2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canim tamamen sahsi Görüşüm
Raporla değil ücretsiz izinle kal bebeğinin yanina
Rapor konusunda hassasim ben biraz
Hasta olarak rapor aliyirsun ve hasta değilsin calisan tun öğretmenlerin devletten maaş aldigin için tüm devletin kul hakkina gidiyorsun.
Bunu yapan çok diyeceksin belki evet benimde cevremde de var ama herkes yapıyor diye doğru değil.
Tamamen sahsi Görüşüm canim inşallah kirmamisimdir.
Bende inşallah kasim ayında ataniyorum, aralikta birkaç hafta calisip doğum iznine ayrilacagim. Martta da bebek bir yasina gelene kadar ücretsiz izin alacagim.
Eğer kadim ayında atamam olmazsa 7 ayda kesin atanurim diye bekliyorum. O zamanda ise baslangic yapip ücretsiz izin alacagim yine 5 ay kadar, bebek bir yasina gelene kadar.

Selam da nerelerdesin sen uzun zamandır...herşey yolunda dır inşallah kayboldun gittin
iyiyim canım ızın almadna once iş yogunlugu agır bındı. Yıl sonuna denk geldiğinden ve işimin tamamı yıl sonu indexli oldugundan mahfolmus durumdayım. Hesap kitap durumları yanıi. Hamd olsun paşamda bende iyiyiz teyzeleri. Sizler nasılınız?Umarım üzücü bir gelişme olmamıştır

biz de iyiz canım ..arada gel özletme kendini

Teşekkür ederim canım iyiyiz çok şükür. Ama insan korkuyor.
korkulur tabi canım annelik böyle işte
Çok şükür canım. Keyifleri yerinde olsun da orda biz de mutlu olalım. :)
evet canım inan sinirim stresim geçti ağrım var ama bebeğim iyiymiş ya önemsemiyorum bile
canım hayırlısı ne ise o olsun önemli olan senin ve bebeğinin iyi olması gönül normal istiyor ama şartlar bazen müsade etmiyor
Eflaalll:)
Kendim bebişimi görmüş kadar sevindim valla oh çok şükür:) nasılmış kuzun abisi de Gördü mü Kardeşini?
ayyyy canım çok sağol bu kadar sevinmene sevindim yok canım devletin aciline gittim malum şu ebola mers durumu var ya eşime oğlumu dışarı çıkar dedim korktum ortamda durmasından, özele gidersem bu sefer abiside görsün istiyorum:)
canım çok haklısın değiş doktorunu terbiyesizlik etmiş ne sanıyorlar kendilerini anlamıyorum seni üzmeye hakkı yok
çok sağol canım ,döner üzülme önemli olan son haftalar ki pozisyonu
çok güzel olmuş canım mobilyalı halinide merakla bekliyorum
canım daha öncede yazmıştım idrar tahlili verdiniz mi enfeksiyon olmasın
çok güzel canım fiyatıda gayet iyi güle güle kullanın
Gunaydın kızlar.. Saat 5 te yattı kızım.. Öksürükten balgamdan uyuyamadık.. Gunduz hıcbışı yok .. Gece nöbet.. Rabbim bütün hastalara acil şifalar versin
çok geçmiş olsun zor oluyor öksürük
Günaydın herkese... İnşallah herkes için güzel bir gün olur, sağ kalçamda ağrı oluyor bu aralar, benzer şikayeti olan var mı? 3. trimester merhaba dedi bana sanırım
ara ara oluyor canım
sağol canım
ya canım bozma sakın moralini ne alaka ikiliyle kilonun ilişkisi, hem böyle bazen ileri bazen geri olur bu ölçümlere ne olur çok takılma bazı bebek minyon olur bazısı tosuncuk önemli olan sağlıklı olması hem doğunca öyle hızlı kilo alıyorlar ki şaşırıcaksın, hiiiçç bozma moralini
canım sen bir şey dememişsin sormuşlar söylemişsin onların dengesizliği olmuş, bunun için canını sıkma boşuna ağlayacak bir şey yok, hem soruyorlar hem cevabı beğenmiyorlar saçma yani
Kuzucuklar selam
kızzz nerelerdesin özledim
canım var ya kadın jinekologlar çok ruhsuz oluyorlar ne varsa aslında erkek jinekolagda var
canım en iyi hekim sitesine bakabilirsin birde nete yaz çıkar karşına

arada gel ama özledim senin sohbetini

gelicem fıstıgım valla işten gırılmıyor sıkıntı.Sen nasılsın ıyısınız degıl mı canım

