2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
İyi geceler
ahh kızlar boynumUn sag tarafına bir agrı saplandı böle ara sıra geliyo agrı ama cok gıcık bi agrı..
bu arada size sacma gelebilir ama bi soru sormak istiyorum.. Bnmcanımm toprak toz ve encokta kömür cekiyo.. Acaba yesem bişi olurmu...
hatta dayanamadım artık o kadar ki mangal kömüründen bi ısırık aldım ufak..

Ama canım hala cok istiyo.. Şimdi bile yutkunuyorum...
nolcak bilmiyorum...
Cok uykum war.. Ama kızımı beklemm gerek yıne..
Öpüyorum hepinizi..
Allaha emanet olun.. Oglumunda arkadaslarına selamı var

@bestemeste canım ben faranjit oldum boğaz kaşıntısı, boğaz ağrısı, burun tıkanması hapşuruk, vs hiç ilaç içmeden atlattım elhamdülillah.
Sadece ilk 2 akşam çok şiddetli olduğu için ağrılarımı alır diye yatarken Parol içmiştim.
Onu ilaçtan saymıyorum çünkü onu içmeye iznimiz var. Yani grip ilacı antibiyorik vs olmadan geçirdim.
Geceleri çoook zor geçti burun tıkalı olunca uyuyamadım ama geçti.
Bol bol ıhlamur içtim. İçine çubuk tarçın, kök zencefil, tane karabiber, çörek otu, toz zerdeçal, yarım limon atarak kaynattım. Taze taze yapıp içtim hem boğazımı yumuşattı, hemde çok iyi geldi.
Sanada çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım.

babyforwe çooook beğendim ama yaaaa. Maşallah sübhanallah, o duvarlarla bembeyaz mobilya ne kadar harika olmuş öyle.
Çok güzel olmuş çook Allah iyi günlerde yaşamak kullanmak nasip etsin.
O mor koltuk orada mı kalacak? Eğer kalacaksa hem uymuş hemde bebek bakımı için yani senin için çook kullanışlı olacak.
Bende bir 2'li koltuk almayı çok istiyordum bebek odasına ama ondan vazgeçmek durumunda kalacağım sanırım çok masrafımız olduğu için.

hayrunisa88 hayrünnisacım takip et peçeteni ama o basurdan olmuştur. Zannetmiyorum bebekle alakalı olduğunu.
Bu arada cevap veremedim sana evet ilahiyat önlisans okuyorum. Zaten açıköğretim İlahiyat'ta 4 yıllık yok, 2 seneden sonra geçiş var.
Arapça hiçbir şey bilmediğim için çok ozr geliyor. İnşallah geçerim.

@Mrv5534 çok geçmiş olsun Mervecim kızına Allah acil şifalar versin, seninde Allah yardımcın olsun.

@Mrssuperfine canımm çok merak ediyorum ama tüm hazırlıklarınıııı lütfen bir yolunu bul ve ekle lütfeeen

missdely neredesin kız sen ehpimizden beter gittin gelmedin

Kızlar hepinizi öpüyorum, hepiniz inşallah iyisinizdir.
Ama bu dileğim alışılagelmiş iyiyim cevabı gibi için değil.
Gerçekten iyi olmanızı istiyorum.
Benim bu aralar canım hep sıkkın, kimseye anlatamıyorum hep içim sıkılıyor, çok aşırı duygusalım gözümden yaşlar boşalıyor hep küçücük bir şeyde boğazıma yumru takılıyor, Çok sinirliyim çok sert tepkiler veriyorum sanki...
Küçücük şeyler kafamda hep büyük sorunlar haline geliyor. Durup durup ağlıyorum.
Benim hormonlar bu aralar çok fena çalışıyor
O yüzden sizinde anlatamadığınız sorunlarınız varsa Rabbimden hepinizin çok iyi olmasını istiyorum.

Kizlar ufak bir bilgi: Japonyada kramplar icin Turkiyede doktorlarin verdigi magnezyumlari kullandirtmiyorlar. Sebebi ise magnezyumun sinirler arasindaki baglari gucsuzlestirmesi ve dogum kasilmalarini bile hissetmemize engel olabilecek olmasiymis. Bana japonyadaki doktorum gece bacaginizda kasilma olursa kocanizi uyandirin ayaklarinizi geriye dogru itsin ama o ilaclari kullanmayin dedi. Dayanabiliyorsaniz dayanin arkadaslar .

Annişkolaaar ben bir şey soracağım size, kimin bilgisi varsa konu hakkında fikir verirse sevinirim.

Şimdi bebek uyku seti bakıyorum internetten.

Bebek odasını alacağımız yerde uyku seti satılıyor odasına uygun 250 küsür lira.

