10 dk sürmedi talan ettiler ettik daha doğrusu :)))offf ya bende almak istiyorum ama ben eve 7 de gidiyorum o saate sömürür herkes
güzel qnne nie kv bu kadar içinize sokuyosunuz cok isim koymak istiyosa yapsın bitane koysun bi isim ayıp değilmi ya aranızı bozmaya hamile kadını sıkmaya utanmıyormu terbiyesiz ya ....boşver arkadaşım kocanda konusmassa konusmasın sen de konusma hamile olan sensin o değil naz kapeis küslük yapacaksan sen yapacaksın onlar değil tabiki ortak bi karar olsun ama buna senle eşin karar verin heee yok anasını dinleyecekse kavga yap dövüş yap içinden gelen ismi koydurt valla pes ya inan artık bu kocalarımızın ana ağızlı olmasını cekemiyorum ya deliriyorum resmen yaEşimle tartıştık. ..isim konusu bizde devlet meselesi oldu..once annesinin adini koymak istedi.bende yanina biisim daha olursa okur dedim zarzor kabul ettilet..sonra okudugu bi kitaptan etkilenmis ordaki ismi diyodu surekli kv me..kv de de ozaman adi o olacqk dedi yine kirmadim tamam dedim .ama geçenlerde ruyamda gördüm o iki ismi sde koyma dedi biri ruyamda..bende esime anlattım ruyakara prk inanmaz..sallamadi beni..bugunde kv mi ruyamfa gordum pekte iyi gormdim aradim anne napiyorsun ruyamda seni gordum dedim..brn ruyakara inanmam sende inanma falan dedi..hiii dedim bu kadinda bise var..dedim esime bana dogu soyle annene ruyamimi anlattin, evet dedi..yqni kadina bakar misiniz nerden lafi sokmayq çalışıyo. .dedim esime belki soyledigin annen boyle böyle dedi..sonrq konustuk..dedim kizimiza isim dusun..donmus yine o iki ismi söylüyor. .sinirlendim..ben ruyqlara cocuklugumdan beri inanmam diye bagirdi..annen seni iyi işlemiş dedim bende..konuşmuyor simdi..ben napim kızlar cok inanirim ruyaya brn..kocamin kv mn boyle yapmasi cok canimi sıkıyor
Eşimle tartıştık. ..isim konusu bizde devlet meselesi oldu..once annesinin adini koymak istedi.bende yanina biisim daha olursa okur dedim zarzor kabul ettilet..sonra okudugu bi kitaptan etkilenmis ordaki ismi diyodu surekli kv me..kv de de ozaman adi o olacqk dedi yine kirmadim tamam dedim .ama geçenlerde ruyamda gördüm o iki ismi sde koyma dedi biri ruyamda..bende esime anlattım ruyakara prk inanmaz..sallamadi beni..bugunde kv mi ruyamfa gordum pekte iyi gormdim aradim anne napiyorsun ruyamda seni gordum dedim..brn ruyakara inanmam sende inanma falan dedi..hiii dedim bu kadinda bise var..dedim esime bana dogu soyle annene ruyamimi anlattin, evet dedi..yqni kadina bakar misiniz nerden lafi sokmayq çalışıyo. .dedim esime belki soyledigin annen boyle böyle dedi..sonrq konustuk..dedim kizimiza isim dusun..donmus yine o iki ismi söylüyor. .sinirlendim..ben ruyqlara cocuklugumdan beri inanmam diye bagirdi..annen seni iyi işlemiş dedim bende..konuşmuyor simdi..ben napim kızlar cok inanirim ruyaya brn..kocamin kv mn boyle yapmasi cok canimi sıkıyor
güzel qnne nie kv bu kadar içinize sokuyosunuz cok isim koymak istiyosa yapsın bitane koysun bi isim ayıp değilmi ya aranızı bozmaya hamile kadını sıkmaya utanmıyormu terbiyesiz ya ....boşver arkadaşım kocanda konusmassa konusmasın sen de konusma hamile olan sensin o değil naz kapeis küslük yapacaksan sen yapacaksın onlar değil tabiki ortak bi karar olsun ama buna senle eşin karar verin heee yok anasını dinleyecekse kavga yap dövüş yap içinden gelen ismi koydurt valla pes ya inan artık bu kocalarımızın ana ağızlı olmasını cekemiyorum ya deliriyorum resmen ya
Günaydınlar herkese Sağol cnm cvp için minikler iyi olsunda katlanicaz artıkmaşaallah kuzuna canım bebişimizin kilosu boyu yakın seninle aldığımız kiloda:)
canım beşiğin üstüne örtü ört toz olmasın diye
canım ablan doğum yapmadı daha sanırım, havalarda soğudu gerçekten alışveriş işi zor artık
geçmiş olsun canım
kv de yormasın seni yat dinlen canım hamilesin sen onun yanında da yat yani:) ben yatıyorum artık:)
çok geçmiş olsun
canım 3-4 gündür aynı sancılar bende de var
canım bu haftalarda normal sanırım bende aynıyım
ee yoruldun canım ondan, olumsuz düşünme
canım güzel duruyorlar
Eşimle tartıştık. ..isim konusu bizde devlet meselesi oldu..once annesinin koymak istedi.bende yanina biisim daha olursa okur dedim zarzor kabul ettilet..sonra okudugu bi kitaptan etkilenmis ordaki ismi diyodu surekli kv me..kv de de ozaman adi o olacqk dedi yine kirmadim tamam dedim .ama geçenlerde ruyamda gördüm o iki ismi sde koyma dedi biri ruyamda..bende esime anlattım ruyakara prk inanmaz..sallamadi beni..bugunde kv mi ruyamfa gordum pekte iyi gormdim aradim anne napiyorsun ruyamda seni gordum dedim..brn ruyakara inanmam sende inanma falan dedi..hiii dedim bu kadinda bise var..dedim esime bana dogu soyle annene ruyamimi anlattin, evet dedi..yqni kadina bakar misiniz nerden lafi sokmayq çalışıyo. .dedim esime belki soyledigin annen boyle böyle dedi..sonrq konustuk..dedim kizimiza isim dusun..donmus yine o iki ismi söylüyor. .sinirlendim..ben ruyqlara cocuklugumdan beri inanmam diye bagirdi..annen seni iyi işlemiş dedim bende..konuşmuyor simdi..ben napim kızlar cok inanirim ruyaya brn..kocamin kv mn boyle yapmasi cok canimi sıkıyor
ben daha çanta konusuna gelemedim ama herhalde bu paraları vereceksem sırt çantası düşünürüm bide benim evde bu tarz çantalarım var zaten.
