Olmaz sanirim aldgin site onemli biz tekzenden aldikalırsam mobilyacı çağırırım inşallah
ama işte sağlam gönderirler mi parçaları, kenarında köşesinde çizik kırık dökük varsa değiştirmek zor olur
Canim annem besinle birlikte uyku setini almisti anlamaAnnişkolaaar ben bir şey soracağım size, kimin bilgisi varsa konu hakkında fikir verirse sevinirim.
Şimdi bebek uyku seti bakıyorum internetten.
Bebek odasını alacağımız yerde uyku seti satılıyor odasına uygun 250 küsür lira.
Onu almayıp başka mı alsak diye düşünüyoruz eşimle bende çeşitlerine bakıyorum.
Bir 100 küsür liraya çeşitler var birde 250'den fazla fiyatlar.
250 gibi fiyatları olanların içinde yan beşik korumaları ve yorganı var,
100 gibi fiyatları olanlarn sanırım sadece yan korumaları, yastık kılıfları ve yorgan kılıfı var içinde yorganı yok.
Yani ben mi öyle algıladım bilmiyorum. Birinde yorgan var birinde yok.
Yorganı içinde olsun mu olmasın mı?
Pamuk yorgan yaptıracak annem. Birde uyku setinin yorganına ihtiyacımız var mı?
Fikir beyan ederseniz sevinirim
Birşey cikmadi elh. Acile gittim geldim...matematik bölümüm canım, eşim bankacı
senin bölüm ne
yüksek lisans yaptım işler yolunda gitmeyince formasyona başvurdum amacım akademisyen olmaktı
basurdan dolayı olmuştur canım zorlandıysan kanamıştır
Birşey cikmadi elh. Acile gittim geldim...Sivilcen vardır belki benimde basurum zaman zaman kanıyor bir damladan bişiy olmaz merak etme
İçerden mi okuyor ki dedimde ondan sordum bazı dersler inancı zedeleyecek bilgiler içeriyor önlisansta dikkat et imanın için bol dua et özellikle 2.yıl...dogum dr. Bakti akşam elh. Birşey cikmadi ama ebe ilişkide ki zorlamadan olmuştur ilişkiye dikkat edin dedi ilişki 3 gün önce olsada ancak geliyordur dedi...acilde tatlı bi ögretmende vardi doğal beslencem diye ilaç kullanmamiş yatirdilar serumla besliceklerdi simdi Dogal sandigimiz yiyecekler doğal değil ki...:-(@bestemeste canım ben faranjit oldum boğaz kaşıntısı, boğaz ağrısı, burun tıkanması hapşuruk, vs hiç ilaç içmeden atlattım elhamdülillah.
Sadece ilk 2 akşam çok şiddetli olduğu için ağrılarımı alır diye yatarken Parol içmiştim.
Onu ilaçtan saymıyorum çünkü onu içmeye iznimiz var. Yani grip ilacı antibiyorik vs olmadan geçirdim.
Geceleri çoook zor geçti burun tıkalı olunca uyuyamadım ama geçti.
Bol bol ıhlamur içtim. İçine çubuk tarçın, kök zencefil, tane karabiber, çörek otu, toz zerdeçal, yarım limon atarak kaynattım. Taze taze yapıp içtim hem boğazımı yumuşattı, hemde çok iyi geldi.
Sanada çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım.
babyforwe çooook beğendim ama yaaaa. Maşallah sübhanallah, o duvarlarla bembeyaz mobilya ne kadar harika olmuş öyle.
Çok güzel olmuş çook Allah iyi günlerde yaşamak kullanmak nasip etsin.
O mor koltuk orada mı kalacak? Eğer kalacaksa hem uymuş hemde bebek bakımı için yani senin için çook kullanışlı olacak.
Bende bir 2'li koltuk almayı çok istiyordum bebek odasına ama ondan vazgeçmek durumunda kalacağım sanırım çok masrafımız olduğu için.
hayrunisa88 hayrünnisacım takip et peçeteni ama o basurdan olmuştur. Zannetmiyorum bebekle alakalı olduğunu.
Bu arada cevap veremedim sana evet ilahiyat önlisans okuyorum. Zaten açıköğretim İlahiyat'ta 4 yıllık yok, 2 seneden sonra geçiş var.
Arapça hiçbir şey bilmediğim için çok ozr geliyor. İnşallah geçerim.
