Canim benim park yatagin olcusu 60*120canim bende ikiser tane aldim kuzularima☺kafama takildi yatagin ölcüsu nasilda alez büyuk geldi ben daha yatak almadim da buyukse geri verelim
Günaydın kızlar a101den battanıye aldım küvet aldım 1 yaş için üçlü Çorap aldım mınık ayskkabı aldım bbattanıye cok hoş fıyatına göre biberon emzik gelmemişti insanda alcaktım
Ayy ne güzel bir sürü şey almışsınız. Ben okulda olduğum için kayinvalidemden rica ettik, küvet kova almış sağolsun. Beyazla pembesi de varmış ama ben çok pembe pembe sevmiyorum diye yeşil almış. Pembesi çok tatlı deyince aklıma takıldı simdi :)Annecikler ve minik kuzulari tunaydinlar.
bugun sabah erkenden kalktim A101 e gittim bi kac gündür 11den aşağı kalkmayan ben 8.30da düştüm yola
meleğime morlu battaniyeden,nevresim takımından,2 patik,2 alez,2 mama kabi,ayri satilan molfix bakim ortusunden,3takım askialdim.sanki ikiz dogurcam hep iki almışım.ama alezi geri vericem buyuk geldi biraz kvle alt ustlu oturuyoz belki dedim diger besigide ona kurariz ama geri vercem.zaten aldigim bişeyi geri vermezsem olmaz
Nevresimide aldim kumasi iyi gibi geldi ama yikaninca kotulesirse bilemem.aslinda tac dan nevresim vardi ama yinede aldim niye bilmiyom
ama kunfak tan bulamadim gelmemis.kuvet falanda yoktu kovasi falan vardi ama kuvet yok.ama kundaktan anneme aldirayim.facete biri paylasmis pembe okadar tatliydi ki
Canim pembe olan kundak yani banyo havlusu sanirim gormedim ama gelmemisti o pembeydi.bizim oraya kuvet gelmemisti kovasi vardi yesil cok güzeldi kocamin gazabindan korktum alamadim.cunku annem epey once setini almisti yeşil oda cinsiyet belli degildi almistim ama a101 dekilerdede aklim kalmadi degil hadi kova olsa kendim kullaniyim ama kpca kuveti napim iki tane hep zatem bu aceleligimden cekiyorum hep aldiklarimdan sonra pisman oluyorum.ama yeşil guzeldi her ne kadar kuvet degilde kovayla masrapasini gormus olsamda begendim.kendim gittim arabayla gitseydim kovadan alcaktim banyoya falan ama :-(Ayy ne güzel bir sürü şey almışsınız. Ben okulda olduğum için kayinvalidemden rica ettik, küvet kova almış sağolsun. Beyazla pembesi de varmış ama ben çok pembe pembe sevmiyorum diye yeşil almış. Pembesi çok tatlı deyince aklıma takıldı simdi :)
Güzel günlerde kullanalım inşallah.
benim beşiğim elektirikli değildi.bilemiyorum. bence yüksek bir beşik kullanman böcek vb.. riskleri açısından daha iyi.o zaman elektrikli salıncak beşikler hakkında fikrin nedir? elektrikli olmaları fln tamam ama çok yere yakınlar şimdi ben onu kendi odamda kullanıcam ve çok aşağıda kalıyor beşik o konuda kafam karışık.
birde süt pompasını doğumdan önce mi sonra mı alsam?
