2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ben kumral beyaz tenliyim kırmızı ben de isterdim ama kırmızı bana yakışıyor daha çok nazar değer diye vazgeçtim. Nazarı çektiğini hiç duymadım. Hatta bu resimdeki kırmızıyı beğenmiştim.

Kizlar cantaua kendimize ne koysak..ben bi pijama aldim corao bi mzirme sutyeni bi tqne emzirme atleti 3 külot patik..ped aldim baska ne eksik
Doğum tarihimiz aynı ben daha çanta yapmadım valla. Kasım sonu Aralık gibi başlıcam. Gecelik, terlik, taç eksik olarak gördüm saymamışsın onları.

Az almışsın ben oğlumda aldıklarımı yazayım sana...ilk zamanlar çok kıyafet değiştiriyorsun

2 battaniyeli hastane çıkışı
1 tane az paröalı hastane çıkışı
1 tane ayrıca penye battaniye
3 tane kalın battaniye (çok kullanılıyor)
Uzun kollu badi aldım ama pek kullanamadım içine kalın oldu tek olarsk giydirsek ince geldi
2 pk beşli yarım kollu badi
3 pk üçlü ayaklı badilerden
2 tk pijama takımı
2 tk alt üst takım ceketli
2 ad kalın ceket
1 tane astronot tulum 3-6 aldım uzun süre giydi
3-4 tk gezmelik ayaklı şapkalı tulum badi
2 tk kadife tulum
3 lü patiklerden

Aklıma gelenler bunlar yarım kollu çıtçıtlı badi ve ayaklı tulum çok giydirdim ben acayip rahat ettim ...

canim kanaman olsada olmasada ilk kırk gun lohusa oluyosun yani abdestin geçmiyor kırk gunu tamamlaması lazım bildigim kadar

İlk defa böyle birşey duydum kanaman olmadığı sürece neden abdestin geçmesinki benim çevremde herkes kırkgün geçmeden mevlüt yaptı...

Tam tersi ben tulum giydirdim hep oğluma aşağı kısmı bacak kısmı çıtçıtlı çok pratik gşydiriliyor içinede yarım kollu çıtçıtlı badi yine kasım bebeğiydi bütün kışı öyle rahat geçirdik...

butik bebede çok uygun fiyatlara var cnm

Çok güzel erkek isimleri var canım. Kız ismi zor geldi bana da. Ama seçtik bi isim. Adını ne koysak yakışır bebeklerimize.

Iyi geceler kızlar..sabah yazmıştım kontrolümüz var diye maşallah her şey yolunda..kızım büyümüş haftasına göre kilosu biraz fazlaymış bile ama doktorumuz olumsuz bir şey demedi iyi dedi... :) son iki kontrolde artık bebegin kalp atışları için makinaya baglanıyorum (Ctg) orda biraz bunalıyorum açıkcası bu gün 25dakika sürdü ve ben nefes alamaz oldum nedense artık böyle şeyler beni bunaltıyor kızlar kapalı alıeveri§ merkezleri magazalar falan acayip sıkıyor beni yava§tan baş dönmesi, terleme, nefes darlığı mide bulantısı başlıyor bakıyorum hemen çıkıyorum acık havaya...Neyse aaaa birde doktorumda belirli aylarla markaların küçük deneme hediyeleri dergi falan hediyeleri oluyor bu günde bübchen in hediye çantası vardı icinden avent küçük boy biberonu çıktı gerçi ben almıştım nuk ama hoşumada gitti böyle kızlar işte

sen bayagı almişin ben az aldım ama daha eksiklerimi tamamlarım ben tulumu oglumda kullanamadım birde hemen kuçulduler giydşremedim zaten oglumdan kalan sıfır iki tane daha tulum var birde ben yarım kollu zıbın almadım içinde katlaniyr hoş durmuyor diye bna gore uzun kollu ve sıfır kollu daha kullanişli birde battaniyem eksik onuda bbaannesi alacakmiş bir zıbın takımı bir pjama penye battaniye bi kaç tane tek alt ve çıtçıtlı bodylerden alcm butik bebeye bakıyorum arastrma asamasındayım daha

