gecmis olsun insallah atlatiriz.kulandigin ilacin adi neBen de bu ay antibiyotik kullandım, bakalım haftaya kontrolde tahlil isticem, enfeksiyon ne yazık ki zor geçiyor, inşallah en kısa zamanda atlatırız...
ay canim bende ogrendim ögreneli baya arttirmistim ama su icmeyi yine de pek etkili olmamisbenimde aynı canım ya antibiyotik kullandım geçmişti bu hafta kontrolde yine yoğun enfeksiyon çıktı bu sefer antibiyotik değilde saşe verdi 2tane 5gun arayla içicem ama ben hatamı biliyorumsu içmedim
Benimde ufak ufak battaniye yorgan gibi yikamaya baslayasim var ama sanko yeniler renk verir gibime geliyo nerden ciktiysa bu sacma dusunce..ben bakkal gibi bir yerde buldum canım görünce almıştım hemen marketlerde bende rastlamadm hepsi mis gibi oldu yıkadıklarımın korktuğum gibi olmadı
oh maşşalh canım rabbim hayırlısıyla elimize almayı nasip etsin
30 derecede yıkadım mis gibi oldular canm
saol canım herşeyi yıkıyorum valla
buhar makinesini ben çok kullandım. kullanmadığım zamanlarda burun tıkanıklığı oluyordu bebeğimde tavsiye ederim.
Benim kv dem de bebeğin kız olduğunu öğrendiğimizden beri bebeğe kendi ismiyle hitap ediyor. Soranlara da kendi ismini söylüyor. Biz isim bulduk ama beğenmiyor hala kendi ismini söylüyor bebekten bahsederken. Allah'tan eşim bunu düşünmez bile :)
Kızlar hastane için yedek pijama aldım http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/photos/yedek-pijamam.1218212/
Bunlar da diğer teyzelerimizden oğluma gelenler http://www.kadinlarkulubu.com/forum.../eymenime-diger-teyzelerinden-gelenler.36270/
Bu da hastane çantamız eksikler var tamamlayınca koyarım içine http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/albums/hastane-cantamiz.36271/
ay canim bende ogrendim ögreneli baya arttirmistim ama su icmeyi yine de pek etkili olmamis
Benimde ufak ufak battaniye yorgan gibi yikamaya baslayasim var ama sanko yeniler renk verir gibime geliyo nerden ciktiysa bu sacma dusunce..
Kac dakikada yikadin canim bu arada fazla uzun tutmak istemiyorum makinede programa gore atiyim.
Benimde ufak ufak battaniye yorgan gibi yikamaya baslayasim var ama sanko yeniler renk verir gibime geliyo nerden ciktiysa bu sacma dusunce..
Kac dakikada yikadin canim bu arada fazla uzun tutmak istemiyorum makinede programa gore atiyim.
ya kendi kıyafetimde asla düşünmedim yada eşimin kıyafetlerinde Allahım bu bebek kıyafetlerinde ne varsa kıyamıyorum yıkamaya.aklımdaki soru işaretine bakbence hiç söyleme senin adın olmicak diye bebek doğunca şok olsun noluyo dersede biz sana öyle birşey demedik dersin Allahım deli oluyorum bu isim işine yaa bizimki de Bi fikir attı baskılayıcı tarzda bende biz eşimle Bi konuşalım karar veririz dedim sonrada bidaha hiç konusu açılmadı eşim söylemiş saolsun biz Mehmet Arhan koycaz diye böylelikle kapandı konu çok şükür
hepsi çok güzeller canm sende oğluşunda sağlıcakla giyin inşallah
bende şu an zorluyorum kendimi antibiyotik vermesin diye inşallah kurtuluruz canm erken doğuma sebep deniyor ya ondan korkuyorum Allah korusun
ya bende bunu takmış durumdayım renk vercekdiye erteliyorum öyle,ilk evlendiğim zamanlardan vukaatlarım var bu konuda :) baya zaman geçti tabi ama hepsi yeni olunca daha riskli sanki
tamam canım çok saol işte bende bunu öğrenmek istiyodum benimde 15 dakikalık var program onda yıkıyım.14 dakika günlük program var orda yıkadım canm 30 derecede hiçbiri renk vermedi 4 yada 5 makina attım bile renk renk ayırdım beyazlar pembeler renkliler kırmızılar yeşilliler gibi
battaneleri ayrı at canım tüğ falan olur diğer eşyalardan
tamam canım çok saol işte bende bunu öğrenmek istiyodum benimde 15 dakikalık var program onda yıkıyım.
tabi battaniyelerin hepsini beraber atcam aynı renk olanları tabiki.