@Mrv5534 çok geçmiş olsun Mervecim kızına Allah acil şifalar versin, seninde Allah yardımcın olsun.
@Mrssuperfine canımm çok merak ediyorum ama tüm hazırlıklarınıııı lütfen bir yolunu bul ve ekle lütfeeen
missdely neredesin kız sen ehpimizden beter gittin gelmedin
Kızlar hepinizi öpüyorum, hepiniz inşallah iyisinizdir.
Ama bu dileğim alışılagelmiş iyiyim cevabı gibi için değil.
Gerçekten iyi olmanızı istiyorum.
Benim bu aralar canım hep sıkkın, kimseye anlatamıyorum hep içim sıkılıyor, çok aşırı duygusalım gözümden yaşlar boşalıyor hep küçücük bir şeyde boğazıma yumru takılıyor, Çok sinirliyim çok sert tepkiler veriyorum sanki...
Küçücük şeyler kafamda hep büyük sorunlar haline geliyor. Durup durup ağlıyorum.
Benim hormonlar bu aralar çok fena çalışıyor
O yüzden sizinde anlatamadığınız sorunlarınız varsa Rabbimden hepinizin çok iyi olmasını istiyorum.
park yatakda marka önerin var mi peki canim.ben daha detayli arastirmadm daEvet park yatak.bizi goturdugu yere kadar gideriz
Surda alti ustu 2 3 sene kullanicaz alezleri.
canim ben onlarin vücuttaki demir eksikliginden kaynaklandigini bünyenn o yüzden istedigini okumustum.demir ilaci kullaniyor musun?İyi geceler
ahh kızlar boynumUn sag tarafına bir agrı saplandı böle ara sıra geliyo agrı ama cok gıcık bi agrı..
bu arada size sacma gelebilir ama bi soru sormak istiyorum.. Bnmcanımm toprak toz ve encokta kömür cekiyo.. Acaba yesem bişi olurmu...
hatta dayanamadım artık o kadar ki mangal kömüründen bi ısırık aldım ufak..
Ama canım hala cok istiyo.. Şimdi bile yutkunuyorum...
nolcak bilmiyorum...
Cok uykum war.. Ama kızımı beklemm gerek yıne..
Öpüyorum hepinizi..
Allaha emanet olun.. Oglumunda arkadaslarına selamı var
için rahatlamıştır canım iyi yapmışsınkızlar az önce bizim buradaki semt polikliniğinden geldim.. özeldeki doktor canımı fena sıkmıştı.. bebek bir hafta arkadan geliyor demiş ve bunu ikili testle ilişkilendirmişti.. 2 gündür stres yaşattı bana. Gidip buradaki dr la görüştüm.. opğlum 1.09 gr 35 cm çıktı.. haftasıyla uyumlu dedi.. O da baya bir dinciydi.. Aldırmayı düşünmediysen neden 2 li test yaptırıyorsun dedineyse bu şekilde kadın doğumcuları çokta takmamam gerektiğine inandım.. bakalım hayırlısı artık..En azından için rahatladı..
Canım kesinlikle taviz verme bu konuda ama kesinlikle, rüyalar boş değil özellikle isim konusunda dikkat etmek lazım, sen tavılrı ol sen konuşma dediğine gelir önünde sonundaEşimle tartıştık. ..isim konusu bizde devlet meselesi oldu..once annesinin adini koymak istedi.bende yanina biisim daha olursa okur dedim zarzor kabul ettilet..sonra okudugu bi kitaptan etkilenmis ordaki ismi diyodu surekli kv me..kv de de ozaman adi o olacqk dedi yine kirmadim tamam dedim .ama geçenlerde ruyamda gördüm o iki ismi sde koyma dedi biri ruyamda..bende esime anlattım ruyakara prk inanmaz..sallamadi beni..bugunde kv mi ruyamfa gordum pekte iyi gormdim aradim anne napiyorsun ruyamda seni gordum dedim..brn ruyakara inanmam sende inanma falan dedi..hiii dedim bu kadinda bise var..dedim esime bana dogu soyle annene ruyamimi anlattin, evet dedi..yqni kadina bakar misiniz nerden lafi sokmayq çalışıyo. .dedim esime belki soyledigin annen boyle böyle dedi..sonrq konustuk..dedim kizimiza isim dusun..donmus yine o iki ismi söylüyor. .sinirlendim..ben ruyqlara cocuklugumdan beri inanmam diye bagirdi..annen seni iyi işlemiş dedim bende..konuşmuyor simdi..ben napim kızlar cok inanirim ruyaya brn..kocamin kv mn boyle yapmasi cok canimi sıkıyor
güle güle kullanın canımAnnecikler ve minik kuzulari tunaydinlar.
