2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Slm arkadaşlar uzun zamandır yazıları takip ediyorum zaten ama bu gün ne kısmetmiş yazmak YILDIZ hn sorununa benzer sorun bende yaşıyorum ama benimki süpriz değildi tabi ben yaklaşık 7 yıl kadar önce geçirdiğim ameliyat nedeniyle rahim ağzı konizasyon ameliyatı oldum ve bu nedenle benimde erken doğum riskim var 26. Haftanın içindeyim iki oğlum var uzun zaman sonra hamile kalmayı düşünmüyorken hamile olduğumu öğrendim bi kız bekliyorum Rabbim hepimizin yavrularını sağlıklı sıhatlı kucağımıza almayı nasip etsin bu arlarda 28. Haftada Dr bana iğne yapacak ciğerleri gelişsin diye bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan bilği fikir alabilirsem çok sevinirim

Slm arkadaşlar uzun zamandır yazıları takip ediyorum zaten ama bu gün ne kısmetmiş yazmak YILDIZ hn sorununa benzer sorun bende yaşıyorum ama benimki süpriz değildi tabi ben yaklaşık 7 yıl kadar önce geçirdiğim ameliyat nedeniyle rahim ağzı konizasyon ameliyatı oldum ve bu nedenle benimde erken doğum riskim var 26. Haftanın içindeyim iki oğlum var uzun zaman sonra hamile kalmayı düşünmüyorken hamile olduğumu öğrendim bi kız bekliyorum Rabbim hepimizin yavrularını sağlıklı sıhatlı kucağımıza almayı nasip etsin bu arlarda 28. Haftada Dr bana iğne yapacak ciğerleri gelişsin diye bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan bilği fikir alabilirsem çok sevinirim
Oncelikle cok gecmis olsun canim benim yengeme de yapilmisti bu igneden erken dogum riski olanlara yapiliyor bebek kuvesde daha cabuk toparlasin diye ve oyle de oldu yegenim erken dogdu 15 gün kaldi çıktı hastanede simdi maşallah 5 aylik nur topu gibi bebek inşallah seninki zamaninda dogar tedbir amacli o igne ,icin rahat olsun bence;)

Oncelikle cok gecmis olsun canim benim yengeme de yapilmisti bu igneden erken dogum riski olanlara yapiliyor bebek kuvesde daha cabuk toparlasin diye ve oyle de oldu yegenim erken dogdu 15 gün kaldi çıktı hastanede simdi maşallah 5 aylik nur topu gibi bebek inşallah seninki zamaninda dogar tedbir amacli o igne ,icin rahat olsun bence:KK66:

Oncelikle cok gecmis olsun canim benim yengeme de yapilmisti bu igneden erken dogum riski olanlara yapiliyor bebek kuvesde daha cabuk toparlasin diye ve oyle de oldu yegenim erken dogdu 15 gün kaldi çıktı hastanede simdi maşallah 5 aylik nur topu gibi bebek inşallah seninki zamaninda dogar tedbir amacli o igne ,icin rahat olsun bence:KK66:

Kizlar bende 22+3 te gittim oglusum 635 grmdi veeeeee ben 10 kiloyu tamamladim ilk oglumda 30 kilo almistim.umarim.bunda oyle olmam yaaaaaa

ben tamamen sana katiliyorum kesinlikle bos telas degil canim, en azindan tartarak bicerek karsilastirarak icimize sinerek aliyoruz.. son zamana birakmak da mantikli belki evet ama ben herseyi ayni anda ayni yerde begenen bir insan degilim :) evimi mutfagimi bile aheste aheste ama herseyiyle icime sine sine tamamladim.. simdi bebisim icin de aynisini yapiyorum, her gun arastiriyorum panik yapmadan, ya da mecbur kaldigim icin almadan doyasiya secerek aliyorum :KK66: devammmm :)

Yes yes yesss:KK5::KK5:
Eğer sona bıraksaydım, aldıklarımın 3'te 1'ini ancak alırdım, süs olarak yapacaklarımın da 4'te 1'ini ancak yapabilirdim.
Bu hem maddi açıdan hemde bedenen güç açısından hemde dediğin gibi beğenememek ve karar verememe durumu açısından.
Şimdi bile ne büyük masraf oldu istediğim şeyleri almak. Sona bıraksaydım sadece ihtiyaç alabilirdim, beğendim şeyleri yaptıramazdım, alamazdım. Bazen şu kalan zaman bile yetmeyecek gibi geliyor.
Çünkü sadece bebek hazırlığı değil diğer yandan normal hayatta devam ediyor.
Birde bence anne ve bebeğin doğum çantası en geç 7,5 aylıkken hazır olmalı. Başımıza ne geleceğini bilmiyoruz. Rabbim hepimizin hakkında en hayırlısını versin.
Sen kızını süsle ben oğlumu :KK70:Biz böyle devam edelim:KK19:

canım sende mi tedaviyle hamile kaldın senin yazdığın cümlenin aynısını sürekli tekrarlıyorum çünkü :) 15,000'e karnıma düştü 5,000'de kesin harcadık şimdiye kadar biz battık yani ama ne yapalım bugünümüze şükür para bir şekilde kazanılır

:)Evet nazlıcım tüp bebek bizimde. 15.000 tutmadı bizim tüp bebek ama onun üzerine araba oda hazırlıkları ekleyince neredeyse 20.000 TL diyorum:KK70:Bizim nasibimizde böyleymiş. Elhamdülillah Rabbim nasip etti.
Ablamla eniştem ne paralar döktü 11 yıldır. Her tedavinin haricinde 3 kezde tüp bebek yaptırdılar. Sadece parayla da olmuyor bu işler işte...

