- 10 Mayıs 2012
- 1.140
- 1.311
- 158
Kızlar grip oldum
canım ilave durulama yapsaydın tekrar yıkamak yerine, granül yapışıyor demiştim canım, ben narin 30 derecede yıkadım bozulmadıkeşke kaydetseydim zamanında
bu çanta ile port bebe yıkama olayını bende düşündüm nasıl yıkıyayım diye.30 derece 15 dk programda yıkamıştım bi yorgan ve battaniyesini yorganda hafif sabun granülleri kalmıştı.Hacı şakir granül sabun kullanıyorum şimdi 1.30 saatlik hijyenplus programına attım.bakalım nasıl çıkcak
portbebe,çantayı ve uyu setini falan aynı programla yıkasam bozulma olurmu acaba.
ay canım niye bunları düşünüyorsunuz doğum yapar yapmaz çıtır zaten olamayız aldığımız kilonun hepsini versek bile sıkı olamayacak vücudumuz, bunları düşünüp stres yapmayın bebeğiniz iyi olsun siz sağlıklı olun önemli olan bu
artık bakım yaptırırz falan kendimize geliriz inş
doğumdan sonra saç kesimi boya işine girşçem hemen bende hamilelikte yaptırmadım ve yaptırmıcam belki o zaman toparlarız
hadi bakalım canım az kalmış eksiğin:)Canım Bebeğin emeceği ilk süt gelmedi daha sadece Göğüs emzirme kanallarında hazırlık var beyaz sarı birikintilerin olması çok normal. Seni korkutmasın..
Canım herkes Yazmış zaten ama sakın alma o spreyden kimyasal koruyucu va her şeyi içeriyor zaten boya kimyasalini başka bi kimyasala örtmek gibi bir şey bu.. Benim mobilyalar geldi Sirkeli su ile silmek gerek.. Bende sirke yok diye bebek deterjanı ve saf su ile sildim. Odada yeni duvar kağıdı olduğu için camları da açıp havalandıramıyorum bakalım ne olacak :) sen Sirkeli suyu dene lütfen..
Sevdacım hiç takma kafana kremini sür o kadar çünkü gerçekten çaresi yok lierac al bir de Pahalı ama çatlayan vücutlarda etkilisi o.. Ben de çatlıyorum ve çok üzüldüm Başlarda ama şimdi kafama takamıyorum kaçış yok malesef.. Bebe Yağı çatlayan vücutları koruyamıyor vücut çatlağa yatkınsa lierac istiyor malesef..
Hoşgeldin larkincim ve tepikcanımız:) asıl ihtiyaçlar alınması gerekiyor ama artık bebek şampuanına bile para veresim yok:)) prenses yazıları süsler püsler tüller kaplamış dört bir yanı evde :)) akılsız bi alış-verişin cezasını çekiyorum şimdi :))
Hep böyle marifetli olmak istemişimdir çok ama çok güzel olmuş el emeği göz nuru Mustafa'nın hediyelikleri.. Ben sipariş verdim ama kendim yapmayı isterdim.. Isim etiketleri de geldi mi tamamdır, Rabbim Gül'e Gül'e dağıtmayı nasip etsin inş..
Aramıza Hoşgeldiniz canım. Doğum ne zaman ve isme karar verebildiniz mi ?
Ah ah tecrübe bi başka oluyor işte Allah Razı olsun canım yazdıkların için birçok şey aydınlanmış oldu:) benim de bir tek kalın battaniye eksiğim kaldı.. Onu da aldım mı tamamdır:)
canım iki pijama bir gecelik hatta iki olsa daha iyi gecelikKizlar cantaua kendimize ne koysak..ben bi pijama aldim corao bi mzirme sutyeni bi tqne emzirme atleti 3 külot patik..ped aldim baska ne eksik
canım pijama iki olsun, listemi bulsam ekliycemdoğum çantası anne için
1 pijama
1 gecelik
1 sabahlık
1 hırka veya yelek
4 alt çamaşır
2 atlet
2 sütyen (emzirme)
2 çorap
taç ve terlik
hasta bezi
hasta alt serme bezi
tarak,makyaj malzemesi
havlu, kağıt havlu
diş fırçası,diş macun
parfüm,deodorant
göğüs ucu kremi
kirli torbası
hastaneden çıkarken giyilecek kıyafet
orkid
şampuan
fazla veya eksik olan şeyler varsa uyarın lütfen
ayyy çok fena bencede kamera olmalıSezinciğim
Sana yazmak istiyordum ama vaktim olmamıştı. Amacım içine kurt düşürmek değil ama bebeklerimizi emanet ederken saf olmamakta yarar var. Yaklaşık on yeğen sve hep tavsiye güvenilen bakıcılar sonrası bunları Tecrübe edindim. Cep telinden izlenen bir kamera kur evine.
