2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bugun mutfak dolabımı silcem iç dıs bi baskasam bitircemde ahh su baslamak.......

Kızlar size ne göstericem kardeşime kurdela bakısı havlu kenarı yapıyorum.. İki tane yaptım nasıl olmus bakın bakalım...
Eki Görüntüle 1254484 Eki Görüntüle 1254487 Bunun yaprakları kaldı onlarıda yaptımmı tamam dır
Diyorum ki mevlitte kapılaraasmak için hosgeldin bebek mı yazssam kurdela nakıstan baapsam

Herkeslere hayırlı sabahlar günaydın annecikler :)

Biz bebeğimle hastanede tahlil için bekliyoruz babamız da şimdi birine dalacak sabahtan beri bir kan bir idrar için bekliyoruz (

Bugün ben de ikinci dozu vurularak aşı faslını kapadım çok şükür...

Face grubuna gelince.. Ben daha hiç bakmadım ama isteyen istediği yerde takılır Paylaşım yapar çok da önemli değil. Tabi gidenleri özlüyoruz ama kızmak ya da arkalarından konuşnak doğru değil.. Nasıl bi ara msn modası vardı sonra msn gitti face geldi instagram geldi bu da böyle bit şey isteyen istediği yerde toplanır :) ne yapalım:)

Benim de evim berbat bir durumda iki haftadır annemde kalıyorum ama bebek Odası'nın duvar kağıtları olsun ondan sonra temizliğe girişeceğiz bayram sonrası gibi falan olur herhalde ondan sonra mobilyalar geldin civcivlerimiz yerleşsin

Bebek beklemeye başlayacağız inş :)

Ay kislar kac defadir soruyorum su face grubunda olanlar beni de ekleyebilirler mi kimse cevap vermiyo.

Benim de oluyo cnm ya nefesim daralıyo büyüyo bebişler artık baskıdan sanırım. :)

benimde daha geçen haftalarında 20.haftalarda sanki çok daha hareketliydi,her sabah bir kere uyandığımda yataktan kalkarken o an karnıma hemen bir yeri değerdi hiisederdim,gün içinde vururdu seğirirdi,şuan 24.haftadayım harektler daha hafifledi,şuan mesala gün içinde bikaç defa seğirme yaşıyorum o kadar,artık vurmuyor neden böyle anlamıyorum : (

ay bizde böyleyiz sabah kalkar kalkmaz başlamazdı ama gün içerisinde mutlaka hissettirirdi kendini ama şimdi çok hafif ara sıra yada hiç hadi şekeri yaptırsam dicem dokundu yada başka bişey yapmış olsam neyse ama neden böyle oldu bende anlamıyorm

Yazdim basvuru yaptim ama tanimiyolar sanirim eklemediler o yuzden sordum bilen varsa diye tesekkyr ederim
sayfa yöneticileri belki online olmamıştır.tanımalarına gerek yok tanışcaksın nasılsa.zaten oraya üyelik yapanlar burda takılmıyo sanırım ondan dolayı yardımcı olacak kimse bulamazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…