2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Valla b3nimki kol bacak ne varsa bir sagdan bi soldan geciriyo gece gunduz hem de abisi gibi cok hareketli olacak gibi

Aaa niyeki daha once nisan annelerindendim baska hesabim vardi orda hem face grubu kurmustuk hemde kkdaki grubumuzda aktiftik.
sayfa yöneticileri belki online olmamıştır.tanımalarına gerek yok tanışcaksın nasılsa.zaten oraya üyelik yapanlar burda takılmıyo sanırım ondan dolayı yardımcı olacak kimse bulamazsın.

Hastane cikislari vs unnado ya uye olun inanin 30-40 tl ye 5 li 10 lu hastsne cikis setleri var. Ve hepsi cok iyi cogu organik markalar. Ben ordan aliorum bebegime herseyi. Magzslarda olmayan harika seyler var

canim aynisini yasiyorum iki haftadir hem doktora sordum hem cok arastirdim.. pubik veta pelvik agrisi olarak geciyor cati kemigi agrisi.. benim de sag taraf daha cok agriyor sag bacagimi kaldirirken falan canom cok yaniyor ama catimiz genisliyor artik normalmis yani

Canımı senelerde var ablamlarla bakarken de gördük bu fiyata çok daha güzelleri vardır ben beğenmedim nedense.. Ama Faith bebek kaeyolası tatlıymış :))

int almak istemiyorum gözümle görmem lazım mobilyayı ve beyaz renk istiyorum çok zor bu mobilya işi

int almak istemiyorum gözümle görmem lazım mobilyayı ve beyaz renk istiyorum çok zor bu mobilya işi
Bu mobilya isini bende cok arastirdim ama malum su bir gercek internettesatilan 1500-2000 lira arasi mobilyalar inanin bana yakindan cok kalitesiz gozukuyorlar,cunku begenip niyetlendigim bir markanin satis magzasi i bulup gittigimde soka girdim,en adi sunta,cekmeceler sanki 1 yila kalmax elinde kalir o derece yani, egerki hem beyaz hem mdf tas gibi kalitede mobilya istiyorum derseniz istanbul masko derim,evet fiyatlar cok pahali ama yeriniz varsa ,ister kiz ister erkek olsun buyuyebilen besikleri ile 10-12 yasa kadarkullanacaklarina inaniyorum,o yuzden bikere ve ilk yaptiran anneler uzun omurlu kullanisli guzel ariyorsaniz sadece masko dakiler iyi derim,tabi en makul hemde guzel en son fiyati yatagi,istediginiz uyku seti icinde,4 kapili dolabi,buyuyen yatagi,sifonyeri,oyuncak sandigi,bir cift raf icinde en son 3 500 dendi,aklinizda yine olsun benim butcem 2000 zorlayamam diyen annelere de caploonba diye bir markanin little prince ve princess diye kiz erkek secenegi var,onada bir goz atin derim

Ayrica tum masko mobilyacilirini gezdik,az evvel verdigim 3500 lira fiyati sadece can bebe den aldik, internet sitesinde mobilya modelleri var,arzu eden arkadaslar bakabilirler.

istanbuldayım zaten ama masko uzak bize arabamız var ama gitmek zulum geliyor nedense kayınpeder alıcak mobilyayı siz beğenin dedi ama çok pahalı olsun istemiyorum yinede zaten ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar

Merhaba kızlar 23. Haftam bitti. 5 kilo almışım. Sizde durumlar nasıl?

25. haftaya girdik 7.5 kiloya doğru yol alıyorum

İyi mi acaba canım kilolarımız?

aşlarım diyor bebeğin arabasını kayın pederin alsın yok arabasını söyle şu alsın , yok dayısı bunu alsın falan diye.
ben kime ne diyebilirim ki . ben her şeyini kendim alacağım. yapacak bir şey yok insan istiyor biri de çıkıp siz durun gençler yatağı da benden olsun demesini ama olmuyor işte. kimsenin eli olmasın kimsenin lafı da olmasın en güzeli [/QUOTE]
Sen alincada amAn daha vakit var ne gerkw var falanda konusuop duruyorlar..sinir oluyrm bide ilk torun guya..amann gucumun yettigini alirim naopim huzurumu bozmasinlar hicbise de almasinlar

Bunlarda bahsettigim yalan olmasin 2100 lira olan caploonba marka little king prinse ve prinses serileri,ayrica bembeyaz secenegide var arkadaslar,turkiyenin bayagi bir sehrinde subesi var,yakindan gordum gayet saglam ve guzeldiler,ayrica buyuyebilen yatak secenegi ve 3 kapili dolabida var 800 lira farki var diye biliyorum,bu modelinde mavi gozuken yerleri mdf kalan yerleri suntaymis,benden bilgiler boyle sevgili arkadaslarim

Ayrica tum masko mobilyacilirini gezdik,az evvel verdigim 3500 lira fiyati sadece can bebe den aldik, internet sitesinde mobilya modelleri var,arzu eden arkadaslar bakabilirler.
Ayy cnm masko dibimde hemen yürüyerek bile gidiliyo ama daha karar veremedik çünkü ev alırsak alcaz almazda başka eve kiraya çıkarsak sadece beşik alcaz çekmeceli olanlardan ordan da bakarız yine çok sağlam çünkü yemek odam oranın kelebek mobilyadan başına gelmeyen kalmadı ve hala Taş gibi duruyo.

Hakkinizda hayirlisi cnm,Allah hepimizin gonlune gore versin,once saglikla kcagimiza alalim gerisi bos oyle degilmi

Kızlar bu gün işte son günümmmm, artık yeni evimdeyim uzun bi süre evimin perdeleri temizliği yerleşmesiyle ilgilenicem içim buruk ama olsun gene de mutluyum çünkü kızımaaa boll boll vakit ayırıcam, ona haksızlık ettiğimi düşünüyorum çünkü iş yerinde düzgün beslenemiyorum yürüyüş yapamıyorum akşamları, yeterince uykumu alamıyorum. Ama artıkkk nasipsee bol bol kitap okucam, daha düzenli yemek yicem, mutluyum ama içim buruk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…