Ben kumral beyaz tenliyim kırmızı ben de isterdim ama kırmızı bana yakışıyor daha çok nazar değer diye vazgeçtim. Nazarı çektiğini hiç duymadım. Hatta bu resimdeki kırmızıyı beğenmiştim.Hayırlısı olsun canım bir liste yap hangi isimler aklında? Ben de hep anne babasının ismine ve soyadımıza uyumlu, yurtdışında telaffuzu kolay, dini anlamı olan bir isim istiyordum ama hepsini bir araya getirmek şok zor :)) bir de ismini duyan kızıma aşık olsun öyle güzel bi isim Olmalı diyordum babası höyt hatçe koyarım valla dedi :))
Yok canım alya koymadık önceden hamile kalmadan evvel isterdim bu ismi ama şimdi yakıştıramıyorum pamuk kızıma :)) bir de biz yurtdışında yaşıyoruz senede 8/9 ay falan o Yüzden buraya da uyumlu olsun istiyordum ama ismiminizi alya koymadık. Serra koyacağız inş :))
Lohusalar al basmasın ve nazarı çeksin diye kırmızı giyerler ya canım Ondandır belki de.. Bir de doğum yapmış kadına kırmızı renk veriyor yakışıyor gerçekten de:)
Doğum tarihimiz aynı ben daha çanta yapmadım valla. Kasım sonu Aralık gibi başlıcam. Gecelik, terlik, taç eksik olarak gördüm saymamışsın onları.Kizlar cantaua kendimize ne koysak..ben bi pijama aldim corao bi mzirme sutyeni bi tqne emzirme atleti 3 külot patik..ped aldim baska ne eksik
canim foruma daha once yazdım ama hiç cevap gelmedi sen tum eksiklerini tamamladın galiba sana sorayım dedim dun civilden bebek giysileri aldım aldıklarım hastane çikişi uç adet altlı ustlu takım yani zıbın takım iki tane kadife tulum uç adet çitçitli body ve iki adet kollu body iki adette tek alt sence yeterlimi canm sen kaçar adet aldın lutfen yazabilirmisinnn?
canim kanaman olsada olmasada ilk kırk gun lohusa oluyosun yani abdestin geçmiyor kırk gunu tamamlaması lazım bildigim kadar
cevabın için tesekkur ederim canim benimkilerden çok seninki ama gene alacaksan bence tulum alma altlı ustlu kadife zıbın takımlardan al çunku tulum pek kullanişli olmuyor bebişlerin surekli altını degiştrmek gerekiyor ve tulumla çok zor oluyor giydir çikar mazallah uşıtebilirlerde ben oglumda kullanamadım tabi sana kalmiş bişey çok tatlılar alınmıck gbi degiller ama kullaniş bakimindan alma derim zaten bes tane almişin
butik bebede çok uygun fiyatlara var cnmkadife zıbın bulamadım canım gönlüme göre ,buldum aslında ama çok pahalı 130 -140 civarı oda bütçeyi aşıyor
o zaman 1 hastane çıkışı 2-3 alt zıbın alıyım en iyisi
aynen canm yaa birde 19 ocakta formasyon sınavım var yani onunla mı uğraşcam mevlütlemi bebeklemi kendimlemi
0 konuşur konuşur yine benim dediğim olur zaten her zamanki gibi
Çok güzel erkek isimleri var canım. Kız ismi zor geldi bana da. Ama seçtik bi isim. Adını ne koysak yakışır bebeklerimize.Bende bende herkes sürekli soruyo onlar sordukca sinirleniyorum isim konusu o kadar gerdi ki beni ne yapıcam bilmiyorum doğumdan zor olacak isim koymam bir türlü içime sinmiyor isim bulamıyorum oğluma yaa gıcık oluyom kendime
