2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Gunaydin herkese, bol tekmeli bir gun olsun insallah. Carsamba seker yuklememiz var saat 9a kadar nasil ac kalcam diye dusunuyorum, erkenden kahvalti yapmadan duramiyorum
Günaydın canım, kesin aç mı gitmen lazım? Bana doktorum 50 gramda aç olmana gerek yok dedi. Bi sor istersen.

Aynn bnde bu sabh farkında olmadan gerındım.. Göbegımın altında böle tık dıye biş oldu ama acıdı baya...
Artık daha dikkatli olmak gerekıyo

Kızlar böle bazen bebiş agzımdan cıkacakmıs gibi oluyo .. Nefesim daralıyı.. Kalbim carpıntı yapıyo.. Bunlar normal mi .. Kızımda böle bişi yasadımm ı hatırlamıyorum.. Ya...

Suaraya bak bu saatte en az on kişi olurdu şimdi 3 kişiyiz...... Üzücü

Ac gitmemi soyledi canim, herkes ac gidiyor saniyordum.
Bnm bildigimde ac karna... Özelliğide orda zaten şeker yüklemesinin.. İlk ac karna kan alıyolar... Şeker yüklemesi yapıp 1 saat bekletip bidaha alıyolar.. Canım eger zorlanırım diyorsan kolayı var.. Dr arayıp durumu belirt şartmıynıs ac kalmak bi sor hayatım..
Allah kolaylık versin

Güzek anneler.. Zaman cabuk geçiyo.. Daha dün gibi hatırlıyorum test sonuclarımızı gösterdigimiz günleri..
Bunu bile bile hala hazırlık yapmadım..
Dün eşimle plan yaptık.. Allah nasip ederde bi aksılık cıkmassa bayramdan sonra bebegimin beşigini kurucam.. Hurclardan kızımın cıtcıtlılarını ortak renkte olan kıyafetleri yıkayıp ütüleyip dolaba yerlestırıcem..
Hastane cıkısıdır.. Bebek bakım cantasıdır.. Port bebedır bunları ayarlıcam.. Doguma gidecek gibi herseyi hazır olacak.. Kasım basındada bi abla cagırıcam.. O büyük temizlk yaparken bende yıkancakları falan atarım camasır makınasına.. Temizliğimde hazır olcak inş nasipse..
Sonradolaba sarma sarıp atıcam... Kurban bayramı gelıyo kaburmalık ayııp mevlit için koyucam inş ...
En son nasipse kendime gecelikti pijama takımıydı bezdi gögüs pediydi bunları hazırlayıp rahatlıcam...
Bu arada lavantalı dolap süsleriide sipariş ederim nasılsa bozulmaz...
Allahım izin verirse plan böle ...
Temizlik erken yapıcam ki halim varken gittikce agırlasıyo insan.. Doguma yakın bi üstünden geçerim tamam..
Nevresimler falanyıkanıpütülenip hurclancaj..olurda yanımda kalan olur tertemiz olsun yine temizlerde olsun yıkamak gerek yinede....

Kayınpederin bi lafı vardır.. İki kişiye ewe gel demek gel halimi gör demek.. O yüzdb hersey pırrıl pırrıl olsunn demi

Benim aksam yemeginden sonra oyle oluyor, daraliyorum resmen yuruyuse cikinca rahatliyorum canim, hareket cok iyi geliyor.

