2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Biz farklı şehirde yasiyor
uz.
İnşallah 7. Ayda ben ataniyorum başka bir şehre gececez

Annem yeter artik memlekete donun diyor
Eşimin ailesi de ayni memlekette
Kesinlikle kendi memleketimizi tercih bile etmicem dedim.
Çünkü ne kadar uzak o kadar iyi
Sizlere allah sabir versin.

senin yatak ozaman 70*140 demekki olduğuna göre.

70*130 diye biliyorum canım yatağım boyunu demekki 10 cm de anca geldi
rabbim gönlüne göre versin inş canım yine iyi bence alt üst oturmana rağmen bende muhalefetim senin gibi

bugün mobilyayı nasıl koyıyım dedi adam ,dedim köşeli koyunn kv hemen olmaz kızım çok öne gelir çok yer kaplar dedi

ay sanki kendi yaşıcak içinde
dedim adama köşeli yapın beğenmezsek değiştiriz yerini olur dedi
bu sefer kuruldu mobilya bayıldı benim kv
bak iyi oldu kızım böyle ayy felan şeyler demeye başladı

neredeyse köşeli koyun diye ben söyledim gibi demeye getirdi
biz uzağız yürümeyle 20 dakka aramız ayağını kestim ayda, 2 ayda anca geliyorlar ama geldilermi de bana yetiyor

karıştırma canım bende karıştırmıcam tavrımı belli etcem ona güvenipte hamile kalmadım
şükürler olsun elim ayağım tuttukca elimden gelenin en iyisini yapcam kuzuma

eşimde aynı şeyleri söylüyor şükürler olsun hem senin ailenden hem benim ailemden uzak oturalım diyor atanınca

O

bence evini karıştırıyor
ama evide karıştırsa aynı bırakmazmı salak değildir sanırım onda öyle bi huy var kendi istediği gibi yerleştirmeyi sever.beraber otururkende mesela masanın üstüne bişey bıraktım diyelim yada ilaç neyse onu orda bulamazdım mutlaka onu tv sehpasında yada başka bi yerde bulurdum.mesela ben beraber otururken tencerelerin yerini değiştiriyodum oda peşime değiştiriyodu oyun oynuyodyk evde

Allahtan laf diyom ben onun kardeşleri falanda biliyo dediğimi afferim diyo bana sana nasıl karışmıyo çünkü karıştırmıyorum ama benimde doğumdan sonra zorlancağım gerçek asıl olay ozaman patlar.
keşke bizimde atanma gibi derdimiz olsaydı alıp giderdşm başımı

Slm fıstıklar doktor grip icin ağrı kesici ve c vitamini yazmis bana, antibiyotik almadan gecer mi ki? grip olupta hic ilac bile almadan atladan var mı ?

Slm fıstıklar doktor grip icin ağrı kesici ve c vitamini yazmis bana, antibiyotik almadan gecer mi ki? grip olupta hic ilac bile almadan atladan var mı ?
Sadece grip varsa zaten antibiyotik kullanmamalısın, bol bol sıvı alıp dinlen, doktorun verdiği ilaçlarla en kısa zamanda atlatırsın inşallah...

Sadece grip varsa zaten antibiyotik kullanmamalısın, bol bol sıvı alıp dinlen, doktorun verdiği ilaçlarla en kısa zamanda atlatırsın inşallah...
Sagol canım cok kotu grip oldum bogazim agriyor kulaklarim kaşınıyor burnum tıkalı nefes alamıyorum tüm kemiklerim agrıyor özellikle basimda cok agriyor ateşim de var tüm bunları anlattim sadece c vitamini ağrı kesici yazmis eczacı ilaclari verince şaşırdım biraz açıkcası neyse vardır bi bildiği doktorun:)inşallah gecer gribim allah sizlerden uzak etsin..

Canim bölümün neydi senin?
Esinde öğretmen mi ?

Kızlar yaa tuvalette taharetlenip kurlanirken peçeteye bi damla kan geldi tekrar ayni yerlere sürdüm birşey gelmedi,araya peçete koydum yine bişey yok arkadan basurum biraz cikmis ondanmi ki dedim sildim birşey yok bebek de o esnada hareket ediyodu maşallah nasıl düşünmeliyim :-(

Canim bölümün neydi senin?
Esinde öğretmen mi ?

matematik bölümüm canım, eşim bankacı
senin bölüm ne
yüksek lisans yaptım işler yolunda gitmeyince formasyona başvurdum amacım akademisyen olmaktı

basurdan dolayı olmuştur canım zorlandıysan kanamıştır

Slm annisler hasta olanlara geçmiş olsuniyi bakın kendinize bol c vitamini alın brokoli birebir. kv den bahsetmissiniz benimki de çok gıcık herşey burnunu sokacak illa ben fazla yüz vermiyorum ağzının cevabını anında alıyo eşim kızıyo cevabını vermeyince kendini ezdirme diyo. Ama sinir ediyo yinede işte uzak biyerde alcam Evimi inşallah bu arada kızlar biraz uzadı ev alma işi o yüzden park Yatak alcaz gibi bakalım.

Sivilcen vardır belki benimde basurum zaman zaman kanıyor bir damladan bişiy olmaz merak etme

Herkese hayırlı geceler, alıntı yapamadım nedense, sanırım akıntısı olan bazı arkadaşlar var, bu aksam kontrolüm vardı, herşey yolunda bebeğimde iyi sükür, yalnız akıntım ve biraz kaşıntım olduğunu söyleyince hemen ilaç yazdı dr ve dedi ki bu çok dikkat edilmesi gereken bir durum, enfeksiyona sebep olup erken doğuma neden olabiliyormuş Allah korusun. Eğer akıntiýla birlikte az bir yanma yada kaşıntınız falan varsa muhakkak doktorunuza başvurun, artık 30 lu haftalardayız kızlar. Sıkıntısız geçiririz inşallah.

Benim bölümüm gida canim. Önlisans mezunuyum.
Mezun olali 6 sene oldu. 4 sene özelde calistim. Sonra evlenip şehir değiştirince isten ccikmak zorunda kaldim. Eşim memur olunca bende memurluğa yoneldim 2 senedir KPSS te hazirlaniyordum. Çok sukur atanilacak bir puan aldim. Kasim atamasinda olmaz büyük ihtimal ama haziran atamasinda inşallah bekliyorum atanmayi.

Bebek odasi bakiyirdum çok büyük hevesle ama 7. Ayda şehir degistirecegimiz için 6 ay için oda kurmayalim dedik. Gittigimiz yerde alacagiz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…