Onu almayıp başka mı alsak diye düşünüyoruz eşimle bende çeşitlerine bakıyorum.
Bir 100 küsür liraya çeşitler var birde 250'den fazla fiyatlar.

250 gibi fiyatları olanların içinde yan beşik korumaları ve yorganı var,

100 gibi fiyatları olanlarn sanırım sadece yan korumaları, yastık kılıfları ve yorgan kılıfı var içinde yorganı yok.

Yani ben mi öyle algıladım bilmiyorum. Birinde yorgan var birinde yok.
Yorganı içinde olsun mu olmasın mı?

Pamuk yorgan yaptıracak annem. Birde uyku setinin yorganına ihtiyacımız var mı?

Fikir beyan ederseniz sevinirim

Canim annem besinle birlikte uyku setini almisti anlama
Uyku seti uygun fiyatli olandan
Anlamda yine internetten çok güzel.bir nevresim takimi.aldi 50 TL yeye
Çok güzel bir beşik oldu

Gunaydin kizlar ..mutfak temizligime asladim buz dolabi bitti gece tahil cekmecesi ve cekmeceleri sildim mis gibi oldu en zor kisim bugun ise gitmedwnb oglene kadar haletmem lazim aspiratör ama temizlikte ayri rahatlatiyor kadin alacaktim icime sinmedi yavas yavas yapiyorum iste heeyer duzenli mutfakta bitince tamam aksam esim glmeye perdeleri de yikarim oasar ..kizimda sancim tutunca butun evi supurup toz alip gitmistim ins bundada firsatim olur:) hafta sonu arkadasim yatili gelecek kizim da teyşem geleck diye seviniyor ben tek kizim teyzwsi yokya herkese teyze diyo findik kizim benim :) odamiz oda halini artik odalarini ne kadar kullanirlar bilmem bebos dogunc kizimda bizom yataga tasinmazsa ben yatarim yada yanlarina :)

Isteboyle dolabi biz aldik monte ettik 200liraya:) eyanindaki dogtas kitapliktan goruntu farki yok tabi kalite farki var zaten asker esim tayin tayin gezicez diger esyaari alirken cok harcadik bebe odasia gelince akillandik gec oldu ama :)

Eklentiler

• CAM00179.webp
    104,4 KB · Görüntüleme: 141
  • CAM00180.webp
    83,8 KB · Görüntüleme: 144
Birşey cikmadi elh. Acile gittim geldim...

İçerden mi okuyor ki dedimde ondan sordum bazı dersler inancı zedeleyecek bilgiler içeriyor önlisansta dikkat et imanın için bol dua et özellikle 2.yıl...dogum dr. Bakti akşam elh. Birşey cikmadi ama ebe ilişkide ki zorlamadan olmuştur ilişkiye dikkat edin dedi ilişki 3 gün önce olsada ancak geliyordur dedi...acilde tatlı bi ögretmende vardi doğal beslencem diye ilaç kullanmamiş yatirdilar serumla besliceklerdi simdi Dogal sandigimiz yiyecekler doğal değil ki...:-(

canim ben onlarin vücuttaki demir eksikliginden kaynaklandigini bünyenn o yüzden istedigini okumustum.demir ilaci kullaniyor musun?

Günaydın kızlar herkes iyidir inş .
Ben doktor arayışına devam diyorum hala karar veremedim

Isim konusu konuşulmus. Biz de birseyler düşünüyoruz ama hala net birsey yok . Nişanlı olduğumuz zaman dan beri kızımız olursa adı ceylin olsun diyorduk. Ama ceylin isminin kuran da gecmedigini öğrenince bir vazgeçer gibi olduk onun yerine nur ismini koymaya karar verdik. Eşim de annesinin ismini koymak istiyor ayşe nur olsun diyor du . Bende ceylin e takılı kaldım ve ben ceylin koyuyorum sen ne istiyorsan onu koy dedim o ayşe ceylin olsun diyor. Kaynanam nur ceylin diyor annem aysenur diyor . Kafam allak pullak oldu . En sonunda aysenur ceylin koyacağım herkesin gönlü olsun diye ama çok uzun oluyor çok kararsizim isim bu başka birşey de değil bir fikir verin ne yapayım ben

KV konusuna gelince bende kV le oturuyorum kayinpederim rahmetli olduğu için . Çok şükür benim pek sıkıntım olmuyor . Arada tabi canı sıkılıyor insanın keşke kendi evim olsaydi diyorum ama çok şükür büyük bir sıkıntım olmadı .kendi evim olsaydı nasıl olurdu acaba diye düşünmeden de edemiyorum .o icimde ukte yani .Bazen yanlız kalmak istiyorum özellikle bu hamilelik döneminde bunalıyor insan resmen evde durmak istemiyorum evden çıkmak istemiyorum öyle saçma sapan hal alıyor beni o zamanlar zor olabiliyor . Çok şükür kV çok iyidir severim kendisini her işi yapar is beklemez benden de geçinip gidiyoruz böyle .

