- 13 Haziran 2014
- 587
- 169
- 48
Isteboyle dolabi biz aldik monte ettik 200liraya:) eyanindaki dogtas kitapliktan goruntu farki yok tabi kalite farki var zaten asker esim tayin tayin gezicez diger esyaari alirken cok harcadik bebe odasia gelince akillandik gec oldu ama :)
canım çok sıkılıyo benimdee
eşim işte aman olsada kurtlar vadisini izlerdi zaten bana bi karı olmazdı.
Bugün kv konu konuşulmuş ayy bende dertliyim
3.5 senelik evliyim ilk 1.5 sene beraber oturdum ama öyle başımda akşama kadar oturmazdı bi yerlere giderdi 10.30a kadar yatardım saolsun kahvaltımı hazırlardı
11.ayımda işe girdim evimi yapmak için.Allaha şükür yaptım ayrıldım ama üst kata
şubat ayına kadarda çalışıyodum taaki lanet kıl dönmesinden ameliyat olana kadar
yaram iyileşmediğinden işten çıktım zaten evimi yaptıydım işimde bittiydi bebek olsun diye bahane ediyodum ama işten çıkınca oluverdi.Allahın işi işte.
gelelim kv faktörüne.
ameliyat olduğumda aşşağıda kaldım 1 hafta falan ama çatladım evim yukarda ben aşşadahep eşimin halt yemesi beni düşünüyo güya.yapamam edemem falan filan.baktı ben ayaklandım kv hemen kaçmaya başladı yan yana annesiyle evi normalde sabahtan akşama kadar yanında olur.bende baktım ben yapıyom kahvaltımı falan topladım tasımı tarağımı evime çıktım iyi kötü kendim yaptım tabi iyileşmedim 2 yaram var biri kapandı diğeri bi iki ay sonra kapandı.sonra diyo niye çıktınız diye eşime
her neyse geçen sene bayramda ailemin yanından bi döndüm anam ne göreyim buzluğuma mısır falan koymuş.benim haberim yok.ama delirdim sinirden.hadi neyse dedim.kocaaa en büyüklerinden derin dondurucusu var aç gözlüye yetmiyo.
bu şeker bayramında yine gittim evden.aradan bi iki hafta geçti biz karasuya gittik eşimde buzdolabı bozuldu benim dolabımı kullandı tabi
eve geldik eşim izindeydi samsuna gitti babasıyla bende hemen kaçtım evden ailemin yanına gittim.sonra eş,iim geldi beraber döndük eve bi gelirim güya evi silmiş süpürmüş mesela ıvır zıvır var evde diyelim onları sen topla bişeyin içine tep hepsinieşimde demezmi evi toplamış ben zaten topladımda gittim 1.5 hafa kaldım.neymiş toz olmuş ev.yatak odama varana kadar toz almış.ya tamam beni düşünüyon be kadın madem niye aldığın bşeyi yerine koymuyonda kendi kafana göre diziyon
aynanın önündekileri ben dağınık koyuyom orantılı şekilde sen kalk asker gibi diz.
eve her gelirken aklımda bu acaba ne görcem bu sefer.Uzağa gidiyoz Allah korusun yangın mangın su basar bişe olur diye anahtarı verdi benim kocam olacak adam.ama bu sefer dellendim kurban bayramında gittik akşama doğru sen kalk dolabı tekrar bozulmuş bizim köpeğimiz var ona verilcek şeyleri benim dolabıma koy eve bi gelirim dolabın içi leş gibi et kokuyo ya zaten et sevmiyorum bide hamilelikte iyice tiksindim.Kayınpedere koydurmuş oda rafı çıkarmış dolaptan dolaba koymuş bi iki damla kan dolaptaya ben daha yeni sildim ama deli oldum.
