2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kizlar ya benin bebeğim sanki afedersiniz bacagini çıkaracak asagidan ya iki gun once kontrole gttm doktora sormayi unuttum doktor herşey yolunda dedi.neden devamli asagida hissediyorum yukarı cikmicakmi.korkudan iş yapamaz oldum ya

Sen alincada amAn daha vakit var ne gerkw var falanda konusuop duruyorlar..sinir oluyrm bide ilk torun guya..amann gucumun yettigini alirim naopim huzurumu bozmasinlar hicbise de almasinlar[/QUOTE]
offf ben de sinir oluyorumm araba almayı düşünüyoruz kurbandan sonraki ay yok daha erken napıcan şimdiden e ben belki hergün arabayı açıp bakıcam canım öyle istiyo ama insanlar anlamıolar
ayrıca beşik filan aldırmadılar kardeşimin eski beşiği çok yeni durumdaymış onu kullan dediler ama bilmiyorum annem de sonra sen onu kullanmazsan bizim eve kurarım orda yatar filan dedi ama offf offf karışık işler bunlar

ben de öyle karnımın alt tarafında hissediyorum doktora sordum çünkü ayakları orada dedi seninkininde muhtemelen ayakları aşşadadır

evet aynı durum bende de var tek ayağımın üzerine basamıyorum. alta bişey giyerken zorlanıyorum. doğuma hazırlanıyor galiba vücut. çatı kemikleri açılıyor.

Yoo rekor bene toplamda alti kilo aldim her aya bir kilo
Herhalde doguma kadar da 7 8 kg daha alirim inşallah faxla almam 65 le başladım cunku ve kilodan nefret ediyorum

hiç burulmasın için, mis gibi istediğin her şeyi yorulmadan seve seve yapmaya vaktin olacak ne güzel ben hafta sayıyorum, daha kocamaaaan sekiz haftam var ayrılmak için

Bende çok yorulduğumda veya yürüdüğümde alt tarafta ağrı hissediyorum batma gibi.doktor normal ama sıklaşırsa tehlikeli dedi.Allahtan sıklaşmıyor oturup dinleniyorum yatıyorum geçiyor.sende fazla yorulma bak geçer göreceksin

24. haftamdayım 4 kilo almışım. rekor bende galiba iyi mi kötü mü bilemedim şimdi :)

Bende toplamda 4 kilo aldım.doktor çok iyi diyor,bundan sonrası daha önemli bakalım nekadar alcaz

bir_melek arkadaşımız duvae kağıdı için sormuştu, ancak bugün bakabildik. Seçtiğimiz duvar kağıtları bunlar

Katalogdaki kombinasyonu ise şöyleydi

Ulus rüzgarlı sokaktaki daloğlu mağazasından aldık.

Ay evet çok afedersiniz asagidan asagidan tekmeliyo . Hatta otururken tekmeleyince rahatsz oluyorum acaba sıkıştı mi diye

arkadaşlar İNŞİKAK suresinin fazileti şöyleymiş: doğuma kadar ezberlesek ne iyi olur aslında:

İnşikak Suresi’nin Fazilet ve Sırları
  • Resulullah (Sallallahü Aleyhi ve Sellem) buyurdu ki: "Her kim İnşikak suresini (vird olarak) okursa,Allah’u Teala kıyamet gününde ona amel defterini sağından verecektir."(1)
Rivayet Edildi ki:
  • Doğumun kolay olması için 7 defa okunur.
  • Kekemelik için her gün 3 kere okunur.
  • Bu sureyi üzerinde taşıyan kişi, yılan ve akrep ısırmalarına karşı korunur.
  • Başı ağrıyan bir kişi, bu sureyi yazıp üzerine taşımalıdır.
Dipnot ve Kaynaklar
  1. Ebûl-Leys Semerkandî, Tefsirul-Kur’ân, 6/397; Ebu Suud Efendi, Ebû Suud Tefsiri (İrşâdü Aklis-Selim), 9/134

İNŞİKAK SURESİ :

Ben de daha hiçbir şey almadım. Alanları okudukça onlar mı aceleci yoksa ben mi çok ağırdan alıyorum diyorum ama daha koca 4 ay var.

Ben de sordum yürüyünce alt karnım ağrıyor diye ağrıyınca zorlama dinlen her gün 20dk dan başla yürü dedi ama havalar serinledi Hergün yürüyemeyeceğim.

Kızlar mutfak dolabımı dıs komple sîldim... İçinfekileri o arada makınayla yokadım.. Dizdim.. Oghhhhh... Üşenmesem resim ceki göndercem..... Misss oldu misss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…