alırsam mobilyacı çağırırım inşallahsenin dedigin de dogrudur canım ben boyle duymustum belki hepsi olunca iptal oluyordur parca parca olmuyordur
evet hasta bezi cicim ah ah ben ılk hafta full kullandım ne kanamaydı normal dogum bide
canım biz dün oyle bi gaardrop aldık gec basladık kurmaya bırz beceriklilik istiyor esinin eli yatkınsa al derim yoksa zor iş bizimki pek beceriklidir
bende öle yaparim artk canim iyi günlerde kullaniriz bebişlerimizle insallah☺Canim altına katla birşey olmaz
Üzerinde zaten çarşaf olacak.
Gönül rahatligiyla kullan bence.
Harika canim benimiyi akşamlar herkese sabah geç uyandım kahvaltımı yaptım evi topladım derken kv geldi hiç giremedim bugün foruma
bizim odamızın son hali bu durumda
Eki Görüntüle 1279128 Eki Görüntüle 1279129 Eki Görüntüle 1279130 Eki Görüntüle 1279131
Süper olmuş cnm güzel günlerde kullanın bebiş de mışıl mışıl uyusun bu cici odadaiyi akşamlar herkese sabah geç uyandım kahvaltımı yaptım evi topladım derken kv geldi hiç giremedim bugün foruma
bizim odamızın son hali bu durumda
Eki Görüntüle 1279128 Eki Görüntüle 1279129 Eki Görüntüle 1279130 Eki Görüntüle 1279131
Bende yok yanma falan ama ben hergun turp yiyorum ondanmı yanlız acayip güzel kokuyo kendisi birde gaz yapıyiSlm kızlar bana hemşirem kırmızı turp önerdi yayanma için kendide hamilelikte kullanmış çok iyi geldi bana deneyin bi derim.
maşaallah kuzuna canım bebişimizin kilosu boyu yakın seninle aldığımız kiloda:)
canım beşiğin üstüne örtü ört toz olmasın diye
canım ablan doğum yapmadı daha sanırım, havalarda soğudu gerçekten alışveriş işi zor artık
geçmiş olsun canım
kv de yormasın seni yat dinlen canım hamilesin sen onun yanında da yat yani:) ben yatıyorum artık:)
çok geçmiş olsun
canım 3-4 gündür aynı sancılar bende de var
canım bu haftalarda normal sanırım bende aynıyım
ee yoruldun canım ondan, olumsuz düşünme
canım güzel duruyorlar
İnşallah canim.
Bebekler kismetiyle gelir
Forumda KPSS öğretmenlik sayfasına bakmani tavsiye ederim
Ben onlarla motive olmuştum hep
Günaydın kızlar a101den battanıye aldım küvet aldım 1 yaş için üçlü Çorap aldım mınık ayskkabı aldım bbattanıye cok hoş fıyatına göre biberon emzik gelmemişti insanda alcaktım
canım benimkide aynı pozisyonda yatıyor :)
Eşimle tartıştık. ..isim konusu bizde devlet meselesi oldu..once annesinin adini koymak istedi.bende yanina biisim daha olursa okur dedim zarzor kabul ettilet..sonra okudugu bi kitaptan etkilenmis ordaki ismi diyodu surekli kv me..kv de de ozaman adi o olacqk dedi yine kirmadim tamam dedim .ama geçenlerde ruyamda gördüm o iki ismi sde koyma dedi biri ruyamda..bende esime anlattım ruyakara prk inanmaz..sallamadi beni..bugunde kv mi ruyamfa gordum pekte iyi gormdim aradim anne napiyorsun ruyamda seni gordum dedim..brn ruyakara inanmam sende inanma falan dedi..hiii dedim bu kadinda bise var..dedim esime bana dogu soyle annene ruyamimi anlattin, evet dedi..yqni kadina bakar misiniz nerden lafi sokmayq çalışıyo. .dedim esime belki soyledigin annen boyle böyle dedi..sonrq konustuk..dedim kizimiza isim dusun..donmus yine o iki ismi söylüyor. .sinirlendim..ben ruyqlara cocuklugumdan beri inanmam diye bagirdi..annen seni iyi işlemiş dedim bende..konuşmuyor simdi..ben napim kızlar cok inanirim ruyaya brn..kocamin kv mn boyle yapmasi cok canimi sıkıyor
GünAydın kızlar off artık uyku basıyor beni temizlik falan yapasım hiç yok eşimde benimle dalga geçiyor top gibi oldun yokuştan aşağıya yuvarlarız seni artık diyo banabeni kızdırıyo aklınca bende o box yaptım
ben sırt çantası kullanmaya karar verdim. bir de benim normalde de çantalarım büyüktür baya eşya alır içi. o çantalarda bana yardımcı olur baya
Annecikler ve minik kuzulari tunaydinlar.