eşim diyoki bana sana yardım ediyo evi temizliyo ya tamam beni düşünüyo ben 1 sene bu evde çalıştım gerek hafta sonu gerek 10 a kadar çalıştım bi kere benim evimi süpürmedi şimdi noldu.torununumu düşünüyo ben evdn gidince süpürmenin anlamı ne gelsin yanıma sorsun yardım edim yapılcak ,şin varmı diye ama yok arkamdan iş yapcam benim kocamda öyle bilecek annesi iş yapıyo evimde ama açıyom ağzımı yumuyom gözümü.ben çalışırken yapsaydı.ben iyi kötü silip süpürüyorum evimi.yapcaksanda birşeyin altını siliyosan olduğu yere bırak yer değiştirmenin anlamı ne.kendi kafasına göre
zaten hiç yuldızımız barışmadı.eşimde annesini biliyo kendince savunmaya çalışıyo ama sırf annesi olduğu için haklı olduğu için değil.
Biliyorum beni arkadan koruyo ama ben bilmiyorum.İstemiyorum dedim ben yokken evime girmicek.
çok biliyo dedim bişey almadı 6 aylık hamileyim neymiş ben alıyomuşum doğru alıyorum parayı verdikten sonra zaten ben alcam tabi.kimseye ihtiyacım yok.Bi kere karşıa gelipte şunu şöyle alalım böyle yapalım dememiştir.bana demz oğluna der oğluda bana kendi fikriymiş gibi beyan ettirmeye çalışır ama yemiyorum tabi.
ilk evlendiğim aylarda bebek konusu açılmıştı isim konusu tabi hanım efendi isim koyacakmış yok ddim öyle bişe ilk çocuğuma ben koycam dedim kimse kusura bakmasın
ama tek karım bana karışamıyo karıştırmıyorum.yada eşim karıştırmıyo bilemem.bebek doğcak asıl sorunlar ozaman başlıcak o dicek öyle olsun ben dicem hayır offf çok sıkıntılı günler beni bekliyo
birde neymiş aşşağı taşıncakmışım.bi iki gün başım döndü aşşağı taşıncakmışım benim kocam bana iki gün bakamadı.
bebekten sonra taşıncakmışız aşşağıya bizim evler sobalı ağaç ev muhafazalı değilmiş bebek hasta olurmuş.ben bakamazmışım ah bu kocam öldürcek beni yok dedim inmicem aşşağı falan.anana mı güvendim çocuk yaparken diyorum.Zeynep isminide istemiyorum belkide onun fikri nerden bileyim.ben koycam işte ben koycamben NİSA diyorum eşim ZEYNEP.Ama NİSA olcak kızım...
ayy ne kadar dertliymişim yaa ben
Ah canim esim dedi ama evlenirken dinlemedim esyalari koca parcali aldm hep gencken kullanmicam da ne zaman kullanicam diye dogtasa dunyanin parasin verdim öde öde bitince de ev aldik kredi oduyoruz ilk cocuk oluncada araba aldik yani evlneli 4;5yil oldu biz borc odemekten bi hal olduk sukur ankaradan giderken 2yila borcta bitecek kötüolmadi ama fazla zorladik kendimizi cok marka takilamadm zaten onemli olan kullanisi ..tayinci olmak zor olsa gerek daha hic tayin olmadk esimin ilk gorev yeri ankara ins cok kötü b yer olmaz..senin odaninda fotosunu bekliyorum en akin zamanda :)aynen biz de tayinciyiz ama evlenirkende çok almamıştık sadece salon ve yatak odası yaptık bi odayı bebeğe boş bıraktık bi tanesini de kiler gibi yaptık. şimdi bebeğe de sizin dolabın aynısının iki çekmecelisini aldık kurduk park yatak aldık bi kanepe almıştık evlenirkende iyi oldu doğu görevi bitince de gittiğimiz yerde oda takımı alırız diye düşündük sizinkide çok güzel olmuş güle güle kullanın ben dekorasyon işlerini bitirince çekcem fotoğrafını koycam şimdilik daha herşey ortada :)
Arkadasim ilahiyatci olan sen degil misin ac kitabina bak :)dün minik bi kan gelmisti acile Gittikya Ebe parmakla muayne etti acilma filan var mi diye Gusulum Gitmismidir
Dön hemen cnm bana iyi geldi yanmadan koruyo resmen allahın mucizesi bir bitki :)için rahatlamıştır canım iyi yapmışsın