bugun sabah erkenden kalktim A101 e gittim bi kac gündür 11den aşağı kalkmayan ben 8.30da düştüm yola
meleğime morlu battaniyeden,nevresim takımından,2 patik,2 alez,2 mama kabi,ayri satilan molfix bakim ortusunden,3takım askialdim.sanki ikiz dogurcam hep iki almışım.ama alezi geri vericem buyuk geldi biraz kvle alt ustlu oturuyoz belki dedim diger besigide ona kurariz ama geri vercem.zaten aldigim bişeyi geri vermezsem olmaz
Nevresimide aldim kumasi iyi gibi geldi ama yikaninca kotulesirse bilemem.aslinda tac dan nevresim vardi ama yinede aldim niye bilmiyom
ama kunfak tan bulamadim gelmemis.kuvet falanda yoktu kovasi falan vardi ama kuvet yok.ama kundaktan anneme aldirayim.facete biri paylasmis pembe okadar tatliydi ki
Canım şimdiden doğumda olacakları düşünüp stres yapma o anlamıyorsa konuşuyorsa sende konuş lafını sok inceden inceden içine atıp kendini şişirme boşunaKizlar telefondan giriyorum diye alinti yapinca yazamıyorum o yuzden toplu cvp verecem kusura bakmayin.. kv den nefrwt ediyorum isminden cisminden..bi senemi rezil etti ben razi degilim allahta razi olmasin ondan o derece kinlendim..bu halimle bir gunde arayıp sorup yanima gelmedi bugun annemler gelecek sende gel dedim tlfda..yok kizim siz evinizi serin dedi..hanimaga gekir mi hic..isinde degilim ama insan derki yav ilk torunum tek gelinim azcik adim atayim ama yok..cok cektim ben bu sirret kadindan..sorsan varya ben hicbiseyinize karismadim der..sinirden cildiracam..bu halinle ble huzurum kaçıyor. .ama kocamdada hata var..anasinin kicinda kiz gibi büyümüş. .diger oğulları kvme höt dedimi oturtur benimkide kicinda dolanir hakli olsakta..anlamasina anliyorda ama iki dk sonra unutuyor. .ben annene dusmanmi ol diyorum be adam azcik tavrini koy..simdi dogumdada gelio suzulecek ya bi kenarda benim anneme is yaptırmaya kalkacak bem valla kafayi yicem..hic istemiyorum inşallah gelip kalmaz.. ay napacagimi sasirdim
bence mehmet yasin güzel canımBen hala yasinin önüne arkasına isim arıyorun..
mehmet yasin dedîk amabakalım
maşaallah kuzunaMaşallah herkes alışveriş telasina düşmüş ben ufak tefek eksikler haricinde bitirdim sayılır. Bugün randevum vardı doktorumuzda şükür oğlum çok iyi ayrıntılı ultrason yaptı yine doktorum 1.350 gr olmuş haftasında gidiyor dedi doktor yüzünü ellerini ayaklarını pipimizi gördük bıkmadan her defasında pipimizi gösteriyor doktor amcamiz :)
Isim konusunda arada kalmak çok kötü ve zor birbirinizi kırmadan orta yolu bulmaya çalışın. Şükür ben rahatım bu konuda eşim hiç demedi babamın ismi olsun diye karar tek kişiye kalınca da zor oluyor ben hala kararsızlık yasiyorum isim konusunda
maşaallah canım, emziğinizi güle güle kullanınKontrolden geldim kozlar
Bebis 980 gr olmuş maşallah
10 günde 200 gr almus. 26 hafta 4 günlük
A101 den nuk'un Emziğini aldim gelirken birde.
canım hepsi farklı oluyor atlet külot olanlar eskide kaldı artık çünkü kullanılmıyor,şimdi yerine tulum ya da hırka koyuyorlar, kazıklanmadın için rahat olsunkızlar benim kafama bişe takıldı.Bu 10 parça aldığım hastane çıkışımızda neden tulum yok kafam karışti benim.alırken hiç farketmedim şimdi bakıyorum da çoğunda var.
