2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
canım heyet raporu için aynı hastanedeki 3 doktorun imzası gerekiyor... alabilirsin ama bir mani yok

canım dr ölçümü ile de alakalı milimetrik ölçülemiyor sonuçta sen güzel beslen o gerideyse bile düzeliyor düşündükçe moralin bozulur bebeğe yansır
şükürler olsun kaç oldu rabbimize emanet bebeklerimz
benim de gerideydi bebek düzgün beslendim toplamış kendini

rabbim hepimizin sağlıkla bebeğini eline almayı nasip etsin inş

Kızlar sizden yorum almak istiyorum.canım çok sıkkın.Dün kaynanamlara gttik sağolsun birsürü şey almış bebeğe.sonra bize dedi ki künye mi istersiniz küpe mi dedi.Bende dedim ki hiçbiri.Eşim dedi bilezik istiyo dedi.Bende evet dedim ucuz yollu bilezik istiyoruz hem anneanneden hem babaanneden dedim.bunlar sustu kaldı.kayınpeder dedi o bizim bileceğimiz iş dedi .bende sadece söylüyorum baba siz bilirsiniz tabi dedim.uzun bi sessizlik oldu.Sizce hata mı yaptım ne dersiniz.eşimin ilk evliliğinden oğlu var5 ona künye takmışlar kızlarının kızına da künye.ama ben içimdekileri söyledim.pişmanım şimdi de.Bi süre sonrada yağmur aysel demeye başladı kaynanam kendi ismi aysel de.eşimde hayır dedi uymuyo dedi sustu.lütfen bişeyler deyin.çok ağladım ben ya...

çok sağol canım ya.. seninkinin topğarlamış olmasına çok sevindim.. Allah sağlıkla eline almayı nasip etsin..Aksi gibi ben çokta iyi beslenmiştim

canım kısa kısa raporlar alabilersin tabi ama heyet raporu için tanıdığın falan olması lazım tek bir doktorda değil üstelik biraz uğraştırıorlar yani sen yine üzretsiz izin kullanaabiliyorsan öyle yap bence

boşver muhattap olma .. ikisinden birini alsınlar hiç önemi yok .. ağlayıp bebeğini ve kendini üzme .. bir kaç gün sonra unutursun geçer.. biraz dikkatini dağıt..

Canım bana 2 kere üst üste heyet raporu alamazsin dediler bunun hakkinda bilgin var mi bi de 2 aylık ücretsiz izin oluyormu ben hic duymadim oluyorsa bu cok iyi bende ocakta dogum dogum izni bitince de temmuza kadar ücretsiz izin alirim

ee devlette yaptırdım diyince yorumu olmadımı böyle havadamı kaldı.. bazı doktorları anlamak gereçekten imkansız..

ya onlar sordu ben cevapladım.sence kötü mü etmişim canım.çok pişman oldum sonra.
yok niye kötü edesin.. ucuz yollu olmasını zaten söylemişsin kafana takma.. künye kullanmak istemeyebilirsin yok mu böyle bir hakkın.. onlar da 2 çocuk arasında ayrım olmasın diye düşünmüş olabilirler.. ama kaynatanın söyleyiş biçimi baya boktan olmuş.. oluyor ya .. bazen yaşanıyor böyle şeyler.. inasn sonunda kendini üzdüğüyle kalıyor yanlız.. hiç bu kadar kafana takacağın bir olay değil.. üslup çok önemli işte .. sana bunu daha yumuşak şekilde söylese böyle hissetmezdin.. cidden takılma .. pişman olacak bir şey yapmamışsın fazla duyarlı olma...

ee devlette yaptırdım diyince yorumu olmadımı böyle havadamı kaldı.. bazı doktorları anlamak gereçekten imkansız..
aynen havada kaldı canım.. ben sordum sonrasında ''endişelenmemi gerektirecek bir durum var mı dedim'' yok alt üst sınırlar içinde dedi.. ama beni yamulttu anlayacağın.. isteseydi ben onun hastanesinde de ayrıca yaptırırdım.. çok ayıp insan biraz düşünür birde kadın olacak ve çocuğu var..

Canim doktor CoK terbiyeaizlik etmiş. Hem cep numarasini verip hem neden rahatsız olmuş ki
Haklisin bozulmakta

Dr un terbiyesizlik yapmis gercekten sonuçta arayabilirsin demese sende aramazsin sikma canini bosver gerekirse dr unu degisirsin olur biter.

Insan ister istemez uzulup kafaya takiyor Çok canım sıkıldı gerçekten 30 haftalik olduk böyle bir zamanda doktor ile sorun yaşanabilecek hiç düşünmemiştim çok üzüldüm . yeni bir doktor arayışında yim . Nerden bulacağım ben doktor yaa

Günaydın arkadaşlar
doktorumla yaşadığım sorundan sonra yeni bir doktor arayışında yim sizden yardim istiyorum lütfen bana doktor önerin .
Çengelköy de oturuyorum ve Üsküdar Ümraniye civarı onerebileceginiz doktor arıyorum ? Simdiden Teşekkürler .

Sakar olduğunu dusunecem :)
Canim kizina da çok geçmiş olsun
Hem hamilelik hem ev isleri hem kizinla ugrasiyorsun ister istemez yorgun oluyorsun.
Dikkat et kendine.

Doktor konusunda yardımcı olamayacağım ama bende hamileliğim başlarında ilk doktorumla yaşadığım sıkıntı yüzünden değiştirdim.. Doğru hareket ediyorsun, sana güven veren biri olmalı.. aklına soru işaretleri bırakıp kaçmamalı .. be varsa pat pat söylemeli.. umarım en kısa sürede en iyisini bulursun..

Sakar olduğunu dusunecem :)
Canim kizina da çok geçmiş olsun
Hem hamilelik hem ev isleri hem kizinla ugrasiyorsun ister istemez yorgun oluyorsun.
Dikkat et kendine.

Sakarlık evet öyle olmalı.. Bende korkunç sakar biri oldum:) ;umarım hamilelk sonrası geçer yoksa evde tabak bardak kalmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…