2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kızlar ben bebişin eşyalarını yıkamaya başladım ilk yorgandan başladım şimdi kuruyor 14 dakika 30 derecede yıkadım
ama bozulur diye korkuyorym eşyalar
her şeyini yıkıcakmıyız

pelış battaniye idi inş topak topak olmaz üstü alındığı gibi olur kuruyunca

birde şöyle bir pembe çanta bulursam alırım bebişe hoşuma gitti
ilk defa bebek çantasına kanım ısındı

Eklentiler

• çanta-300x300.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 122
Gecmis olsun canim bisey olmaz insallah aklina kötüyü getirme.

Hangi deterjanla yıkadin canim yumusatici olarak ne kullandin fazla yorma kendini kolay gelsin

Biz beraber otururken banada karismiyodu aslinda hala karismaz ama su bana kendince yardim etme konusunda esyalarimi kendi kafasina gore koymasi beni deli etmiyo degil ama az kaldi alicam anahtarini
Benim kv bizi esimle yalniz birakirdi annesiyle gezmeyi pek severlerde
Senin kv gezcek fazla yeri yoksa kadin napsin nereye giysin.karismiyo ya sana bosver gerisini.
Ömrümü yediler bunlar ailecek
Esimede derim zaten oda benim dusuncelerimin farkinda.ama koycam tavrimi yada esim koycam bi daha ben bu evden gitmeme girsin evime gorucem o anahtar buraya gelecek
Beni dusunuyo sanki evimi topluyo :-(

ay canım kaç kaç uzağa
Kacicam canim kacicam ama miras yada hazine falann bulmam lazim yoksa isim zor :'(

Butik bebede gördüm canim. Bak istersen cantaya

Yumuşatıcıyla yıka elde yıkama programıyla yıkasaydın hiçbisîy olmaz

Ben de bu ay antibiyotik kullandım, bakalım haftaya kontrolde tahlil isticem, enfeksiyon ne yazık ki zor geçiyor, inşallah en kısa zamanda atlatırız...

Butik bebede gördüm canim. Bak istersen cantaya

göremedim canım sanırım kampanya bitmiş

Yumuşatıcıyla yıka elde yıkama programıyla yıkasaydın hiçbisîy olmaz

elde yıkama da var uzun sürüyordiye kısa ya attım diğer yoğranlarımı da yıkadım defalarca hiç bişi olmadı inş buna da bişi olmaz

yumuşatıcı atmayın diye okumuştum o yüden atmadım

atıyım mı bundan sonrakilere

Trt 1 dw nihat hocamı dinledimde kızlar vay halimize eşimizin annesine bakmazsak eşimiz bizi boşama hakkına sahipmiş benimki allahtan sağlamda pek anlaşamıyoruz

Yumuşatıcıyi kıyafetine atma yorgan veya uyku setine atabilirsin cnm

benimde aynı canım ya antibiyotik kullandım geçmişti bu hafta kontrolde yine yoğun enfeksiyon çıktı bu sefer antibiyotik değilde saşe verdi 2tane 5gun arayla içicem ama ben hatamı biliyorum su içmedim

Kizlar nasilsiniz? Ben iyi degilim ya cok kilo aldim cok haftada 2 kilo almayı nasil beceriyorum ya. Cok uzuluyorum tartiya cikmaya korkar oldum. 75 le hamile kaldim suan 88 kiloyum ( son ayda 100 ün ustune cikicam diye korkuyorum. Diyetisyenemi gitmeliyim acaba biri bana yardim etsinn

Neden acaba bize anlatirken 1kg daha hafif oldugu daha kolay kullanim oldugu arzu edersekkatlandigindada tekerleklerin tek bir tusla cikacagini yer kaplama konusundanda avntajli oldugu soylediler ama

kullanırken devrilme söz konusu olabiliyor diye duydum bende önermiyorlar
satıcı malı övmeden nasıl satacak ki

Isteboyle dolabi biz aldik monte ettik 200liraya:) eyanindaki dogtas kitapliktan goruntu farki yok tabi kalite farki var zaten asker esim tayin tayin gezicez diger esyaari alirken cok harcadik bebe odasia gelince akillandik gec oldu ama :)
Cnm hayırlı olsun ben su anadizinden memnunmysun nerden aldın memnunsan bizim Kızımın odasına park yatak kurup Oğlumu orda yatıracaz sma ilk 1 ay benim yatağın yanına bundan alsam gündüzde oturduğum odada kullanırım rahat olurmu kullanışlımı acaba

merhaba hanimlar bende ocak annesi olcm hayırlısıyla ve ilk kez ocak annelerine yazıyorum benim 3 yaşinda bir oglum var ve ikinciye hamileyim benim su anda en buyuk korkum dogum şimdiden aklıma takılmaya başladı bu arada normal dogum yptım acısını bildigim için çok korkuyorum birde ikinci çocuk daha erken dogar derler acaba aslı varmi ilk oglum 39 haftalık dogdu.

merhaba acak annişleri;

nasılsınız bakalım?
ben geçen akşam ki sancılarımdan dolayı dün doktora gittim,erken doğum riskimin olduğunu öğrendim.nts de sancım yok,açılmamda yok ama rahim incelmiş.kilosuda 1300 az dedi doktor,çok korkuyorum erken gelecek diye.bide aksi gibi nezle oldum bugün offf hayırlısıyla aralığa bi ulaşsaydık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…