2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canim altına katla birşey olmaz
Üzerinde zaten çarşaf olacak.
Gönül rahatligiyla kullan bence.

alırsam mobilyacı çağırırım inşallah
ama işte sağlam gönderirler mi parçaları, kenarında köşesinde çizik kırık dökük varsa değiştirmek zor olur

Slm kızlar bana hemşirem kırmızı turp önerdi yayanma için kendide hamilelikte kullanmış çok iyi geldi bana deneyin bi derim.

canım çok sıkılıyo benimdee
eşim işte aman olsada kurtlar vadisini izlerdi zaten bana bi karı olmazdı.
Bugün kv konu konuşulmuş ayy bende dertliyim
3.5 senelik evliyim ilk 1.5 sene beraber oturdum ama öyle başımda akşama kadar oturmazdı bi yerlere giderdi 10.30a kadar yatardım saolsun kahvaltımı hazırlardı
11.ayımda işe girdim evimi yapmak için.Allaha şükür yaptım ayrıldım ama üst kata
şubat ayına kadarda çalışıyodum taaki lanet kıl dönmesinden ameliyat olana kadar
yaram iyileşmediğinden işten çıktım zaten evimi yaptıydım işimde bittiydi bebek olsun diye bahane ediyodum ama işten çıkınca oluverdi.Allahın işi işte.
gelelim kv faktörüne.
ameliyat olduğumda aşşağıda kaldım 1 hafta falan ama çatladım evim yukarda ben aşşada hep eşimin halt yemesi beni düşünüyo güya.yapamam edemem falan filan.baktı ben ayaklandım kv hemen kaçmaya başladı yan yana annesiyle evi normalde sabahtan akşama kadar yanında olur.bende baktım ben yapıyom kahvaltımı falan topladım tasımı tarağımı evime çıktım iyi kötü kendim yaptım tabi iyileşmedim 2 yaram var biri kapandı diğeri bi iki ay sonra kapandı.sonra diyo niye çıktınız diye eşime
her neyse geçen sene bayramda ailemin yanından bi döndüm anam ne göreyim buzluğuma mısır falan koymuş.benim haberim yok.ama delirdim sinirden.hadi neyse dedim.kocaaa en büyüklerinden derin dondurucusu var aç gözlüye yetmiyo.
bu şeker bayramında yine gittim evden.aradan bi iki hafta geçti biz karasuya gittik eşimde buzdolabı bozuldu benim dolabımı kullandı tabi
eve geldik eşim izindeydi samsuna gitti babasıyla bende hemen kaçtım evden ailemin yanına gittim.sonra eş,iim geldi beraber döndük eve bi gelirim güya evi silmiş süpürmüş mesela ıvır zıvır var evde diyelim onları sen topla bişeyin içine tep hepsini eşimde demezmi evi toplamış ben zaten topladımda gittim 1.5 hafa kaldım.neymiş toz olmuş ev.yatak odama varana kadar toz almış.ya tamam beni düşünüyon be kadın madem niye aldığın bşeyi yerine koymuyonda kendi kafana göre diziyon
aynanın önündekileri ben dağınık koyuyom orantılı şekilde sen kalk asker gibi diz.
eve her gelirken aklımda bu acaba ne görcem bu sefer.Uzağa gidiyoz Allah korusun yangın mangın su basar bişe olur diye anahtarı verdi benim kocam olacak adam.ama bu sefer dellendim kurban bayramında gittik akşama doğru sen kalk dolabı tekrar bozulmuş bizim köpeğimiz var ona verilcek şeyleri benim dolabıma koy eve bi gelirim dolabın içi leş gibi et kokuyo ya zaten et sevmiyorum bide hamilelikte iyice tiksindim.Kayınpedere koydurmuş oda rafı çıkarmış dolaptan dolaba koymuş bi iki damla kan dolapta ya ben daha yeni sildim ama deli oldum.
eşim diyoki bana sana yardım ediyo evi temizliyo ya tamam beni düşünüyo ben 1 sene bu evde çalıştım gerek hafta sonu gerek 10 a kadar çalıştım bi kere benim evimi süpürmedi şimdi noldu.torununumu düşünüyo ben evdn gidince süpürmenin anlamı ne gelsin yanıma sorsun yardım edim yapılcak ,şin varmı diye ama yok arkamdan iş yapcam benim kocamda öyle bilecek annesi iş yapıyo evimde ama açıyom ağzımı yumuyom gözümü.ben çalışırken yapsaydı.ben iyi kötü silip süpürüyorum evimi.yapcaksanda birşeyin altını siliyosan olduğu yere bırak yer değiştirmenin anlamı ne.kendi kafasına göre
zaten hiç yuldızımız barışmadı.eşimde annesini biliyo kendince savunmaya çalışıyo ama sırf annesi olduğu için haklı olduğu için değil.
Biliyorum beni arkadan koruyo ama ben bilmiyorum.İstemiyorum dedim ben yokken evime girmicek.
çok biliyo dedim bişey almadı 6 aylık hamileyim neymiş ben alıyomuşum doğru alıyorum parayı verdikten sonra zaten ben alcam tabi.kimseye ihtiyacım yok.Bi kere karşıa gelipte şunu şöyle alalım böyle yapalım dememiştir.bana demz oğluna der oğluda bana kendi fikriymiş gibi beyan ettirmeye çalışır ama yemiyorum tabi.
ilk evlendiğim aylarda bebek konusu açılmıştı isim konusu tabi hanım efendi isim koyacakmış yok ddim öyle bişe ilk çocuğuma ben koycam dedim kimse kusura bakmasın
ama tek karım bana karışamıyo karıştırmıyorum.yada eşim karıştırmıyo bilemem.bebek doğcak asıl sorunlar ozaman başlıcak o dicek öyle olsun ben dicem hayır offf çok sıkıntılı günler beni bekliyo
birde neymiş aşşağı taşıncakmışım.bi iki gün başım döndü aşşağı taşıncakmışım benim kocam bana iki gün bakamadı.
bebekten sonra taşıncakmışız aşşağıya bizim evler sobalı ağaç ev muhafazalı değilmiş bebek hasta olurmuş.ben bakamazmışım ah bu kocam öldürcek beni yok dedim inmicem aşşağı falan.anana mı güvendim çocuk yaparken diyorum.Zeynep isminide istemiyorum belkide onun fikri nerden bileyim.ben koycam işte ben koycam ben NİSA diyorum eşim ZEYNEP.Ama NİSA olcak kızım...
ayy ne kadar dertliymişim yaa ben

