- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
Biz farklı şehirde yasiyorçok saol canım :)
çoook teşekkür ederiz canım amin ,nşallah canım
ayy canım ben evde yokken bırak evdeyken bile üst kata çıkmalarında sinir oluyorum hiç sevmiyorum başka odalara girmelerini ama girme diyemiyorsun
rabbim sana sabır versin valla gelip iş yapmasında gelmemesi daha mutluluk veriyor bana
bugün kayınpeder kalmayalım yemeğe ,evegidelim dedi .bende kalın yiyelim olmaz öyle dedim.
bıkcan bizden zaten dedi çocuk doğunca gelicez hep dedi .
beni benimle bırakmazlarda başıma üşüşürlerse yandım ben nefret ederim içli dışlı olmaktan
bence evini karıştırıyorbenimkide ne var diyo canım eve giriyomuş ne var diyo yatak odasına giriyo diyom girmez demiyomu deliriyorum
ben evimi nasıl bıraktığımı bilmiyomuyum salakmıyım
senin yatak ozaman 70*140 demekki olduğuna göre.
rabbim gönlüne göre versin inş canım yine iyi bence alt üst oturmana rağmen bende muhalefetim senin gibiAllahtan evdeyken öyle gelimd iki bardak çay içelim diye derdimiz yokberaber otururkende eşimle bizi yanlız bırakırdı kv o konuda hakkını yiyemem ama kayınpedrd bi okadar anlayışsızdı
benimde asıl derdim doğum sonrası sadece yardım etse neyse çok karışır herşeye muhalefettir bende öyleyim ondan geçinemeyiz kafayı yerim sanırım ben
eşime diyom eğer zengin falan olursam ilk işim burdan taşınmak olcak
Biz farklı şehirde yasiyor
uz.
İnşallah 7. Ayda ben ataniyorum başka bir şehre gececez
Annem yeter artik memlekete donun diyor
Eşimin ailesi de ayni memlekette
Kesinlikle kendi memleketimizi tercih bile etmicem dedim.
Çünkü ne kadar uzak o kadar iyi
Sizlere allah sabir versin.
ama evide karıştırsa aynı bırakmazmı salak değildir sanırım onda öyle bi huy var kendi istediği gibi yerleştirmeyi sever.beraber otururkende mesela masanın üstüne bişey bıraktım diyelim yada ilaç neyse onu orda bulamazdım mutlaka onu tv sehpasında yada başka bi yerde bulurdum.mesela ben beraber otururken tencerelerin yerini değiştiriyodum oda peşime değiştiriyoduO
bence evini karıştırıyor
Allahtan laf diyom ben onun kardeşleri falanda biliyo dediğimi afferim diyo bana sana nasıl karışmıyo çünkü karıştırmıyorum ama benimde doğumdan sonra zorlancağım gerçek asıl olay ozaman patlar.70*130 diye biliyorum canım yatağım boyunu demekki 10 cm de anca geldi
rabbim gönlüne göre versin inş canım yine iyi bence alt üst oturmana rağmen bende muhalefetim senin gibi
bugün mobilyayı nasıl koyıyım dedi adam ,dedim köşeli koyunn kv hemen olmaz kızım çok öne gelir çok yer kaplar dedi
ay sanki kendi yaşıcak içinde
dedim adama köşeli yapın beğenmezsek değiştiriz yerini olur dedi
bu sefer kuruldu mobilya bayıldı benim kv
bak iyi oldu kızım böyle ayy felan şeyler demeye başladı
neredeyse köşeli koyun diye ben söyledim gibi demeye getirdi
biz uzağız yürümeyle 20 dakka aramız ayağını kestim ayda, 2 ayda anca geliyorlar ama geldilermi de bana yetiyor
karıştırma canım bende karıştırmıcam tavrımı belli etcem ona güvenipte hamile kalmadım
şükürler olsun elim ayağım tuttukca elimden gelenin en iyisini yapcam kuzuma
eşimde aynı şeyleri söylüyor şükürler olsun hem senin ailenden hem benim ailemden uzak oturalım diyor atanınca
Sadece grip varsa zaten antibiyotik kullanmamalısın, bol bol sıvı alıp dinlen, doktorun verdiği ilaçlarla en kısa zamanda atlatırsın inşallah...Slm fıstıklar doktor grip icin ağrı kesici ve c vitamini yazmis bana, antibiyotik almadan gecer mi ki? grip olupta hic ilac bile almadan atladan var mı ?
