2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
bende isim konusunda çok kararsızım koymayı duşubduklerimiz AYAZ YİGİT KEREM OZAN KAAN bi turlu kesinleştiremedik eşim yigit olsun diyor bnde kararsızım biraz daha modern ve duyulmamiş olsun istiyorum baska isim onerisi olan varmi arkadaslar yeni modern bnm aklma gelmyr bşka

valla cnm benimde aynı derdim mevcut. Doktorlara soruyorum nedendir diye hamurişi tatlı abur cubur yeme diyorlar diyorum ki ben zaten bu dediklerinizi hiç sevmem yememde önceki yememden pek farklı değil şimdi de yediğim, fazladan süt, ceviz v.s birkaç şey diyorlar ki bu kadardan bir şey olmaz bünyen yapıyor kiloyu sen dikkat etmeye devam et ve hergün 30 dk en az yürü, hareketli ol. Bu kilo işini anlayamadım ama çıkardığım sonuç şu;
hamurişi, tatlı,kızartma, abur cubur yok
bol su içeceksin metabolizman çalışacak,
gece 7 den sonra biraz meyve dışında pek kaçamak yapmayacaksın
hareketli olmaya özen göstereceksin özellikle de yürüyüş şart
diyetisyene de gidebilirsin ben gittim hamileliğimin başında bir liste tutuşturdu elime al bunları yap diye baktım benim yediğimden pek farkı yok, koydum köşeye. Ama yediklerin neler hangi zamanlarda yiyorsun bunlara dikkat etmen gerek. Pek bilmiyorum kendi kendime yapamıyorum diyorsan git bir diyetisyene o sana yardımcı olsun derim.

Biz de ne isim söylesek aileden biri itiraz etti. Sonra seçtik yine beğenmeyenler var ama herkesi memnun etmek imkansız zaten.

Aras kulağa hoş geliyor. Mert de güzel. Selim güzel.

canım biz ankara ulustan aldık pasha bayb 65 tl ye cok begendim amca kızım kullandı cok memnun kaldı 4 aya kdar kullanıslı bende kısı cıkartsın diye aynen yatak odası ve oturma odası icin ldım kızımın odasına park yatagıda kurucam gündüzleri parkytakta kalıcak

canım hosgeldin hayırlı olsun bebegin.. benimde normal bende cok korkuyorum ama başa gelecek olunc mecbur cekecegi< tek duam bu kolay olsun inş hepimizin hem sonunda iyi bişey oluyor cennet hazinesi gibi bebişimizin çok korkutma kendini

geçmişolsun canım ins zmanında gelecek kuzun bol bol dinlen oluyor son aylard sıkıntılar iş yapma cok yürüme

canım hamile ve calısmak zor hakikaten bu olayın haram helal günah sevap olayıyla birbirimizi suclamak dogru degil..bukişinin vicdanına kalmış bi olay .herkesin bünyesi dayanıklı degil diye zaten dogum öncesi izin basllıyor 32. haftadaa biz bebişlerimizle dogum sonrası lazım olur diye 5 haftayı calısmya karar verip aktarma yapmak için saglıklı raporu alıp 2 gün sonrada hastalık raporuyla hem aktarayım hem de çalısmayım deyince kafadan milleti enayi yerine koyuyorsun onu konusuyorduk ..çalışan arkadaslr var mesela son ana kadar onlar saf mı..birde dogum sonrası yetmeyince raporlar heyet raporu olayı var ben kızımda aldım ama doğru olmadıgını kesinlikle biliyorum sonucta calısmadan maas yatıyor ve eninde sonunda bunlar cıkıyor bi yerden kredi borcundan mecburen almak zorunda kalmıstık ama yinede haksız bi oly oldugunun farkındayım. bize 4 ay dogum izni verenler haklı mı dersen kesinlikle değil bi kere calısn anne diye bi profil düşünenyok onlarıda Allahahavale ediyorum ..

hoşgeldin arkadaşım, Allah hayırlı sağlıklı kucağına almayı nasip etsin. Korkma diyeceğim ama elde değil. Allah verecek kolaylığını hepimize.

seninki biraz önden mi gidiyo canım yada ben mi yanlış hesap yapıyom normal şartlarda 26+2 yim şuan
2 hafta önce gittiğimde 600 gr dı benimki ufak mı kaldı acep
Bence bebeklerin kilosunu karşılaştırıp üzülmeyin. Doktor normal dediyse normaldir. Kimi bebek 2,5 doğabilir kimi 4 kilo doğabilir önemli olan sağlıklı olması :)

düşündüğün isimler ayaz dışında hepsi hoş ayaz pek hoş gelmiyor ses ve anlam bakımından. Bu arada Kerem favori ismim ve inşallah bebişimin ismi olacak.

Doktorum hamilelik akıntısı normal dedi. Günlük ped yerine çamaşırımı değiştiriyorum ben de.

yiğit isminde yeğenim var çooooook yaramaz ne sustan anlıyor ne durdan anlıyor

kaan isminde de yeğen,m var en büyük ,akıllıdır sakindir
fikir olsun diye söyledim çocuk adına çekermiş

canım ben oğlumun adını arel koyuyorum bi fikir olur belki. anlamı dürüst temiz kimse.

benim kızım 2 yaşını geçti hala yorgan örtmüyor atıyor üzerinden sıkıca giydirip yatırıyorum.bebekken de zaten sarıp yatırırız.pamuk yorgan yeter zaten göreceksin onu bile örtmeyecek hem çok küçük yorganı başına çeker Allah korusun boğulabilir.o yüzden naçizane fikrim uyku setine masraf etme boşuna güzel bir nevresim yeter.ben chiccodan almıştım nevresim.

Bi damla önemli birşey değildir.

kilo konusunu kızımda çok dert ettim hep iki hafta geriden geliyordu. 3100 doğdu bi ikigün içinde 2700e düştü. çok minicikti. ama hızlı kilo aldı şuan 15 aylık ve kilosu tam olması gereken durumda. boşuna üzülmüşüm sıkılımışım hiç dert etmeyin doğunca çok hızlı kilo alıyorlar. ilk ayda 1.250 gr almıştı mesela.
şimdi hiç sıkıntı yapmıyorum buda önden gidiyor kilosu her bebek farklı sağlıklı olması önemli gerisini dert etmemek lazım.

aynen yorganı pek kullamadık gibi birşey üstünden atıyordu. uyku tulumu en iyisi.

Bence bebeklerin kilosunu karşılaştırıp üzülmeyin. Doktor normal dediyse normaldir. Kimi bebek 2,5 doğabilir kimi 4 kilo doğabilir önemli olan sağlıklı olması :)

kesinlikle katılıyorum kendinizi üzmeyin arkadaslar genetik faktörler cok önemli siz saglıklı beslenin.. bide kıyaslarken erkek kız cocugu olayıda var erkekler kızlara göre tabi dahairi kızlar çıtır yerim o çıtırları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…