Teşekkür ederim. İnşallah doktora giden herkes güzel haberler getirir.

Tekil gebelik yaşamadığım için kıyaslayamayacağım tabi. Birinin ayakları sağ kasığımda, diğerininkiler sol kaburgamda. Süt içtiğimde, çikolata yediğimde her iki tarafta sağlam tekmeler hissediyorum. :) Arada eller de hareketleniyor galiba daha çok hareket hissediyorum.

Maşallah sübhanallah paşalarımıza. Hep hayırlı haberlerle gel inşallah:KK68:

Selam kızlar banada yardim edin 23 haftAdayim ve dusuk tehlikem var rAhim agzi 2cm e kadar incelmis annemdeyim ve yatak istirahati verdi doktorum sanırım dogurana kadar sorun suki yattigim ve hareketsiz kaldigim icin kAbizim ve tuvalette ayıptır ikinAmiyorum zaten bebek asadA napim kızlar bi akıl verin doktorum 32. Haftayı görelim yeter dedi Rabbim yardımcımız olsun cok üzülüyorum

Çok geçmiş olsun. Rabbim hayırla sağlıkla tamamına erdirsin inşallah.
Serklaj yapılması için geç mi? Yada açıklığın daha fazla mı olması gerekiyor serklaj için?
Birde ne zaman fark edildi açıklık olduğu?

Sizede geçmiş olsun. Rabbim hayırla sağlıkla tamamına erdirsin inşallah.
Bilgim şöyle var bu konuda; erken doğum riski önceden tespit edilirse bu ciğer geliştirici iğnenin mutlaka yapılması gerekiyor, tedbir ve tedavi amaçlı.
Çünkü ciğer bebekte en son gelişen organ. Hatta doğuma çok az kala gelişimini tamamen tamamlayan bir organ.
O iğne bile bile yapılmazsa erken doğum gibi bir durumda ciğerin gelişememesi söz konusu. Yada çok uzun vadede gelişmesi söz konusu.
O yüzden mutlaka yaptırmalısın.

Kızlar iyi geceler bir haftadır giremedim özledim sohbetinizi. Herşeyyolundadır iinşallah Biz bebisler gelmeden evi parke yapalım dedik ama çok zormus bütün ev toz oldu temizlikti yerleştirmeydi derken mahvolduk esimde bende ama ddeğdi. Bayram temizligide aradan cikti koltuklarımı yıkattım ooh mis. Hersey kuzucuklarımız için hala onlara hiçbirşey almadım. Allah izin verirse bayramdan sonra toplu alışveriş yapacağım ..öpüyorum hepinizi iyi geceler

Yes yes yesss:KK5::KK5:
Eğer sona bıraksaydım, aldıklarımın 3'te 1'ini ancak alırdım, süs olarak yapacaklarımın da 4'te 1'ini ancak yapabilirdim.
Bu hem maddi açıdan hemde bedenen güç açısından hemde dediğin gibi beğenememek ve karar verememe durumu açısından.
Şimdi bile ne büyük masraf oldu istediğim şeyleri almak. Sona bıraksaydım sadece ihtiyaç alabilirdim, beğendim şeyleri yaptıramazdım, alamazdım. Bazen şu kalan zaman bile yetmeyecek gibi geliyor.
Çünkü sadece bebek hazırlığı değil diğer yandan normal hayatta devam ediyor.
Birde bence anne ve bebeğin doğum çantası en geç 7,5 aylıkken hazır olmalı. Başımıza ne geleceğini bilmiyoruz. Rabbim hepimizin hakkında en hayırlısını versin.
Sen kızını süsle ben oğlumu :KK70:Biz böyle devam edelim:KK19:

:)Evet nazlıcım tüp bebek bizimde. 15.000 tutmadı bizim tüp bebek ama onun üzerine araba oda hazırlıkları ekleyince neredeyse 20.000 TL diyorum:KK70:Bizim nasibimizde böyleymiş. Elhamdülillah Rabbim nasip etti.
Ablamla eniştem ne paralar döktü 11 yıldır. Her tedavinin haricinde 3 kezde tüp bebek yaptırdılar. Sadece parayla da olmuyor bu işler işte...

Maşallah sübhanallah paşalarımıza. Hep hayırlı haberlerle gel inşallah:KK68:

Çok geçmiş olsun. Rabbim hayırla sağlıkla tamamına erdirsin inşallah.
Serklaj yapılması için geç mi? Yada açıklığın daha fazla mı olması gerekiyor serklaj için?
Birde ne zaman fark edildi açıklık olduğu?

Sizede geçmiş olsun. Rabbim hayırla sağlıkla tamamına erdirsin inşallah.
Bilgim şöyle var bu konuda; erken doğum riski önceden tespit edilirse bu ciğer geliştirici iğnenin mutlaka yapılması gerekiyor, tedbir ve tedavi amaçlı.
Çünkü ciğer bebekte en son gelişen organ. Hatta doğuma çok az kala gelişimini tamamen tamamlayan bir organ.
O iğne bile bile yapılmazsa erken doğum gibi bir durumda ciğerin gelişememesi söz konusu. Yada çok uzun vadede gelişmesi söz konusu.
O yüzden mutlaka yaptırmalısın.

aynen canim ki biz kis annesiyiz bunun kari var sogugu var yagmuru camuru var arti kocamaaaaan gobegi var :) kolay degil yani.. hersey de internetten alinamiyor sonucta insan gormek dokunmak ellemek de istiyor ;) o yuzdeeen sabaha kadar dens dens dens :) durma cicim devam :) :)

Back
X