2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Çok şükür şeker yükleme sonuncumda bişi çıkmadı kızlar. Kan değerim geçen ay düşüktü biraz bu ay artık ilaçlarını kullanmalısın demişti doktorum.Hiç kullanmadım bu ay normal değerine gelmiş nasıl oldu anlamadım

benimde aynı canım ya antibiyotik kullandım geçmişti bu hafta kontrolde yine yoğun enfeksiyon çıktı bu sefer antibiyotik değilde saşe verdi 2tane 5gun arayla içicem ama ben hatamı biliyorum su içmedim
ay canim bende ogrendim ögreneli baya arttirmistim ama su icmeyi yine de pek etkili olmamis

Benimde ufak ufak battaniye yorgan gibi yikamaya baslayasim var ama sanko yeniler renk verir gibime geliyo nerden ciktiysa bu sacma dusunce..
Kac dakikada yikadin canim bu arada fazla uzun tutmak istemiyorum makinede programa gore atiyim.

Herkes bebegin ihtiyaçlarını hep dizmiş bi ben kalmişim ya hiç bişey almadım daha ben ya kış bebegi olacagı içinde neler alacagımı bilmiyorum yardımcı olurmusunuz lutfen

bence hiç söyleme senin adın olmicak diye bebek doğunca şok olsun noluyo dersede biz sana öyle birşey demedik dersin Allahım deli oluyorum bu isim işine yaa bizimki de Bi fikir attı baskılayıcı tarzda bende biz eşimle Bi konuşalım karar veririz dedim sonrada bidaha hiç konusu açılmadı eşim söylemiş saolsun biz Mehmet Arhan koycaz diye böylelikle kapandı konu çok şükür

hepsi çok güzeller canm sende oğluşunda sağlıcakla giyin inşallah

ay canim bende ogrendim ögreneli baya arttirmistim ama su icmeyi yine de pek etkili olmamis

bende şu an zorluyorum kendimi antibiyotik vermesin diye inşallah kurtuluruz canm erken doğuma sebep deniyor ya ondan korkuyorum Allah korusun

Benimde ufak ufak battaniye yorgan gibi yikamaya baslayasim var ama sanko yeniler renk verir gibime geliyo nerden ciktiysa bu sacma dusunce..
Kac dakikada yikadin canim bu arada fazla uzun tutmak istemiyorum makinede programa gore atiyim.

ya bende bunu takmış durumdayım renk vercek diye erteliyorum öyle,ilk evlendiğim zamanlardan vukaatlarım var bu konuda :) baya zaman geçti tabi ama hepsi yeni olunca daha riskli sanki

14 dakika günlük program var orda yıkadım canm 30 derecede hiçbiri renk vermedi 4 yada 5 makina attım bile renk renk ayırdım beyazlar pembeler renkliler kırmızılar yeşilliler gibi

battaneleri ayrı at canım tüğ falan olur diğer eşyalardan

ya kendi kıyafetimde asla düşünmedim yada eşimin kıyafetlerinde Allahım bu bebek kıyafetlerinde ne varsa kıyamıyorum yıkamaya.aklımdaki soru işaretine bak renk vercek.
Ablamlardan aldıklarımı gönül rahatlığı ile yıkadım nasılsa yıkanmış diye.
dün a101den aldıklarımı atim dedim sonra şeytan dürttü sanki başkası atıcak makineye...

yarım ekmek yedim ama sanki hiçbişey yememiş gb hissediyorum

bayramdan bu yana 3kilo almışım 59 la hamile kaldım
şu an 68 im tartıda şoka girdim resmen 9kilo almışım hayırlı olsun:)

tamam canım çok saol işte bende bunu öğrenmek istiyodum benimde 15 dakikalık var program onda yıkıyım.
tabi battaniyelerin hepsini beraber atcam aynı renk olanları tabiki.

ben de bu kilo konusunu kafama takmaya başladım 53le başladım, şu an 63üm. haftalık kilo artışım çok fazla olmaya başladı. geçen hafta 900gram almıştım, bu hafta 1200 gram almışım
görenler hala anlayamıyor o kadar kiloyu nereme aldığımı, hepsi karnımda toplandı. iyi bir şey mi bu kötü bir şey mi bilmiyorum ama kaşıntıdan yara oldu hep karnım. öyle bir gerildi ki patlayacak artık

Canim bende bu kadar kiloyu neremden aldim diyorum ya bi tek karnim ama 13 kilo diyince cok fazla gibi geliyor. Ama 13 kilo almis gibi durmuyorum..cok kotu ya haftada 2 kilo cookk fazlaa

Evet konunun çok dişinda kalmisiniz.
Alinan heyet raporunda hamile çok yoruluyir is göremez raporu alinmiyor. Başka bir olmayan hastalikhastalik olmuş gibi gösterilerek aliniyor bunun çok etik olmadigini söyledim.
Yine cocuguyla fazla zaman geçirmek için ücretsiz izin hakki yerine alınan heyet raporunu çok doğru bulmadigimi belirtmiştim.

bende kararsızım hala aslında rüzgar ve çınar

Kizlar ben besik olarak bu otomatik elektrikli sallananlardan istiyorum. Kraft dondy var nasil sizce? Aranizda alan var mi
http://mobil.e-bebek.com/kraft-dondy-5-besik_KRA-618232?gclid=CJyI5LCgxcECFcISwwodC0kAmQ

çok güzel canım bende ilk kızımda istemiştim ama bilemedim biraz fazla geldi parası ama imkanın varsa al tabi

Canim bende bu kadar kiloyu neremden aldim diyorum ya bi tek karnim ama 13 kilo diyince cok fazla gibi geliyor. Ama 13 kilo almis gibi durmuyorum..cok kotu ya haftada 2 kilo cookk fazlaa
diyet miyet ne gerekiyorsa yapıcaz artık. gerçi ben de öyle fazla fazla yemiyorum ama bünye yapıyorsa da yapacak bir şey yok artık ne yapalım..

Senin kV yaptığı gerçekten sinir bozucu senin belli bir düzenin var sonuçta yardım etmek istiyor olabilir ama senin düzenini bozmasi sinir bozucu. Bizim ki torununa bakıyor sabah getiriyor bize akşam annesi alıyor . Oda onunla uğraşıyor çok şükür halimize ne kaynanalar var etrafta görüyoruz duyuyoruz. Bizimki kaynana sayılmiyor onların yanında .

Severim kaynanami tabiki ama ayşenur ismi hoşuma gitmiyor benim .Ayşe güzel ama anlamı da çok güzelmiş . Güzel dileğin için çok teşekkür ederiz teyzesi hepimizin bebekleri sağlıklı huzurla geçirsin hayatlarını inş .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…