https://www.e-minico.com/urun/tomuycuk-kalpli-islemeli-on-parca-hastane-cikisi-seti-SUTMC00411HC
- Alt-üst
- battaniye
- çıtçıtlı badi
- atlet
- külot
- iç zıbın
- mendil
- şapka
- önlük
- eldiven
aldığımızda bu.hani çokta ucuz değil kazıklandımmı ben
soğuk süt ve tahin canımvarmı önerisi olan yanıyoruz aaaa dostlarrr
ayyy çok güzel olmuş canım bayıldım ben sağlıkla huzurla kullanıniyi akşamlar herkese sabah geç uyandım kahvaltımı yaptım evi topladım derken kv geldi hiç giremedim bugün foruma
bizim odamızın son hali bu durumda
Eki Görüntüle 1279128 Eki Görüntüle 1279129 Eki Görüntüle 1279130 Eki Görüntüle 1279131
aa ben ilk hamileliğimde deli gibi turp yerdim sürekli canı isterdi yanmamda olmazdı, şimdi yemiyorum ara ara oluyor yanmam hemen eski arkadaşım turpa dönüyorum:)Slm kızlar bana hemşirem kırmızı turp önerdi yayanma için kendide hamilelikte kullanmış çok iyi geldi bana deneyin bi derim.
Canım sen yokken izinsiz girmesi hiç hoş değil, bende altlı üstlü otuyorum anahtarı kendim verdim olur ya kapnın önünden bir şey alırken oğlum kapıyı örter içerde tek kalır diye vesvese yapmıştım da öyle vermiştim:) bir kere izinsiz girip bir şey almışlar bend euygun bir şekilde girmeden önce izin alınır değil mi ama dedim şimdi asla izinsiz girmezler ben evde yokkencanım çok sıkılıyo benimdee
eşim işte aman olsada kurtlar vadisini izlerdi zaten bana bi karı olmazdı.
Bugün kv konu konuşulmuş ayy bende dertliyim
3.5 senelik evliyim ilk 1.5 sene beraber oturdum ama öyle başımda akşama kadar oturmazdı bi yerlere giderdi 10.30a kadar yatardım saolsun kahvaltımı hazırlardı
11.ayımda işe girdim evimi yapmak için.Allaha şükür yaptım ayrıldım ama üst kata
şubat ayına kadarda çalışıyodum taaki lanet kıl dönmesinden ameliyat olana kadar
yaram iyileşmediğinden işten çıktım zaten evimi yaptıydım işimde bittiydi bebek olsun diye bahane ediyodum ama işten çıkınca oluverdi.Allahın işi işte.
gelelim kv faktörüne.
ameliyat olduğumda aşşağıda kaldım 1 hafta falan ama çatladım evim yukarda ben aşşadahep eşimin halt yemesi beni düşünüyo güya.yapamam edemem falan filan.baktı ben ayaklandım kv hemen kaçmaya başladı yan yana annesiyle evi normalde sabahtan akşama kadar yanında olur.bende baktım ben yapıyom kahvaltımı falan topladım tasımı tarağımı evime çıktım iyi kötü kendim yaptım tabi iyileşmedim 2 yaram var biri kapandı diğeri bi iki ay sonra kapandı.sonra diyo niye çıktınız diye eşime
her neyse geçen sene bayramda ailemin yanından bi döndüm anam ne göreyim buzluğuma mısır falan koymuş.benim haberim yok.ama delirdim sinirden.hadi neyse dedim.kocaaa en büyüklerinden derin dondurucusu var aç gözlüye yetmiyo.
bu şeker bayramında yine gittim evden.aradan bi iki hafta geçti biz karasuya gittik eşimde buzdolabı bozuldu benim dolabımı kullandı tabi
eve geldik eşim izindeydi samsuna gitti babasıyla bende hemen kaçtım evden ailemin yanına gittim.sonra eş,iim geldi beraber döndük eve bi gelirim güya evi silmiş süpürmüş mesela ıvır zıvır var evde diyelim onları sen topla bişeyin içine tep hepsinieşimde demezmi evi toplamış ben zaten topladımda gittim 1.5 hafa kaldım.neymiş toz olmuş ev.yatak odama varana kadar toz almış.ya tamam beni düşünüyon be kadın madem niye aldığın bşeyi yerine koymuyonda kendi kafana göre diziyon
aynanın önündekileri ben dağınık koyuyom orantılı şekilde sen kalk asker gibi diz.