Benim aksam yemeginden sonra oyle oluyor, daraliyorum resmen yuruyuse cikinca rahatliyorum canim, hareket cok iyi geliyor.
Ewet hareket normaldedecok yi geliyorda ben o haldeyekn bi halszi oluyorun ki : )
Direk ense yapasım geliyooo...

inşaallah canım
bulamadım onu stokta yokmuş
anneme dedim nişandan sonra gider baakrız dedi
bulursun canım bebefixe bak netten aziz bebe ürünleri satıyor
maşaallah kızına canım
Slm kizlae bebeginiz kilo alsin istiyorsaniz şekerde ciktuysa protein ağırlikli beslenin bak nasil kilo aliyor şekerli ve hamur uşinden uzak dur bol bol pritein al tosuncuk olur özellikle kırmızı et
haklısın canım ama ben nerdeyse hiç et yemiyorum bayramda bolca yiyeyim bari:)
canım bayram gelmeden git bence şimdi bayram önü hazırlıkla artar ağrın bayramın zehir olmasın
Cnm cocuk hastanelerınde oluyo genelde devletın hastanelerınde cocuk psikologu dıye
maalesef yok komik ama yok canım öyle çok araştırdım ki
Aynen benim gibi ama ben 74 tüm hamile kalınca 69 düştüm suan 74,5 oluyom gece yatarken tartılınca
:) ben hiç vermedim kilo
aynen canım temiz mis gibi olmalı kadında erkekte her daim, dinimizcede böyle bende islama göre cinsel haya kitabı var onu çok okudum, o kadar ince detaylar var ki, onu okuduktan sonra bile bile dikkat etmemek olmazdı, neyleyimki eşim kıymet bilmez, diyorumya annesi kendi kızına kızar akşama kadar pijamayla geziyorsun benden için az örnek al der
Kizlar bugun acayip midem ağrıyor ya bole yaniyo sanki
geçmiş olsun
Kızlar bebeğim dün yorgun ve stresliyim diye hareket etmedi. Eşim ilk hareketinde bana haber ver dedi. Sizde de oluyor mu böyle?
oluyor tabi canım
canım formül şu sen iyi ol ki bebeğin de iyi olsun
çok güzel canım amin
Doktorum bana bebeğinin hareket etmediğinde ökaür o oynar demişti
doğru hastayken öksürünce nasıl tepiyordu beni:)
arkadaşlar bir site vardı baya paylaşıldı burada ismini hatırlamıyorum bebek şekerleri ile ilgilydi hatırlayan varmı
birmax canım
ayyy o eşi kendi kıllarına baksın!
ben karşıyım facedeki gruba o yüzden bilmiyorum

aynen sinir oldum bu mevzuya!

Herkes face e gitmiş duydunuz mu?
aman giden gitsin sıkılır geri buraya dönerler biz de o zaman bunu yaparız
iyi gitsinler birde gelip nispet yapılıyor çok komik, aynen geri dönüp dolaşıp gelecekleri yer belli, kimse kusura bakmasında kimlerin olduğunu bilsem ona göre olacak tavrım
canım bazen bana da oluyor eğer geçmezse git tabi siyatik olabiliyormuş
arkadaşlar sizce bu takım nasıl hala bebek odası beğenemedim
,

http://www.cilek.com/baby-cotton
canım bu fiyata çok hoşuma gitmedi, lajivert mobilyaya bak bir netten, birde bebefixe
ooo maşaallah çok eksiğiniz kalmamış canım güle güle kullanın
canım o kadar çok yer kaplıyor ki şaşacaksın:) iki çekmece zor yeter, şöyle söylüyüm oğlumdan kalanları yıkadım oğluma yeni aldığımız odanın şifonyerine yerleştirdim doldu taştı daha ablamdan aldıklarım vara nereye koyacağımı düşünüyorum:) bunlar yeni doğanken kullanacaklarım sadece:)
:)
canım tabi gücün yetiyorsa en güzeli kendin alman ama bu da bir gönül alma teklif etseler sorsalar çok hoş oluyor
inşaallah canım ama sen sanki iş mi yaptın bana mı öyle geldi
Suraya bak ya cok sınır bozucu bu ne arkadas neden face acıldı ki...
Neden böle sessız sakın... Affff
sorma gıcık oldum
canım bizde adet bebeğin çeyizini kızın annesi yapar erkek tarafı isterse alır bir şey bizde de farklı olmadı
ayy sorma canım nefesim kesiliyor, ilk oğlum kasığıma yerleştiği için benim mide kısmım boştu adeta ama şimdi taa kaburgamda bu oğluşum:) erkek mide de kız kasıkta derler ondandır
canım yap tabi, ben yıkadım yerleştirdim mervişim, iki gün öncede ablamdan aldım bir kaç parça giysi birde uykus seti nevresim şimdi bir hurç onlar var yerleşecek o yüzden beşiği kurdurucam bende çünkü çekmece lazım:) tek eksiğim kendime alıcaklarım kaldı bebeğin ki tamam hamdolsun, süs işine hala karar veremedim sanırım hastaneye şeker tabağı yaptırıcam, süsü mevlütte dağıtıcam kafam çok karıştı çünkü:) lavanta kesesi iyi fikir nerden yapıracaksın?

