ay bizde böyleyizsabah kalkar kalkmaz başlamazdı ama gün içerisinde mutlaka hissettirirdi kendini ama şimdi çok hafif ara sıra yada hiç hadi şekeri yaptırsam dicem dokundu yada başka bişey yapmış olsam neyse ama neden böyle oldu bende anlamıyorm
sayfa yöneticileri belki online olmamıştır.tanımalarına gerek yok tanışcaksın nasılsa.zaten oraya üyelik yapanlar burda takılmıyo sanırım ondan dolayı yardımcı olacak kimse bulamazsın.
canim aynisini yasiyorum iki haftadir hem doktora sordum hem cok arastirdim.. pubik veta pelvik agrisi olarak geciyor cati kemigi agrisi.. benim de sag taraf daha cok agriyor sag bacagimi kaldirirken falan canom cok yaniyor ama catimiz genisliyor artik normalmis yaniHayırlı cunalar kızlar.. Nasılsınız.. Bugun guya temizlik yapıcaktım.. Ama nerde..
Gece yattıgımda vajına kemigimde kş özellikle sol tarafimda öle bi sancı agrı oluyo ki... Sol ayagımı oynatırken saga sola dönerken yatakta kımıldarken bile aglatıyo bni ..
Yakın zamanda dr gitcem... Yalnız o zamana kadar napıcam.. Cok canım yanıuo varnı benim gibi olan ...
Canımı senelerde var ablamlarla bakarken de gördük bu fiyata çok daha güzelleri vardır ben beğenmedim nedense.. Ama Faith bebek kaeyolası tatlıymış :))
iyi gitsinler birde gelip nispet yapılıyor çok komik, aynen geri dönüp dolaşıp gelecekleri yer belli, kimse kusura bakmasında kimlerin olduğunu bilsem ona göre olacak tavrım
canım bazen bana da oluyor eğer geçmezse git tabi siyatik olabiliyormuş
canım bu fiyata çok hoşuma gitmedi, lajivert mobilyaya bak bir netten, birde bebefixe
ooo maşaallah çok eksiğiniz kalmamış canım güle güle kullanın
canım o kadar çok yer kaplıyor ki şaşacaksın:) iki çekmece zor yeter, şöyle söylüyüm oğlumdan kalanları yıkadım oğluma yeni aldığımız odanın şifonyerine yerleştirdim doldu taştı daha ablamdan aldıklarım vara nereye koyacağımı düşünüyorum:) bunlar yeni doğanken kullanacaklarım sadece:)
:)
canım tabi gücün yetiyorsa en güzeli kendin alman ama bu da bir gönül alma teklif etseler sorsalar çok hoş oluyor
inşaallah canım ama sen sanki iş mi yaptın bana mı öyle geldi
sorma gıcık oldum
canım bizde adet bebeğin çeyizini kızın annesi yapar erkek tarafı isterse alır bir şey bizde de farklı olmadı
ayy sorma canım nefesim kesiliyor, ilk oğlum kasığıma yerleştiği için benim mide kısmım boştu adeta ama şimdi taa kaburgamda bu oğluşum:) erkek mide de kız kasıkta derler ondandır
canım yap tabi, ben yıkadım yerleştirdim mervişim, iki gün öncede ablamdan aldım bir kaç parça giysi birde uykus seti nevresim şimdi bir hurç onlar var yerleşecek o yüzden beşiği kurdurucam bende çünkü çekmece lazım:) tek eksiğim kendime alıcaklarım kaldı bebeğin ki tamam hamdolsun, süs işine hala karar veremedim sanırım hastaneye şeker tabağı yaptırıcam, süsü mevlütte dağıtıcam kafam çok karıştı çünkü:) lavanta kesesi iyi fikir nerden yapıracaksın?
Bana da tez canlısın diyorlar dedim bunun hastalığı var bir sürü şeyi var iyiyken yapıyım kafam rahat etsin, dediğin gibi daha buzluğa börek kurabiye atıcam hangi birini sığdıralım 3 aya evde birde çocukla
ben yatınca daha çok nefesim kesiliyor o haldeyken
maalesef
Bu mobilya isini bende cok arastirdim ama malum su bir gercek internettesatilan 1500-2000 lira arasi mobilyalar inanin bana yakindan cok kalitesiz gozukuyorlar,cunku begenip niyetlendigim bir markanin satis magzasi i bulup gittigimde soka girdim,en adi sunta,cekmeceler sanki 1 yila kalmax elinde kalir o derece yani, egerki hem beyaz hem mdf tas gibi kalitede mobilya istiyorum derseniz istanbul masko derim,evet fiyatlar cok pahali ama yeriniz varsa ,ister kiz ister erkek olsun buyuyebilen besikleri ile 10-12 yasa kadarkullanacaklarina inaniyorum,o yuzden bikere ve ilk yaptiran anneler uzun omurlu kullanisli guzel ariyorsaniz sadece masko dakiler iyi derim,tabi en makul hemde guzel en son fiyati yatagi,istediginiz uyku seti icinde,4 kapili dolabi,buyuyen yatagi,sifonyeri,oyuncak sandigi,bir cift raf icinde en son 3 500 dendi,aklinizda yine olsun benim butcem 2000 zorlayamam diyen annelere de caploonba diye bir markanin little prince ve princess diye kiz erkek secenegi var,onada bir goz atin derimint almak istemiyorum gözümle görmem lazım mobilyayı ve beyaz renk istiyorum çok zor bu mobilya işi
