valla cnm benimde aynı derdim mevcut. Doktorlara soruyorum nedendir diye hamurişi tatlı abur cubur yeme diyorlar diyorum ki ben zaten bu dediklerinizi hiç sevmem yememde önceki yememden pek farklı değil şimdi de yediğim, fazladan süt, ceviz v.s birkaç şey diyorlar ki bu kadardan bir şey olmaz bünyen yapıyor kiloyu sen dikkat etmeye devam et ve hergün 30 dk en az yürü, hareketli ol. Bu kilo işini anlayamadım ama çıkardığım sonuç şu;Kizlar nasilsiniz? Ben iyi degilim ya cok kilo aldim cokhaftada 2 kilo almayı nasil beceriyorum ya. Cok uzuluyorum tartiya cikmaya korkar oldum. 75 le hamile kaldim suan 88 kiloyum ( son ayda 100 ün ustune cikicam diye korkuyorum. Diyetisyenemi gitmeliyim acaba biri bana yardim etsinn
Biz de ne isim söylesek aileden biri itiraz etti. Sonra seçtik yine beğenmeyenler var ama herkesi memnun etmek imkansız zaten.isim konusu geçmiş. ilk bebeğimde aileye sormaya kalktık fikir vrsinler diye her kafadan bi ses çıktı. kimse biribirininkini beğenmedi. kırgınlık olacaktı. bizde eşimle karar aldık. kimsenin dediğini değil, kendimiz bi isim bulduk bu olacak şeklinde söyledik. itiraz edemedi kimse. şimdi bu bebeğimde de ismi bulduk. ve bu olacak dedik. iş eşimde bitiyor kimseye laf ettirmedi. fikir sormamak en iyisi bence herkes hak idddia ediyor öyle olunca.
Aras kulağa hoş geliyor. Mert de güzel. Selim güzel.bende isim konusunda çok kararsızım koymayı duşubduklerimiz AYAZ YİGİT KEREM OZAN KAAN bi turlu kesinleştiremedik eşim yigit olsun diyor bnde kararsızım biraz daha modern ve duyulmamiş olsun istiyorum baska isim onerisi olan varmi arkadaslar yeni modern bnm aklma gelmyr bşka
canım biz ankara ulustan aldık pasha bayb 65 tl ye cok begendim amca kızım kullandı cok memnun kaldı 4 aya kdar kullanıslı bende kısı cıkartsın diye aynen yatak odası ve oturma odası icin ldım kızımın odasına park yatagıda kurucam gündüzleri parkytakta kalıcakCnm hayırlı olsun ben su anadizinden memnunmysun nerden aldın memnunsan bizim Kızımın odasına park yatak kurup Oğlumu orda yatıracaz sma ilk 1 ay benim yatağın yanına bundan alsam gündüzde oturduğum odada kullanırım rahat olurmu kullanışlımı acaba
canım hosgeldin hayırlı olsun bebegin.. benimde normal bende cok korkuyorum ama başa gelecek olunc mecbur cekecegi< tek duam bu kolay olsun inş hepimizin hem sonunda iyi bişey oluyor cennet hazinesi gibi bebişimizin çok korkutma kendinimerhaba hanimlar bende ocak annesi olcm hayırlısıyla ve ilk kez ocak annelerine yazıyorum benim 3 yaşinda bir oglum var ve ikinciye hamileyim benim su anda en buyuk korkum dogum şimdiden aklıma takılmaya başladı bu arada normal dogum yptım acısını bildigim için çok korkuyorum birde ikinci çocuk daha erken dogar derler acaba aslı varmi ilk oglum 39 haftalık dogdu.
geçmişolsun canım ins zmanında gelecek kuzun bol bol dinlen oluyor son aylard sıkıntılar iş yapma cok yürümemerhaba acak annişleri;
nasılsınız bakalım?
ben geçen akşam ki sancılarımdan dolayı dün doktora gittim,erken doğum riskimin olduğunu öğrendim.nts de sancım yok,açılmamda yok ama rahim incelmiş.kilosuda 1300 az dedi doktor,çok korkuyorum erken gelecek diye.bide aksi gibi nezle oldum bugün offf hayırlısıyla aralığa bi ulaşsaydık...
Konunun çok dışındayım şu an çalışmıyorum ama yorum yapmak istiyorum. Hamile değilken bile çalışmak yorucuydu. Hamile çalışan arkadaşlar gerçekten kolay değil anlayabiliyorum. Evde iş yapmak bile zor geliyor bazen. Bi de herkesin bünyesi dayanıklılığı aynı değil ki. Kimi hamile son güne kadar çalışabilir kimi çalışamaz çok yorulur. Herkes kendini biliyor. Rapor alana haram demek de günah. İhtiyaç duyan alacak tabii raporunu.
hoşgeldin arkadaşım, Allah hayırlı sağlıklı kucağına almayı nasip etsin. Korkma diyeceğim ama elde değil. Allah verecek kolaylığını hepimize.merhaba hanimlar bende ocak annesi olcm hayırlısıyla ve ilk kez ocak annelerine yazıyorum benim 3 yaşinda bir oglum var ve ikinciye hamileyim benim su anda en buyuk korkum dogum şimdiden aklıma takılmaya başladı bu arada normal dogum yptım acısını bildigim için çok korkuyorum birde ikinci çocuk daha erken dogar derler acaba aslı varmi ilk oglum 39 haftalık dogdu.