bugun sabah erkenden kalktim A101 e gittim bi kac gündür 11den aşağı kalkmayan ben 8.30da düştüm yola
meleğime morlu battaniyeden,nevresim takımından,2 patik,2 alez,2 mama kabi,ayri satilan molfix bakim ortusunden,3takım askialdim.sanki ikiz dogurcam hep iki almışım.ama alezi geri vericem buyuk geldi biraz kvle alt ustlu oturuyoz belki dedim diger besigide ona kurariz ama geri vercem.zaten aldigim bişeyi geri vermezsem olmaz
Nevresimide aldim kumasi iyi gibi geldi ama yikaninca kotulesirse bilemem.aslinda tac dan nevresim vardi ama yinede aldim niye bilmiyom
ama kunfak tan bulamadim gelmemis.kuvet falanda yoktu kovasi falan vardi ama kuvet yok.ama kundaktan anneme aldirayim.facete biri paylasmis pembe okadar tatliydi ki
Maşallah herkes alışveriş telasina düşmüş ben ufak tefek eksikler haricinde bitirdim sayılır. Bugün randevum vardı doktorumuzda şükür oğlum çok iyi ayrıntılı ultrason yaptı yine doktorum 1.350 gr olmuş haftasında gidiyor dedi doktor yüzünü ellerini ayaklarını pipimizi gördük bıkmadan her defasında pipimizi gösteriyor doktor amcamiz :)
Isim konusunda arada kalmak çok kötü ve zor birbirinizi kırmadan orta yolu bulmaya çalışın. Şükür ben rahatım bu konuda eşim hiç demedi babamın ismi olsun diye karar tek kişiye kalınca da zor oluyor ben hala kararsızlık yasiyorum isim konusunda
Kontrolden geldim kozlar
Bebis 980 gr olmuş maşallah
10 günde 200 gr almus. 26 hafta 4 günlük
A101 den nuk'un Emziğini aldim gelirken birde.
Kızlar akıntı çok oluyor malum bunun için günlük ped kullanan var mi ben bugün molped daily care light normal aldim guzel kokuyo ama parfumlu yazmiyo parfumluyse zarari olur mu ki
Benimde akintim çok oluyor canim
Normalmis
Ben her tuvalete girdiğimde peçete koyuyorum, degistiriyorum
Daha saglikli geliyor bana
şimdi baktımda 60*120 var var ama n11de bi yerde 17 tlbende öle yaparim artk canim iyi günlerde kullaniriz bebişlerimizle insallah☺
Aman seninki iyimiş benimki gelir baş köşeye oturur hizmet ister 2. Bardak çayınida uzatirda bana kattırır keşke bi süpürge tutsa eşime söylesem nevar dercanım çok sıkılıyo benimdee
eşim işte aman olsada kurtlar vadisini izlerdi zaten bana bi karı olmazdı.
Bugün kv konu konuşulmuş ayy bende dertliyim
3.5 senelik evliyim ilk 1.5 sene beraber oturdum ama öyle başımda akşama kadar oturmazdı bi yerlere giderdi 10.30a kadar yatardım saolsun kahvaltımı hazırlardı
11.ayımda işe girdim evimi yapmak için.Allaha şükür yaptım ayrıldım ama üst kata
şubat ayına kadarda çalışıyodum taaki lanet kıl dönmesinden ameliyat olana kadar
yaram iyileşmediğinden işten çıktım zaten evimi yaptıydım işimde bittiydi bebek olsun diye bahane ediyodum ama işten çıkınca oluverdi.Allahın işi işte.
gelelim kv faktörüne.