iyi geceler canim bugun benimde kontrolum vardı. İyiymiş tosuncuk çok hareketli olcakmiş doktor oyle dedi renklidende izletti yani bi bebek anne karnında babasına bu kadar bnzer Allahım babasının kopyası renkli resinde verdi herkes bnm gbi babaya benzetti birde ultrasonda 30 haftalık gozukuyor dogumu 8 ocak dedi doktorum bir hafta onden gidiyomuş senin kıza kaç kilo dediler cnm fazla demişya doktor kndimnkiyle karşilastrcam bnmkine 1 kilo 470 grammiş maşallah diyim

Doğum tarihimiz aynı ben daha çanta yapmadım valla. Kasım sonu Aralık gibi başlıcam. Gecelik, terlik, taç eksik olarak gördüm saymamışsın onları.
bnde daha çantayı hazırlamadım erken diye giysilerini bile yeni aldım ama herkes hemen hemen hazırlmş herseyini yinede hazırlmk lazım ne olur ne olmaz bnde bu aralar yün yorgan dikmkle ugrasıyorum yıka kırut çırp dik bi hal oldum iki tane daha dikicem snrada daha alacagım eksiklikler var onlarıda tamamlayıp çantami hazırlarım.

Hastane çantası için burda normal dogumda en az 3gün kalıyorsunuz hastanede.Ben kendim için 3 tane alt üst eşofman takımı 3tanede pijama takımı ,terlik,4emzirme sütyeni, 6 kilot ,5çorap havlu (büyük küçük) ,şampuan,duş jeli, roll on, deo spray, parfüm(en hafif kokulu olandan) diş fırçası-macunu, tarak, fön,krem cımbız, ayna, makyaj mal., gögüs pedi ve kremi ve gögüs emzirme başlıgı yaralara karşı (medela), tırnak makası,toka, unuttugum bir şey varmıki zaten diger ihtiyaçları hastane karşılıyor...bebeklerde çıkana kadar hastanenin kıyafetlerini giyiyorlar.Kızım için çıkarken 1 çıtçıtlı badi, alt üst hastane çıkışı, 1kilotlu çorap,eldiven, kısa çorap, şapka, kışlık tulum, battaniye, agız bezi, emzik, biberon(her ihtimale karşı)... birde benim için atıştırmalık,naneli sakız...varmıki eksik daha acaba kızlar yaa

Masallah canım bizimde normal tarih 8ocaktı ama erken döllenme dedi doktor tarihi 1ocak yaptı bizim kızda 1.800 falanmış masallah bide bunları doguracak anneler var tabiki :)

Masallah canım bizimde normal tarih 8ocaktı ama erken döllenme dedi doktor tarihi 1ocak yaptı bizim kızda 1.800 falanmış masallah bide bunları doguracak anneler var tabiki :)
masallah canım benmde 14 ocaktı onde gidiyomuş doktor 8 ocak dedi aramizda tam iki hafta var . Bunları dogurack anneler var tabikide cnm sende dogurusun inş neden olmasın bnm ilk dogumumda oglum 4 kilo 100 gramla normal dogurdm .

[QUOTE="PINAR45, post: 37551924, member: 552876"dogumdu. canım benmde 14 ocaktı onde gidiyomuş doktor 8 ocak dedi aramizda tam iki hafta var . Bunları dogurack anneler var tabikide cnm sende dogurusun inş neden olmasın bnm ilk dogumumda oglum 4 kilo 100 gramla normal dogurdm .[/QUOTE]
Aaaa benimde büyük kızım 4kilo 50 gramdı normal dogumdu.inşallah canım saglıkla dogarlar tabiki insan zayıf olsa telaşlanıyor kilo biraz fazla olsa panikliyor annelik işte :)

