2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Hosgeldin pinar aramiza

Yanliz deg

yalnuz degilsin arkadasim sadece sen 75 le hamile kalmissin 13 kg almissin ben 69 la hamile kaldim 11 kg almisim cokta fark yok aslinda

Trt 1 dw nihat hocamı dinledimde kızlar vay halimize eşimizin annesine bakmazsak eşimiz bizi boşama hakkına sahipmiş benimki allahtan sağlamda pek anlaşamıyoruz
eşinin annesine bakmak diye bir yükümlülük yok dinde eğer sen merhamet edersen bakmayı istersen çok büyük sevabı var, bakma yükümlülüğü oğluna ait ben böyle biliyorum.

bayıldım bulursan bana da söylee

Konunun çok dışındayım şu an çalışmıyorum ama yorum yapmak istiyorum. Hamile değilken bile çalışmak yorucuydu. Hamile çalışan arkadaşlar gerçekten kolay değil anlayabiliyorum. Evde iş yapmak bile zor geliyor bazen. Bi de herkesin bünyesi dayanıklılığı aynı değil ki. Kimi hamile son güne kadar çalışabilir kimi çalışamaz çok yorulur. Herkes kendini biliyor. Rapor alana haram demek de günah. İhtiyaç duyan alacak tabii raporunu.

Neden acaba bize anlatirken 1kg daha hafif oldugu daha kolay kullanim oldugu arzu edersekkatlandigindada tekerleklerin tek bir tusla cikacagini yer kaplama konusundanda avntajli oldugu soylediler ama

4 tekerlikte denge sorunu 3 e göre daha az oluyor çünkü canım ben 4 tekerlik aldım

hoşgeldiniz

Ya herkeste bisey söylüyo cok sinir oluyorum. Yok sen son ayinda cok fena olucaksin yok cok sismissin. Moral vereceklerine hep kotu etkiliyolar
sen yine iyisin ben bu ay 4 kilo almışım hem dr hem ben şoka girdik bayılacaktım tartıda toplamda 6 kilo aldım 4 kilosu son ay. nasıl başardım biliyorum. izmir boyozu suçlu ben değil. oğlumda 1058 gr çıktı 4 gün önce.

Benim kv dem de bebeğin kız olduğunu öğrendiğimizden beri bebeğe kendi ismiyle hitap ediyor. Soranlara da kendi ismini söylüyor. Biz isim bulduk ama beğenmiyor hala kendi ismini söylüyor bebekten bahsederken. Allah'tan eşim bunu düşünmez bile :)

seninki 1300 azsa benimkini duysa ahan da böyle olur

1300 az değil canım benimki cumartesi günü 1180 gr dı dr çok iyi dedi seninki 1300 önde bile gününe göre rahat ol kendini de bebişi de üzme
erken gelmez rabbimn izniyle

kolay gelsin ,iyi günlerde kullan inşallah. Ben daha yıkamamış olmakla birlikte dalin sıvı deterjanından aldım, bakalım nası çıkacak.

inşallah iyidir canım kıyafteleri yıkadım bir posta onlar şahane oldu mis gibi de kokuyor battaniye de kuruyunca anlıcaz bakalım çok pahalıya almamıştım acaba adi mi dedim battaniyeye şundan aldım

bayıldım bulursan bana da söylee

tamam canm araştırma içindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…