Alttan muayenede yıkanmak gerekir.dün minik bi kan gelmisti acile Gittikya Ebe parmakla muayne etti acilma filan var mi diye Gusulum Gitmismidir
Ben de elde mi yıkasam makinada mı diye kararsızım. Makina esktir mi acaba minik cicileri?kızlar ben bebişin eşyalarını yıkamaya başladım ilk yorgandan başladım şimdi kuruyor 14 dakika 30 derecede yıkadım
ama bozulur diye korkuyorym eşyalar
her şeyini yıkıcakmıyız
pelış battaniye idi inş topak topak olmaz üstü alındığı gibi olur kuruyunca
birde şöyle bir pembe çanta bulursam alırım bebişe hoşuma gitti
ilk defa bebek çantasına kanım ısındı
Dalan roxy hangi markette var ben hiç rastlamadım? Dalin var genelde.sabun tozu ile yıkadım çok az attım yarım çay bardağı kadar
dalan roxy matik
çok teşekkür ederim ederim canm saol
Canim sen toplam kac kilo aldin suan kac kilosun?valla cnm benimde aynı derdim mevcut. Doktorlara soruyorum nedendir diye hamurişi tatlı abur cubur yeme diyorlar diyorum ki ben zaten bu dediklerinizi hiç sevmem yememde önceki yememden pek farklı değil şimdi de yediğim, fazladan süt, ceviz v.s birkaç şey diyorlar ki bu kadardan bir şey olmaz bünyen yapıyor kiloyu sen dikkat etmeye devam et ve hergün 30 dk en az yürü, hareketli ol. Bu kilo işini anlayamadım ama çıkardığım sonuç şu;
hamurişi, tatlı,kızartma, abur cubur yok
bol su içeceksin metabolizman çalışacak,
gece 7 den sonra biraz meyve dışında pek kaçamak yapmayacaksın
hareketli olmaya özen göstereceksin özellikle de yürüyüş şart
diyetisyene de gidebilirsin ben gittim hamileliğimin başında bir liste tutuşturdu elime al bunları yap diye baktım benim yediğimden pek farkı yok, koydum köşeye. Ama yediklerin neler hangi zamanlarda yiyorsun bunlara dikkat etmen gerek. Pek bilmiyorum kendi kendime yapamıyorum diyorsan git bir diyetisyene o sana yardımcı olsun derim.
Gerekmiyormuş sorularla islamiyet öyle diyo...evet canım alman gerekir abdest
sorularla islamiyet gerekmiyor diyor....Alttan muayenede yıkanmak gerekir.
maşaallah canımdün kontrolümüz vardı kızım kocaman olmuş büyümüş maşallah 1136 gr 39,3 cm yavrumhaftasıyla uyumlu gidiyomuş herşey yolunda çok şükür ağzını açıp kapatıyodu kafasını sallayıp duruyodu sıpam bende 9 kilo aldım toplamda inşallah en fazla 15 kiloyla kapatırım hamileliği.
sağol canımDön hemen cnm bana iyi geldi yanmadan koruyo resmen allahın mucizesi bir bitki :)
canım nasılsın şimdi bebişin oynadı mıSabah tlf çaldi komidine doğru uzandım açmak için kolumu fazlamı uzattım ne kasığıma bir ağrı girdi annem her aramasında söyler sakın ha mutfak dolaplarına uzanıp bişiy alma çocuk emzikten kopar der bende inadına yapar gibi şimdi kızımı hareket ettirmeye çalışıyorum oda etmiyo
çok geçmiş olsunkizlar ilaclari kullanip tekrar tahlil vermistim.yine yogun bir sekilde idrar yolu enfeksiyonum cok yogun cikticok canim sıkıldı.doktorumu aradim yogunmus ögleden sonra bir daha ara dedi.ne enfeksiyonmus yaw birakmadi beni bide erken dogumu tetiklio die cok korkuyorumm
canık bozulmaz ben narin 30 derecede ya da elde yıkama 30 derecede yıkarım hep, 30 dereceyi geçmesinkızlar ben bebişin eşyalarını yıkamaya başladım ilk yorgandan başladım şimdi kuruyor 14 dakika 30 derecede yıkadım
ama bozulur diye korkuyorym eşyalar
her şeyini yıkıcakmıyız
pelış battaniye idi inş topak topak olmaz üstü alındığı gibi olur kuruyunca
birde şöyle bir pembe çanta bulursam alırım bebişe hoşuma gitti
ilk defa bebek çantasına kanım ısındı
aynen koy tavrını kafan rahat etsinBiz beraber otururken banada karismiyodu aslinda hala karismaz ama su bana kendince yardim etme konusunda esyalarimi kendi kafasina gore koymasi beni deli etmiyo degil ama az kaldi alicam anahtarini
Benim kv bizi esimle yalniz birakirdi annesiyle gezmeyi pek severlerde
Senin kv gezcek fazla yeri yoksa kadin napsin nereye giysin.karismiyo ya sana bosver gerisini.
