merhaba hanimlar bende ocak annesi olcm hayırlısıyla ve ilk kez ocak annelerine yazıyorum benim 3 yaşinda bir oglum var ve ikinciye hamileyim benim su anda en buyuk korkum dogum şimdiden aklıma takılmaya başladı bu arada normal dogum yptım acısını bildigim için çok korkuyorum birde ikinci çocuk daha erken dogar derler acaba aslı varmi ilk oglum 39 haftalık dogdu.
Gece rahat uyuyamayınca gündüz uyuyoruz bence Demir ilacıyla ilgili değildir.kızlar bu aralar bir uyku bir uyku 4 de uyudum 6 da uyandım şimdide inanılmaz geldiiiii ya demir ilacından olabilirmi sizce kızlar
Kizlar nasilsiniz? Ben iyi degilim ya cok kilo aldim cokhaftada 2 kilo almayı nasil beceriyorum ya. Cok uzuluyorum tartiya cikmaya korkar oldum. 75 le hamile kaldim suan 88 kiloyum ( son ayda 100 ün ustune cikicam diye korkuyorum. Diyetisyenemi gitmeliyim acaba biri bana yardim etsinn
hoş bulduk canimHosgeldin pinar aramiza
arkadaşım weewell kullandı çok memnundu bizde ondan alcaz WCH730 model numarasıSlm canlarım buhar makinesi bende alıcam marka tavsiyesi olan yada ilk cocugunda kullanip memnun kalanlar yardimci olursa cok sevinirim. .
kolay gelsin ,iyi günlerde kullan inşallah. Ben daha yıkamamış olmakla birlikte dalin sıvı deterjanından aldım, bakalım nası çıkacak.sabun tozu ile yıkadım çok az attım yarım çay bardağı kadar
dalan roxy matik
çok teşekkür ederim ederim canm saol
eşinin annesine bakmak diye bir yükümlülük yok dinde eğer sen merhamet edersen bakmayı istersen çok büyük sevabı var, bakma yükümlülüğü oğluna ait ben böyle biliyorum.Trt 1 dw nihat hocamı dinledimde kızlar vay halimize eşimizin annesine bakmazsak eşimiz bizi boşama hakkına sahipmişbenimki allahtan sağlamda pek anlaşamıyoruz
bennmi az kilo aldım bnami oyle geliyor 68 le hamile kaldım 72 kiloyumYanliz deg
yalnuz degilsin arkadasim sadece sen 75 le hamile kalmissin 13 kg almissin ben 69 la hamile kaldim 11 kg almisim cokta fark yok aslinda
kızlar ben bebişin eşyalarını yıkamaya başladım ilk yorgandan başladım şimdi kuruyor 14 dakika 30 derecede yıkadım
ama bozulur diye korkuyorym eşyalar
her şeyini yıkıcakmıyız
pelış battaniye idi inş topak topak olmaz üstü alındığı gibi olur kuruyunca
birde şöyle bir pembe çanta bulursam alırım bebişe hoşuma gitti
ilk defa bebek çantasına kanım ısındı
Konunun çok dışındayım şu an çalışmıyorum ama yorum yapmak istiyorum. Hamile değilken bile çalışmak yorucuydu. Hamile çalışan arkadaşlar gerçekten kolay değil anlayabiliyorum. Evde iş yapmak bile zor geliyor bazen. Bi de herkesin bünyesi dayanıklılığı aynı değil ki. Kimi hamile son güne kadar çalışabilir kimi çalışamaz çok yorulur. Herkes kendini biliyor. Rapor alana haram demek de günah. İhtiyaç duyan alacak tabii raporunu.Tabi kimse kimsenin gunahini sevabini sorgulayamaz, ama ben şahsi görüşümü bildirdiim.
Ablam doğum hastanesinde ebe 36 haftasina kadar calisti, yarim günde değil sabah 8 akşam 5 o iri karniyla doğumlara girdi. Kendi de saglikci olmasına rağmen hic düşünmedi rapor alayim oturayim evde. Doğumdan sonra da ucretsiz izin alacak çocuğu çok küçük bakiciya bırakmamak için.
Ödemeleri gereken krediler var ama sörf bebeğe bakabilmek için yeniden yapilandiracak
Yani canim insan interse kendi sartlarini ona gore ayarlayabiliyor.
Dediğim gibi herkesin drurumlari şahsi görüşleri farklı olabilir. Ben biraz cevremde hasta olmadigi halde rapor alanların birde benim gözümden bakilmasini istedim.
