Gecmis olsun canim bisey olmaz insallah aklina kötüyü getirme.kizlar ilaclari kullanip tekrar tahlil vermistim.yine yogun bir sekilde idrar yolu enfeksiyonum cok yogun cikticok canim sıkıldı.doktorumu aradim yogunmus ögleden sonra bir daha ara dedi.ne enfeksiyonmus yaw birakmadi beni bide erken dogumu tetiklio die cok korkuyorumm
Hangi deterjanla yıkadin canim yumusatici olarak ne kullandin fazla yorma kendini kolay gelsinkızlar ben bebişin eşyalarını yıkamaya başladım ilk yorgandan başladım şimdi kuruyor 14 dakika 30 derecede yıkadım
ama bozulur diye korkuyorym eşyalar
her şeyini yıkıcakmıyız
pelış battaniye idi inş topak topak olmaz üstü alındığı gibi olur kuruyunca
birde şöyle bir pembe çanta bulursam alırım bebişe hoşuma gitti
ilk defa bebek çantasına kanım ısındı
Biz beraber otururken banada karismiyodu aslinda hala karismaz ama su bana kendince yardim etme konusunda esyalarimi kendi kafasina gore koymasi beni deli etmiyo degil ama az kaldi alicam anahtariniGünaydın kızlar herkes iyidir inş .
Ben doktor arayışına devam diyorum hala karar veremedim
Isim konusu konuşulmus. Biz de birseyler düşünüyoruz ama hala net birsey yok . Nişanlı olduğumuz zaman dan beri kızımız olursa adı ceylin olsun diyorduk. Ama ceylin isminin kuran da gecmedigini öğrenince bir vazgeçer gibi olduk onun yerine nur ismini koymaya karar verdik. Eşim de annesinin ismini koymak istiyor ayşe nur olsun diyor du . Bende ceylin e takılı kaldım ve ben ceylin koyuyorum sen ne istiyorsan onu koy dedim o ayşe ceylin olsun diyor. Kaynanam nur ceylin diyor annem aysenur diyor . Kafam allak pullak oldu . En sonunda aysenur ceylin koyacağım herkesin gönlü olsun diye ama çok uzun oluyor çok kararsizim isim bu başka birşey de değil bir fikir verin ne yapayım ben
KV konusuna gelince bende kV le oturuyorum kayinpederim rahmetli olduğu için . Çok şükür benim pek sıkıntım olmuyor . Arada tabi canı sıkılıyor insanın keşke kendi evim olsaydi diyorum ama çok şükür büyük bir sıkıntım olmadı .kendi evim olsaydı nasıl olurdu acaba diye düşünmeden de edemiyorum .o icimde ukte yani .Bazen yanlız kalmak istiyorum özellikle bu hamilelik döneminde bunalıyor insan resmen evde durmak istemiyorum evden çıkmak istemiyorum öyle saçma sapan hal alıyor beni o zamanlar zor olabiliyor . Çok şükür kV çok iyidir severim kendisini her işi yapar is beklemez benden de geçinip gidiyoruz böyle .
Ömrümü yediler bunlar ailecekiçin rahatlamıştır canım iybi yapmışsın
Canım kesinlikle taviz verme bu konuda ama kesinlikle, rüyalar boş değil özellikle isim konusunda dikkat etmek lazım, sen tavılrı ol sen konuşma dediğine gelir önünde sonunda
güle güle kullanın canım
Canım şimdiden doğumda olacakları düşünüp stres yapma o anlamıyorsa konuşuyorsa sende konuş lafını sok inceden inceden içine atıp kendini şişirme boşuna
bence mehmet yasin güzel canım
maşaallah kuzuna
maşaallah canım, emziğinizi güle güle kullanın
canım hepsi farklı oluyor atlet külot olanlar eskide kaldı artık çünkü kullanılmıyor,şimdi yerine tulum ya da hırka koyuyorlar, kazıklanmadın için rahat olsun
soğuk süt ve tahin canım
ayyy çok güzel olmuş canım bayıldım ben sağlıkla huzurla kullanın
aa ben ilk hamileliğimde deli gibi turp yerdim sürekli canı isterdi yanmamda olmazdı, şimdi yemiyorum ara ara oluyor yanmam hemen eski arkadaşım turpa dönüyorum:)
Canım sen yokken izinsiz girmesi hiç hoş değil, bende altlı üstlü otuyorum anahtarı kendim verdim olur ya kapnın önünden bir şey alırken oğlum kapıyı örter içerde tek kalır diye vesvese yapmıştım da öyle vermiştim:) bir kere izinsiz girip bir şey almışlar bend euygun bir şekilde girmeden önce izin alınır değil mi ama dedim şimdi asla izinsiz girmezler ben evde yokkenkv ve görümcelerimi çok severim ben hamdolsun her işimede yardım ederler ama mesafeyi bazı konularad korumak lazım, sende uygun bir dille ben yokken izinsiz girmeyin de
