- 24 Ekim 2012
- 790
- 938
- 408
canım heyet raporu için aynı hastanedeki 3 doktorun imzası gerekiyor... alabilirsin ama bir mani yokArkadaşlar merhaba.şimdi bnm bi sorum olacak inşallah bana cevap veren olur .şimdi ben öğretmenim ve 32. Haftada yasal iznimi kullanmak istiyorum. Bu şekilde olursa marttada doğumdan sonraki iznimle 10 mart gibi yasal iznim bitmiş olacak.yaza kadar tabikide bebeğimle olmak istiyorum3,5 ay gibi izin alman gerekiyor.40 gün rapor hakkımı kullansam. Ben 2,5 aylık heyet raporuyla tamamlayabilirmiyim.yani bu nasıl oluyor heyet raporu olayı anlamadığım.bu konuda bilgisi olan varsa ve beni bilgilendirirse çok sevinirim.
kızlar dün kontrolüm vardı .. doktor moralimi o yaptı. yine söylüyorum özel hastanelerden nefret ediyorum.. resmen paramla rezil oluyorum.. devlet hastanesinde hiç böyle muamele görmedim ben .. oğlumun boyu 1 hafta göbek çevreside 4 gün geriden geliyormuş .. bana bunu aynen şöyle söyledi; sen 2 li testi nerede yaptırmıştın? (devlet hastanesinde yaptırmıştım) resmen moralimi o yaptı .. bir hafta geride olmasıyla 2 li testin ne alakası var hiç anlamadım ... dün geceyi baya kötü geçirdim.. sağolsun ...
çok sağol canım ya.. seninkinin topğarlamış olmasına çok sevindim.. Allah sağlıkla eline almayı nasip etsin..Aksi gibi ben çokta iyi beslenmiştimcanım dr ölçümü ile de alakalı milimetrik ölçülemiyor sonuçta sen güzel beslen o gerideyse bile düzeliyor düşündükçe moralin bozulur bebeğe yansır
şükürler olsun kaç oldu rabbimize emanet bebeklerimz
benim de gerideydi bebek düzgün beslendim toplamış kendini
rabbim hepimizin sağlıkla bebeğini eline almayı nasip etsin inş
Arkadaşlar merhaba.şimdi bnm bi sorum olacak inşallah bana cevap veren olur .şimdi ben öğretmenim ve 32. Haftada yasal iznimi kullanmak istiyorum. Bu şekilde olursa marttada doğumdan sonraki iznimle 10 mart gibi yasal iznim bitmiş olacak.yaza kadar tabikide bebeğimle olmak istiyorum3,5 ay gibi izin alman gerekiyor.40 gün rapor hakkımı kullansam. Ben 2,5 aylık heyet raporuyla tamamlayabilirmiyim.yani bu nasıl oluyor heyet raporu olayı anlamadığım.bu konuda bilgisi olan varsa ve beni bilgilendirirse çok sevinirim.
boşver muhattap olma .. ikisinden birini alsınlar hiç önemi yok .. ağlayıp bebeğini ve kendini üzme .. bir kaç gün sonra unutursun geçer.. biraz dikkatini dağıt..Kızlar sizden yorum almak istiyorum.canım çok sıkkın.Dün kaynanamlara gttik sağolsun birsürü şey almış bebeğe.sonra bize dedi ki künye mi istersiniz küpe mi dedi.Bende dedim ki hiçbiri.Eşim dedi bilezik istiyo dedi.Bende evet dedim ucuz yollu bilezik istiyoruz hem anneanneden hem babaanneden dedim.bunlar sustu kaldı.kayınpeder dedi o bizim bileceğimiz iş dedi .bende sadece söylüyorum baba siz bilirsiniz tabi dedim.uzun bi sessizlik oldu.Sizce hata mı yaptım ne dersiniz.eşimin ilk evliliğinden oğlu var5 ona künye takmışlar kızlarının kızına da künye.ama ben içimdekileri söyledim.pişmanım şimdi de.Bi süre sonrada yağmur aysel demeye başladı kaynanam kendi ismi aysel de.eşimde hayır dedi uymuyo dedi sustu.lütfen bişeyler deyin.çok ağladım ben ya...
boşver muhattap olma .. ikisinden birini alsınlar hiç önemi yok .. ağlayıp bebeğini ve kendini üzme .. bir kaç gün sonra unutursun geçer.. biraz dikkatini dağıt..
