2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Sevdacım sakin ol kuzum.. Eşine söle eger senin dedigin ismi koymassa hakkımı hrlal etmendiye.. Bnm kvdemde bi isim söledi bnde tmm dedım ıkı ısımlı olcak ama gecen dıyokı ıkı ısım koyarsınız ama yasin dersınız dıyo.. Dedım anne sen kafanı bunlara yorma ona ben karar verırım..bnce sen drunla konus dekı böle böle dogumdan snra hast onlar yanındayken desın ewde cok kalabalıga gerek yok.. İşte zararlı su bu.. O zamn gelmz belki işine bile gelir kvdenın

canim bende ikiser tane aldim kuzularima☺kafama takildi yatagin ölcüsu nasilda alez büyuk geldi ben daha yatak almadim da buyukse geri verelim
Canim benim park yatagin olcusu 60*120
Alezin olcusude 70*140 yandan degil ama boydan biraz fazla geldi.birini actim digerini geri vericem.ben hrphepsisi buradadan da bakmistim hep 70*140 di sanirim park yataga uygun degil ama yinede kullanicam mecburen birini altina katlarim.azcik.

Ayy ne güzel bir sürü şey almışsınız. Ben okulda olduğum için kayinvalidemden rica ettik, küvet kova almış sağolsun. Beyazla pembesi de varmış ama ben çok pembe pembe sevmiyorum diye yeşil almış. Pembesi çok tatlı deyince aklıma takıldı simdi :)
Güzel günlerde kullanalım inşallah.

Canim pembe olan kundak yani banyo havlusu sanirim gormedim ama gelmemisti o pembeydi.bizim oraya kuvet gelmemisti kovasi vardi yesil cok güzeldi kocamin gazabindan korktum alamadim.cunku annem epey once setini almisti yeşil oda cinsiyet belli degildi almistim ama a101 dekilerdede aklim kalmadi degil hadi kova olsa kendim kullaniyim ama kpca kuveti napim iki tane hep zatem bu aceleligimden cekiyorum hep aldiklarimdan sonra pisman oluyorum.ama yeşil guzeldi her ne kadar kuvet degilde kovayla masrapasini gormus olsamda begendim.kendim gittim arabayla gitseydim kovadan alcaktim banyoya falan ama :-(

benim beşiğim elektirikli değildi.bilemiyorum. bence yüksek bir beşik kullanman böcek vb.. riskleri açısından daha iyi.
pompayı doğumdan önce al bence sütüm az az geliyordu ilk bi iki gün . sağdım ilk günden itibaren kaşıkla verdim ve sütümü arttırdı. önce emzirip sonra sağıyordum.

anladım ki bu sene oğlan senesi.
a101e gittim simdi talan olmus mavi hiçbir şey kalmamış. 2-3 tane pembe mor baddaniye pembe nevresim pembe yorgan pembe emzik pembe önlük vs kalmışş millet sabahtan gitmiş herhalde burası da çok merkezi bir yer değil kim gider diye düşünmüştüm :) kısmet artık.

isim konusu geçmiş. ilk bebeğimde aileye sormaya kalktık fikir vrsinler diye her kafadan bi ses çıktı. kimse biribirininkini beğenmedi. kırgınlık olacaktı. bizde eşimle karar aldık. kimsenin dediğini değil, kendimiz bi isim bulduk bu olacak şeklinde söyledik. itiraz edemedi kimse. şimdi bu bebeğimde de ismi bulduk. ve bu olacak dedik. iş eşimde bitiyor kimseye laf ettirmedi. fikir sormamak en iyisi bence herkes hak idddia ediyor öyle olunca.

bizde oğlumda isim konusunda çok çatışmadık eşim iki isimli olsun biri k.pederimin ismi ahmet olsun dedi ahmet ismini çok sevmeme rağmen kpederimin ismi diye izin vermedim. açıkcası büyük konuşmak ya da kimseyi kınamak istemiyorum ama isim konusunda bebeğin anne ve babası tek söz sahibi olmalıdır. hatta annenin hamilelik sürecinde yaşadığı sıkıntılar yük göz önüne alınırsa anne daha çok söz sahibi olmalı ama malesef kültür mü desem örfmü desem böyle gelmiş boyle geçiyo. 2.de de ben kayra diyorum eşim ali diyor başka ortak bir isim bulamazsak iki ismi koyacağız. bence bu konuda çok sessiz olmayın. en azından isimlerden birini siz koyun