Günaydın herkese... İnşallah herkes için güzel bir gün olur, sağ kalçamda ağrı oluyor bu aralar, benzer şikayeti olan var mı? 3. trimester merhaba dedi bana sanırım
Geçmiş olsun canım, benim kalçamda da ara ara oluyordu, özellikle biraz fazla oturursam ağrısından ayağa kalkmak bile çok zor oluyor. Inşallah hayırlısıyla atlatır evlatlarımızı kucağımıza alırız.

gelicem fıstıgım valla işten gırılmıyor sıkıntı.Sen nasılsın ıyısınız degıl mı canım
haklısın canım eşimde çok yoğun çalışan biri olduğu için anlıyorum telime bile bakamaz ben aradığımda

hamdolsun canım iyiyiz

sen nasılsın kuzun nasıl kilosu boyu posu her şeyi iyi mi, hazırlıkların ne alemde:)

arabası besigi ana kucgı cıcılerı hazır.Ufak tefek eksıkler var alıyoruz yavas yavas. En son 10 gun once kan uyuşmazlıgı iğnem için gittim canım . 1300 gram ve 37 cmdı.. Hala ayda 1 gıdıyoruz doktorumuza. şekerimizde cıkmadı cok şükür

çok sağol eflalim.. doktorun tavrı canımı sıktı.. daha önce de ileri gittiği olmuştu.. benim açımdan çok sorun değildi aslında .. neyse bakalım hayırlısıyla büyüsünler.. küçük yavrunu görmüşsün çok çok sevindim.. Allah kucağında görmeyi ona saatlerce bakmayı nasip etsin

çok saol canım yarın gelince mobilya inş onu da atarım

güle güle kullanın canım cicilerinizi

maşaallah kuzuna canım boyu posuda iyiymiş, benimkide dün gittim 1500 gr 35 cm olmuş maşaallah süphanallah kuzularımıza

amin canım sağlıkla büyüsün kuzularımız dr lara arada esiyor işte

amin canım hepimize nasip olsun

Teşekkür ediyorum inşallah. Diğerinde de başladı. Aslında vücudumda şişlikler de olmadı ama ayağında yüzümde falan.toplamda da 7 kilo aldım. Neyse tamam takmayacagim artık inşallah geçer. Tekrar Teşekkürler. Herkese sağlıklı hamilelik ve doğumlar diliyorum.

kızlar hesap ettim bebe-anne bütün ihtiyac listesi fiyatı toplamda 1000tl ye maloluyor
en azından bende öyle oldu
park yatak hariç tabi o hediye geldi
ayrı ayrı parca parca çok masraflı gibi duruyordu ama
gayette makul aslında genel toplama bakınca
sizin masraflar ne kadar tuttu?

kızlar size bir şey soracağım loğusa çamasırı ve bezi varmış... aldınız mı? aldıysanız nerelerden? ben de yavaştan alıp hazırlayım artık diyorum bunları bir çantaya

canım 7 kilo çok iyi.. sıkma bir şeye canını doğumdan 3-4 ay sonra toparlanırız inşallah

Son üç aya girerken dökülmeye başladık bende 4 gündür bir şişlik baş agtrıdı sol elimin 3 parmağında uyuşuyo hiç hissetmiyo sonra bir halsizlik tansiyonum Başlarda yükselmişti şimdilerdede küçük 90 Çıktığı an boynumun arkası catlıyolar kızımda preklamsı tehlıkesi vardı inş bundada olmaz ama erken başladı belirti allahım saglıklı sıhhati kucağımıza almayı nasip eyle

bunlarda benim lohusa geceliklerim
iyi günlerde kullan canım :)

bende bunu çok merak ediyorum bakıyım bir hesap yapıyım ne alemdeyiz şuan

hemde özlem gideririz cicilerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…