Sagol canım cok kotu grip oldum bogazim agriyor kulaklarim kaşınıyor burnum tıkalı nefes alamıyorum tüm kemiklerim agrıyor özellikle basimda cok agriyor ateşim de var tüm bunları anlattim sadece c vitamini ağrı kesici yazmis eczacı ilaclari verince şaşırdım biraz açıkcası neyse vardır bi bildiği doktorun:)inşallah gecer gribim allah sizlerden uzak etsin..Sadece grip varsa zaten antibiyotik kullanmamalısın, bol bol sıvı alıp dinlen, doktorun verdiği ilaçlarla en kısa zamanda atlatırsın inşallah...
aynen canim almisken kullaniriz artk.park besik mi kullanacaksn ben daha almadm daşimdi baktımda 60*120 var var ama n11de bi yerde 17 tl
hepsi buradada 26 tl.
almışken kullanalım bari
Evet park yatak.bizi goturdugu yere kadar giderizaynen canim almisken kullaniriz artk.park besik mi kullanacaksn ben daha almadm da
Canim bölümün neydi senin?70*130 diye biliyorum canım yatağım boyunu demekki 10 cm de anca geldi
rabbim gönlüne göre versin inş canım yine iyi bence alt üst oturmana rağmen bende muhalefetim senin gibi
bugün mobilyayı nasıl koyıyım dedi adam ,dedim köşeli koyunn kv hemen olmaz kızım çok öne gelir çok yer kaplar dedi
ay sanki kendi yaşıcak içinde
dedim adama köşeli yapın beğenmezsek değiştiriz yerini olur dedi
bu sefer kuruldu mobilya bayıldı benim kv
bak iyi oldu kızım böyle ayy felan şeyler demeye başladı
neredeyse köşeli koyun diye ben söyledim gibi demeye getirdi
biz uzağız yürümeyle 20 dakka aramız ayağını kestim ayda, 2 ayda anca geliyorlar ama geldilermi de bana yetiyor
karıştırma canım bende karıştırmıcam tavrımı belli etcem ona güvenipte hamile kalmadım
şükürler olsun elim ayağım tuttukca elimden gelenin en iyisini yapcam kuzuma
eşimde aynı şeyleri söylüyor şükürler olsun hem senin ailenden hem benim ailemden uzak oturalım diyor atanınca
Canim bölümün neydi senin?
Esinde öğretmen mi ?
Kızlar yaa tuvalette taharetlenip kurlanirken peçeteye bi damla kan geldi tekrar ayni yerlere sürdüm birşey gelmedi,araya peçete koydum yine bişey yok arkadan basurum biraz cikmis ondanmi ki dedim sildim birşey yok bebek de o esnada hareket ediyodu maşallah nasıl düşünmeliyim :-(
Sivilcen vardır belki benimde basurum zaman zaman kanıyor bir damladan bişiy olmaz merak etmeKızlar yaa tuvalette taharetlenip kurlanirken peçeteye bi damla kan geldi tekrar ayni yerlere sürdüm birşey gelmedi,araya peçete koydum yine bişey yok arkadan basurum biraz cikmis ondanmi ki dedim sildim birşey yok bebek de o esnada hareket ediyodu maşallah nasıl düşünmeliyim :-(
Benimde gecen hafta vardi 2 gun surdu simdi gecti cok sukur sanirim yedigim bisey dokundu soda ictim birde doktorum yanna oldugunda renee ic demisti gecti...Benim de yemek borumda acı biber var sanki
Benim bölümüm gida canim. Önlisans mezunuyum.matematik bölümüm canım, eşim bankacı
senin bölüm ne
yüksek lisans yaptım işler yolunda gitmeyince formasyona başvurdum amacım akademisyen olmaktı
basurdan dolayı olmuştur canım zorlandıysan kanamıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?