Ömrümü yediler bunlar ailecek
Esimede derim zaten oda benim dusuncelerimin farkinda.ama koycam tavrimi yada esim koycam bi daha ben bu evden gitmeme girsin evime gorucem o anahtar buraya gelecek
Beni dusunuyo sanki evimi topluyo :-(
Kacicam canim kacicam ama miras yada hazine falann bulmam lazim yoksa isim zor :'(
canım yumuşatıcı hiç kullanmagöremedim canım sanırım kampanya bitmiş
elde yıkama da var uzun sürüyordiye kısa ya attım diğer yoğranlarımı da yıkadım defalarca hiç bişi olmadı inş buna da bişi olmaz
yumuşatıcı atmayın diye okumuştum o yüden atmadım
atıyım mı bundan sonrakilere
Dalan roxy hangi markette var ben hiç rastlamadım? Dalin var genelde.
Gerekmiyormuş sorularla islamiyet öyle diyo...
Sağol canim bi arastirayim bu modeli nasilmisarkadaşım weewell kullandı çok memnundu bizde ondan alcaz WCH730 model numarası
Kan değerin kaç çıktı canım?Merhaba kizlar nasiksiniz..seker yuklemem teniz cikti cok sukur ama kanim cok dusuk..demir ilacida vermisti oysa günde iki tane içiyorum bir de ama hic artis olmadi Napsam hikemedim..bi de kizlwr artik bu aydan sonra kızım kiko alsin ben qlmayim istiyorum nasil beslensem
Gitti gidiyorda pasha baby gördüm sanki memnunsan onu tercih edeyım bende senin gibi düşünüyorum sag salim kucağımıza alsaydık şu yüksek tandıyon cok korkutuyo benicanım biz ankara ulustan aldık pasha bayb 65 tl ye cok begendim amca kızım kullandı cok memnun kaldı 4 aya kdar kullanıslı bende kısı cıkartsın diye aynen yatak odası ve oturma odası icin ldım kızımın odasına park yatagıda kurucam gündüzleri parkytakta kalıcak
canım hosgeldin hayırlı olsun bebegin.. benimde normal bende cok korkuyorum ama başa gelecek olunc mecbur cekecegi< tek duam bu kolay olsun inş hepimizin hem sonunda iyi bişey oluyor cennet hazinesi gibi bebişimizin çok korkutma kendini
geçmişolsun canım ins zmanında gelecek kuzun bol bol dinlen oluyor son aylard sıkıntılar iş yapma cok yürüme
canım hamile ve calısmak zor hakikaten bu olayın haram helal günah sevap olayıyla birbirimizi suclamak dogru degil..bukişinin vicdanına kalmış bi olay .herkesin bünyesi dayanıklı degil diye zaten dogum öncesi izin basllıyor 32. haftadaa biz bebişlerimizle dogum sonrası lazım olur diye 5 haftayı calısmya karar verip aktarma yapmak için saglıklı raporu alıp 2 gün sonrada hastalık raporuyla hem aktarayım hem de çalısmayım deyince kafadan milleti enayi yerine koyuyorsun onu konusuyorduk ..çalışan arkadaslr var mesela son ana kadar onlar saf mı..birde dogum sonrası yetmeyince raporlar heyet raporu olayı var ben kızımda aldım ama doğru olmadıgını kesinlikle biliyorum sonucta calısmadan maas yatıyor ve eninde sonunda bunlar cıkıyor bi yerden kredi borcundan mecburen almak zorunda kalmıstık ama yinede haksız bi oly oldugunun farkındayım. bize 4 ay dogum izni verenler haklı mı dersen kesinlikle değil bi kere calısn anne diye bi profil düşünenyok onlarıda Allahahavale ediyorum ..
aynı soruyu bende etrafımda bebeği olan arkadaşlara sormuştum yıpranır mı battanilerini falan yıkamama gerek var mı diye onlar da bişey olmuyo herşeyini sabun tozuyla yıka dediler daha yıkamadım aralık gibi yıkıcam ama sıkıntı olmuyomuş öye dedilerBen de elde mi yıkasam makinada mı diye kararsızım. Makina esktir mi acaba minik cicileri?