Bizim ismimize de biz karar verdik.ben birkacyildir zeynep ismini koymak istemistim.onunda varmis kafasinda bir isim birlestirdik hic uyumlu olmadi. O zaman dedi vazgec yeni bir isim bulalim tamam dedim.tek isim koymaya karar verdik UMAY.sonra esim bayram sabahi ruyasinda elif ismini görmüş ekleyelim dedi ama soz verdi herkes ikimizinde cok begendigi umay ı kullanacakti.buyudugunde kendi karar verir dedik.artik ismimiz belli UMAY ELİF :)) guzelmi :)

Maşallah herkes alışveriş telasina düşmüş ben ufak tefek eksikler haricinde bitirdim sayılır. Bugün randevum vardı doktorumuzda şükür oğlum çok iyi ayrıntılı ultrason yaptı yine doktorum 1.350 gr olmuş haftasında gidiyor dedi doktor yüzünü ellerini ayaklarını pipimizi gördük bıkmadan her defasında pipimizi gösteriyor doktor amcamiz :)
Isim konusunda arada kalmak çok kötü ve zor birbirinizi kırmadan orta yolu bulmaya çalışın. Şükür ben rahatım bu konuda eşim hiç demedi babamın ismi olsun diye karar tek kişiye kalınca da zor oluyor ben hala kararsızlık yasiyorum isim konusunda

şeker takibi yapan arkadaşlar .. takipleriniz nasıl gidiyor ? sanırım bu aydan sonra kontrol altına almak daha zor olacak.. değerleriniz nasıl normal sınırlarda tutabiliyor musunuz?

kesinlikle koyma kv nin ismini anım.. kavga da çıksa koyma.. açık açık söyle koymayacağını.. şimdi kırılır sonra geçer.. bende kayınpederin isminin yanına bir isim koyarak koyacağım ama bize öyle baskı yapmadı babası.. eşim söz vermiş o da sevindi koyduk.. zorla olmaz anlayacağın..sende eşinde beraber isterse olur.. çok ayıp hamile hamile böyle dayatması.. mesajımı eşine okut.. teesüf ediyorum ona .. ilk önce hamile karısını ve bebeğinin sağlığını düşünsün...

ben yanlış anlamışım pembe olayını o zaman :) hala gidip görmedim, akşama alırız kayınvalidemden ama içimi rahatlattın güzelmiş madem acele de olsa almışsın bir şeyler, bence takma kafana. ben de çeyizim için aynı şeyi düşünmüştüm uzun bir süre. araştırmadan acele acele aldım diye sinir olmuştum kendime, şimdi her şeyimi çok seviyorum güzel günlerde kullanın aldıklarınızı kuzucunla inşallah.

şeker takibi yapan arkadaşlar .. takipleriniz nasıl gidiyor ? sanırım bu aydan sonra kontrol altına almak daha zor olacak.. değerleriniz nasıl normal sınırlarda tutabiliyor musunuz?
ben şeker yüklemesi yaptırmadım, takibimi kendim yapıyordum güya ama çubukların tarihi geçmiş. uzun süredir kontrol etmiyorum

Canim bizim burdada tam tersi bi tane pembe onluk yoktu gelmemiş ti.bazen renk olarak gelmeme secenegide olabiliyo.battaniyede her renkten bir adet vardi nevrresim zaten ikisinden dede vardi emzikte ayni sekilde her renk vardi.ama merkezi yerler daha fazla tukeniyo dedigin gibi.benim gittiğim yerde 10 kisi bekliyodu az assagidaki a101 de bi kisi orda inmedigime pisman oldumoldum.ama millet bebek esyalarina gelmemisti resmen cocuk yeleklerine gelmis kapis kapis gitti

Amin insallah hep beraber yavrularimizla guzel ve huzurlu gunlerde kullanalim

canım bende yükleme yaptırmadım kendim takip ediyorum ama bu ara sanki daha çabuk yükseliyor gibi .. bence hemen çubuk temin et ve düzenli kontrol et ..

canım bende yükleme yaptırmadım kendim takip ediyorum ama bu ara sanki daha çabuk yükseliyor gibi .. bence hemen çubuk temin et ve düzenli kontrol et ..
kendime kızıyorum zaten bu konuya bu kadar ilgisiz kaldığım için yarın üşenmeyip eczaneye uğrayayım o zaman. teşekkür ederim uyardığın için. senin değerlerin nasıl çıkıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…