bebek battaniyesi fln mı satılıyor ? ne kadar acaba fiyatı?10 dk sürmedi talan ettiler ettik daha doğrusu :)))
ben sırt çantası kullanmaya karar verdim. bir de benim normalde de çantalarım büyüktür baya eşya alır içi. o çantalarda bana yardımcı olur bayaben daha çanta konusuna gelemedim ama herhalde bu paraları vereceksem sırt çantası düşünürüm bide benim evde bu tarz çantalarım var zaten.
ya şu isim yüzünden hamile kadınları üzmüyorlar mı valla sinirden diyecek bir şey bulamıyorum. kimse kusura bakmasın bence doğuracak olan bensem tabi ki öncelik annenin de kabul edeceği bir isim.. demiyorum tek anne koysun ama en azından hamile bir kadına makul şekilde yaklaşılsın... valla çok sinirlendimEşimle tartıştık. ..isim konusu bizde devlet meselesi oldu..once annesinin adini koymak istedi.bende yanina biisim daha olursa okur dedim zarzor kabul ettilet..sonra okudugu bi kitaptan etkilenmis ordaki ismi diyodu surekli kv me..kv de de ozaman adi o olacqk dedi yine kirmadim tamam dedim .ama geçenlerde ruyamda gördüm o iki ismi sde koyma dedi biri ruyamda..bende esime anlattım ruyakara prk inanmaz..sallamadi beni..bugunde kv mi ruyamfa gordum pekte iyi gormdim aradim anne napiyorsun ruyamda seni gordum dedim..brn ruyakara inanmam sende inanma falan dedi..hiii dedim bu kadinda bise var..dedim esime bana dogu soyle annene ruyamimi anlattin, evet dedi..yqni kadina bakar misiniz nerden lafi sokmayq çalışıyo. .dedim esime belki soyledigin annen boyle böyle dedi..sonrq konustuk..dedim kizimiza isim dusun..donmus yine o iki ismi söylüyor. .sinirlendim..ben ruyqlara cocuklugumdan beri inanmam diye bagirdi..annen seni iyi işlemiş dedim bende..konuşmuyor simdi..ben napim kızlar cok inanirim ruyaya brn..kocamin kv mn boyle yapmasi cok canimi sıkıyor
idrarla protein atılımı tansiyonu etkiliyor zaman içinde sanırımAma bu protein nerden çıktı anlamadım pazartesi tekrar gidicem doktoraa
amin. benimde saat 2de. nasıl oldu ne kadar oldu çok merak ediyorum bendeHayırlı, mutlu, huzurlu güzel bir gün olsun inşallah. Bu akşam dr kontrolüm var çook heyecanlıyım, inşaallah herşey guzel geçer..
canim bende ikiser tane aldim kuzularima☺kafama takildi yatagin ölcüsu nasilda alez büyuk geldi ben daha yatak almadim da buyukse geri verelimAnnecikler ve minik kuzulari tunaydinlar.
bugun sabah erkenden kalktim A101 e gittim bi kac gündür 11den aşağı kalkmayan ben 8.30da düştüm yola
meleğime morlu battaniyeden,nevresim takımından,2 patik,2 alez,2 mama kabi,ayri satilan molfix bakim ortusunden,3takım askialdim.sanki ikiz dogurcam hep iki almışım.ama alezi geri vericem buyuk geldi biraz kvle alt ustlu oturuyoz belki dedim diger besigide ona kurariz ama geri vercem.zaten aldigim bişeyi geri vermezsem olmaz
Nevresimide aldim kumasi iyi gibi geldi ama yikaninca kotulesirse bilemem.aslinda tac dan nevresim vardi ama yinede aldim niye bilmiyom
ama kunfak tan bulamadim gelmemis.kuvet falanda yoktu kovasi falan vardi ama kuvet yok.ama kundaktan anneme aldirayim.facete biri paylasmis pembe okadar tatliydi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?