2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ben de elde mi yıkasam makinada mı diye kararsızım. Makina esktir mi acaba minik cicileri?

Canim sen toplam kac kilo aldin suan kac kilosun?

maşaallah canım
Dön hemen cnm bana iyi geldi yanmadan koruyo resmen allahın mucizesi bir bitki :)
sağol canım
canım nasılsın şimdi bebişin oynadı mı
çok geçmiş olsun
canık bozulmaz ben narin 30 derecede ya da elde yıkama 30 derecede yıkarım hep, 30 dereceyi geçmesin

her şeyini yıka canım sadece büyük kıyafetleri yıkama yeni doğanları yıka
aynen koy tavrını kafan rahat etsin
canım yumuşatıcı hiç kullanma
Dalan roxy hangi markette var ben hiç rastlamadım? Dalin var genelde.

civilde var canım

Merhaba kizlar nasiksiniz..seker yuklemem teniz cikti cok sukur ama kanim cok dusuk..demir ilacida vermisti oysa günde iki tane içiyorum bir de ama hic artis olmadi Napsam hikemedim..bi de kizlwr artik bu aydan sonra kızım kiko alsin ben qlmayim istiyorum nasil beslensem

Kan değerin kaç çıktı canım?
Benim de biraz yükseltmem lazım değerlerimi. Doktorum her gün 200 gr et dedi ya da 4-5 adet köfte. Ayrıca balık ta yiyorum. Her gün pekmez de yiyorum bir kaşık. Bakalım artık.

Kızlar birşey sormak istiyorum. Sabah uyandığımda tuvaletten sonra peçeteyle sildiğimde kahverengi siyah arası akıntı oldu ya da makattan da gelmiş olabilir. Banyoya girdim hemen yıkandım. Sonra baktım bir daha öyle bir şey gelmedi. Ağrım sızım da yok şükür. Bebek te arada tekmeliyor. Sorun olsa sürekli olurdu de mi? Devam ederdi.bir de pazartesi kontrolde herşey normaldi bir sorun yoktu.

Son düzenleme:
Gitti gidiyorda pasha baby gördüm sanki memnunsan onu tercih edeyım bende senin gibi düşünüyorum sag salim kucağımıza alsaydık şu yüksek tandıyon cok korkutuyo beni

Ben de elde mi yıkasam makinada mı diye kararsızım. Makina esktir mi acaba minik cicileri?
aynı soruyu bende etrafımda bebeği olan arkadaşlara sormuştum yıpranır mı battanilerini falan yıkamama gerek var mı diye onlar da bişey olmuyo herşeyini sabun tozuyla yıka dediler daha yıkamadım aralık gibi yıkıcam ama sıkıntı olmuyomuş öye dediler

Maşallah canim Güle güle kullanın hepsini..

Masallah hersey bitmis hazirliklar tamam ohh.Allah guzel gunlerde kullanmayi nasip etsin insallah,.

Dalan roxy hangi markette var ben hiç rastlamadım? Dalin var genelde.

ben bakkal gibi bir yerde buldum canım görünce almıştım hemen marketlerde bende rastlamadm hepsi mis gibi oldu yıkadıklarımın korktuğum gibi olmadı

oh maşşalh canım rabbim hayırlısıyla elimize almayı nasip etsin

30 derecede yıkadım mis gibi oldular canm

saol canım herşeyi yıkıyorum valla

aşe
ayşenur daha güzel canım.. ayşe ismini çok severim..kv iyi bir insansa ve gıçık olmuyorsan onure etmek için koyabilirsin.. çok gururlanıyorlar.. ayşe rahat ve huzur içinde yaşayan kadın demek bu arada .. inşallah senin kızında tüm hayatını huzurlu geçirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…