sanırım ben aldığıma pişman oldumda kendime bahane arıyorumHastane çıkışları çeşit ceşit cnm böyle olanıda var tulumlusuda var bendede tulum yok onun yeeine atletli çıt çıtlı var mesela
kullanma tatlım hiç bi günlük pediKızlar akıntı çok oluyor malum bunun için günlük ped kullanan var mi ben bugün molped daily care light normal aldim guzel kokuyo ama parfumlu yazmiyo parfumluyse zarari olur mu ki
benimkinde de tulum yok altlı üstlü zıbın var
zaten coğu takımda ya sadece altlı üstlü zıbın
yada sadece tulum olur ki
bende ikisi birarada olanı görmedim mesela
amin canım :)bebek bana benzerse balık etli olur zatengerçi babayada benzese aynı olur her iki şekilde yani kaçarı yok
akşam eve girdiğin saat belli düzenli beslenemiyosun normaldir aslında.dikkat edememişsin senin bi suçun yok.seninki pek sevmiş yediklerini sanırım yaramış.Maşallah.aman boşver sağlıklı olsunda arayı kapatırsın hayırlısıyla.bi bakmışsın kilosu normale dönmüş
Benim de yemek borumda acı biber var sankiböğrüm yanıyo resmen ya dünden beri
ateş var sanki boğazımda hele gece 3 e kadar uyuyamadım sola yatıyorum ama bu sefer ates daha beter yatamadım mecburen sırt üstü uyumuş kalmışım...
bendemi kazık yedim acaba bendede tulum yokEki Görüntüle 1278941
en basit örnek olarak 57 liralık bi takım bunda her ,ikiside var ama tabi kalitesini bilemem ama.sanırım atletle kilodun yerine tulum koyuyolar
varmı önerisi olan yanıyoruz aaaa dostlarrrBenim de yemek borumda acı biber var sanki
aynı dertten bende cok muzdaribim ama dikkat edince azalttım bayagı yanmayıvarmı önerisi olan yanıyoruz aaaa dostlarrr
Canim takimlarin kiminin içinde tulum var kiminin içinde yokkızlar benim kafama bişe takıldı.Bu 10 parça aldığım hastane çıkışımızda neden tulum yok kafam karışti benim.alırken hiç farketmedim şimdi bakıyorum da çoğunda var.
https://www.e-minico.com/urun/tomuycuk-kalpli-islemeli-on-parca-hastane-cikisi-seti-SUTMC00411HC
- Alt-üst
- battaniye
- çıtçıtlı badi
- atlet
- külot
- iç zıbın
- mendil
- şapka
- önlük
- eldiven
aldığımızda bu.hani çokta ucuz değil kazıklandımmı ben
Mide yanmasi mi acababöğrüm yanıyo resmen ya dünden beri
ateş var sanki boğazımda hele gece 3 e kadar uyuyamadım sola yatıyorum ama bu sefer ates daha beter yatamadım mecburen sırt üstü uyumuş kalmışım...
bendemi kazık yedim acaba bendede tulum yok
şu iki gündür başladı ya saçlımı olacak bu kız nolcakaynı dertten bende cok muzdaribim ama dikkat edince azalttım bayagı yanmayı
bi defa soğanı çıkarın yemeklerinizden
süt acayip mide, yemek borusu yakan bişe
ama mideniz yandıkça 2 yudum süt için
aç kalmayın mideniz asit yapıyo yanma çok oluyo
yemek yer yemez hemen uzanmayın hazımsızlık yapıp mide yanmasına yol acıyo
bol bol su
bide gaviscon ciğneme tableti verdi doktorum onu alıyorum yandıkça
ve en önemlisi beni yoracak kadar iş yapmamaya çalışıyorum
beden yorgunluğu acayip tetikliyo mide yemek borusu yanmasını
valla nerem yanıyo bilmiyom ama beni yakan yer soluk borum yeni başladı ama iyi başladı yani.yan yatsam kıvılcım körükleniyo sankiCanim takimlarin kiminin içinde tulum var kiminin içinde yok
Bende idil bayby sen aldim 2 tane alt üst takim var.
Sorun etme tulumu ayri al
Mide yanmasi mi acaba
Ben rennie şurup kullaniyorum canim
Canim benim bigazim ateş yutmuş gibi yaniyirdu hep soğuk su içme hissi vardi bundan 2 ay önceşu iki gündür başladı ya saçlımı olacak bu kız nolcak
dikkat edicem canım.çok kötü bişey ya.
valla nerem yanıyo bilmiyom ama beni yakan yer soluk borum yeni başladı ama iyi başladı yani.yan yatsam kıvılcım körükleniyo sanki
bilmiyorum ki canım olabilir salı günü aşırı şekilde istifra ve baş dönmem vardı. Afedersin ne yersem çıkardım akşama kadar.Çarşamba günü sadece baş dönmem kaldı.bugünde iyiiyim.Sanırım ben midemi üşütmüştüm.Dediğin gibi olabilir eğer bu gecede aynı olursa mecburen yarın doktora gidicem.Kendi doktorumda yok ama.Canim benim bigazim ateş yutmuş gibi yaniyirdu hep soğuk su içme hissi vardi bundan 2 ay önce
Bende saglik ocagina gittim bana mide yanmasi için şurup verdi
2 günde şişeyi bitirdim nerdeyse ama yanma geçmedi
Sonra doktora gittim ki mide yanmasi değil usutmusum. Doktor bogazim için bir ilaç verdi ve ihlamur bal icmemi soyledi. 2 günde geçti çok şükür.
Sen de usuttun ondan mi acaba ?
Eki Görüntüle 1278807
A101 den aldığım alez bizim yatağımızada büyük geldi görmen açısından resminide özellikle üstünde çektim.Aklında soru işareti olmasın benim yatağım 60*120 fark ort saol canim ya zahmet etmissin.hakikaten bayagi büyukmus napsam bende mi iade etsem ya
saol canim ya zahmet etmissin.ama hakikaten cok büyukmus bende mi iade etsem napsam?Eki Görüntüle 1278807
A101 den aldığım alez bizim yatağımızada büyük geldi görmen açısından resminide özellikle üstünde çektim.Aklında soru işareti olmasın benim yatağım 60*120 fark ortada
açmadıysan paketi iade edebilirsn.ben açmış bulundumsaol canim ya zahmet etmissin.ama hakikaten cok büyukmus bende mi iade etsem napsam?
Ben de pazartesiye kadar yalnızım, hamilelikten sonra evde ilk yalnız kalışım, bebeklerimiz doğsa da onlarla oyalansak...Çok canım sıkılıyo evde kimse yok
ya bide en kücuk alez boyu buysa her yerde mecbur kullanacagz artk smdi bebisin birine serip birine sermemekte olmazaçmadıysan paketi iade edebilirsn.ben açmış bulundumeşimde olsun öyle kullan diyo verme geri koca şeyi napim ben.altına sıkıştırıcam artık açmadığımıda veririm geri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?