Çok Sağol cnm ateş yoktu neyseki daha iyiyim bugün geçiyo inşallah :) yemek konusunda bende seninle aynı fikirdeyim hamiş topici bu nede olsa her an imkanı olmayabilir herkesin

tüm ocak 2015 Annelerine öncelikle şimdiden çocuklarınızın hayırlı olmasını diliyorum. Allah bebişlerinizi analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Şimdiye kadar bahsedilmemiş sanırım. İnternet ortamında bazı yararlı hesap programları mevcut. Bu forumda eksik olanlardan birtenesi bence. Hamilelikte ne kadar kilo alacağınızdan tutunda, bebeğinizin yaklaşık doğum tarihini kestirme yada bebişin bulunduğu haftaya göre yaklaşık olması gereken boy kilo tahminine kadar. He birde bebişin doğumuyla birlikte olması gereken aşıların takvimini çıkartanalrda var. Belki Moderatörlerimiz ... adresinde bulunan bu uygulamaları siteye almayı becerirlerse herkes için çok yararlı olacağını düşünüyorum. Hepinize yeniden hayırlı olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pardon ama bn ne yazdım ki bu kadar tepki verdiniz arkadsım. Resi yüklesem ballandıra ballandıra anlatsam amenna dicem de kalbim kırıldı ya.. İçim içime sıgmıyo öle yazmısım pat diyede cokta göz dolduran bişi degil yani..
Bebde karsıyım öle başlandıra başlandıra anlatılan yemeklere resım yüklemelerine veya tarif vermelerede yani anlamadım bn böle bişi yapmadım ki...

Allah askına yazdıım se su
Canım pasta kek börek degişik bişi yapmak istyo.. Bu yani...
Cok kırıldım gercekten..
Nese sizleri u yüzden zor durumda bıraktıysam kusuruma bakmayın... Düşünememişim...

Ama ben bu kadar birbirimizi tanıyıp yakınlasıp hatta bazı arkafaslarımı sevmişken bi kac saatlık zor durumu sineme ceker böle bi tepkı vermezdim...

Herkese hayırlı geceler.. Dr randevum pazar gününe kaldı.. Dr um bugun yokmus maşesef önceden aramayı unutmusum.. İnş pazar günü gidicdm...

Dalan roxye baktım gittigim yerdeki marketlere ama bulamadım.. Olmadı netten alıcam..

Herkese hayırlı geceler.. Cuma gecesi bugun persembeyi cumaya baglayan saatler cok feyzlidir.. Bol bol dua edelım inş...
Rabbim herkese hayırlı anne baba olmayı her anne babaya hayırlı evlat dogurmayı nasip etsin..
Dogumlarımız kolay olsun.. Bebeklerimiz ve saglıklı olalım inş(amin)

.........………

Kizlar cantaua kendimize ne koysak..ben bi pijama aldim corao bi mzirme sutyeni bi tqne emzirme atleti 3 külot patik..ped aldim baska ne eksik
Canım hırka taç terlik çıkış kıyafeti aklıma gelenler.. Sanki bi listeden baksan daha kolay böyle eksiğin varmış gibi gözüküyor...

Face e hiç girmiyorum, igde de yemek ve restoran tavsiye edenleri, resim ekleyenleri bir süreliğine sildim ben:)) sonra Ağlayarak aşeriyorum kendi kendime kaşınmayayım dedim kontrol edebildiğim yerleri böyle yapıyorum:) Artık Allah yardımcımız olsun ne diyeyim:)

aynen canim liste yaptk baya ama bakalm tipik babalar kizlarini simdiden kiskanmaya basladilar.cok detayli düsununce ordan burdan kararsizlik cok oluyo iste bakalm
Bebekler ismiyle doğar derler elbet içinize bi isim sinecek en tatlı telaşlar bunlar hiç sıkmayın canınızı:)

Çok Sağol cnm ateş yoktu neyseki daha iyiyim bugün geçiyo inşallah :) yemek konusunda bende seninle aynı fikirdeyim hamiş topici bu nede olsa her an imkanı olmayabilir herkesin

Geçmiş olsun canım geçti diye hemen ayaklanma dikkat et kendine, bol Sıvı ve c vitamini içeren şeyleri almaya devam et..