Maşallah canim Güle güle kullanın hepsini..Kızlar hastane için yedek pijama aldım http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/photos/yedek-pijamam.1218212/
Bunlar da diğer teyzelerimizden oğluma gelenler http://www.kadinlarkulubu.com/forum.../eymenime-diger-teyzelerinden-gelenler.36270/
Bu da hastane çantamız eksikler var tamamlayınca koyarım içine http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/albums/hastane-cantamiz.36271/
Masallah hersey bitmis hazirliklar tamam ohh.Allah guzel gunlerde kullanmayi nasip etsin insallah,.Kızlar hastane için yedek pijama aldım http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/photos/yedek-pijamam.1218212/
Bunlar da diğer teyzelerimizden oğluma gelenler http://www.kadinlarkulubu.com/forum.../eymenime-diger-teyzelerinden-gelenler.36270/
Bu da hastane çantamız eksikler var tamamlayınca koyarım içine http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/albums/hastane-cantamiz.36271/
Ben de elde mi yıkasam makinada mı diye kararsızım. Makina esktir mi acaba minik cicileri?
Dalan roxy hangi markette var ben hiç rastlamadım? Dalin var genelde.
Kızlar hastane için yedek pijama aldım http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/photos/yedek-pijamam.1218212/
maşaallah canım
sağol canım
canım nasılsın şimdi bebişin oynadı mı
çok geçmiş olsun
canık bozulmaz ben narin 30 derecede ya da elde yıkama 30 derecede yıkarım hep, 30 dereceyi geçmesin
her şeyini yıka canım sadece büyük kıyafetleri yıkama yeni doğanları yıka
aynen koy tavrını kafan rahat etsin
canım yumuşatıcı hiç kullanma
civilde var canım
ayşenur daha güzel canım.. ayşe ismini çok severim..kv iyi bir insansa ve gıçık olmuyorsan onure etmek için koyabilirsin.. çok gururlanıyorlar.. ayşe rahat ve huzur içinde yaşayan kadın demek bu arada .. inşallah senin kızında tüm hayatını huzurlu geçirsin...Günaydın kızlar herkes iyidir inş .
Ben doktor arayışına devam diyorum hala karar veremedim
Isim konusu konuşulmus. Biz de birseyler düşünüyoruz ama hala net birsey yok . Nişanlı olduğumuz zaman dan beri kızımız olursa adı ceylin olsun diyorduk. Ama ceylin isminin kuran da gecmedigini öğrenince bir vazgeçer gibi olduk onun yerine nur ismini koymaya karar verdik. Eşim de annesinin ismini koymak istiyor ayşe nur olsun diyor du . Bende ceylin e takılı kaldım ve ben ceylin koyuyorum sen ne istiyorsan onu koy dedim o ayşe ceylin olsun diyor. Kaynanam nur ceylin diyor annem aysenur diyor . Kafam allak pullak oldu . En sonunda aysenur ceylin koyacağım herkesin gönlü olsun diye ama çok uzun oluyor çok kararsizim isim bu başka birşey de değil bir fikir verin ne yapayım ben
KV konusuna gelince bende kV le oturuyorum kayinpederim rahmetli olduğu için . Çok şükür benim pek sıkıntım olmuyor . Arada tabi canı sıkılıyor insanın keşke kendi evim olsaydi diyorum ama çok şükür büyük bir sıkıntım olmadı .kendi evim olsaydı nasıl olurdu acaba diye düşünmeden de edemiyorum .o icimde ukte yani .Bazen yanlız kalmak istiyorum özellikle bu hamilelik döneminde bunalıyor insan resmen evde durmak istemiyorum evden çıkmak istemiyorum öyle saçma sapan hal alıyor beni o zamanlar zor olabiliyor . Çok şükür kV çok iyidir severim kendisini her işi yapar is beklemez benden de geçinip gidiyoruz böyle .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?