stresliyim diye hareket etmedi. Eşim ilk hareketinde bana haber ver dedi. Sizde de oluyor mu böyle?
canım formül şu sen iyi ol ki bebeğin de iyi olsun
Şehzade Mustafam beniimm
210 TL mervecim. Biraz pahalı yaptırıp yaptırmamak konusunda çok düşündüm, ama tabi yine yenik düştüm nefsime yaptırdım.
Mssuperfine paylaşmış kız için olanı oda çok güzel bak istersen sayfasına.
Teşekkür ederiiiim
Çatlayacağız süsten
Çok geçmiş olsun canım. Diyetle düşürülüyor ve hiçbir sorun olmuyor. sadece hep dikkat:)
Kolay gelsin hayırlı yolculuklar
Oh oh sende bendensin, süsüne kadar her şey hazır olsun derdindeyim bende. Bayaa ilerledim
Kolay gelsiin. Çlışmak çooook yorucu hele birde böyle çalışmak Allah kolaylık versin.
Ne zamana kadar böyle devam edecek yoğun?
Günaydııın
Allah kolaylık versin Heracım. 7 saat her gün off çok zor yahu. Hadi bakalım geçsin 8 hafta çarçabuk inşallah
Teşekkür ederim eflalim inşallah
Oy oyyy şu doğum sonrası hem korkutuyor hemde ne yaşayacaksak yaşarız düşüncesindeyim.
Ama şunları yaşamayan da yok bea...
Aynısı olmasa başka türlüsü. Bence terslikler mutlaka olacak. İnşallah en hafif şekilde atlatırız.
Benimde etrafımdaki insanlardan çok çekincem var. 2 görümcemden dolayı.
Ama aynen senin dediğin gibi yapmayı planlıyorum. Kimse kırılır üzülür diye bir derdim yok.
Çok oldu zamanında ama artık yok
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
Olsun olsun biz 2 kızız. Bir ablam var ve babama çok düşkünüz.
O da bize çok düşkün. Çocukluğumuzda da öyleydi, hala öyle.
Hala üzerimize titrerHala dünya bir yana biz bir yanayız.
Ve baba-kız ilişkisinin güzel olması çoook güzel bir şey.
Yeter ki babada kızına düşkün olsun.
İsteyin isteyin uzun vadede çok güzel bir şey
Allah gönlüne göre versin inşallah. İnşallah hayırlısıyla sınavından geçersin canım
Amin amiiin amin Allah razı olsun
Ben zaten bu sayfayı senden öğrenmiştim, aylar önce keçeden çok güzel şeyler yapıyorlar diye ismini paylaşmıştın. Sonra baktım facebooktan çok beğendim. Belkide cinsiyetler bile belli değildi daha. Senin aracılığınla yaniteşekkür ederim.
Senin yaptırdığında çok güzelmiş. Daha sade daha yumuşak daha kibar olmuş aslında.
Bizimkiler yanında öıfıt çarşısı gibi kalmış
Bunu ne kadara yaptırdın acaba?
Hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz
Bende geçen hafta 2. aşımı oldu kapandı defter
2. sini olduğumda hiç acımadı, ilkinde acımıştı aslında. Unutmuştum bile aşı olduğumu
Hihi bende görünmesin diye uğraşıyorum
Hayır olsun canım. Bebiş büyüyor geriliyor mu acaba? Geçmezse doktoruna sor lütfen, merak ederiz
Olmaz mı tabiki oluyor.
Çok iş yapınca, çok gezince kıpırdamıyor genelde, bu anne dur artık demek sanırım
Bir günü bir gününe uymuyor. Bazen düzenli hareket ediyor, bazende etmiyor.
Ve herkes öyle söylüyor. Bence sıkma canını. düzenli bir hayatları yok ki daha
Doğunca da öyle olacak ya tutmayacak saatleri saatlerine
çok güzel canım aminBen teşekkür ederim canım güzel günlerde kullanırız inş :) ben de diğerini daha zarif buldum, fiyatı biraz pahalı 250 tl aslında ama tutamadım kendimi.. Ben çift arlı sipariş verdim önünde çift atı var:) fiyatlar artıp duruyor işte:)
Seninki de çok güzel Mustafa bayılacak buna:) sağlıkla kullanırız inş:))
Bu da bebek şeker kutum onu da paylaşayım:)) Rabbim sağlıkla tamamına erdirmeyi nasip etsin inş.. Hehehe...
