2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
dün minik bi kan gelmisti acile Gittikya Ebe parmakla muayne etti acilma filan var mi diye Gusulum Gitmismidir

Isteboyle dolabi biz aldik monte ettik 200liraya:) eyanindaki dogtas kitapliktan goruntu farki yok tabi kalite farki var zaten asker esim tayin tayin gezicez diger esyaari alirken cok harcadik bebe odasia gelince akillandik gec oldu ama :)

aynen biz de tayinciyiz ama evlenirkende çok almamıştık sadece salon ve yatak odası yaptık bi odayı bebeğe boş bıraktık bi tanesini de kiler gibi yaptık. şimdi bebeğe de sizin dolabın aynısının iki çekmecelisini aldık kurduk park yatak aldık bi kanepe almıştık evlenirkende iyi oldu doğu görevi bitince de gittiğimiz yerde oda takımı alırız diye düşündük sizinkide çok güzel olmuş güle güle kullanın ben dekorasyon işlerini bitirince çekcem fotoğrafını koycam şimdilik daha herşey ortada :)

dün kontrolümüz vardı kızım kocaman olmuş büyümüş maşallah 1136 gr 39,3 cm yavrum haftasıyla uyumlu gidiyomuş herşey yolunda çok şükür ağzını açıp kapatıyodu kafasını sallayıp duruyodu sıpam bende 9 kilo aldım toplamda inşallah en fazla 15 kiloyla kapatırım hamileliği.

ay canım kaç kaç uzağa

Ah canim esim dedi ama evlenirken dinlemedim esyalari koca parcali aldm hep gencken kullanmicam da ne zaman kullanicam diye dogtasa dunyanin parasin verdim öde öde bitince de ev aldik kredi oduyoruz ilk cocuk oluncada araba aldik yani evlneli 4;5yil oldu biz borc odemekten bi hal olduk sukur ankaradan giderken 2yila borcta bitecek kötüolmadi ama fazla zorladik kendimizi cok marka takilamadm zaten onemli olan kullanisi ..tayinci olmak zor olsa gerek daha hic tayin olmadk esimin ilk gorev yeri ankara ins cok kötü b yer olmaz..senin odaninda fotosunu bekliyorum en akin zamanda :)

Dön hemen cnm bana iyi geldi yanmadan koruyo resmen allahın mucizesi bir bitki :)

Maşallah canım
Benimki bana yakın olsa herşeye karışır eminim uzakta iyidir

bak bu iyi oldu taze anne benim bir sorum olacak şu hava nemlendiricilerinden alsakmı şimdi kış bebğide olucak bunlar çok hasta olurmu acaba o işe yarar bişeymidir
buhar makinesini ben çok kullandım. kullanmadığım zamanlarda burun tıkanıklığı oluyordu bebeğimde tavsiye ederim.

eşim beni az eşya alma konusunda ikna etti ama sağlam alalım dedik bizde bellonaya sağlam para bayıldık iki oda için ama olsun içimize sindi en azından 2 yıllık evliyiz sizin gibiyiz ha bire borç ödüyoz araba aldık şimdi onu ödüyoruz tayin olduğumuz yerde de kısmet olursa ev almak istiyoruz araba biter ona başlarız. bebek odasını da tahta beşik isterdim tek ama kısmetse 3 yıl sonra tayin olcaz ikinci çocuğa artık hayırlısıyla bitireyim atarım canım odasını kızımın

Bende yorgan diktiriyorum cnm elyafla ben bile ısınmıyorum kuzum nasıl ısınsın

Sağol tatlım hemen denicem tarifini hormonlarımız ya aynen bende senin gibiyim uzun zamandır hep gerginim herseye agliyorum dün hastanede sıra beklerken cok yaşlı cok hasta kisiler vardi hepsine cok üzüldüm ağladım allahtan yanimda eşim yoktu diline düserdim cok dalga geciyor bu halimle sulugöz oldun çıktın diyor:) dogumdan sonra gecer insallah.

Sakıın haa zehirlenirsin ayol demir eksikliğin var işte demir hapı kullanmıyomusun

Slm canlarım buhar makinesi bende alıcam marka tavsiyesi olan yada ilk cocugunda kullanip memnun kalanlar yardimci olursa cok sevinirim. .

Sabah tlf çaldi komidine doğru uzandım açmak için kolumu fazlamı uzattım ne kasığıma bir ağrı girdi annem her aramasında söyler sakın ha mutfak dolaplarına uzanıp bişiy alma çocuk emzikten kopar der bende inadına yapar gibi şimdi kızımı hareket ettirmeye çalışıyorum oda etmiyo

kizlar ilaclari kullanip tekrar tahlil vermistim.yine yogun bir sekilde idrar yolu enfeksiyonum cok yogun cikticok canim sıkıldı.doktorumu aradim yogunmus ögleden sonra bir daha ara dedi.ne enfeksiyonmus yaw birakmadi beni bide erken dogumu tetiklio die cok korkuyorumm

en iyisini yapmışsınız canım zor olurdu zaten taşınma esnasında sonra gönlünüze göre alırsınız

çok geçmiş olsun canım sanada atlatmışsın şükürler olsun :)
çok teşekkür ederim bu arada çook sevindim:) mor koltuk orada kalıcak evet canım evlenirken bilerek fazla birşey almamıştım odaya
orada bir tv ve tv ünitesi vardı
tv mutfağa duvara yerleştirdik tv masasını da kv ye götürdük

pamuk yorgan yapılacaksa uyku setinin yorganına ihtiyac yok canım
eğer öyle takımlar bulduysan al kaçırma derim

Isteboyle dolabi biz aldik monte ettik 200liraya:) eyanindaki dogtas kitapliktan goruntu farki yok tabi kalite farki var zaten asker esim tayin tayin gezicez diger esyaari alirken cok harcadik bebe odasia gelince akillandik gec oldu ama :)

mutlu huzurlu günlerde kullanın canm :)

Birşey cikmadi elh. Acile gittim geldim...

iyi yapmışsın canım boşuna düşünüp üzülmektense içini rahatlatmışsın sevindim :)

Günaydın kızlar, şeker yüklemesi yaptırdım sabah, bildiğin şerbetmiş yaa. Acayip gerilmiştim gece rüyama filan girdi o derece. İnşallah bişi çıkmaz yaaa

aynen canım bende senin gibi olmuştum bildiğin şerbet

çoook teşekkür ederim canım :)

bebişe de san da maşşalh canım :) ben de 9 kilo dayım

canım düz yat ayakların hafif dikik olsun o zaman hareket eder rabbimin izniyle artık çok dikkat etmemiz lazım inş bbir şey olmamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…