eve her gelirken aklımda bu acaba ne görcem bu sefer.Uzağa gidiyoz Allah korusun yangın mangın su basar bişe olur diye anahtarı verdi benim kocam olacak adam.ama bu sefer dellendim kurban bayramında gittik akşama doğru sen kalk dolabı tekrar bozulmuş bizim köpeğimiz var ona verilcek şeyleri benim dolabıma koy eve bi gelirim dolabın içi leş gibi et kokuyo ya zaten et sevmiyorum bide hamilelikte iyice tiksindim.Kayınpedere koydurmuş oda rafı çıkarmış dolaptan dolaba koymuş bi iki damla kan dolaptaya ben daha yeni sildim ama deli oldum.
eşim diyoki bana sana yardım ediyo evi temizliyo ya tamam beni düşünüyo ben 1 sene bu evde çalıştım gerek hafta sonu gerek 10 a kadar çalıştım bi kere benim evimi süpürmedi şimdi noldu.torununumu düşünüyo ben evdn gidince süpürmenin anlamı ne gelsin yanıma sorsun yardım edim yapılcak ,şin varmı diye ama yok arkamdan iş yapcam benim kocamda öyle bilecek annesi iş yapıyo evimde ama açıyom ağzımı yumuyom gözümü.ben çalışırken yapsaydı.ben iyi kötü silip süpürüyorum evimi.yapcaksanda birşeyin altını siliyosan olduğu yere bırak yer değiştirmenin anlamı ne.kendi kafasına göre
zaten hiç yuldızımız barışmadı.eşimde annesini biliyo kendince savunmaya çalışıyo ama sırf annesi olduğu için haklı olduğu için değil.
Biliyorum beni arkadan koruyo ama ben bilmiyorum.İstemiyorum dedim ben yokken evime girmicek.
çok biliyo dedim bişey almadı 6 aylık hamileyim neymiş ben alıyomuşum doğru alıyorum parayı verdikten sonra zaten ben alcam tabi.kimseye ihtiyacım yok.Bi kere karşıa gelipte şunu şöyle alalım böyle yapalım dememiştir.bana demz oğluna der oğluda bana kendi fikriymiş gibi beyan ettirmeye çalışır ama yemiyorum tabi.
ilk evlendiğim aylarda bebek konusu açılmıştı isim konusu tabi hanım efendi isim koyacakmış yok ddim öyle bişe ilk çocuğuma ben koycam dedim kimse kusura bakmasın
ama tek karım bana karışamıyo karıştırmıyorum.yada eşim karıştırmıyo bilemem.bebek doğcak asıl sorunlar ozaman başlıcak o dicek öyle olsun ben dicem hayır offf çok sıkıntılı günler beni bekliyo
birde neymiş aşşağı taşıncakmışım.bi iki gün başım döndü aşşağı taşıncakmışım benim kocam bana iki gün bakamadı.
bebekten sonra taşıncakmışız aşşağıya bizim evler sobalı ağaç ev muhafazalı değilmiş bebek hasta olurmuş.ben bakamazmışım ah bu kocam öldürcek beni yok dedim inmicem aşşağı falan.anana mı güvendim çocuk yaparken diyorum.Zeynep isminide istemiyorum belkide onun fikri nerden bileyim.ben koycam işte ben koycamben NİSA diyorum eşim ZEYNEP.Ama NİSA olcak kızım...
ayy ne kadar dertliymişim yaa ben
ohh yerini yapmış şimdiden kp :)çok saol canım :)
çoook teşekkür ederiz canım amin ,nşallah canım
ayy canım ben evde yokken bırak evdeyken bile üst kata çıkmalarında sinir oluyorum hiç sevmiyorum başka odalara girmelerini ama girme diyemiyorsun
rabbim sana sabır versin valla gelip iş yapmasında gelmemesi daha mutluluk veriyor bana
bugün kayınpeder kalmayalım yemeğe ,evegidelim dedi .bende kalın yiyelim olmaz öyle dedim.
bıkcan bizden zaten dedi çocuk doğunca gelicez hep dedi .