yok ya canım yatmıyorum valla istemiyorum nedense yatmak yanında

İnşallah canim.
Bebekler kismetiyle gelir
Forumda KPSS öğretmenlik sayfasına bakmani tavsiye ederim
Ben onlarla motive olmuştum hep

bakıyım canım o sayfaya başlıyım yavaş yavaş

iyi günlerde kullan canm benim kv almış bişiler bana gelirken akşam ben uğrayım dedim hiç bişi kalmamış

canım benimkide aynı pozisyonda yatıyor :)

demekki seninkinin de en sevdiği pozisyon o :)

ne karışyor kv isim koymaya bıraksınlar artık gençleri çok meraklıysa kendi yapsın çocuk da koysun

benim ki de geçen baya bir yuvarlak bişeye benzedin sen demişti bana

ben sırt çantası kullanmaya karar verdim. bir de benim normalde de çantalarım büyüktür baya eşya alır içi. o çantalarda bana yardımcı olur baya

bende sırt çantası düşünüyorum deri gibi olanlar varya yeni moda
birde büyük byaan çantası aldımı tamamdır

iyi günlerde kullanın canım baya bişi almışsın

maşşalh bebişe sılacım :)
benim doktora kız değişmez demi diye sordum
değişmez daha sorma böyle şeyler dedi dr da maşşalh

Kontrolden geldim kozlar
Bebis 980 gr olmuş maşallah
10 günde 200 gr almus. 26 hafta 4 günlük
A101 den nuk'un Emziğini aldim gelirken birde.

maşşalh canm

Kızlar akıntı çok oluyor malum bunun için günlük ped kullanan var mi ben bugün molped daily care light normal aldim guzel kokuyo ama parfumlu yazmiyo parfumluyse zarari olur mu ki

bende safransarı arkadaşımzın ki gibi peçete koyuyorum öyle çözüm buldum

Benimde akintim çok oluyor canim
Normalmis
Ben her tuvalete girdiğimde peçete koyuyorum, degistiriyorum
Daha saglikli geliyor bana

aynen canım bende bu yöntemi bulmuştum en son

Aman seninki iyimiş benimki gelir baş köşeye oturur hizmet ister 2. Bardak çayınida uzatirda bana kattırır keşke bi süpürge tutsa eşime söylesem nevar der

Bende yok yanma falan ama ben hergun turp yiyorum ondanmı yanlız acayip güzel kokuyo kendisi birde gaz yapıyi
Evet ya çok hoşuma gitti benim eskiden de severdim ben bigün özellikle denedim iki turp doğradim yedim iki gün korudu midemi yanma falan yok bugün yine başladı yiyecem birazdan .

Aman seninki iyimiş benimki gelir baş köşeye oturur hizmet ister 2. Bardak çayınida uzatirda bana kattırır keşke bi süpürge tutsa eşime söylesem nevar der
benimkide ne var diyo canım eve giriyomuş ne var diyo yatak odasına giriyo diyom girmez demiyomu deliriyorum
ben evimi nasıl bıraktığımı bilmiyomuyum salakmıyım

Harika canim benim
Güle güle kullanan saglicakla inşallah
Hepsi çok güzel olmuş.

çok saol canım :)

Süper olmuş cnm güzel günlerde kullanın bebiş de mışıl mışıl uyusun bu cici odada

çoook teşekkür ederiz canım amin ,nşallah canım

ayy canım ben evde yokken bırak evdeyken bile üst kata çıkmalarında sinir oluyorum hiç sevmiyorum başka odalara girmelerini ama girme diyemiyorsun

rabbim sana sabır versin valla gelip iş yapmasında gelmemesi daha mutluluk veriyor bana

bugün kayınpeder kalmayalım yemeğe ,evegidelim dedi .bende kalın yiyelim olmaz öyle dedim.
bıkcan bizden zaten dedi çocuk doğunca gelicez hep dedi .
beni benimle bırakmazlarda başıma üşüşürlerse yandım ben nefret ederim içli dışlı olmaktan

Allahtan evdeyken öyle gelimd iki bardak çay içelim diye derdimiz yok beraber otururkende eşimle bizi yanlız bırakırdı kv o konuda hakkını yiyemem ama kayınpedrd bi okadar anlayışsızdı
benimde asıl derdim doğum sonrası sadece yardım etse neyse çok karışır herşeye muhalefettir bende öyleyim ondan geçinemeyiz kafayı yerim sanırım ben
eşime diyom eğer zengin falan olursam ilk işim burdan taşınmak olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…