Canım kesinlikle taviz verme bu konuda ama kesinlikle, rüyalar boş değil özellikle isim konusunda dikkat etmek lazım, sen tavılrı ol sen konuşma dediğine gelir önünde sonunda
güle güle kullanın canım
Canım şimdiden doğumda olacakları düşünüp stres yapma o anlamıyorsa konuşuyorsa sende konuş lafını sok inceden inceden içine atıp kendini şişirme boşuna
bence mehmet yasin güzel canım
maşaallah kuzuna
maşaallah canım, emziğinizi güle güle kullanın
canım hepsi farklı oluyor atlet külot olanlar eskide kaldı artık çünkü kullanılmıyor,şimdi yerine tulum ya da hırka koyuyorlar, kazıklanmadın için rahat olsun
soğuk süt ve tahin canım
ayyy çok güzel olmuş canım bayıldım ben sağlıkla huzurla kullanın
aa ben ilk hamileliğimde deli gibi turp yerdim sürekli canı isterdi yanmamda olmazdı, şimdi yemiyorum ara ara oluyor yanmam hemen eski arkadaşım turpa dönüyorum:)
Canım sen yokken izinsiz girmesi hiç hoş değil, bende altlı üstlü otuyorum anahtarı kendim verdim olur ya kapnın önünden bir şey alırken oğlum kapıyı örter içerde tek kalır diye vesvese yapmıştım da öyle vermiştim:) bir kere izinsiz girip bir şey almışlar bend euygun bir şekilde girmeden önce izin alınır değil mi ama dedim şimdi asla izinsiz girmezler ben evde yokkenkv ve görümcelerimi çok severim ben hamdolsun her işimede yardım ederler ama mesafeyi bazı konularad korumak lazım, sende uygun bir dille ben yokken izinsiz girmeyin de
ohh yerini yapmış şimdiden kp :)
maşaallah kuzuna
canım o demir eksikliğinden oluyor bende çok olur o istek çünkü hep kansızım ben, hemen dr a söyle takviye yapsın sana
o hormonların bir an önce seni rahat bırakmasını diliyorum
canım pamuk daha sağlıklı setin yorganını alma derim yer kaplıyor ama dersen ki bebişimi yere koyunca altına sererim al o zaman işe yarıyor
kolay gelisn canım
güle güle kullanın
inşaallah
maşaallah canım herkes geçinemez diye bir şey yok ki zaten, bizde güzel geçiniriz, Allah bozmasın kimsenin huzurunu
Günaydın kızlar herkes iyidir inş .
Ben doktor arayışına devam diyorum hala karar veremedim
Isim konusu konuşulmus. Biz de birseyler düşünüyoruz ama hala net birsey yok . Nişanlı olduğumuz zaman dan beri kızımız olursa adı ceylin olsun diyorduk. Ama ceylin isminin kuran da gecmedigini öğrenince bir vazgeçer gibi olduk onun yerine nur ismini koymaya karar verdik. Eşim de annesinin ismini koymak istiyor ayşe nur olsun diyor du . Bende ceylin e takılı kaldım ve ben ceylin koyuyorum sen ne istiyorsan onu koy dedim o ayşe ceylin olsun diyor. Kaynanam nur ceylin diyor annem aysenur diyor . Kafam allak pullak oldu . En sonunda aysenur ceylin koyacağım herkesin gönlü olsun diye ama çok uzun oluyor çok kararsizim isim bu başka birşey de değil bir fikir verin ne yapayım ben
KV konusuna gelince bende kV le oturuyorum kayinpederim rahmetli olduğu için . Çok şükür benim pek sıkıntım olmuyor . Arada tabi canı sıkılıyor insanın keşke kendi evim olsaydi diyorum ama çok şükür büyük bir sıkıntım olmadı .kendi evim olsaydı nasıl olurdu acaba diye düşünmeden de edemiyorum .o icimde ukte yani .Bazen yanlız kalmak istiyorum özellikle bu hamilelik döneminde bunalıyor insan resmen evde durmak istemiyorum evden çıkmak istemiyorum öyle saçma sapan hal alıyor beni o zamanlar zor olabiliyor . Çok şükür kV çok iyidir severim kendisini her işi yapar is beklemez benden de geçinip gidiyoruz böyle .