ameliyat olduğumda aşşağıda kaldım 1 hafta falan ama çatladım evim yukarda ben aşşadahep eşimin halt yemesi beni düşünüyo güya.yapamam edemem falan filan.baktı ben ayaklandım kv hemen kaçmaya başladı yan yana annesiyle evi normalde sabahtan akşama kadar yanında olur.bende baktım ben yapıyom kahvaltımı falan topladım tasımı tarağımı evime çıktım iyi kötü kendim yaptım tabi iyileşmedim 2 yaram var biri kapandı diğeri bi iki ay sonra kapandı.sonra diyo niye çıktınız diye eşime
her neyse geçen sene bayramda ailemin yanından bi döndüm anam ne göreyim buzluğuma mısır falan koymuş.benim haberim yok.ama delirdim sinirden.hadi neyse dedim.kocaaa en büyüklerinden derin dondurucusu var aç gözlüye yetmiyo.
bu şeker bayramında yine gittim evden.aradan bi iki hafta geçti biz karasuya gittik eşimde buzdolabı bozuldu benim dolabımı kullandı tabi
eve geldik eşim izindeydi samsuna gitti babasıyla bende hemen kaçtım evden ailemin yanına gittim.sonra eş,iim geldi beraber döndük eve bi gelirim güya evi silmiş süpürmüş mesela ıvır zıvır var evde diyelim onları sen topla bişeyin içine tep hepsinieşimde demezmi evi toplamış ben zaten topladımda gittim 1.5 hafa kaldım.neymiş toz olmuş ev.yatak odama varana kadar toz almış.ya tamam beni düşünüyon be kadın madem niye aldığın bşeyi yerine koymuyonda kendi kafana göre diziyon
aynanın önündekileri ben dağınık koyuyom orantılı şekilde sen kalk asker gibi diz.
eve her gelirken aklımda bu acaba ne görcem bu sefer.Uzağa gidiyoz Allah korusun yangın mangın su basar bişe olur diye anahtarı verdi benim kocam olacak adam.ama bu sefer dellendim kurban bayramında gittik akşama doğru sen kalk dolabı tekrar bozulmuş bizim köpeğimiz var ona verilcek şeyleri benim dolabıma koy eve bi gelirim dolabın içi leş gibi et kokuyo ya zaten et sevmiyorum bide hamilelikte iyice tiksindim.Kayınpedere koydurmuş oda rafı çıkarmış dolaptan dolaba koymuş bi iki damla kan dolaptaya ben daha yeni sildim ama deli oldum.
eşim diyoki bana sana yardım ediyo evi temizliyo ya tamam beni düşünüyo ben 1 sene bu evde çalıştım gerek hafta sonu gerek 10 a kadar çalıştım bi kere benim evimi süpürmedi şimdi noldu.torununumu düşünüyo ben evdn gidince süpürmenin anlamı ne gelsin yanıma sorsun yardım edim yapılcak ,şin varmı diye ama yok arkamdan iş yapcam benim kocamda öyle bilecek annesi iş yapıyo evimde ama açıyom ağzımı yumuyom gözümü.ben çalışırken yapsaydı.ben iyi kötü silip süpürüyorum evimi.yapcaksanda birşeyin altını siliyosan olduğu yere bırak yer değiştirmenin anlamı ne.kendi kafasına göre
zaten hiç yuldızımız barışmadı.eşimde annesini biliyo kendince savunmaya çalışıyo ama sırf annesi olduğu için haklı olduğu için değil.
Biliyorum beni arkadan koruyo ama ben bilmiyorum.İstemiyorum dedim ben yokken evime girmicek.
çok biliyo dedim bişey almadı 6 aylık hamileyim neymiş ben alıyomuşum doğru alıyorum parayı verdikten sonra zaten ben alcam tabi.kimseye ihtiyacım yok.Bi kere karşıa gelipte şunu şöyle alalım böyle yapalım dememiştir.bana demz oğluna der oğluda bana kendi fikriymiş gibi beyan ettirmeye çalışır ama yemiyorum tabi.
ilk evlendiğim aylarda bebek konusu açılmıştı isim konusu tabi hanım efendi isim koyacakmış yok ddim öyle bişe ilk çocuğuma ben koycam dedim kimse kusura bakmasın
ama tek karım bana karışamıyo karıştırmıyorum.yada eşim karıştırmıyo bilemem.bebek doğcak asıl sorunlar ozaman başlıcak o dicek öyle olsun ben dicem hayır offf çok sıkıntılı günler beni bekliyo
birde neymiş aşşağı taşıncakmışım.bi iki gün başım döndü aşşağı taşıncakmışım benim kocam bana iki gün bakamadı.