Ben de 4 kilo aldım doktorum normal dedi. Bebeğin ölçüleri önemli olan.bennmi az kilo aldım bnami oyle geliyor 68 le hamile kaldım 72 kiloyum
Ya herkeste bisey söylüyo cok sinir oluyorum. Yok sen son ayinda cok fena olucaksin yok cok sismissin. Moral vereceklerine hep kotu etkiliyolarYanliz deg
yalnuz degilsin arkadasim sadece sen 75 le hamile kalmissin 13 kg almissin ben 69 la hamile kaldim 11 kg almisim cokta fark yok aslinda
chicco park yatak kullandık kızımda çok memnunum. babanesi baktığı için orda duruyor. şimdi orda uyumak istemiyor canı isteyince çıkamıyor tabi. oğlumdada kullanıcaz aynısı tavsiye ederim.park yatakda marka önerin var mi peki canim.ben daha detayli arastirmadm da
Neden acaba bize anlatirken 1kg daha hafif oldugu daha kolay kullanim oldugu arzu edersekkatlandigindada tekerleklerin tek bir tusla cikacagini yer kaplama konusundanda avntajli oldugu soylediler ama
merhaba hanimlar bende ocak annesi olcm hayırlısıyla ve ilk kez ocak annelerine yazıyorum benim 3 yaşinda bir oglum var ve ikinciye hamileyim benim su anda en buyuk korkum dogum şimdiden aklıma takılmaya başladı bu arada normal dogum yptım acısını bildigim için çok korkuyorum birde ikinci çocuk daha erken dogar derler acaba aslı varmi ilk oglum 39 haftalık dogdu.
sen yine iyisin ben bu ay 4 kilo almışım hem dr hem ben şoka girdik bayılacaktım tartıdaYa herkeste bisey söylüyo cok sinir oluyorum. Yok sen son ayinda cok fena olucaksin yok cok sismissin. Moral vereceklerine hep kotu etkiliyolar
Benim kv dem de bebeğin kız olduğunu öğrendiğimizden beri bebeğe kendi ismiyle hitap ediyor. Soranlara da kendi ismini söylüyor. Biz isim bulduk ama beğenmiyor hala kendi ismini söylüyor bebekten bahsederken. Allah'tan eşim bunu düşünmez bile :)Eşimle tartıştık. ..isim konusu bizde devlet meselesi oldu..once annesinin adini koymak istedi.bende yanina biisim daha olursa okur dedim zarzor kabul ettilet..sonra okudugu bi kitaptan etkilenmis ordaki ismi diyodu surekli kv me..kv de de ozaman adi o olacqk dedi yine kirmadim tamam dedim .ama geçenlerde ruyamda gördüm o iki ismi sde koyma dedi biri ruyamda..bende esime anlattım ruyakara prk inanmaz..sallamadi beni..bugunde kv mi ruyamfa gordum pekte iyi gormdim aradim anne napiyorsun ruyamda seni gordum dedim..brn ruyakara inanmam sende inanma falan dedi..hiii dedim bu kadinda bise var..dedim esime bana dogu soyle annene ruyamimi anlattin, evet dedi..yqni kadina bakar misiniz nerden lafi sokmayq çalışıyo. .dedim esime belki soyledigin annen boyle böyle dedi..sonrq konustuk..dedim kizimiza isim dusun..donmus yine o iki ismi söylüyor. .sinirlendim..ben ruyqlara cocuklugumdan beri inanmam diye bagirdi..annen seni iyi işlemiş dedim bende..konuşmuyor simdi..ben napim kızlar cok inanirim ruyaya brn..kocamin kv mn boyle yapmasi cok canimi sıkıyor
Ben de sırt çantamı kullanmayı düşünüyorum. Daha rahat taşırım. :)ben daha çanta konusuna gelemedim ama herhalde bu paraları vereceksem sırt çantası düşünürüm bide benim evde bu tarz çantalarım var zaten.
merhaba acak annişleri;
nasılsınız bakalım?
ben geçen akşam ki sancılarımdan dolayı dün doktora gittim,erken doğum riskimin olduğunu öğrendim.nts de sancım yok,açılmamda yok ama rahim incelmiş.kilosuda 1300 az dedi doktor,çok korkuyorum erken gelecek diye.bide aksi gibi nezle oldum bugün offf hayırlısıyla aralığa bi ulaşsaydık...
merhaba acak annişleri;
nasılsınız bakalım?
ben geçen akşam ki sancılarımdan dolayı dün doktora gittim,erken doğum riskimin olduğunu öğrendim.nts de sancım yok,açılmamda yok ama rahim incelmiş.kilosuda 1300 az dedi doktor,çok korkuyorum erken gelecek diye.bide aksi gibi nezle oldum bugün offf hayırlısıyla aralığa bi ulaşsaydık...
kolay gelsin ,iyi günlerde kullan inşallah. Ben daha yıkamamış olmakla birlikte dalin sıvı deterjanından aldım, bakalım nası çıkacak.
bayıldım bulursan bana da söylee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?