dün minik bi kan gelmisti acile Gittikya Ebe parmakla muayne etti acilma filan var mi diye Gusulum Gitmismidir
buhar makinesini ben çok kullandım. kullanmadığım zamanlarda burun tıkanıklığı oluyordu bebeğimde tavsiye ederim.bak bu iyi oldu taze anne benim bir sorum olacak şu hava nemlendiricilerinden alsakmı şimdi kış bebğide olucak bunlar çok hasta olurmu acaba o işe yarar bişeymidir
eşim beni az eşya alma konusunda ikna etti ama sağlam alalım dedik bizde bellonaya sağlam para bayıldık iki oda için ama olsun içimize sindi en azından 2 yıllık evliyiz sizin gibiyiz ha bire borç ödüyoz araba aldık şimdi onu ödüyoruz tayin olduğumuz yerde de kısmet olursa ev almak istiyoruz araba biter ona başlarız. bebek odasını da tahta beşik isterdim tek ama kısmetse 3 yıl sonra tayin olcaz ikinci çocuğa artık hayırlısıylaAh canim esim dedi ama evlenirken dinlemedim esyalari koca parcali aldm hep gencken kullanmicam da ne zaman kullanicam diye dogtasa dunyanin parasin verdim öde öde bitince de ev aldik kredi oduyoruz ilk cocuk oluncada araba aldik yani evlneli 4;5yil oldu biz borc odemekten bi hal olduk sukur ankaradan giderken 2yila borcta bitecek kötüolmadi ama fazla zorladik kendimizi cok marka takilamadm zaten onemli olan kullanisi ..tayinci olmak zor olsa gerek daha hic tayin olmadk esimin ilk gorev yeri ankara ins cok kötü b yer olmaz..senin odaninda fotosunu bekliyorum en akin zamanda :)
Bende yorgan diktiriyorum cnm elyafla ben bile ısınmıyorum kuzum nasıl ısınsınAnnişkolaaar ben bir şey soracağım size, kimin bilgisi varsa konu hakkında fikir verirse sevinirim.
Şimdi bebek uyku seti bakıyorum internetten.
Bebek odasını alacağımız yerde uyku seti satılıyor odasına uygun 250 küsür lira.
Onu almayıp başka mı alsak diye düşünüyoruz eşimle bende çeşitlerine bakıyorum.
Bir 100 küsür liraya çeşitler var birde 250'den fazla fiyatlar.
250 gibi fiyatları olanların içinde yan beşik korumaları ve yorganı var,
100 gibi fiyatları olanlarn sanırım sadece yan korumaları, yastık kılıfları ve yorgan kılıfı var içinde yorganı yok.
Yani ben mi öyle algıladım bilmiyorum. Birinde yorgan var birinde yok.
Yorganı içinde olsun mu olmasın mı?
Pamuk yorgan yaptıracak annem. Birde uyku setinin yorganına ihtiyacımız var mı?
Fikir beyan ederseniz sevinirim
Kizlar bu arabayi almayi düşünüyorum sizce nasıl römer britax
Sağol tatlım hemen denicem tarifiniDafiduck canım ben faranjit oldum boğaz kaşıntısı, boğaz ağrısı, burun tıkanması hapşuruk, vs hiç ilaç içmeden atlattım elhamdülillah.
Sadece ilk 2 akşam çok şiddetli olduğu için ağrılarımı alır diye yatarken Parol içmiştim.
Onu ilaçtan saymıyorum çünkü onu içmeye iznimiz var. Yani grip ilacı antibiyorik vs olmadan geçirdim.
Geceleri çoook zor geçti burun tıkalı olunca uyuyamadım ama geçti.