beni benimle bırakmazlarda başıma üşüşürlerse yandım ben nefret ederim içli dışlı olmaktan
maşaallah kuzunaHerkese hayırlı geceler, alıntı yapamadım nedense, sanırım akıntısı olan bazı arkadaşlar var, bu aksam kontrolüm vardı, herşey yolunda bebeğimde iyi sükür, yalnız akıntım ve biraz kaşıntım olduğunu söyleyince hemen ilaç yazdı dr ve dedi ki bu çok dikkat edilmesi gereken bir durum, enfeksiyona sebep olup erken doğuma neden olabiliyormuş Allah korusun. Eğer akıntiýla birlikte az bir yanma yada kaşıntınız falan varsa muhakkak doktorunuza başvurun, artık 30 lu haftalardayız kızlar. Sıkıntısız geçiririz inşallah.
canım o demir eksikliğinden oluyor bende çok olur o istek çünkü hep kansızım ben, hemen dr a söyle takviye yapsın sanaİyi geceler
ahh kızlar boynumUn sag tarafına bir agrı saplandı böle ara sıra geliyo agrı ama cok gıcık bi agrı..
bu arada size sacma gelebilir ama bi soru sormak istiyorum.. Bnmcanımm toprak toz ve encokta kömür cekiyo.. Acaba yesem bişi olurmu...
hatta dayanamadım artık o kadar ki mangal kömüründen bi ısırık aldım ufak..
Ama canım hala cok istiyo.. Şimdi bile yutkunuyorum...
nolcak bilmiyorum...
Cok uykum war.. Ama kızımı beklemm gerek yıne..
Öpüyorum hepinizi..
Allaha emanet olun.. Oglumunda arkadaslarına selamı var
o hormonların bir an önce seni rahat bırakmasını diliyorum@bestemeste canım ben faranjit oldum boğaz kaşıntısı, boğaz ağrısı, burun tıkanması hapşuruk, vs hiç ilaç içmeden atlattım elhamdülillah.
Sadece ilk 2 akşam çok şiddetli olduğu için ağrılarımı alır diye yatarken Parol içmiştim.
Onu ilaçtan saymıyorum çünkü onu içmeye iznimiz var. Yani grip ilacı antibiyorik vs olmadan geçirdim.
Geceleri çoook zor geçti burun tıkalı olunca uyuyamadım ama geçti.
Bol bol ıhlamur içtim. İçine çubuk tarçın, kök zencefil, tane karabiber, çörek otu, toz zerdeçal, yarım limon atarak kaynattım. Taze taze yapıp içtim hem boğazımı yumuşattı, hemde çok iyi geldi.
Sanada çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım.
babyforwe çooook beğendim ama yaaaa. Maşallah sübhanallah, o duvarlarla bembeyaz mobilya ne kadar harika olmuş öyle.
Çok güzel olmuş çook Allah iyi günlerde yaşamak kullanmak nasip etsin.
O mor koltuk orada mı kalacak? Eğer kalacaksa hem uymuş hemde bebek bakımı için yani senin için çook kullanışlı olacak.
Bende bir 2'li koltuk almayı çok istiyordum bebek odasına ama ondan vazgeçmek durumunda kalacağım sanırım çok masrafımız olduğu için.
hayrunisa88 hayrünnisacım takip et peçeteni ama o basurdan olmuştur. Zannetmiyorum bebekle alakalı olduğunu.
Bu arada cevap veremedim sana evet ilahiyat önlisans okuyorum. Zaten açıköğretim İlahiyat'ta 4 yıllık yok, 2 seneden sonra geçiş var.
Arapça hiçbir şey bilmediğim için çok ozr geliyor. İnşallah geçerim.
@Mrv5534 çok geçmiş olsun Mervecim kızına Allah acil şifalar versin, seninde Allah yardımcın olsun.
@Mrssuperfine canımm çok merak ediyorum ama tüm hazırlıklarınıııı lütfen bir yolunu bul ve ekle lütfeeen
missdely neredesin kız sen ehpimizden beter gittin gelmedin
Kızlar hepinizi öpüyorum, hepiniz inşallah iyisinizdir.
Ama bu dileğim alışılagelmiş iyiyim cevabı gibi için değil.
Gerçekten iyi olmanızı istiyorum.
Benim bu aralar canım hep sıkkın, kimseye anlatamıyorum hep içim sıkılıyor, çok aşırı duygusalım gözümden yaşlar boşalıyor hep küçücük bir şeyde boğazıma yumru takılıyor, Çok sinirliyim çok sert tepkiler veriyorum sanki...
Küçücük şeyler kafamda hep büyük sorunlar haline geliyor. Durup durup ağlıyorum.