sen bayagı almişin ben az aldım ama daha eksiklerimi tamamlarım ben tulumu oglumda kullanamadım birde hemen kuçulduler giydşremedim zaten oglumdan kalan sıfır iki tane daha tulum var birde ben yarım kollu zıbın almadım içinde katlaniyr hoş durmuyor diye bna gore uzun kollu ve sıfır kollu daha kullanişli birde battaniyem eksik onuda bbaannesi alacakmiş bir zıbın takımı bir pjama penye battaniye bi kaç tane tek alt ve çıtçıtlı bodylerden alcm butik bebeye bakıyorum arastrma asamasındayım dahaAz almışsın ben oğlumda aldıklarımı yazayım sana...ilk zamanlar çok kıyafet değiştiriyorsun
2 battaniyeli hastane çıkışı
1 tane az paröalı hastane çıkışı
1 tane ayrıca penye battaniye
3 tane kalın battaniye (çok kullanılıyor)
Uzun kollu badi aldım ama pek kullanamadım içine kalın oldu tek olarsk giydirsek ince geldi
2 pk beşli yarım kollu badi
3 pk üçlü ayaklı badilerden
2 tk pijama takımı
2 tk alt üst takım ceketli
2 ad kalın ceket
1 tane astronot tulum 3-6 aldım uzun süre giydi
3-4 tk gezmelik ayaklı şapkalı tulum badi
2 tk kadife tulum
3 lü patiklerden
Aklıma gelenler bunlar yarım kollu çıtçıtlı badi ve ayaklı tulum çok giydirdim ben acayip rahat ettim ...
İlk defa böyle birşey duydum kanaman olmadığı sürece neden abdestin geçmesinki benim çevremde herkes kırkgün geçmeden mevlüt yaptı...
Tam tersi ben tulum giydirdim hep oğluma aşağı kısmı bacak kısmı çıtçıtlı çok pratik gşydiriliyor içinede yarım kollu çıtçıtlı badi yine kasım bebeğiydi bütün kışı öyle rahat geçirdik...
iyi geceler canim bugun benimde kontrolum vardı. İyiymiş tosuncuk çok hareketli olcakmiş doktor oyle dedi renklidende izletti yani bi bebek anne karnında babasına bu kadar bnzer Allahım babasının kopyası renkli resinde verdi herkes bnm gbi babaya benzetti birde ultrasonda 30 haftalık gozukuyor dogumu 8 ocak dedi doktorum bir hafta onden gidiyomuş senin kıza kaç kilo dediler cnm fazla demişya doktor kndimnkiyle karşilastrcam bnmkine 1 kilo 470 grammiş maşallah diyimIyi geceler kızlar..sabah yazmıştım kontrolümüz var diye maşallah her şey yolunda..kızım büyümüş haftasına göre kilosu biraz fazlaymış bile ama doktorumuz olumsuz bir şey demedi iyi dedi... :) son iki kontrolde artık bebegin kalp atışları için makinaya baglanıyorum (Ctg) orda biraz bunalıyorum açıkcası bu gün 25dakika sürdü ve ben nefes alamaz oldum nedense artık böyle şeyler beni bunaltıyor kızlar kapalı alıeveri§ merkezleri magazalar falan acayip sıkıyor beni yava§tan baş dönmesi, terleme, nefes darlığı mide bulantısı başlıyor bakıyorum hemen çıkıyorum acık havaya...Neyse aaaa birde doktorumda belirli aylarla markaların küçük deneme hediyeleri dergi falan hediyeleri oluyor bu günde bübchen in hediye çantası vardı icinden avent küçük boy biberonu çıktı gerçi ben almıştım nuk ama hoşumada gitti böyle kızlar işte
bnde daha çantayı hazırlamadım erken diye giysilerini bile yeni aldım ama herkes hemen hemen hazırlmş herseyini yinede hazırlmk lazım ne olur ne olmaz bnde bu aralar yün yorgan dikmkle ugrasıyorum yıka kırut çırp dik bi hal oldumDoğum tarihimiz aynı ben daha çanta yapmadım valla. Kasım sonu Aralık gibi başlıcam. Gecelik, terlik, taç eksik olarak gördüm saymamışsın onları.