Kizlar nasilsiniz? Ben iyi degilim ya cok kilo aldim cokhaftada 2 kilo almayı nasil beceriyorum ya. Cok uzuluyorum tartiya cikmaya korkar oldum. 75 le hamile kaldim suan 88 kiloyum ( son ayda 100 ün ustune cikicam diye korkuyorum. Diyetisyenemi gitmeliyim acaba biri bana yardim etsinn
valla cnm benimde aynı derdim mevcut. Doktorlara soruyorum nedendir diye hamurişi tatlı abur cubur yeme diyorlar diyorum ki ben zaten bu dediklerinizi hiç sevmem yememde önceki yememden pek farklı değil şimdi de yediğim, fazladan süt, ceviz v.s birkaç şey diyorlar ki bu kadardan bir şey olmaz bünyen yapıyor kiloyu sen dikkat etmeye devam et ve hergün 30 dk en az yürü, hareketli ol. Bu kilo işini anlayamadım ama çıkardığım sonuç şu;
hamurişi, tatlı,kızartma, abur cubur yok
bol su içeceksin metabolizman çalışacak,
gece 7 den sonra biraz meyve dışında pek kaçamak yapmayacaksın
hareketli olmaya özen göstereceksin özellikle de yürüyüş şart
diyetisyene de gidebilirsin ben gittim hamileliğimin başında bir liste tutuşturdu elime al bunları yap diye baktım benim yediğimden pek farkı yok, koydum köşeye. Ama yediklerin neler hangi zamanlarda yiyorsun bunlara dikkat etmen gerek. Pek bilmiyorum kendi kendime yapamıyorum diyorsan git bir diyetisyene o sana yardımcı olsun derim.
İnfex kullandım canım, bir de monurol şase.gecmis olsun insallah atlatiriz.kulandigin ilacin adi ne
Canim bende bu kadar kiloyu neremden aldim diyorum ya bi tek karnim ama 13 kilo diyince cok fazla gibi geliyor. Ama 13 kilo almis gibi durmuyorum..cok kotu ya haftada 2 kilo cookk fazlaaben de bu kilo konusunu kafama takmaya başladım53le başladım, şu an 63üm. haftalık kilo artışım çok fazla olmaya başladı. geçen hafta 900gram almıştım, bu hafta 1200 gram almışım
görenler hala anlayamıyor o kadar kiloyu nereme aldığımı, hepsi karnımda toplandı. iyi bir şey mi bu kötü bir şey mi bilmiyorum ama kaşıntıdan yara oldu hep karnım. öyle bir gerildi ki patlayacak artık
Evet konunun çok dişinda kalmisiniz.Konunun çok dışındayım şu an çalışmıyorum ama yorum yapmak istiyorum. Hamile değilken bile çalışmak yorucuydu. Hamile çalışan arkadaşlar gerçekten kolay değil anlayabiliyorum. Evde iş yapmak bile zor geliyor bazen. Bi de herkesin bünyesi dayanıklılığı aynı değil ki. Kimi hamile son güne kadar çalışabilir kimi çalışamaz çok yorulur. Herkes kendini biliyor. Rapor alana haram demek de günah. İhtiyaç duyan alacak tabii raporunu.
bende isim konusunda çok kararsızım koymayı duşubduklerimiz AYAZ YİGİT KEREM OZAN KAAN bi turlu kesinleştiremedik eşim yigit olsun diyor bnde kararsızım biraz daha modern ve duyulmamiş olsun istiyorum baska isim onerisi olan varmi arkadaslar yeni modern bnm aklma gelmyr bşka
Kizlar ben besik olarak bu otomatik elektrikli sallananlardan istiyorum. Kraft dondy var nasil sizce? Aranizda alan var mi
http://mobil.e-bebek.com/kraft-dondy-5-besik_KRA-618232?gclid=CJyI5LCgxcECFcISwwodC0kAmQ
diyet miyet ne gerekiyorsa yapıcaz artık. gerçi ben de öyle fazla fazla yemiyorum amaCanim bende bu kadar kiloyu neremden aldim diyorum ya bi tek karnim ama 13 kilo diyince cok fazla gibi geliyor. Ama 13 kilo almis gibi durmuyorum..cok kotu ya haftada 2 kilo cookk fazlaa
Biz beraber otururken banada karismiyodu aslinda hala karismaz ama su bana kendince yardim etme konusunda esyalarimi kendi kafasina gore koymasi beni deli etmiyo degil ama az kaldi alicam anahtarini
Benim kv bizi esimle yalniz birakirdi annesiyle gezmeyi pek severlerde
Senin kv gezcek fazla yeri yoksa kadin napsin nereye giysin.karismiyo ya sana bosver gerisini.
Ömrümü yediler bunlar ailecek
Esimede derim zaten oda benim dusuncelerimin farkinda.ama koycam tavrimi yada esim koycam bi daha ben bu evden gitmeme girsin evime gorucem o anahtar buraya gelecek
Beni dusunuyo sanki evimi topluyo :-(
Kacicam canim kacicam ama miras yada hazine falann bulmam lazim yoksa isim zor :'(
aşe
ayşenur daha güzel canım.. ayşe ismini çok severim..kv iyi bir insansa ve gıçık olmuyorsan onure etmek için koyabilirsin.. çok gururlanıyorlar.. ayşe rahat ve huzur içinde yaşayan kadın demek bu arada .. inşallah senin kızında tüm hayatını huzurlu geçirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?