ohh yerini yapmış şimdiden kp :)
maşaallah kuzuna
canım o demir eksikliğinden oluyor bende çok olur o istek çünkü hep kansızım ben, hemen dr a söyle takviye yapsın sana
o hormonların bir an önce seni rahat bırakmasını diliyorum
canım pamuk daha sağlıklı setin yorganını alma derim yer kaplıyor ama dersen ki bebişimi yere koyunca altına sererim al o zaman işe yarıyor
kolay gelisn canım
güle güle kullanın
inşaallah
maşaallah canım herkes geçinemez diye bir şey yok ki zaten, bizde güzel geçiniriz, Allah bozmasın kimsenin huzurunu
Kacicam canim kacicam ama miras yada hazine falann bulmam lazim yoksa isim zor :'(ay canım kaç kaç uzağa
Hangi deterjanla yıkadin canim yumusatici olarak ne kullandin fazla yorma kendini kolay gelsin
Butik bebede gördüm canim. Bak istersen cantayakızlar ben bebişin eşyalarını yıkamaya başladım ilk yorgandan başladım şimdi kuruyor 14 dakika 30 derecede yıkadım
her şeyini yıkıcakmıyız
Yumuşatıcıyla yıka elde yıkama programıyla yıkasaydın hiçbisîy olmazkızlar ben bebişin eşyalarını yıkamaya başladım ilk yorgandan başladım şimdi kuruyor 14 dakika 30 derecede yıkadım
her şeyini yıkıcakmıyız
Ben de bu ay antibiyotik kullandım, bakalım haftaya kontrolde tahlil isticem, enfeksiyon ne yazık ki zor geçiyor, inşallah en kısa zamanda atlatırız...kizlar ilaclari kullanip tekrar tahlil vermistim.yine yogun bir sekilde idrar yolu enfeksiyonum cok yogun cikticok canim sıkıldı.doktorumu aradim yogunmus ögleden sonra bir daha ara dedi.ne enfeksiyonmus yaw birakmadi beni bide erken dogumu tetiklio die cok korkuyorumm
Butik bebede gördüm canim. Bak istersen cantaya
Yumuşatıcıyla yıka elde yıkama programıyla yıkasaydın hiçbisîy olmaz
Yumuşatıcıyi kıyafetine atma yorgan veya uyku setine atabilirsin cnmgöremedim canım sanırım kampanya bitmiş
elde yıkama da var uzun sürüyordiye kısa ya attım diğer yoğranlarımı da yıkadım defalarca hiç bişi olmadı inş buna da bişi olmaz
yumuşatıcı atmayın diye okumuştum o yüden atmadım
atıyım mı bundan sonrakilere
kizlar ilaclari kullanip tekrar tahlil vermistim.yine yogun bir sekilde idrar yolu enfeksiyonum cok yogun cikticok canim sıkıldı.doktorumu aradim yogunmus ögleden sonra bir daha ara dedi.ne enfeksiyonmus yaw birakmadi beni bide erken dogumu tetiklio die cok korkuyorumm
Neden acaba bize anlatirken 1kg daha hafif oldugu daha kolay kullanim oldugu arzu edersekkatlandigindada tekerleklerin tek bir tusla cikacagini yer kaplama konusundanda avntajli oldugu soylediler amaGüzel canım ama kimse 3 tekerlek önermedi bana
Neden acaba bize anlatirken 1kg daha hafif oldugu daha kolay kullanim oldugu arzu edersekkatlandigindada tekerleklerin tek bir tusla cikacagini yer kaplama konusundanda avntajli oldugu soylediler ama
Benim kızım da aynı babası.:)heralde şekerim girilmezmi benim eşimde bi kabarıyo yani görmek lazım :))
Cnm hayırlı olsun ben su anadizinden memnunmysun nerden aldın memnunsan bizim Kızımın odasına park yatak kurup Oğlumu orda yatıracaz sma ilk 1 ay benim yatağın yanına bundan alsam gündüzde oturduğum odada kullanırım rahat olurmu kullanışlımı acabaIsteboyle dolabi biz aldik monte ettik 200liraya:) eyanindaki dogtas kitapliktan goruntu farki yok tabi kalite farki var zaten asker esim tayin tayin gezicez diger esyaari alirken cok harcadik bebe odasia gelince akillandik gec oldu ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?