evet isim konusu çok zor ya bizde tam net olmamakla beraber Yigit ismine karar verdik gbi oglumun ismide ErenTesekkürler
Masallah canım bizimde normal tarih 8ocaktı ama erken döllenme dedi doktor tarihi 1ocak yaptı bizim kızda 1.800 falanmış masallah bide bunları doguracak anneler var tabiki :)iyi geceler canim bugun betar kontrolum vardı. İyiymiş tosuncuk çok hareketli olcakmiş doktor oyle dedi renklidende izletti yani bi bebek anne karnında babasına bu kadar bnzer Allahım babasının kopyası renkli resinde verdi herkes bnm gbi babaya benzetti birde ultrasonda 30 haftalık gozukuyor dogumu 8 ocak dedi doktorum bir hafta onden gidiyomuş senin kıza kaç kilo dediler cnm fazla demişya doktor kndimnkiyle karşilastrcam bnmkine 1 kilo 470 grammiş maşallah diyim
masallah canım benmde 14 ocaktı onde gidiyomuş doktor 8 ocak dedi aramizda tam iki hafta var . Bunları dogurack anneler var tabikide cnm sende dogurusun inş neden olmasın bnm ilk dogumumda oglum 4 kilo 100 gramla normal dogurdm .Masallah canım bizimde normal tarih 8ocaktı ama erken döllenme dedi doktor tarihi 1ocak yaptı bizim kızda 1.800 falanmış masallah bide bunları doguracak anneler var tabiki :)
Çok özenli yapmışsın hazırlıklarını bayıldım bayıldım :)) ben de çikolata şeker kutuları lavanta kesesi Süslü kurabiye lokum ve sabun dağıtacağım Allah kısmet ederse.. :) ama resimlerini ekleyemiyorum(
Merve Merve !!! Güzel anne bak ben tek yaşıyorum eşim yok kimsem yok marketim yok halim gücüm yok.. dışarıda kar fırtına var tr gibi çıkıp alamıyorum kendim yapamıyorum neden böyle Şeyler yazıyorsun? Burası hamile topiği hem de... Sadece senin için değil yanlış anlama...
Konunun başından beri ballandıra ballandıra yemek anlatanlar mi dersin resim ekleyenler mi... Deli gibi aşerme yaşıyorum ama inanın canım hiçbir şeyi çekmese bile ben bu paylaşımların Hiçbirini yapmazdım.. Hatta utanırdım. Konunun en başından beri burdayım hep rica ettim çıkıntılık yapmak istemiyorum dedim ama Gidişat aynı... Ben mi tuhafım benim yetiştiğim kültür mü tuhaf yoksa başkaları mı artık anlayamıyorum( hamilenin yanında yemek bahsedilmez yanında bir şey yiyorsan Canı çekmesin diye ikram ederler vs ben hep böyle gördüm
Ah yaklaşık bir aydır çekiyorum üç doktor gezdim ikisi ila vermedi biri antibiyotik verdi. Ateş'in yoksa bir şey vermiyorlar canım bebek etkilenmez. Sadece bol bol ılık su bol c vitamini ile kurtulmay bakacaksın inş.. Başka çaresi yok malesef.. Başım bademciklerin Hopa Göğüs kaburgalar kalçalar er yerim bitmiş halde( Allah acil şifalar versin inş:. Hiçbir şeyi de kendine stres yapma kv vs.. Moral de etkiliyor çünkü ..
Oh GülE güle kullan canım bol sütün olur inş :)
Canım hamile kalmadan önce oğlum olursa şu isim kızım olursa alya diyordum ama kıza hamile olduğumu duyunca Hiçbirini beğenemedim benim güzel kızıma Layık değil hiçbiri:)) hala daha karar veremedim ama babası ismi şu olsun diyince kabul ettim :) Hayırlısı
Çok Sağol cnm ateş yoktu neyseki daha iyiyim bugün geçiyo inşallah :)yemek konusunda bende seninle aynı fikirdeyim hamiş topici bu nede olsa her an imkanı olmayabilir herkesin
Canım hırka taç terlik çıkış kıyafeti aklıma gelenler.. Sanki bi listeden baksan daha kolay böyle eksiğin varmış gibi gözüküyor...Kizlar cantaua kendimize ne koysak..ben bi pijama aldim corao bi mzirme sutyeni bi tqne emzirme atleti 3 külot patik..ped aldim baska ne eksik
Face e hiç girmiyorum, igde de yemek ve restoran tavsiye edenleri, resim ekleyenleri bir süreliğine sildim ben:)) sonra Ağlayarak aşeriyorum kendi kendime kaşınmayayım dedim kontrol edebildiğim yerleri böyle yapıyorum:) Artık Allah yardımcımız olsun ne diyeyim:)Canım buradaki paylaşılanlar değil de ben de instagram ve Facebook paylaşımlarından muzdaribim. Millet yemeğini İnternet'e yüklemeden yemez oldu. Sofra fotoları, yemek fotoları neler neler. Hem özeniyorum hem kızıyorum o fotoları koyanlara. Maksatları ne anlamıyorum ayıp yani. Burada bahsedilenler beni özendirmiyor ama yapılmamalı tabii.