Kızlar grip oldum
Geçmiş olsun canım, annelerin bir çoğu dökülüyor Rabbim şifa versin inş..

Bebek ismiyle doğarmış canım hiç Sıkma Can'ını o kendi adıyla doğar gelir inş :)

Canım ne desen Haklısın böyle komşu teyzeler gibi rahatsız etmek istemiyorum ama evine kamera Alman'ı çok isterim :)herkes Bebeğini gözünün tuttuğu Güvenilir referanslı kişilere bırakıyor. Ama bazılarının başına böyle olaylar gelebiliyor. Zannetme ki yoldan geçeni işe alıyoruz. Hem kötü Tarafından bakma, iyi yanından bak bebeğinin emin ellerde OLDUĞUNU bileceksin hastayken aklın onda kalmayacak Bebeğini daha çok göreceksin. Ayrıca kendi evinde bakmak isterse başlarken şöyle de çok küçük üşütür virkaç ay benim evimde bak sonra kendi evinde bakarsın o da sana alışır vs de birkaç ay kendi evinde izle en azından kadını. Başlarda kendi evinde olmaya ikna et sonra mecbur kalırsan o evinde baksın.
Için çok daha fazla rahat edecek bak göreceksin. Inş iyi ahlaklı güzel kişilerle karşılaşır ve hiç sıkıntı çekmezsin.

Tesekur ederim biraz ateşim var yükselirse ne yapmamı tavsiye edersin

Canım Ateş'in yükselirse doktora kontrole git istersen. Antibiyotik veriyorlar enfeksiyon olduğu için. Gerçi benim de ateşim var ama yatarak geçirmeye çalışıyorum doktora gitmem çok zor bu halde

Canım senin önceden bir çocuğun var diye Hatırlıyorum sen bizden daha tecrübeli sayılırsın hani ama bana göre aldıkların az geldi. Ben de çok abartmışım ama Arasında almak iyi olur. Ilk zamanlar sürekli bez değiştireceğiz va üstleri kirlenecek diyorlar. Bir de kış bebekleri .. En azından AYAKLI tulum kollu body ve de çıtçıtlı tulum sayını artırabilirsn..

Canım bebişinin odası enfes olmuş Güle Gül'e kullan:) ben de benek kıyafetlerine bakıp bakıp duruyorum Rabbim sağlıkla kullanmayı nasip eder inş:) Her şey çok tatlı gözüküyor, zevkine de bebişine de maşallah şimdiden :))

Inş her şey gönlüne göre olur canım, ben de belli bir süre sonra bebeğimi haftada birkaç günde olsa bakıcıya bırakmak zorunda Olacağım ama kamera ile seyredeceğim içim ancak öyle rahat eder.. Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın inş..

Kırmızı dikkati çektiğinden insan nazarı oraya kayarmış. Yeni doğuranlar kırmızı Taçı vs ondan takarmış derler ne kadar doğru bilmiyorum )) bu resimdeki kırmızı da çok tatlı beğendiysen al bence.. Içinde kalmasın..

Benim doktor da 20 dk dinliyor ama orada hem belim kopuyor hem de baş Dönmesi yaşıyorum bir türlü rahat edemiyorum(( Allah yardımcımız olsun inş.. Gelen küçük hediyeler De çok Hoşmuş:) Gül'e Gül'e kullan inş

butik bebede çok uygun fiyatlara var cnm

kadife zıbın hiç gçrmedim orda tulum var genelde her gün bakıyorum neredeyse

maşallah canım bebişe :) ben daha hiç bağlanmadım bakalım dr ne dicek gittigm zamn

size de maşallah canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…