2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kendime kızıyorum zaten bu konuya bu kadar ilgisiz kaldığım için yarın üşenmeyip eczaneye uğrayayım o zaman. teşekkür ederim uyardığın için. senin değerlerin nasıl çıkıyor?
baya dikkat etmem gerekiyor.. bazen az yediğimde de 140-150 yi bulabiliyor 1 saat sonunda .. ne yapalım sayılı zaman kaldı şurada böyle böyle büyüyecek bebekler.. zor iş hem iyi beslenmeye çalışıp hemde şekeri kontrol altına almak.. sana tavsiyem netten glisemik indeks tablosu çıkartıp düşük glisemik indeksli besinlerle beslen..

Kızlar akıntı çok oluyor malum bunun için günlük ped kullanan var mi ben bugün molped daily care light normal aldim guzel kokuyo ama parfumlu yazmiyo parfumluyse zarari olur mu ki

Kontrolden geldim kozlar
Bebis 980 gr olmuş maşallah
10 günde 200 gr almus. 26 hafta 4 günlük
A101 den nuk'un Emziğini aldim gelirken birde.
seninki biraz önden mi gidiyo canım yada ben mi yanlış hesap yapıyom normal şartlarda 26+2 yim şuan
2 hafta önce gittiğimde 600 gr dı benimki ufak mı kaldı acep

Kızlar akıntı çok oluyor malum bunun için günlük ped kullanan var mi ben bugün molped daily care light normal aldim guzel kokuyo ama parfumlu yazmiyo parfumluyse zarari olur mu ki
Benimde akintim çok oluyor canim
Normalmis
Ben her tuvalete girdiğimde peçete koyuyorum, degistiriyorum
Daha saglikli geliyor bana

seninki biraz önden mi gidiyo canım yada ben mi yanlış hesap yapıyom normal şartlarda 26+2 yim şuan
Canim ben 2 hafta geriden geliyorum aslında 28;haftaalik benim. Geç döllenme olmuş ve hala gelişimi tamamlamadı. Sistemden 14 nisan olan döllenme tarihimi 27 nisan yapti doktor.
Ultrasonlarin -+500 gr yanilma payi varmis.
Sorun etme bence anormal bir durum olsa doktor soylerdim

çok tatlı şeyler yemiyorum. pirinç, patates, makarna da fazla tüketmiyorum. ekmeğim ya tam buğday ya da tam tahıllı oluyor, beyaz ekmek normalde de yemezdim zaten. bir de benim şekerim hep düşüktür, yani tokluk 1. saatim en fazla 114 oldu şimdiye kadar. biraz da o yüzden rahat davrandım galiba ama dikkat etmek lazım tabi. eşime söyledim almış hemen :) ben de başlarım tekrar düzenli takibe.

anladım canım 980 gr ve 26 haftalığı görünce noluyoruz dedim

sen iyiymişsin o zaman .. ben hiç bir şekilde makarna pilav tatlı ve börek çörek tüketmiyorum ona rağmen yükseliyor.. geçen akşam 1 tabak taze fasulye 2 küçük dilim cavdar ekmeği ve 2 su bardağı ayranla 1. saatte 138 çıktı canım 2, saatte de 140 tı... anla yani ..

canim bende ikiser tane aldim kuzularima☺kafama takildi yatagin ölcüsu nasilda alez büyuk geldi ben daha yatak almadim da buyukse geri verelim

A101 den aldığım alez bizim yatağımızada büyük geldi görmen açısından resminide özellikle üstünde çektim.Aklında soru işareti olmasın benim yatağım 60*120 fark ortada

evet yüksekmiş biraz. dikkat edicez minnoşlar için napalım :) çoğu gitti azı kaldı çok şükür sorunsuz atlatırız inşallah.

ben 25+3 de doktor kontrolünde bebek 1000gr dedi normalde olması gereken 600gr çok fark var dikkat et dedi. şekeri kesti 20 kasımda randevum var bana hiç kilo alma dedi. toplamda 10 kilo almışım . seninki normal bence üzülme hiç doktorum öyle söyledi oluyunca hemen yazayım dedim

anladım canım ama senin kilonla ne alakası var ki bebeğin yediklerin yaramış bebeğe dmekki dikkat ederek beslenmişsin aslında ben pek dikkat etmiyorum.bi ara süt içmeye başlamıştım 1-2 hafta içtim bu ara yine kestim.aşşa yukarı o kiloyu alanlar var burda ama bebişleri normal.

böğrüm yanıyo resmen ya dünden beri
ateş var sanki boğazımda hele gece 3 e kadar uyuyamadım sola yatıyorum ama bu sefer ates daha beter yatamadım mecburen sırt üstü uyumuş kalmışım...

Hastane çıkışları çeşit ceşit cnm böyle olanıda var tulumlusuda var bendede tulum yok onun yeeine atletli çıt çıtlı var mesela

evde 2,5 yaşında kızm var en erken akşam 8 de evdeyim . kahvaltı yok . gün içinde meyve yerim . ama bulantılarımın oldugu zaman simit çok yemiştim. demem oki dikkat etmedim . doktora bunu söyledim dikkat etmediğim ve düzensiz beslendiğim için vucut her gıdayı depolamış . süt ilk kızımda günde 3 bardak içerdim . hersabah yumutra haftada 1 gün balık . bunda daha hiç birini yapmamadım . bazen yediklerime çok üzülüyorum . doktor iri bebek iyi değil her zaman normalı güzel . iri bebek çabuk hastalanır annesini emmeye bile hali olmaz dedi . sen düzenli beslen gerisi bebeğin vucut yapısıyla ilgili .

bebek bana benzerse balık etli olur zaten gerçi babayada benzese aynı olur her iki şekilde yani kaçarı yok
akşam eve girdiğin saat belli düzenli beslenemiyosun normaldir aslında.dikkat edememişsin senin bi suçun yok.seninki pek sevmiş yediklerini sanırım yaramış.Maşallah.aman boşver sağlıklı olsunda arayı kapatırsın hayırlısıyla.bi bakmışsın kilosu normale dönmüş

benimkinde de tulum yok altlı üstlü zıbın var
zaten coğu takımda ya sadece altlı üstlü zıbın
yada sadece tulum olur ki
bende ikisi birarada olanı görmedim mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…