Bebekler ismiyle doğar derler elbet içinize bi isim sinecek en tatlı telaşlar bunlar hiç sıkmayın canınızı:)aynen canim liste yaptk baya ama bakalm tipik babalar kizlarini simdiden kiskanmaya basladilar.cok detayli düsununce ordan burdan kararsizlik cok oluyo iste bakalm
Çok Sağol cnm ateş yoktu neyseki daha iyiyim bugün geçiyo inşallah :)yemek konusunda bende seninle aynı fikirdeyim hamiş topici bu nede olsa her an imkanı olmayabilir herkesin
Geçmiş olsun canım, annelerin bir çoğu dökülüyor Rabbim şifa versin inş..Kızlar grip oldum
Bende bende herkes sürekli soruyo onlar sordukca sinirleniyorum isim konusu o kadar gerdi ki beni ne yapıcam bilmiyorum doğumdan zor olacak isim koymam bir türlü içime sinmiyor isim bulamıyorum oğluma yaa gıcık oluyom kendime
Yemin ederim sen beni kalpten götüreceksin!!! Ne biçim insanlar var böyle ya şoktayım. O sapık kızı hatırlıyorum ben, ooooff nerden hatırlattın şimdi.
Kadınla bir görüşeyim bakayım gözüm tutacak mı, sonra bizim evde bakmayı kabul edecek mi? İlle kendi evimde bakarım derse kamera işi yalan olur. Düşünce olarak kameraya çok karşıyım ama bu anlattıklarından sonra mantıklı gelmeye başladı. Ben arada işyerinden vakitsiz de çıkar baskın yaparım aslında o konuda problem olmaz. Arada annemleri gönderirim onlar bi bakar. Kötü insan muhakkak açık verir. Ben yetişkin çocukları olan birini tercih edeceğim kesinlikle, öyle genç aklı havada birini asla istemem. Ayyy bilmiyorum içime fenalık geldi, kalbim sıkıştı.
2 yaşında kreşe vericem zaten kreş evimize 100 metre, babası bırakıcak sabahları ama 2 yaşa gelene kadar bakıcıya mecburuz.
Tesekur ederim biraz ateşim var yükselirse ne yapmamı tavsiye edersin
canim foruma daha once yazdım ama hiç cevap gelmedi sen tum eksiklerini tamamladın galiba sana sorayım dedim dun civilden bebek giysileri aldım aldıklarım hastane çikişi uç adet altlı ustlu takım yani zıbın takım iki tane kadife tulum uç adet çitçitli body ve iki adet kollu body iki adette tek alt sence yeterlimi canm sen kaçar adet aldın lutfen yazabilirmisinnn?
Kizlar herkese merhaba bayadir yazamadim bikacgun izne ciktim bebisin eksiklerini yapmak icin,annem geldi tum hazirliklar nerdeyse bitti esyalarini yikayip utuleyip yerestirdik,odasi bitti,hastane cantam hazir..bitek oglusumun ismi yok bi o kaldi..saglikla gelsinler insallah..oz
ledikce dolabinin kapagini acip kokluyorum..miss gibi bebek kokuyor..