bebekten sonra taşıncakmışız aşşağıya bizim evler sobalı ağaç ev muhafazalı değilmiş bebek hasta olurmuş.ben bakamazmışım ah bu kocam öldürcek beni yok dedim inmicem aşşağı falan.anana mı güvendim çocuk yaparken diyorum.Zeynep isminide istemiyorum belkide onun fikri nerden bileyim.ben koycam işte ben koycamben NİSA diyorum eşim ZEYNEP.Ama NİSA olcak kızım...
ayy ne kadar dertliymişim yaa ben
Evet ya çok hoşuma gitti benim eskiden de severdim ben bigün özellikle denedim iki turp doğradim yedim iki gün korudu midemi yanma falan yok bugün yine başladı yiyecem birazdan .Bende yok yanma falan ama ben hergun turp yiyorum ondanmı yanlız acayip güzel kokuyo kendisi birde gaz yapıyi
benimkide ne var diyo canım eve giriyomuş ne var diyo yatak odasına giriyo diyom girmez demiyomu deliriyorumAman seninki iyimiş benimki gelir baş köşeye oturur hizmet ister 2. Bardak çayınida uzatirda bana kattırır keşke bi süpürge tutsa eşime söylesem nevar der
senin yatak ozaman 70*140 demekki olduğuna göre.bu arada kv alez nevresim ve gece lambası almış
ben serdim alez tam geldi yatağa
Bizde 23+6 iken 700 gramdıkseninki biraz önden mi gidiyo canım yada ben mi yanlış hesap yapıyom normal şartlarda 26+2 yim şuan
2 hafta önce gittiğimde 600 gr dıbenimki ufak mı kaldı acep
Harika canim benim
Güle güle kullanan saglicakla inşallah
Hepsi çok güzel olmuş.
Süper olmuş cnm güzel günlerde kullanın bebiş de mışıl mışıl uyusun bu cici odada
canım çok sıkılıyo benimdee
eşim işte aman olsada kurtlar vadisini izlerdi zaten bana bi karı olmazdı.
Bugün kv konu konuşulmuş ayy bende dertliyim
3.5 senelik evliyim ilk 1.5 sene beraber oturdum ama öyle başımda akşama kadar oturmazdı bi yerlere giderdi 10.30a kadar yatardım saolsun kahvaltımı hazırlardı
11.ayımda işe girdim evimi yapmak için.Allaha şükür yaptım ayrıldım ama üst kata
şubat ayına kadarda çalışıyodum taaki lanet kıl dönmesinden ameliyat olana kadar
yaram iyileşmediğinden işten çıktım zaten evimi yaptıydım işimde bittiydi bebek olsun diye bahane ediyodum ama işten çıkınca oluverdi.Allahın işi işte.
gelelim kv faktörüne.
ameliyat olduğumda aşşağıda kaldım 1 hafta falan ama çatladım evim yukarda ben aşşadahep eşimin halt yemesi beni düşünüyo güya.yapamam edemem falan filan.baktı ben ayaklandım kv hemen kaçmaya başladı yan yana annesiyle evi normalde sabahtan akşama kadar yanında olur.bende baktım ben yapıyom kahvaltımı falan topladım tasımı tarağımı evime çıktım iyi kötü kendim yaptım tabi iyileşmedim 2 yaram var biri kapandı diğeri bi iki ay sonra kapandı.sonra diyo niye çıktınız diye eşime
her neyse geçen sene bayramda ailemin yanından bi döndüm anam ne göreyim buzluğuma mısır falan koymuş.benim haberim yok.ama delirdim sinirden.hadi neyse dedim.kocaaa en büyüklerinden derin dondurucusu var aç gözlüye yetmiyo.
bu şeker bayramında yine gittim evden.aradan bi iki hafta geçti biz karasuya gittik eşimde buzdolabı bozuldu benim dolabımı kullandı tabi
eve geldik eşim izindeydi samsuna gitti babasıyla bende hemen kaçtım evden ailemin yanına gittim.sonra eş,iim geldi beraber döndük eve bi gelirim güya evi silmiş süpürmüş mesela ıvır zıvır var evde diyelim onları sen topla bişeyin içine tep hepsinieşimde demezmi evi toplamış ben zaten topladımda gittim 1.5 hafa kaldım.neymiş toz olmuş ev.yatak odama varana kadar toz almış.ya tamam beni düşünüyon be kadın madem niye aldığın bşeyi yerine koymuyonda kendi kafana göre diziyon
aynanın önündekileri ben dağınık koyuyom orantılı şekilde sen kalk asker gibi diz.