Bence bebeklerin kilosunu karşılaştırıp üzülmeyin. Doktor normal dediyse normaldir. Kimi bebek 2,5 doğabilir kimi 4 kilo doğabilir önemli olan sağlıklı olması :)seninki biraz önden mi gidiyo canım yada ben mi yanlış hesap yapıyom normal şartlarda 26+2 yim şuan
2 hafta önce gittiğimde 600 gr dıbenimki ufak mı kaldı acep
düşündüğün isimler ayaz dışında hepsi hoş ayaz pek hoş gelmiyor ses ve anlam bakımından. Bu arada Kerem favori ismim ve inşallah bebişimin ismi olacakbende isim konusunda çok kararsızım koymayı duşubduklerimiz AYAZ YİGİT KEREM OZAN KAAN bi turlu kesinleştiremedik eşim yigit olsun diyor bnde kararsızım biraz daha modern ve duyulmamiş olsun istiyorum baska isim onerisi olan varmi arkadaslar yeni modern bnm aklma gelmyr bşka
Doktorum hamilelik akıntısı normal dedi. Günlük ped yerine çamaşırımı değiştiriyorum ben de.kullanma tatlım hiç bi günlük pedi
besiyerinde test yapılıyo ve hemen hemen bütün günlük pedlerde bakteri ürüyo
en iyisi pamuklu iç çamaşırı en saglıklısı
ve ben inanıyorum ki o akıntıların çoğu bu günlük pedlerden oluyor malesef
bende isim konusunda çok kararsızım koymayı duşubduklerimiz AYAZ YİGİT KEREM OZAN KAAN bi turlu kesinleştiremedik eşim yigit olsun diyor bnde kararsızım biraz daha modern ve duyulmamiş olsun istiyorum baska isim onerisi olan varmi arkadaslar yeni modern bnm aklma gelmyr bşka
ben kızıma arzum bebbe kullandım çok memnunum.Slm canlarım buhar makinesi bende alıcam marka tavsiyesi olan yada ilk cocugunda kullanip memnun kalanlar yardimci olursa cok sevinirim. .
canım ben oğlumun adını arel koyuyorum bi fikir olur belki. anlamı dürüst temiz kimse.bende isim konusunda çok kararsızım koymayı duşubduklerimiz AYAZ YİGİT KEREM OZAN KAAN bi turlu kesinleştiremedik eşim yigit olsun diyor bnde kararsızım biraz daha modern ve duyulmamiş olsun istiyorum baska isim onerisi olan varmi arkadaslar yeni modern bnm aklma gelmyr bşka
kerem isminde de tanıdığın çocuk var mıyiğit isminde yeğenim var çooooook yaramaz ne sustan anlıyor ne durdan anlıyor
kaan isminde de yeğen,m var en büyük ,akıllıdır sakindir
fikir olsun diye söyledim çocuk adına çekermiş
benim kızım 2 yaşını geçti hala yorgan örtmüyor atıyor üzerinden sıkıca giydirip yatırıyorum.bebekken de zaten sarıp yatırırız.pamuk yorgan yeter zaten göreceksin onu bile örtmeyecek hem çok küçük yorganı başına çeker Allah korusun boğulabilir.o yüzden naçizane fikrim uyku setine masraf etme boşuna güzel bir nevresim yeter.ben chiccodan almıştım nevresim.Annişkolaaar ben bir şey soracağım size, kimin bilgisi varsa konu hakkında fikir verirse sevinirim.
Şimdi bebek uyku seti bakıyorum internetten.
Bebek odasını alacağımız yerde uyku seti satılıyor odasına uygun 250 küsür lira.
Onu almayıp başka mı alsak diye düşünüyoruz eşimle bende çeşitlerine bakıyorum.
Bir 100 küsür liraya çeşitler var birde 250'den fazla fiyatlar.
250 gibi fiyatları olanların içinde yan beşik korumaları ve yorganı var,
100 gibi fiyatları olanlarn sanırım sadece yan korumaları, yastık kılıfları ve yorgan kılıfı var içinde yorganı yok.
Yani ben mi öyle algıladım bilmiyorum. Birinde yorgan var birinde yok.
Yorganı içinde olsun mu olmasın mı?
Pamuk yorgan yaptıracak annem. Birde uyku setinin yorganına ihtiyacımız var mı?
Fikir beyan ederseniz sevinirim
Bi damla önemli birşey değildir.Kızlar yaa tuvalette taharetlenip kurlanirken peçeteye bi damla kan geldi tekrar ayni yerlere sürdüm birşey gelmedi,araya peçete koydum yine bişey yok arkadan basurum biraz cikmis ondanmi ki dedim sildim birşey yok bebek de o esnada hareket ediyodu maşallah nasıl düşünmeliyim :-(
aynen yorganı pek kullamadık gibi birşey üstünden atıyordu. uyku tulumu en iyisi.benim kızım 2 yaşını geçti hala yorgan örtmüyor atıyor üzerinden sıkıca giydirip yatırıyorum.bebekken de zaten sarıp yatırırız.pamuk yorgan yeter zaten göreceksin onu bile örtmeyecek hem çok küçük yorganı başına çeker Allah korusun boğulabilir.o yüzden naçizane fikrim uyku setine masraf etme boşuna güzel bir nevresim yeter.ben chiccodan almıştım nevresim.
,kerem isminde de tanıdığın çocuk var mı
Bence bebeklerin kilosunu karşılaştırıp üzülmeyin. Doktor normal dediyse normaldir. Kimi bebek 2,5 doğabilir kimi 4 kilo doğabilir önemli olan sağlıklı olması :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?