için rahatlamıştır canım iyi yapmışsın
Canım kesinlikle taviz verme bu konuda ama kesinlikle, rüyalar boş değil özellikle isim konusunda dikkat etmek lazım, sen tavılrı ol sen konuşma dediğine gelir önünde sonunda
güle güle kullanın canım
Canım şimdiden doğumda olacakları düşünüp stres yapma o anlamıyorsa konuşuyorsa sende konuş lafını sok inceden inceden içine atıp kendini şişirme boşuna
Ben hala yasinin önüne arkasına isim arıyorun..
mehmet yasin dedîk amabakalım
bence mehmet yasin güzel canım
maşaallah kuzuna
Kontrolden geldim kozlar
Bebis 980 gr olmuş maşallah
10 günde 200 gr almus. 26 hafta 4 günlük
A101 den nuk'un Emziğini aldim gelirken birde.
maşaallah canım, emziğinizi güle güle kullanın
canım hepsi farklı oluyor atlet külot olanlar eskide kaldı artık çünkü kullanılmıyor,şimdi yerine tulum ya da hırka koyuyorlar, kazıklanmadın için rahat olsun
varmı önerisi olan yanıyoruz aaaa dostlarrr
soğuk süt ve tahin canım
ayyy çok güzel olmuş canım bayıldım ben sağlıkla huzurla kullanın
Slm kızlar bana hemşirem kırmızı turp önerdi yayanma için kendide hamilelikte kullanmış çok iyi geldi bana deneyin bi derim.
aa ben ilk hamileliğimde deli gibi turp yerdim sürekli canı isterdi yanmamda olmazdı, şimdi yemiyorum ara ara oluyor yanmam hemen eski arkadaşım turpa dönüyorum:)
Canım sen yokken izinsiz girmesi hiç hoş değil, bende altlı üstlü otuyorum anahtarı kendim verdim olur ya kapnın önünden bir şey alırken oğlum kapıyı örter içerde tek kalır diye vesvese yapmıştım da öyle vermiştim:) bir kere izinsiz girip bir şey almışlar bend euygun bir şekilde girmeden önce izin alınır değil mi ama dedim şimdi asla izinsiz girmezler ben evde yokken kv ve görümcelerimi çok severim ben hamdolsun her işimede yardım ederler ama mesafeyi bazı konularad korumak lazım, sende uygun bir dille ben yokken izinsiz girmeyin de
ohh yerini yapmış şimdiden kp :)
maşaallah kuzuna
canım o demir eksikliğinden oluyor bende çok olur o istek çünkü hep kansızım ben, hemen dr a söyle takviye yapsın sana
o hormonların bir an önce seni rahat bırakmasını diliyorum
canım pamuk daha sağlıklı setin yorganını alma derim yer kaplıyor ama dersen ki bebişimi yere koyunca altına sererim al o zaman işe yarıyor
kolay gelisn canım
Isteboyle dolabi biz aldik monte ettik 200liraya:) eyanindaki dogtas kitapliktan goruntu farki yok tabi kalite farki var zaten asker esim tayin tayin gezicez diger esyaari alirken cok harcadik bebe odasia gelince akillandik gec oldu ama :)
güle güle kullanın
Günaydın kızlar, şeker yüklemesi yaptırdım sabah, bildiğin şerbetmiş yaa. Acayip gerilmiştim gece rüyama filan girdi o derece. İnşallah bişi çıkmaz yaaa
inşaallah

maşaallah canım herkes geçinemez diye bir şey yok ki zaten, bizde güzel geçiniriz, Allah bozmasın kimsenin huzurunu

canım pamuk yorgan kullan bence daha sağlıklı hem de o kesin yapılacaksa ikinci bi yorgana ihtiyaç olmaz. bende pamuk yorgan kullancam ama bu sene minik olduğundan uyku tulumu ve battaniyesini kullancam seneye yorgana geçicem gerçi evin ısınma durumu iklimin sertliği de önemli benim evim kömürlü kaloriferli çok iyi ısınıyo sende evinin durumuna göre karar verirsin ama pamuk kullan derim naçizane fikrim

Kontrolden geldim kozlar
Bebis 980 gr olmuş maşallah
10 günde 200 gr almus. 26 hafta 4 günlük
A101 den nuk'un Emziğini aldim gelirken birde.

Maşallah canım benim
Bakalım benimki almış olacak mı inşallah toparlamış olur kuzum
11 günde 1.5 kilo almışım yiye yiye bebeğe ne kadarı gitmiştir ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…