Dr un terbiyesizlik yapmis gercekten sonuçta arayabilirsin demese sende aramazsin sikma canini bosver gerekirse dr unu degisirsin olur biter.Merhaba kızlar cok canim sikkin doktorum b12 ve ferritin testlerini yaptirmami istemisti sağlık ocaginda yaptırdım sonucunu watsaptan yolla dedi yolladım. Sonuclar dusuk igne yazacagim dedi bende sağlık ocagindaydim burda yazdirabilirmiyim diye sordum bir kaç soru daha sordum beni aradı 10 dk sonra bana bu kadar soru soracaksaniz arayın ben her zaman musait olamıyorum sonuçta dedi kusura bakmayin dedim sorduğum soruyu cevapladı ben konusuyordum tlf suratıma kapattı kala kaldım öyle çok sinirlendim ya .böyle bir terbiyesizlik olurmu kendisi dedi bana birsey olursa watsaptan yaz diye çok üzüldüm sinirlendim bir daha gitmek istemiyorum o doktora . Ben mi abartiyorum sizce haksizmiyim ?
Sorma canım.:)Ohhh ne güzel misss olmuştur evin. Bacagin yanmisti sanirim nasip oldun canim ?
Affff afff afff kızım hala hast atamadı üstunden.. Yıne istifar etti... Lütfen kızım için gönülden dua edın.sifa isteyın nolur yawrum için... İnanın yetısemıyorum artık hep bi döngu içindeyim...
Magvital verdi doktorum, benimki de suda eriyenlerden...
Hayırlı olsun canım.rabbim bebegını saglıkla kullnmayı nasip etsin..Hayırlı Sabahlar kızlar dün uyku seti ile beraber 250 liraya park beşik aldım kızıma sizce fiyat nasıl ve park beşik kullanan ve memnun kalan var mı? Yeni alan var mı? Alanlar ne kadara aldı? Resimde bizim ki...
Geçmiş olsun canım, en kısa zamanda geçer inşallah...Gunaydın kızlar.. Saat 5 te yattı kızım.. Öksürükten balgamdan uyuyamadık.. Gunduz hıcbışı yok .. Gece nöbet.. Rabbim bütün hastalara acil şifalar versin
Olmaz mı ayıp ettın.. Özellikle adet gunlerıme yakın zamnda öle bı agrım oluyo ki .. Gecmiş olsun sanada kuzumGünaydın herkese... İnşallah herkes için güzel bir gün olur, sağ kalçamda ağrı oluyor bu aralar, benzer şikayeti olan var mı? 3. trimester merhaba dedi bana sanırım
Ahh meri ah... Ahhh kızımm ah....
Bu arada eflalim senın oglunada geçmiş olsun .. Yogunlktan bi turlu yazamadım.bebegını görmne sevındım.
Angelheart arkadasım dıkkatlı ol canım.. Cok geçmiş olsun..artık son 3 ayımıza gırdık dıkkat etmemız lazım canım
Pembe odalı anne resımlerı cok begendım.. Mobılyasız oldugundan sana renk cıg durdu ama mobılya gelince cok gusel olcagına ınanıyorum.. Merak etme o odamın sahıbı dınyaya gelsin.. O oda sana saray odası gıbı gelicek..
Gule gule kullanın hepınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?