Ben 3 kilo aldım toplamda. Ama artık kontrol etmekte zorlanıyorum.Merhaba kızlar 23. Haftam bitti. 5 kilo almışım. Sizde durumlar nasıl?
Sen alincada amAn daha vakit var ne gerkw var falanda konusuop duruyorlar..sinir oluyrm bide ilk torun guya..amann gucumun yettigini alirim naopim huzurumu bozmasinlar hicbise de almasinlar[/QUOTE]aşlarım diyor bebeğin arabasını kayın pederin alsın yok arabasını söyle şu alsın , yok dayısı bunu alsın falan diye.
ben kime ne diyebilirim ki . ben her şeyini kendim alacağım. yapacak bir şey yok insan istiyor biri de çıkıp siz durun gençler yatağı da benden olsun demesini ama olmuyor işte. kimsenin eli olmasın kimsenin lafı da olmasın en güzeli
ben de öyle karnımın alt tarafında hissediyorum doktora sordum çünkü ayakları orada dedi seninkininde muhtemelen ayakları aşşadadırKizlar ya benin bebeğim sanki afedersiniz bacagini çıkaracak asagidan yaiki gun once kontrole gttm doktora sormayi unuttum doktor herşey yolunda dedi.neden devamli asagida hissediyorum yukarı cikmicakmi.korkudan iş yapamaz oldum ya
canim aynisini yasiyorum iki haftadir hem doktora sordum hem cok arastirdim.. pubik veta pelvik agrisi olarak geciyor cati kemigi agrisi.. benim de sag taraf daha cok agriyor sag bacagimi kaldirirken falan canom cok yaniyor ama catimiz genisliyor artik normalmis yani
Merhaba kızlar 23. Haftam bitti. 5 kilo almışım. Sizde durumlar nasıl?
Bende geçen hafta asi yapilmadan hemsire tartmisti 22.haftada 1.5 kilo almışım.tabi daha yeni baslangic bi basladimmi almaya kimse tutamaz beni :-(Merhaba kızlar 23. Haftam bitti. 5 kilo almışım. Sizde durumlar nasıl?
hiç burulmasın için, mis gibi istediğin her şeyi yorulmadan seve seve yapmaya vaktin olacak ne güzelKızlar bu gün işte son günümmmm, artık yeni evimdeyim uzun bi süre evimin perdeleri temizliği yerleşmesiyle ilgilenicem içim buruk ama olsun gene de mutluyum çünkü kızımaaa boll boll vakit ayırıcam, ona haksızlık ettiğimi düşünüyorum çünkü iş yerinde düzgün beslenemiyorum yürüyüş yapamıyorum akşamları, yeterince uykumu alamıyorum. Ama artıkkk nasipsee bol bol kitap okucam, daha düzenli yemek yicem, mutluyum ama içim buruk...
Kizlar ya benin bebeğim sanki afedersiniz bacagini çıkaracak asagidan yaiki gun once kontrole gttm doktora sormayi unuttum doktor herşey yolunda dedi.neden devamli asagida hissediyorum yukarı cikmicakmi.korkudan iş yapamaz oldum ya
24. haftamdayım 4 kilo almışım. rekor bende galibaiyi mi kötü mü bilemedim şimdi :)
Bende 25bitiyor 5kilo almisim bence iyi canim :)24. haftamdayım 4 kilo almışım. rekor bende galibaiyi mi kötü mü bilemedim şimdi :)
Güzel ve sade. Gidip yakından görmen lazım.
Ay evet çok afedersiniz asagidan asagidan tekmeliyo . Hatta otururken tekmeleyince rahatsz oluyorum acaba sıkıştı mi diyeKizlar ya benin bebeğim sanki afedersiniz bacagini çıkaracak asagidan yaiki gun once kontrole gttm doktora sormayi unuttum doktor herşey yolunda dedi.neden devamli asagida hissediyorum yukarı cikmicakmi.korkudan iş yapamaz oldum ya
Sağa yatma yüzüstü yatma diyorlar geriye bi sırtüsyle sola yatma kalıyor. O kadarı da olsun bence ben yatıyorum :)kızlar sırt üstü uzanmak bebek için zararlı mı bilen var mı?
Ben de daha hiçbir şey almadım. Alanları okudukça onlar mı aceleci yoksa ben mi çok ağırdan alıyorum diyorum ama daha koca 4 ay var.Günaydın herkese.. Ne güzel herkeste bir plan bir heyecanAllah hepimizin gönlüne göre, sağlıklı, huzurlu günler nasip eder inşallah..
Ben de ilk bebek tecrübesizliğinden dolayı önce Ocak bebişlerinin cicileri sayfasından, sonra da diğer sayfalardan ve bloglardan yararlanarak bir liste yapmayı planlıyorum bugün. En azından ilk alınacaklar açısından kafam rahat olsun diye. Yarın eşimle bakmaya gideriz, bayramda da annemle ablam yanıma geliyor çoook uzaklardanOnlarla da almaya gideriz inşallah. Daha hiçbir şey almadım kuzuma
Ben de aşağı yukarı 2,5 kilo aldım. Her an kilo aldım mı diye tartıya çıkmaktan tartıyı bozdum. Şimdi tartılamıyorum. Kilolanmak istiyorum:)Ben 3 kilo aldım toplamda. Ama artık kontrol etmekte zorlanıyorum.
Ben de sordum yürüyünce alt karnım ağrıyor diye ağrıyınca zorlama dinlen her gün 20dk dan başla yürü dedi ama havalar serinledi Hergün yürüyemeyeceğim.Bende çok yorulduğumda veya yürüdüğümde alt tarafta ağrı hissediyorum batma gibi.doktor normal ama sıklaşırsa tehlikeli dedi.Allahtan sıklaşmıyor oturup dinleniyorum yatıyorum geçiyor.sende fazla yorulma bak geçer göreceksin
Bende toplamda 4 kilo aldım.doktor çok iyi diyor,bundan sonrası daha önemli bakalım nekadar alcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?