Bol bol ıhlamur içtim. İçine çubuk tarçın, kök zencefil, tane karabiber, çörek otu, toz zerdeçal, yarım limon atarak kaynattım. Taze taze yapıp içtim hem boğazımı yumuşattı, hemde çok iyi geldi.
Sanada çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım.
babyforwe çooook beğendim ama yaaaa. Maşallah sübhanallah, o duvarlarla bembeyaz mobilya ne kadar harika olmuş öyle.
Çok güzel olmuş çook Allah iyi günlerde yaşamak kullanmak nasip etsin.
O mor koltuk orada mı kalacak? Eğer kalacaksa hem uymuş hemde bebek bakımı için yani senin için çook kullanışlı olacak.
Bende bir 2'li koltuk almayı çok istiyordum bebek odasına ama ondan vazgeçmek durumunda kalacağım sanırım çok masrafımız olduğu için.
hayrunisa88 hayrünnisacım takip et peçeteni ama o basurdan olmuştur. Zannetmiyorum bebekle alakalı olduğunu.
Bu arada cevap veremedim sana evet ilahiyat önlisans okuyorum. Zaten açıköğretim İlahiyat'ta 4 yıllık yok, 2 seneden sonra geçiş var.
Arapça hiçbir şey bilmediğim için çok ozr geliyor. İnşallah geçerim.
@Mrv5534 çok geçmiş olsun Mervecim kızına Allah acil şifalar versin, seninde Allah yardımcın olsun.
@Mrssuperfine canımm çok merak ediyorum ama tüm hazırlıklarınıııı lütfen bir yolunu bul ve ekle lütfeeen
@missdely neredesin kız sen ehpimizden beter gittin gelmedin
Kızlar hepinizi öpüyorum, hepiniz inşallah iyisinizdir.
Ama bu dileğim alışılagelmiş iyiyim cevabı gibi için değil.
Gerçekten iyi olmanızı istiyorum.
Benim bu aralar canım hep sıkkın, kimseye anlatamıyorum hep içim sıkılıyor, çok aşırı duygusalım gözümden yaşlar boşalıyor hep küçücük bir şeyde boğazıma yumru takılıyor, Çok sinirliyim çok sert tepkiler veriyorum sanki...
Küçücük şeyler kafamda hep büyük sorunlar haline geliyor. Durup durup ağlıyorum.
Benim hormonlar bu aralar çok fena çalışıyor
O yüzden sizinde anlatamadığınız sorunlarınız varsa Rabbimden hepinizin çok iyi olmasını istiyorum.
Sakıın haa zehirlenirsin ayol demir eksikliğin var işte demir hapı kullanmıyomusunİyi geceler
ahh kızlar boynumUn sag tarafına bir agrı saplandı böle ara sıra geliyo agrı ama cok gıcık bi agrı..
bu arada size sacma gelebilir ama bi soru sormak istiyorum.. Bnmcanımm toprak toz ve encokta kömür cekiyo.. Acaba yesem bişi olurmu...
hatta dayanamadım artık o kadar ki mangal kömüründen bi ısırık aldım ufak..
Ama canım hala cok istiyo.. Şimdi bile yutkunuyorum...
nolcak bilmiyorum...
Cok uykum war.. Ama kızımı beklemm gerek yıne..
Öpüyorum hepinizi..
Allaha emanet olun.. Oglumunda arkadaslarına selamı var
Benim bölümüm gida canim. Önlisans mezunuyum.
Mezun olali 6 sene oldu. 4 sene özelde calistim. Sonra evlenip şehir değiştirince isten ccikmak zorunda kaldim. Eşim memur olunca bende memurluğa yoneldim 2 senedir KPSS te hazirlaniyordum. Çok sukur atanilacak bir puan aldim. Kasim atamasinda olmaz büyük ihtimal ama haziran atamasinda inşallah bekliyorum atanmayi.
Bebek odasi bakiyirdum çok büyük hevesle ama 7. Ayda şehir degistirecegimiz için 6 ay için oda kurmayalim dedik. Gittigimiz yerde alacagiz inşallah.