Canım bana 2 kere üst üste heyet raporu alamazsin dediler bunun hakkinda bilgin var mi bi de 2 aylık ücretsiz izin oluyormu ben hic duymadim oluyorsa bu cok iyi bende ocakta dogum dogum izni bitince de temmuza kadar ücretsiz izin alirimLynes rapor hakkini kullanabilirsin yalniz tek seferde on gunden fazla alinmiyor parca parca almalisin onu da verecek cesitli doktor bulman lazim...ayriyeten heyet raporunu bi yila kadar alabilirsin ancak onun icinde tanidgin olmali oyle kolay degil heyet almak imkanin varsa 2ay ucretsiz al eninde snunda o paraa. Cikyor senden sonucta haketmeden alinan biparaz. Biliyoorsun ben kizimda once besergun rapor aldim bi ay oyle. 2ayda hyetle kapattim seneyi ancak durup durup araba vs.masraf cikti uctu para mecburduum ev taksiti oduyoruz ama durum bu
Kuzucuklar selam
kızlar dün kontrolüm vardı .. doktor moralimi o yaptı. yine söylüyorum özel hastanelerden nefret ediyorum.. resmen paramla rezil oluyorum.. devlet hastanesinde hiç böyle muamele görmedim ben .. oğlumun boyu 1 hafta göbek çevreside 4 gün geriden geliyormuş .. bana bunu aynen şöyle söyledi; sen 2 li testi nerede yaptırmıştın? (devlet hastanesinde yaptırmıştım) resmen moralimi o yaptı .. bir hafta geride olmasıyla 2 li testin ne alakası var hiç anlamadım ... dün geceyi baya kötü geçirdim.. sağolsun ...
yok niye kötü edesin.. ucuz yollu olmasını zaten söylemişsin kafana takma.. künye kullanmak istemeyebilirsin yok mu böyle bir hakkın.. onlar da 2 çocuk arasında ayrım olmasın diye düşünmüş olabilirler.. ama kaynatanın söyleyiş biçimi baya boktan olmuş.. oluyor ya .. bazen yaşanıyor böyle şeyler.. inasn sonunda kendini üzdüğüyle kalıyor yanlız.. hiç bu kadar kafana takacağın bir olay değil.. üslup çok önemli işte .. sana bunu daha yumuşak şekilde söylese böyle hissetmezdin.. cidden takılma .. pişman olacak bir şey yapmamışsın fazla duyarlı olma...ya onlar sordu ben cevapladım.sence kötü mü etmişim canım.çok pişman oldum sonra.
aynen havada kaldı canım.. ben sordum sonrasında ''endişelenmemi gerektirecek bir durum var mı dedim'' yok alt üst sınırlar içinde dedi.. ama beni yamulttu anlayacağın.. isteseydi ben onun hastanesinde de ayrıca yaptırırdım.. çok ayıp insan biraz düşünür birde kadın olacak ve çocuğu var..ee devlette yaptırdım diyince yorumu olmadımı böyle havadamı kaldı.. bazı doktorları anlamak gereçekten imkansız..
Yok canım bnm sen ne abartıcaksın.. Hem bişi olursa yaz diyip hmde öle fırclamaması lazım.. He müsait olmayabilri o anda ama bunuda güzel bi dille acıklayabılır.. Boswer sen üzüzlüp gerilme.. Dr larda birsürü insanlarla ugrasıyo.. Belki canı cok sıkılmıstır istemeden seni kırmıs olabılırde.. Sıkma canımı sen canı.gitmek istemessen gitme dr ada ama böle stres yapma
Canim doktor CoK terbiyeaizlik etmiş. Hem cep numarasini verip hem neden rahatsız olmuş ki
Haklisin bozulmakta
Dr un terbiyesizlik yapmis gercekten sonuçta arayabilirsin demese sende aramazsin sikma canini bosver gerekirse dr unu degisirsin olur biter.
Sakar olduğunu dusunecem :)Sorma canım.:)
Bacagım şükürler olsun ki iz falan bırakmadı soguk su ve buz cok iyi geldi sadece sızladı sabaha kadar ... Bu seferde gardropun kapaklarına orta parmagımı sıkıstırdım..camasır yerlestırıyodum.. Raylılar varya ondan bî tarafı cektim pordadakapak varmıs..anammm parmaklarım arada küt.. Sol orta parmagım incindi.. Şişti ilkten buz torbası ile indi biraz..
Bazen kendıme zarar vermkten haz alan bı tıpım oldugunu dısunuyorumm...
Günaydın arkadaşlar
doktorumla yaşadığım sorundan sonra yeni bir doktor arayışında yim sizden yardim istiyorum lütfen bana doktor önerin .
Çengelköy de oturuyorum ve Üsküdar Ümraniye civarı onerebileceginiz doktor arıyorum ? Simdiden Teşekkürler .
Sakar olduğunu dusunecem :)
Canim kizina da çok geçmiş olsun
Hem hamilelik hem ev isleri hem kizinla ugrasiyorsun ister istemez yorgun oluyorsun.
Dikkat et kendine.
çok sağol canım ya.. seninkinin topğarlamış olmasına çok sevindim.. Allah sağlıkla eline almayı nasip etsin..Aksi gibi ben çokta iyi beslenmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?