Çok zor bir durum canim ya, Allah temiz dürüst insanlarla karşılaştırsın tüm çalışan anneleri. Hamilelik döneminde çalışmayı bırakmıştım, kızım 1 yaşına gelene kadar da çalışmayı düşünmüyorum. 1 yasından sonrada kreşe başlatmak istiyorum ve inşaallah bende kreşte calismak niyetindeyim. Eğer istedigim gibi olursa ancak içim rahat eder. Aksi taktirde yazdıkların da cok haklısın ve okurken bile içim bir kötü oldu. En azindan kizimla evden çıkar kizimla eve dönerim. Gözümün önünde olur inşallah.
Kırmızı dikkati çektiğinden insan nazarı oraya kayarmış. Yeni doğuranlar kırmızı Taçı vs ondan takarmış derler ne kadar doğru bilmiyorum )) bu resimdeki kırmızı da çok tatlı beğendiysen al bence.. Içinde kalmasın..Ben kumral beyaz tenliyim kırmızı ben de isterdim ama kırmızı bana yakışıyor daha çok nazar değer diye vazgeçtim. Nazarı çektiğini hiç duymadım. Hatta bu resimdeki kırmızıyı beğenmiştim.
Eki Görüntüle 1287799
Benim doktor da 20 dk dinliyor ama orada hem belim kopuyor hem de baş Dönmesi yaşıyorum bir türlü rahat edemiyorumIyi geceler kızlar..sabah yazmıştım kontrolümüz var diye maşallah her şey yolunda..kızım büyümüş haftasına göre kilosu biraz fazlaymış bile ama doktorumuz olumsuz bir şey demedi iyi dedi... :) son iki kontrolde artık bebegin kalp atışları için makinaya baglanıyorum (Ctg) orda biraz bunalıyorum açıkcası bu gün 25dakika sürdü ve ben nefes alamaz oldum nedense artık böyle şeyler beni bunaltıyor kızlar kapalı alıeveri§ merkezleri magazalar falan acayip sıkıyor beni yava§tan baş dönmesi, terleme, nefes darlığı mide bulantısı başlıyor bakıyorum hemen çıkıyorum acık havaya...Neyse aaaa birde doktorumda belirli aylarla markaların küçük deneme hediyeleri dergi falan hediyeleri oluyor bu günde bübchen in hediye çantası vardı icinden avent küçük boy biberonu çıktı gerçi ben almıştım nuk ama hoşumada gitti böyle kızlar işte
butik bebede çok uygun fiyatlara var cnm
Iyi geceler kızlar..sabah yazmıştım kontrolümüz var diye maşallah her şey yolunda..kızım büyümüş haftasına göre kilosu biraz fazlaymış bile ama doktorumuz olumsuz bir şey demedi iyi dedi... :) son iki kontrolde artık bebegin kalp atışları için makinaya baglanıyorum (Ctg) orda biraz bunalıyorum açıkcası bu gün 25dakika sürdü ve ben nefes alamaz oldum nedense artık böyle şeyler beni bunaltıyor kızlar kapalı alıeveri§ merkezleri magazalar falan acayip sıkıyor beni yava§tan baş dönmesi, terleme, nefes darlığı mide bulantısı başlıyor bakıyorum hemen çıkıyorum acık havaya...Neyse aaaa birde doktorumda belirli aylarla markaların küçük deneme hediyeleri dergi falan hediyeleri oluyor bu günde bübchen in hediye çantası vardı icinden avent küçük boy biberonu çıktı gerçi ben almıştım nuk ama hoşumada gitti böyle kızlar işte
iyi geceler canim bugun benimde kontrolum vardı. İyiymiş tosuncuk çok hareketli olcakmiş doktor oyle dedi renklidende izletti yani bi bebek anne karnında babasına bu kadar bnzer Allahım babasının kopyası renkli resinde verdi herkes bnm gbi babaya benzetti birde ultrasonda 30 haftalık gozukuyor dogumu 8 ocak dedi doktorum bir hafta onden gidiyomuş senin kıza kaç kilo dediler cnm fazla demişya doktor kndimnkiyle karşilastrcam bnmkine 1 kilo 470 grammiş maşallah diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?