Ayrica tum masko mobilyacilirini gezdik,az evvel verdigim 3500 lira fiyati sadece can bebe den aldik, internet sitesinde mobilya modelleri var,arzu eden arkadaslar bakabilirler.Bu mobilya isini bende cok arastirdim ama malum su bir gercek internettesatilan 1500-2000 lira arasi mobilyalar inanin bana yakindan cok kalitesiz gozukuyorlar,cunku begenip niyetlendigim bir markanin satis magzasi i bulup gittigimde soka girdim,en adi sunta,cekmeceler sanki 1 yila kalmax elinde kalir o derece yani, egerki hem beyaz hem mdf tas gibi kalitede mobilya istiyorum derseniz istanbul masko derim,evet fiyatlar cok pahali ama yeriniz varsa ,ister kiz ister erkek olsun buyuyebilen besikleri ile 10-12 yasa kadarkullanacaklarina inaniyorum,o yuzden bikere ve ilk yaptiran anneler uzun omurlu kullanisli guzel ariyorsaniz sadece masko dakiler iyi derim,tabi en makul hemde guzel en son fiyati yatagi,istediginiz uyku seti icinde,4 kapili dolabi,buyuyen yatagi,sifonyeri,oyuncak sandigi,bir cift raf icinde en son 3 500 dendi,aklinizda yine olsun benim butcem 2000 zorlayamam diyen annelere de caploonba diye bir markanin little prince ve princess diye kiz erkek secenegi var,onada bir goz atin derim
Bu mobilya isini bende cok arastirdim ama malum su bir gercek internettesatilan 1500-2000 lira arasi mobilyalar inanin bana yakindan cok kalitesiz gozukuyorlar,cunku begenip niyetlendigim bir markanin satis magzasi i bulup gittigimde soka girdim,en adi sunta,cekmeceler sanki 1 yila kalmax elinde kalir o derece yani, egerki hem beyaz hem mdf tas gibi kalitede mobilya istiyorum derseniz istanbul masko derim,evet fiyatlar cok pahali ama yeriniz varsa ,ister kiz ister erkek olsun buyuyebilen besikleri ile 10-12 yasa kadarkullanacaklarina inaniyorum,o yuzden bikere ve ilk yaptiran anneler uzun omurlu kullanisli guzel ariyorsaniz sadece masko dakiler iyi derim,tabi en makul hemde guzel en son fiyati yatagi,istediginiz uyku seti icinde,4 kapili dolabi,buyuyen yatagi,sifonyeri,oyuncak sandigi,bir cift raf icinde en son 3 500 dendi,aklinizda yine olsun benim butcem 2000 zorlayamam diyen annelere de caploonba diye bir markanin little prince ve princess diye kiz erkek secenegi var,onada bir goz atin derim
Merhaba kızlar 23. Haftam bitti. 5 kilo almışım. Sizde durumlar nasıl?
23.haftadayim 5 kilo aldi bir iki haftadir kilom degismiyor. Sasiriyorum hayirli saglikli gelsin de bebisler. Ben cok kilo alnak istemiyorum cunku zor veriyorumMerhaba kızlar 23. Haftam bitti. 5 kilo almışım. Sizde durumlar nasıl?
İyi mi acaba canım kilolarımız?istanbuldayım zaten ama masko uzak bize arabamız var ama gitmek zulum geliyor nedense kayınpeder alıcak mobilyayı siz beğenin dedi ama çok pahalı olsun istemiyorum yinede zaten ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar
25. haftaya girdik 7.5 kiloya doğru yol alıyorum
Ayy cnm masko dibimde hemen yürüyerek bile gidiliyo ama daha karar veremedik çünkü ev alırsak alcaz almazda başka eve kiraya çıkarsak sadece beşik alcaz çekmeceli olanlardan ordan da bakarız yine çok sağlam çünkü yemek odam oranın kelebek mobilyadan başına gelmeyen kalmadı ve hala Taş gibi duruyo.Ayrica tum masko mobilyacilirini gezdik,az evvel verdigim 3500 lira fiyati sadece can bebe den aldik, internet sitesinde mobilya modelleri var,arzu eden arkadaslar bakabilirler.
Valla cnmcim senin 5 kg iyi duruyorda,benim 9 hic oyle durmuyorki : )))))İyi mi acaba canım kilolarımız?
Ayy cnm masko dibimde hemen yürüyerek bile gidiliyo ama daha karar veremedik çünkü ev alırsak alcaz almazda başka eve kiraya çıkarsak sadece beşik alcaz çekmeceli olanlardan ordan da bakarız yine çok sağlam çünkü yemek odam oranın kelebek mobilyadan başına gelmeyen kalmadı ve hala Taş gibi duruyo.
Evet cnm en önemlisi sağlıkla kucağımiza almak gerisi kolayHakkinizda hayirlisi cnm,Allah hepimizin gonlune gore versin,once saglikla kcagimiza alalim gerisi bos oyle degilmi
Aynı almışız canım. Amin sağlıklı olsunlar da önemli olan o tabi ki.23.haftadayim 5 kilo aldi bir iki haftadir kilom degismiyor. Sasiriyorum hayirli saglikli gelsin de bebisler. Ben cok kilo alnak istemiyorum cunku zor veriyorum
:) kilo alımı her bünyeye göre değişiyormuş zaten canım. Doktorlarımız bakalım ne dicek kilolarımızaValla cnmcim senin 5 kg iyi duruyorda,benim 9 hic oyle durmuyorki : )))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?