Dafiduck canım ben faranjit oldum boğaz kaşıntısı, boğaz ağrısı, burun tıkanması hapşuruk, vs hiç ilaç içmeden atlattım elhamdülillah.
Sadece ilk 2 akşam çok şiddetli olduğu için ağrılarımı alır diye yatarken Parol içmiştim.
Onu ilaçtan saymıyorum çünkü onu içmeye iznimiz var. Yani grip ilacı antibiyorik vs olmadan geçirdim.
Geceleri çoook zor geçti burun tıkalı olunca uyuyamadım ama geçti.
Bol bol ıhlamur içtim. İçine çubuk tarçın, kök zencefil, tane karabiber, çörek otu, toz zerdeçal, yarım limon atarak kaynattım. Taze taze yapıp içtim hem boğazımı yumuşattı, hemde çok iyi geldi.
Sanada çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım.
babyforwe çooook beğendim ama yaaaa. Maşallah sübhanallah, o duvarlarla bembeyaz mobilya ne kadar harika olmuş öyle.
Çok güzel olmuş çook Allah iyi günlerde yaşamak kullanmak nasip etsin.
O mor koltuk orada mı kalacak? Eğer kalacaksa hem uymuş hemde bebek bakımı için yani senin için çook kullanışlı olacak.
Bende bir 2'li koltuk almayı çok istiyordum bebek odasına ama ondan vazgeçmek durumunda kalacağım sanırım çok masrafımız olduğu için.
hayrunisa88 hayrünnisacım takip et peçeteni ama o basurdan olmuştur. Zannetmiyorum bebekle alakalı olduğunu.
Bu arada cevap veremedim sana evet ilahiyat önlisans okuyorum. Zaten açıköğretim İlahiyat'ta 4 yıllık yok, 2 seneden sonra geçiş var.
Arapça hiçbir şey bilmediğim için çok ozr geliyor. İnşallah geçerim.
@Mrv5534 çok geçmiş olsun Mervecim kızına Allah acil şifalar versin, seninde Allah yardımcın olsun.
@Mrssuperfine canımm çok merak ediyorum ama tüm hazırlıklarınıııı lütfen bir yolunu bul ve ekle lütfeeen
@missdely neredesin kız sen ehpimizden beter gittin gelmedin
Kızlar hepinizi öpüyorum, hepiniz inşallah iyisinizdir.
Ama bu dileğim alışılagelmiş iyiyim cevabı gibi için değil.
Gerçekten iyi olmanızı istiyorum.
Benim bu aralar canım hep sıkkın, kimseye anlatamıyorum hep içim sıkılıyor, çok aşırı duygusalım gözümden yaşlar boşalıyor hep küçücük bir şeyde boğazıma yumru takılıyor, Çok sinirliyim çok sert tepkiler veriyorum sanki...
Küçücük şeyler kafamda hep büyük sorunlar haline geliyor. Durup durup ağlıyorum.
Benim hormonlar bu aralar çok fena çalışıyor
O yüzden sizinde anlatamadığınız sorunlarınız varsa Rabbimden hepinizin çok iyi olmasını istiyorum.
Annişkolaaar ben bir şey soracağım size, kimin bilgisi varsa konu hakkında fikir verirse sevinirim.
Şimdi bebek uyku seti bakıyorum internetten.
Bebek odasını alacağımız yerde uyku seti satılıyor odasına uygun 250 küsür lira.
Onu almayıp başka mı alsak diye düşünüyoruz eşimle bende çeşitlerine bakıyorum.
Bir 100 küsür liraya çeşitler var birde 250'den fazla fiyatlar.
250 gibi fiyatları olanların içinde yan beşik korumaları ve yorganı var,
100 gibi fiyatları olanlarn sanırım sadece yan korumaları, yastık kılıfları ve yorgan kılıfı var içinde yorganı yok.
Yani ben mi öyle algıladım bilmiyorum. Birinde yorgan var birinde yok.
Yorganı içinde olsun mu olmasın mı?