eve her gelirken aklımda bu acaba ne görcem bu sefer.Uzağa gidiyoz Allah korusun yangın mangın su basar bişe olur diye anahtarı verdi benim kocam olacak adam.ama bu sefer dellendim kurban bayramında gittik akşama doğru sen kalk dolabı tekrar bozulmuş bizim köpeğimiz var ona verilcek şeyleri benim dolabıma koy eve bi gelirim dolabın içi leş gibi et kokuyo ya zaten et sevmiyorum bide hamilelikte iyice tiksindim.Kayınpedere koydurmuş oda rafı çıkarmış dolaptan dolaba koymuş bi iki damla kan dolaptaya ben daha yeni sildim ama deli oldum.
eşim diyoki bana sana yardım ediyo evi temizliyo ya tamam beni düşünüyo ben 1 sene bu evde çalıştım gerek hafta sonu gerek 10 a kadar çalıştım bi kere benim evimi süpürmedi şimdi noldu.torununumu düşünüyo ben evdn gidince süpürmenin anlamı ne gelsin yanıma sorsun yardım edim yapılcak ,şin varmı diye ama yok arkamdan iş yapcam benim kocamda öyle bilecek annesi iş yapıyo evimde ama açıyom ağzımı yumuyom gözümü.ben çalışırken yapsaydı.ben iyi kötü silip süpürüyorum evimi.yapcaksanda birşeyin altını siliyosan olduğu yere bırak yer değiştirmenin anlamı ne.kendi kafasına göre
zaten hiç yuldızımız barışmadı.eşimde annesini biliyo kendince savunmaya çalışıyo ama sırf annesi olduğu için haklı olduğu için değil.
Biliyorum beni arkadan koruyo ama ben bilmiyorum.İstemiyorum dedim ben yokken evime girmicek.
çok biliyo dedim bişey almadı 6 aylık hamileyim neymiş ben alıyomuşum doğru alıyorum parayı verdikten sonra zaten ben alcam tabi.kimseye ihtiyacım yok.Bi kere karşıa gelipte şunu şöyle alalım böyle yapalım dememiştir.bana demz oğluna der oğluda bana kendi fikriymiş gibi beyan ettirmeye çalışır ama yemiyorum tabi.
ilk evlendiğim aylarda bebek konusu açılmıştı isim konusu tabi hanım efendi isim koyacakmış yok ddim öyle bişe ilk çocuğuma ben koycam dedim kimse kusura bakmasın
ama tek karım bana karışamıyo karıştırmıyorum.yada eşim karıştırmıyo bilemem.bebek doğcak asıl sorunlar ozaman başlıcak o dicek öyle olsun ben dicem hayır offf çok sıkıntılı günler beni bekliyo
birde neymiş aşşağı taşıncakmışım.bi iki gün başım döndü aşşağı taşıncakmışım benim kocam bana iki gün bakamadı.
bebekten sonra taşıncakmışız aşşağıya bizim evler sobalı ağaç ev muhafazalı değilmiş bebek hasta olurmuş.ben bakamazmışım ah bu kocam öldürcek beni yok dedim inmicem aşşağı falan.anana mı güvendim çocuk yaparken diyorum.Zeynep isminide istemiyorum belkide onun fikri nerden bileyim.ben koycam işte ben koycamben NİSA diyorum eşim ZEYNEP.Ama NİSA olcak kızım...
ayy ne kadar dertliymişim yaa ben
Allahtan evdeyken öyle gelimd iki bardak çay içelim diye derdimiz yokçok saol canım :)
çoook teşekkür ederiz canım amin ,nşallah canım
ayy canım ben evde yokken bırak evdeyken bile üst kata çıkmalarında sinir oluyorum hiç sevmiyorum başka odalara girmelerini ama girme diyemiyorsun
rabbim sana sabır versin valla gelip iş yapmasında gelmemesi daha mutluluk veriyor bana
bugün kayınpeder kalmayalım yemeğe ,evegidelim dedi .bende kalın yiyelim olmaz öyle dedim.
bıkcan bizden zaten dedi çocuk doğunca gelicez hep dedi .
beni benimle bırakmazlarda başıma üşüşürlerse yandım ben nefret ederim içli dışlı olmaktan
normalmişiz ozaman demekki bizBizde 23+6 iken 700 gramdık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?