doğru hastayken öksürünce nasıl tepiyordu beni:)Doktorum bana bebeğinin hareket etmediğinde ökaür o oynar demişti
birmax canımarkadaşlar bir site vardı baya paylaşıldı burada ismini hatırlamıyorum bebek şekerleri ile ilgilydi hatırlayan varmı
ayyy o eşi kendi kıllarına baksın!bi arkadaşımın eşi kolundaki küçücük tüyden beri hemen git git al diyormuş
Benim eşim o konuda çok anlayışlıinsanız diyor her dk ağda mı yapacan sanki diyor rahat ol
ben zaten bekletmem ama onunki kadar da olmaz
ben karşıyım facedeki gruba o yüzden bilmiyorum
iyi gitsinler birde gelip nispet yapılıyor çok komik, aynen geri dönüp dolaşıp gelecekleri yer belli, kimse kusura bakmasında kimlerin olduğunu bilsem ona göre olacak tavrımHerkes face e gitmiş duydunuz mu?
aman giden gitsin sıkılır geri buraya dönerler biz de o zaman bunu yaparız
canım bazen bana da oluyor eğer geçmezse git tabi siyatik olabiliyormuşslm kızlar sabahtan beri sağ bacağım kalçadan itibaren ağrıyo özellikle eğilmeye çalışırken diğer dizime tutunmadan eğilemi.yorum(abdest alırken) geçermi ki doktora gitsem ilaç vermez yapacak birşey yok diye eve gönderir ayrıcada bedemcikle geceden şişmeye başladı tüm gece sağ sol yaptığım için farkında oldum.
canım bu fiyata çok hoşuma gitmedi, lajivert mobilyaya bak bir netten, birde bebefixe
ooo maşaallah çok eksiğiniz kalmamış canım güle güle kullanınKizlar merhaba. Coktandir yazamiyorum telefondan girdigim iicin zor oluyo. Ben ve kizim son surat hazirliklara devam ediyoruzilk beBegim oldugu icin cok hevesli, hemde fazla arastirmaci bi insan oldugumdan zor begeniyorum bebek arabasi, portbebe ve oto koltugu almistik. Bebek cantasi, bakim seti, 2 takim yenidogan seti, normal tulum uyku tulumu, atesolcer, tirnaak makasi, otribebe,biberon hazir. Bunlari chicco dan aldik. 2 tane ayakkabisi da var minik kusumun ilk goz agrimin bebek odasina hala karar veremedim. Kara kara dusunuyorum siizde fikrinizi soylerseniz sevinirim. Simdi ben park yataklara bayiliyorum. Ama bi yandan da derli toplu bi bebek odasi almak istiyorum. Park yatakla sifonyer gardrop falan takim yapmaya calistim hic olmadi. biri cok hanim hanimcik biri cok spor duruyo sanki. Ayrica yatak odasina ahsap besiklerden almak istiyorum ama yerim dar. Tesekkur ederim simdiden. Kizimin arkadaslarinin anneleriiiii
canım o kadar çok yer kaplıyor ki şaşacaksın:) iki çekmece zor yeter, şöyle söylüyüm oğlumdan kalanları yıkadım oğluma yeni aldığımız odanın şifonyerine yerleştirdim doldu taştı daha ablamdan aldıklarım vara nereye koyacağımı düşünüyorum:) bunlar yeni doğanken kullanacaklarım sadece:)masallah canım bu ne hızzzz :))
ben parkyatak olarak kararımı vermiş bulunmaktyım, ileriki zamanlarda alıcaz nasipse. zaten bizimle yatıcak uzunnn bi süre, sadece kıyafetleri için dolaba ihtiyacım vardı onu da, kendi gardrobumuzdan bi yer açıcam, kuzumun badilerini tulumlarını koymak için ne kadar yer kaplayabilir ki zaten
:)Vay anasini arkadaş bi allahın kulu sunuda su gençlere verelim kullansinlar yukleri azalsin demedi bize vallahi. .bizde tirnagin varsa basini kasi mantigindan yola cikarak gittik alışverişimizi yaptik..kizimin bi tek besigi kaldi inuda anne annesi teyzesi alacqk park yatak. .cunku yerim yok Şuan oda yapamicm kizima..
canım tabi gücün yetiyorsa en güzeli kendin alman ama bu da bir gönül alma teklif etseler sorsalar çok hoş oluyorbana da arkadaşlarım diyor bebeğin arabasını kayın pederin alsın yok arabasını söyle şu alsın , yok dayısı bunu alsın falan diye.
ben kime ne diyebilirim ki . ben her şeyini kendim alacağım. yapacak bir şey yok insan istiyor biri de çıkıp siz durun gençler yatağı da benden olsun demesini ama olmuyor işte. kimsenin eli olmasın kimsenin lafı da olmasın en güzeli
inşaallah canım ama sen sanki iş mi yaptın bana mı öyle geldiİyi aksamlar kızlar...