Pamuk yorgan yaptıracak annem. Birde uyku setinin yorganına ihtiyacımız var mı?
Fikir beyan ederseniz sevinirim
Isteboyle dolabi biz aldik monte ettik 200liraya:) eyanindaki dogtas kitapliktan goruntu farki yok tabi kalite farki var zaten asker esim tayin tayin gezicez diger esyaari alirken cok harcadik bebe odasia gelince akillandik gec oldu ama :)
Birşey cikmadi elh. Acile gittim geldim...
Günaydın kızlar, şeker yüklemesi yaptırdım sabah, bildiğin şerbetmiş yaa. Acayip gerilmiştim gece rüyama filan girdi o derece. İnşallah bişi çıkmaz yaaa
için rahatlamıştır canım iyi yapmışsın
Canım kesinlikle taviz verme bu konuda ama kesinlikle, rüyalar boş değil özellikle isim konusunda dikkat etmek lazım, sen tavılrı ol sen konuşma dediğine gelir önünde sonunda
güle güle kullanın canım
Canım şimdiden doğumda olacakları düşünüp stres yapma o anlamıyorsa konuşuyorsa sende konuş lafını sok inceden inceden içine atıp kendini şişirme boşuna
bence mehmet yasin güzel canım
maşaallah kuzuna
maşaallah canım, emziğinizi güle güle kullanın
canım hepsi farklı oluyor atlet külot olanlar eskide kaldı artık çünkü kullanılmıyor,şimdi yerine tulum ya da hırka koyuyorlar, kazıklanmadın için rahat olsun
soğuk süt ve tahin canım
ayyy çok güzel olmuş canım bayıldım ben sağlıkla huzurla kullanın
aa ben ilk hamileliğimde deli gibi turp yerdim sürekli canı isterdi yanmamda olmazdı, şimdi yemiyorum ara ara oluyor yanmam hemen eski arkadaşım turpa dönüyorum:)
Canım sen yokken izinsiz girmesi hiç hoş değil, bende altlı üstlü otuyorum anahtarı kendim verdim olur ya kapnın önünden bir şey alırken oğlum kapıyı örter içerde tek kalır diye vesvese yapmıştım da öyle vermiştim:) bir kere izinsiz girip bir şey almışlar bend euygun bir şekilde girmeden önce izin alınır değil mi ama dedim şimdi asla izinsiz girmezler ben evde yokkenkv ve görümcelerimi çok severim ben hamdolsun her işimede yardım ederler ama mesafeyi bazı konularad korumak lazım, sende uygun bir dille ben yokken izinsiz girmeyin de
ohh yerini yapmış şimdiden kp :)
maşaallah kuzuna
canım o demir eksikliğinden oluyor bende çok olur o istek çünkü hep kansızım ben, hemen dr a söyle takviye yapsın sana
o hormonların bir an önce seni rahat bırakmasını diliyorum
canım pamuk daha sağlıklı setin yorganını alma derim yer kaplıyor ama dersen ki bebişimi yere koyunca altına sererim al o zaman işe yarıyor
kolay gelisn canım
güle güle kullanın
inşaallah
maşaallah canım herkes geçinemez diye bir şey yok ki zaten, bizde güzel geçiniriz, Allah bozmasın kimsenin huzurunu
dün kontrolümüz vardı kızım kocaman olmuş büyümüş maşallah 1136 gr 39,3 cm yavrumhaftasıyla uyumlu gidiyomuş herşey yolunda çok şükür ağzını açıp kapatıyodu kafasını sallayıp duruyodu sıpam bende 9 kilo aldım toplamda inşallah en fazla 15 kiloyla kapatırım hamileliği.
Sabah tlf çaldi komidine doğru uzandım açmak için kolumu fazlamı uzattım ne kasığıma bir ağrı girdi annem her aramasında söyler sakın ha mutfak dolaplarına uzanıp bişiy alma çocuk emzikten kopar der bende inadına yapar gibi şimdi kızımı hareket ettirmeye çalışıyorum oda etmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?