Ellerine saglik becerikli hatunsun farkindayiz bacimKızlar mutfak dolabımı dıs komple sîldim... İçinfekileri o arada makınayla yokadım.. Dizdim.. Oghhhhh... Üşenmesem resim ceki göndercem..... Misss oldu misss
Az kilo almışsın canım :)24. haftamdayım 4 kilo almışım. rekor bende galibaiyi mi kötü mü bilemedim şimdi :)
Maşallah canım çok başarılı...Bende geçen hafta asi yapilmadan hemsire tartmisti 22.haftada 1.5 kilo almışım.tabi daha yeni baslangic bi basladimmi almaya kimse tutamaz beni :-(
Normalmiş canım. Bende de oluyor. Doktor bebek istediği yerde gezinir sorun yok dedi :)Ay evet çok afedersiniz asagidan asagidan tekmeliyo . Hatta otururken tekmeleyince rahatsz oluyorum acaba sıkıştı mi diye
Ay evet çok afedersiniz asagidan asagidan tekmeliyo . Hatta otururken tekmeleyince rahatsz oluyorum acaba sıkıştı mi diye
Sol tarafa yattıımızda bebege daha fazla kan pompalanırmıs mı öle bişi duydum.. Sol tarafa yatınca bebekler hemen harekete baslar.. Hatta nst ye girmeye baslıyalım bi hareket cıkmassa sola doru döndüroylar bazenBen özellikle gece sola yatıyorum hemen basliyo hareketlere ve sanki bacagini cikaracak o derece :)
ben de öyle karnımın alt tarafında hissediyorum doktora sordum çünkü ayakları orada dedi seninkininde muhtemelen ayakları aşşadadır
Sol
Sol tarafa yattıımızda bebege daha fazla kan pompalanırmıs mı öle bişi duydum.. Sol tarafa yatınca bebekler hemen harekete baslar.. Hatta nst ye girmeye baslıyalım bi hareket cıkmassa sola doru döndüroylar bazen
Canım ben oğlumda roxy beyaz sabun kokulu kullandım söylediğin gibi daha doğal kokuyor. Ama maalesef sabun tozu leke çıkarmiyor.unibaby yenidogani hala oğlumda kullanıyorum cok memnunum başka ıslak mendil kullanınca pisik yapıyor oğlum 2 yasında olmasına rağmen..Ciciler sayfasına yazmıştım ama cevap gelmedi, buraya da kopyalıyorum sorumu
"dalan roxy'nin hangi çeşidini kullanıyordunuz tecrübeli anneler? sitesine baktım da gül bahçesi, beyaz sabun kokulu ve lavantalı seçenekleri var. sanki en doğalı beyaz sabun kokulu olandır gibi geldi ama yine de danışmak istedim.
bir de unibaby ıslak pamuk mendil var yenidoğan için (pamuk+su diyor). bunun hakkında ne düşünüyorsunuz?"
bir_melek arkadaşımız duvae kağıdı için sormuştu, ancak bugün bakabildik. Seçtiğimiz duvar kağıtları bunlar
Eki Görüntüle 1254826 Eki Görüntüle 1254827
Katalogdaki kombinasyonu ise şöyleydi
Eki Görüntüle 1254839
Ulus rüzgarlı sokaktaki daloğlu mağazasından aldık.
Biz iki ruloyu 200 tl'ye aldık ve ikisi toplam 33 m2, büyük rulo yani. Bana iyi geldi fiyatı, küçük ruloya göre oranlarsan bir rulo 30 tlye geliyor, üstelik büyük olduğu için yapması daha kolay. Tabi pahalı modeller vardı rulosu 50-60 euro falan. Direkt kaçtım o dükkanlardan.canım çok güzelmiş..bende çok benzerlerini beğendim buldum bi mağazada ama iki duvar için 500 tl dediler vazgeçtik iki duvarı maviye boyıcaz çok masraf yapmayalım dedik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?