Nasılsınız.. Benim bel agrım kasık agrım devam ediyor ... Ne yapalım.. Beklıyorum sabrediyorum...
Yapıcak tek şeyim bu.. Bunların hepsi olagan şeyler hamileyiz sonucta .... İçimizde bi canlı var... Büyüyo kendine yer acıyo vucudumuzda etkılenıyo
Yapıcak tek sey dua ve sabır... İnş bugunlerde geçicek canlarım...
sorma gıcık oldumSuraya bak ya cok sınır bozucu bu ne arkadas neden face acıldı ki...
Neden böle sessız sakın... Affff
canım bizde adet bebeğin çeyizini kızın annesi yapar erkek tarafı isterse alır bir şey bizde de farklı olmadıBenim bebegimede kimse bise almadı :-(
Nerdeyse 6 aylik olduk.
Abim saolsun besigini aldi,
Annemde nevresimi,yastigi,kuvet setini,mendillerini,mama kasigina varana kadar aldi.
Ama kv bi igne bile almadi
ya insan heves etmezmi tek oglu ve ilk cocugumuz.ogluda kiymetlidir yani ben kuru kuru sevgi istemem oyle.ay beni biraksa esim neler alcamda alamiyom
bi tek gorumcem arabamizi alicak.
Tabi kimseye güvenerek yapmadik ama insan istiyo yani duyuyosun sagdan soldan.bize bise yok.
Valla bosa dememisler Bi tek Annem olsun bana bise olmaz diye
ayy sorma canım nefesim kesiliyor, ilk oğlum kasığıma yerleştiği için benim mide kısmım boştu adeta ama şimdi taa kaburgamda bu oğluşum:) erkek mide de kız kasıkta derler ondandırKızlar böle bazen bebiş agzımdan cıkacakmıs gibi oluyo .. Nefesim daralıyı.. Kalbim carpıntı yapıyo.. Bunlar normal mi .. Kızımda böle bişi yasadımm ı hatırlamıyorum.. Ya...
Suaraya bak bu saatte en az on kişi olurdu şimdi 3 kişiyiz...... Üzücü
canım yap tabi, ben yıkadım yerleştirdim mervişim, iki gün öncede ablamdan aldım bir kaç parça giysi birde uykus seti nevresim şimdi bir hurç onlar var yerleşecek o yüzden beşiği kurdurucam bende çünkü çekmece lazım:) tek eksiğim kendime alıcaklarım kaldı bebeğin ki tamam hamdolsun, süs işine hala karar veremedim sanırım hastaneye şeker tabağı yaptırıcam, süsü mevlütte dağıtıcam kafam çok karıştı çünkü:) lavanta kesesi iyi fikir nerden yapıracaksın?Güzek anneler.. Zaman cabuk geçiyo.. Daha dün gibi hatırlıyorum test sonuclarımızı gösterdigimiz günleri..
Bunu bile bile hala hazırlık yapmadım..
Dün eşimle plan yaptık.. Allah nasip ederde bi aksılık cıkmassa bayramdan sonra bebegimin beşigini kurucam.. Hurclardan kızımın cıtcıtlılarını ortak renkte olan kıyafetleri yıkayıp ütüleyip dolaba yerlestırıcem..
Hastane cıkısıdır.. Bebek bakım cantasıdır.. Port bebedır bunları ayarlıcam.. Doguma gidecek gibi herseyi hazır olacak.. Kasım basındada bi abla cagırıcam.. O büyük temizlk yaparken bende yıkancakları falan atarım camasır makınasına.. Temizliğimde hazır olcak inş nasipse..
Sonradolaba sarma sarıp atıcam... Kurban bayramı gelıyo kaburmalık ayııp mevlit için koyucam inş ...
En son nasipse kendime gecelikti pijama takımıydı bezdi gögüs pediydi bunları hazırlayıp rahatlıcam...
Bu arada lavantalı dolap süsleriide sipariş ederim nasılsa bozulmaz...
Allahım izin verirse plan böle ...
Temizlik erken yapıcam ki halim varken gittikce agırlasıyo insan.. Doguma yakın bi üstünden geçerim tamam..
Nevresimler falanyıkanıpütülenip hurclancaj..olurda yanımda kalan olur tertemiz olsun yine temizlerde olsun yıkamak gerek yinede....
Kayınpederin bi lafı vardır.. İki kişiye ewe gel demek gel halimi gör demek.. O yüzdb hersey pırrıl pırrıl olsunn demi
ben yatınca daha çok nefesim kesiliyor o haldeykenEwet hareket normaldedecok yi geliyorda ben o haldeyekn bi halszi oluyorun ki : )
Direk ense yapasım geliyooo...
Burası hep bölemi olcak.... !!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?