Benim hormonlar bu aralar çok fena çalışıyor
O yüzden sizinde anlatamadığınız sorunlarınız varsa Rabbimden hepinizin çok iyi olmasını istiyorum.
canım pamuk daha sağlıklı setin yorganını alma derim yer kaplıyor ama dersen ki bebişimi yere koyunca altına sererim al o zaman işe yarıyorAnnişkolaaar ben bir şey soracağım size, kimin bilgisi varsa konu hakkında fikir verirse sevinirim.
Bebek odasını alacağımız yerde uyku seti satılıyor odasına uygun 250 küsür lira.
100 gibi fiyatları olanlarn sanırım sadece yan korumaları, yastık kılıfları ve yorgan kılıfı var içinde yorganı yok.
kolay gelisn canımGunaydin kizlar ..mutfak temizligime asladim buz dolabi bitti gece tahil cekmecesi ve cekmeceleri sildim mis gibi oldu en zor kisim bugun ise gitmedwnb oglene kadar haletmem lazim aspiratörama temizlikte ayri rahatlatiyor kadin alacaktim icime sinmedi yavas yavas yapiyorum iste heeyer duzenli mutfakta bitince tamam aksam esim glmeye perdeleri de yikarim oasar ..kizimda sancim tutunca butun evi supurup toz alip gitmistim ins bundada firsatim olur:) hafta sonu arkadasim yatili gelecek kizim da teyşem geleck diye seviniyor ben tek kizim teyzwsi yokya herkese teyze diyo findik kizim benim :) odamiz oda halini artik odalarini ne kadar kullanirlar bilmem bebos dogunc kizimda bizom yataga tasinmazsa ben yatarim yada yanlarina :)
güle güle kullanınIsteboyle dolabi biz aldik monte ettik 200liraya:) eyanindaki dogtas kitapliktan goruntu farki yok tabi kalite farki var zaten asker esim tayin tayin gezicez diger esyaari alirken cok harcadik bebe odasia gelince akillandik gec oldu ama :)
inşaallahGünaydın kızlar, şeker yüklemesi yaptırdım sabah, bildiğin şerbetmiş yaa. Acayip gerilmiştim gece rüyama filan girdi o derece. İnşallah bişi çıkmaz yaaa
Günaydın kızlar herkes iyidir inş .
Ben doktor arayışına devam diyorum hala karar veremedim
Isim konusu konuşulmus. Biz de birseyler düşünüyoruz ama hala net birsey yok . Nişanlı olduğumuz zaman dan beri kızımız olursa adı ceylin olsun diyorduk. Ama ceylin isminin kuran da gecmedigini öğrenince bir vazgeçer gibi olduk onun yerine nur ismini koymaya karar verdik. Eşim de annesinin ismini koymak istiyor ayşe nur olsun diyor du . Bende ceylin e takılı kaldım ve ben ceylin koyuyorum sen ne istiyorsan onu koy dedim o ayşe ceylin olsun diyor. Kaynanam nur ceylin diyor annem aysenur diyor . Kafam allak pullak oldu . En sonunda aysenur ceylin koyacağım herkesin gönlü olsun diye ama çok uzun oluyor çok kararsizim isim bu başka birşey de değil bir fikir verin ne yapayım ben
KV konusuna gelince bende kV le oturuyorum kayinpederim rahmetli olduğu için . Çok şükür benim pek sıkıntım olmuyor . Arada tabi canı sıkılıyor insanın keşke kendi evim olsaydi diyorum ama çok şükür büyük bir sıkıntım olmadı .kendi evim olsaydı nasıl olurdu acaba diye düşünmeden de edemiyorum .o icimde ukte yani .Bazen yanlız kalmak istiyorum özellikle bu hamilelik döneminde bunalıyor insan resmen evde durmak istemiyorum evden çıkmak istemiyorum öyle saçma sapan hal alıyor beni o zamanlar zor olabiliyor . Çok şükür kV çok iyidir severim kendisini her işi yapar is beklemez benden de geçinip gidiyoruz böyle .
Annişkolaaar ben bir şey soracağım size, kimin bilgisi varsa konu hakkında fikir verirse sevinirim.
Kontrolden geldim kozlar
Bebis 980 gr olmuş maşallah
10 günde 200 gr almus. 26 hafta 4 günlük
A101 den nuk'un Emziğini aldim gelirken birde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?