Ben hamileyken topiğe yazmıştım evime gelen bi temizlikçi eniştemin iç çamaşırlarını kokluyordu!! Ve bu kadını çok tavsiye ettiler. Site içinde çalışan yeni evli bi kızdı göya..
Illa bebeği dövecek ağlatacak diye bir şey yok Yanlışlıkla düşürür yerden bir şey verir senin istemediğin şekilde bakımlarını yapar ya da her şey iyi Güzeldir ama sen Bebeğini arada kontrol etmek istersin her zaman işten çıkıp gidemeyeceğin için ya da hasta olduğunda aklında kalmasın diye..
Ablam evine kamera koydurup bakıcısına söyledi ve kadın kameralı odada oturmadı bile :)) ki kadını ailece çok seviyorduk Yeğenim çıldırıyordu.. Sonra ablam gizli bir kamera daha yerleştirdi ve bakıcı, bi yaşındaki çocuğa tüm gün yemek vermiyor sadece eline Çubuk kraker veriyor. altı önü ıslanıyor saat beşte bir kez Kıyafet değiştirip üstüne yelek giydiriyor ondan önce çocuk Çingene çocuğu gibi dolaşıyor koridorda.. Ve tüm gün tv açık.. Ablam kadını hemen gönderdi ve eniştemin teyzesi bakmaya başladı bebek kilo Aldı gelişti resmen :)) gizli kameraya devam etti ablam. Belli bi zaman sonra teyze bebek yaramazlık yapınca pat pat terlikle poposuna vuruyor göya korkutmak Amaçlı.. Ablam onu da uyarmıştı...
Illa dövecek değil ama bütün gün telde konuşur çocuğa bakmaz çocuğa tv açar kendi bakmaz ya da çok ağlatır tüm bunlar için kamera Şart. Lütfen bi kamera al:)
Daha birçok olay var bizzat yaşadığım.. Insan başkası anlatınca kendi Başıma gelmez sanıyor ama hepsi bizler için işte. Önlemini mutlaka al. Artık her şeyin alternatifi çeşidi var hem de..
geçmiş olsunKızlar grip oldum
canım inşaallah merhametli vicdanlı biri çıkar karşınızaYemin ederim sen beni kalpten götüreceksin!!! Ne biçim insanlar var böyle ya şoktayım. O sapık kızı hatırlıyorum ben, ooooff nerden hatırlattın şimdi.
Kadınla bir görüşeyim bakayım gözüm tutacak mı, sonra bizim evde bakmayı kabul edecek mi? İlle kendi evimde bakarım derse kamera işi yalan olur. Düşünce olarak kameraya çok karşıyım ama bu anlattıklarından sonra mantıklı gelmeye başladı. Ben arada işyerinden vakitsiz de çıkar baskın yaparım aslında o konuda problem olmaz. Arada annemleri gönderirim onlar bi bakar. Kötü insan muhakkak açık verir. Ben yetişkin çocukları olan birini tercih edeceğim kesinlikle, öyle genç aklı havada birini asla istemem. Ayyy bilmiyorum içime fenalık geldi, kalbim sıkıştı.
2 yaşında kreşe vericem zaten kreş evimize 100 metre, babası bırakıcak sabahları ama 2 yaşa gelene kadar bakıcıya mecburuz.
maşaallah kuzunaIyi geceler kızlar..sabah yazmıştım kontrolümüz var diye maşallah her şey yolunda..kızım büyümüş haftasına göre kilosu biraz fazlaymış bile ama doktorumuz olumsuz bir şey demedi iyi dedi... :) son iki kontrolde artık bebegin kalp atışları için makinaya baglanıyorum (Ctg) orda biraz bunalıyorum açıkcası bu gün 25dakika sürdü ve ben nefes alamaz oldum nedense artık böyle şeyler beni bunaltıyor kızlar kapalı alıeveri§ merkezleri magazalar falan acayip sıkıyor beni yava§tan baş dönmesi, terleme, nefes darlığı mide bulantısı başlıyor bakıyorum hemen çıkıyorum acık havaya...Neyse aaaa birde doktorumda belirli aylarla markaların küçük deneme hediyeleri dergi falan hediyeleri oluyor bu günde bübchen in hediye çantası vardı icinden avent küçük boy biberonu çıktı gerçi ben almıştım nuk ama hoşumada gitti böyle kızlar işte
Herkese hayırlı geceler.. Dr randevum pazar gününe kaldı.. Dr um bugun yokmus maşesef önceden aramayı unutmusum.. İnş pazar günü gidicdm...