Bana da tez canlısın diyorlar dedim bunun hastalığı var bir sürü şeyi var iyiyken yapıyım kafam rahat etsin, dediğin gibi daha buzluğa börek kurabiye atıcam hangi birini sığdıralım 3 aya evde birde çocukla
Ewet hareket normaldedecok yi geliyorda ben o haldeyekn bi halszi oluyorun ki : )
Direk ense yapasım geliyooo...
ben yatınca daha çok nefesim kesiliyor o haldeyken
Burası hep bölemi olcak.... !!!!!!

maalesef

Günaydınlar normalde hafta sonu pek girmem malum eşim evde kahvaltıydı çarşı pazrdı vakit olmuyor, siteden bir arkadaşımın doğumunu merak ettim girdim doğurmuş hamdolsun:)

Hepinize iyi hafta sonları

Gunaydin annisler minik kurabiyeleri.Benim ufaklik ta yine ses yok bugün de sanirim fazla hissettirmicek kendini.gorendr sancak ise gidiyorum da yoruldu minigim benimle  neyse gun içinde takibe devam normaldede zaten hissettirmez sabahlari kendisini benim minigim tembel biraz annesine kiyamiyo erkenden uyandirmiyo kahvaltidan sonra basliyo annesinin kuzusu.bu dusunceyi doğumdan sonrada isterdim ki anca rüyamda gorurum.
Bayramdan sonraki seker yuklememizde tekrar doktora baktiricam yine kiz derse artik hastane cikisimizi ve kalan ufak tefrk eksiklerimizide alip yikayip utuleyip hazirlamak istiyorum bende.Ablamdan getirdiklerimi yikadim ama utulemedim.kendi aldiklarimida yikamayi bekliyorum. Sanki erkek ciksa geri vericemde yikamaya korkuyorum. bu saatten sonra kim alir geri
Offf off bi net olamadim bebeğimden dolayi,sanki degiscekmis gibi korkuyorum
Allahim kotu dusunceyi aklimdan sil nolurr

Ah kızlar şuan evde olmak isterdim..uyumak istiyorum.bizimde beşiğimizi abim verecek geçen sene yeğenime almışlardı.Mobilya beşik 2 çekmeceli sağolsunlar bize verdiler. bayramda memlekete gidince getireceğiz. İnsan mutlu oluyo ya düşündükleri için. bayram sonu bitireceğiz artık alışverişi .ben zaten hep netten aldım çoğunu kızımın kalanıda alacağım artık beklemeye geçeceğiz.

Günaydın herkese.. Ne güzel herkeste bir plan bir heyecan Allah hepimizin gönlüne göre, sağlıklı, huzurlu günler nasip eder inşallah..
Ben de ilk bebek tecrübesizliğinden dolayı önce Ocak bebişlerinin cicileri sayfasından, sonra da diğer sayfalardan ve bloglardan yararlanarak bir liste yapmayı planlıyorum bugün. En azından ilk alınacaklar açısından kafam rahat olsun diye. Yarın eşimle bakmaya gideriz, bayramda da annemle ablam yanıma geliyor çoook uzaklardan Onlarla da almaya gideriz inşallah. Daha hiçbir şey almadım kuzuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…