kesinlikle koyma kv nin ismini anım.. kavga da çıksa koyma.. açık açık söyle koymayacağını.. şimdi kırılır sonra geçer.. bende kayınpederin isminin yanına bir isim koyarak koyacağım ama bize öyle baskı yapmadı babası.. eşim söz vermiş o da sevindi koyduk.. zorla olmaz anlayacağın..sende eşinde beraber isterse olur.. çok ayıp hamile hamile böyle dayatması.. mesajımı eşine okut.. teesüf ediyorum ona .. ilk önce hamile karısını ve bebeğinin sağlığını düşünsün...Eşimle tartıştık. ..isim konusu bizde devlet meselesi oldu..once annesinin adini koymak istedi.bende yanina biisim daha olursa okur dedim zarzor kabul ettilet..sonra okudugu bi kitaptan etkilenmis ordaki ismi diyodu surekli kv me..kv de de ozaman adi o olacqk dedi yine kirmadim tamam dedim .ama geçenlerde ruyamda gördüm o iki ismi sde koyma dedi biri ruyamda..bende esime anlattım ruyakara prk inanmaz..sallamadi beni..bugunde kv mi ruyamfa gordum pekte iyi gormdim aradim anne napiyorsun ruyamda seni gordum dedim..brn ruyakara inanmam sende inanma falan dedi..hiii dedim bu kadinda bise var..dedim esime bana dogu soyle annene ruyamimi anlattin, evet dedi..yqni kadina bakar misiniz nerden lafi sokmayq çalışıyo. .dedim esime belki soyledigin annen boyle böyle dedi..sonrq konustuk..dedim kizimiza isim dusun..donmus yine o iki ismi söylüyor. .sinirlendim..ben ruyqlara cocuklugumdan beri inanmam diye bagirdi..annen seni iyi işlemiş dedim bende..konuşmuyor simdi..ben napim kızlar cok inanirim ruyaya brn..kocamin kv mn boyle yapmasi cok canimi sıkıyor
ben yanlış anlamışım pembe olayını o zaman :) hala gidip görmedim, akşama alırız kayınvalidemden ama içimi rahatlattın güzelmiş mademCanim pembe olan kundak yani banyo havlusu sanirim gormedim ama gelmemisti o pembeydi.bizim oraya kuvet gelmemisti kovasi vardi yesil cok güzeldi kocamin gazabindan korktum alamadim.cunku annem epey once setini almisti yeşil oda cinsiyet belli degildi almistim ama a101 dekilerdede aklim kalmadi degil hadi kova olsa kendim kullaniyim ama kpca kuveti napim iki tane hep zatem bu aceleligimden cekiyorum hep aldiklarimdan sonra pisman oluyorum.ama yeşil guzeldi her ne kadar kuvet degilde kovayla masrapasini gormus olsamda begendim.kendim gittim arabayla gitseydim kovadan alcaktim banyoya falan ama :-(
ben şeker yüklemesi yaptırmadım, takibimi kendim yapıyordum güya ama çubukların tarihi geçmiş. uzun süredir kontrol etmiyorumşeker takibi yapan arkadaşlar .. takipleriniz nasıl gidiyor ? sanırım bu aydan sonra kontrol altına almak daha zor olacak.. değerleriniz nasıl normal sınırlarda tutabiliyor musunuz?
Canim bizim burdada tam tersi bi tane pembe onluk yoktu gelmemiş ti.bazen renk olarak gelmeme secenegide olabiliyo.battaniyede her renkten bir adet vardi nevrresim zaten ikisinden dede vardi emzikte ayni sekilde her renk vardi.ama merkezi yerler daha fazla tukeniyo dedigin gibi.benim gittiğim yerde 10 kisi bekliyodu az assagidaki a101 de bi kisi orda inmedigime pisman oldumoldum.ama millet bebek esyalarina gelmemisti resmen cocuk yeleklerine gelmis kapis kapis gittianladım ki bu sene oğlan senesi.
a101e gittim simdi talan olmus mavi hiçbir şey kalmamış. 2-3 tane pembe mor baddaniye pembe nevresim pembe yorgan pembe emzik pembe önlük vs kalmışş millet sabahtan gitmiş herhalde burası da çok merkezi bir yer değil kim gider diye düşünmüştüm :) kısmet artık.
Amin insallah hep beraber yavrularimizla guzel ve huzurlu gunlerde kullanalimben yanlış anlamışım pembe olayını o zaman :) hala gidip görmedim, akşama alırız kayınvalidemden ama içimi rahatlattın güzelmiş mademacele de olsa almışsın bir şeyler, bence takma kafana. ben de çeyizim için aynı şeyi düşünmüştüm uzun bir süre. araştırmadan acele acele aldım diye sinir olmuştum kendime, şimdi her şeyimi çok seviyorum güzel günlerde kullanın aldıklarınızı kuzucunla inşallah.
ben şeker yüklemesi yaptırmadım, takibimi kendim yapıyordum güya ama çubukların tarihi geçmiş. uzun süredir kontrol etmiyorum
canım bende yükleme yaptırmadım kendim takip ediyorum ama bu ara sanki daha çabuk yükseliyor gibi .. bence hemen çubuk temin et ve düzenli kontrol et ..ben yanlış anlamışım pembe olayını o zaman :) hala gidip görmedim, akşama alırız kayınvalidemden ama içimi rahatlattın güzelmiş mademacele de olsa almışsın bir şeyler, bence takma kafana. ben de çeyizim için aynı şeyi düşünmüştüm uzun bir süre. araştırmadan acele acele aldım diye sinir olmuştum kendime, şimdi her şeyimi çok seviyorum güzel günlerde kullanın aldıklarınızı kuzucunla inşallah.
ben şeker yüklemesi yaptırmadım, takibimi kendim yapıyordum güya ama çubukların tarihi geçmiş. uzun süredir kontrol etmiyorum
kendime kızıyorum zaten bu konuya bu kadar ilgisiz kaldığım içincanım bende yükleme yaptırmadım kendim takip ediyorum ama bu ara sanki daha çabuk yükseliyor gibi .. bence hemen çubuk temin et ve düzenli kontrol et ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?