Dalan roxye baktım gittigim yerdeki marketlere ama bulamadım.. Olmadı netten alıcam..
Herkese hayırlı geceler.. Cuma gecesi bugun persembeyi cumaya baglayan saatler cok feyzlidir.. Bol bol dua edelım inş...
Rabbim herkese hayırlı anne baba olmayı her anne babaya hayırlı evlat dogurmayı nasip etsin..
Dogumlarımız kolay olsun.. Bebeklerimiz ve saglıklı olalım inş(amin)
.........………
günaayydııınn. yarın görüş günü yaşasınnnnbakalım ponçiğim kaç gr olmuş 1 ay oldu görüşmeyeli..
canım ilave durulama yapsaydın tekrar yıkamak yerine, granül yapışıyor demiştim canım, ben narin 30 derecede yıkadım bozulmadı
ay canım niye bunları düşünüyorsunuz doğum yapar yapmaz çıtır zaten olamayız aldığımız kilonun hepsini versek bile sıkı olamayacak vücudumuz, bunları düşünüp stres yapmayın bebeğiniz iyi olsun siz sağlıklı olun önemli olan bu
hadi bakalım canım az kalmış eksiğin:)
canım iki pijama bir gecelik hatta iki olsa daha iyi gecelik
canım pijama iki olsun, listemi bulsam ekliycem
ayyy çok fena bencede kamera olmalı
geçmiş olsun
canım inşaallah merhametli vicdanlı biri çıkar karşınıza
maşaallah kuzuna
neyse canım pazara az kaldı
civilde var roxy
Canım şimdi karbonat, beyaz banyo sabununu rendele, sıcak suda erit bunları , kıyafetlerin lekeli yerlerini önce beyaz banyo sabunuyla çitile sonra bu suya bas 24 saat dursun, tam çıkmasada epey geçiyor lekeler, benim oğluşunda bir iki parçası olmuştu öyle çıkardımARKADAŞLAR oğlumdan kalan kıyafetler vardı onları çıkardım baza nın altından yıkamak için ama bazısı sandık lekesi olmuş sarı sarı kosla ya koydum ama çıkarmadı...bu sandık lekesini nasıl çıkara biliyorsumusunuz.....kıyafetler çok yeni içinde güzel parçalar var astronotlar filan aksi gibi birde onlar olmuş leke, ne yaptıysam çıkaramadım..... varmı bildiğiniz bir yöntem
Canım şimdi karbonat, beyaz banyo sabununu rendele, sıcak suda erit bunları , kıyafetlerin lekeli yerlerini önce beyaz banyo sabunuyla çitile sonra bu suya bas 24 saat dursun, tam çıkmasada epey geçiyor lekeler, benim oğluşunda bir iki parçası olmuştu öyle çıkardım
Kizlar herkese merhaba bayadir yazamadim bikacgun izne ciktim bebisin eksiklerini yapmak icin,annem geldi tum hazirliklar nerdeyse bitti esyalarini yikayip utuleyip yerestirdik,odasi bitti,hastane cantam hazir..bitek oglusumun ismi yok bi o kaldi..saglikla gelsinler insallah..oz
ledikce dolabinin kapagini acip kokluyorum..miss gibi bebek kokuyor..
Geçmiş olsun canım bende yeni hafifledi gribim geçiyo inşallah :) bol c vitamini al brokoli mandalina falan ...Kızlar grip oldum
Bence cok guzel ve dogumdan sonrada giyebilirsin.yyaa kızlar havalar iyice soğudu 2 ay için mont almak istemiyordum ama böyle hırka falanla olmayacak gibi bir tane buldun ama bu acaba doğumdan sonrada giyilebilr mi bi baksanıza yada başka ne yapabilirim
Eki Görüntüle 1287961
benimkide aynısından :) funna babyEki Görüntüle 1275344
buda benim aldığım..
Ayy canım bende diyordum almayayım idare ederiz diye ama olmuyor geçen iki gün çok soguktu eeee normal ceketimin önü kapanmıyor internettede indirimdeymiş şansıma ısmarladım H&M den ne yapalım dogumdan sonra bilmiyorum nasıl olur eger ilk hamileliginse saklarsın belki ikinci yine kışa faln gelir yiksa ihtiyacı olan birine verirsinyyaa kızlar havalar iyice soğudu 2 ay için mont almak istemiyordum ama böyle hırka falanla olmayacak gibi bir tane buldun ama bu acaba doğumdan sonrada giyilebilr mi bi baksanıza yada başka ne yapabilirim
Eki Görüntüle 1287961
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?