Evet cnm çok sağol dinleniyorum hala çünkü hafifledi ama tam geçmedi bol su ve c vitamini devam :)Canım hırka taç terlik çıkış kıyafeti aklıma gelenler.. Sanki bi listeden baksan daha kolay böyle eksiğin varmış gibi gözüküyor...
Face e hiç girmiyorum, igde de yemek ve restoran tavsiye edenleri, resim ekleyenleri bir süreliğine sildim ben:)) sonra Ağlayarak aşeriyorum kendi kendime kaşınmayayım dedim kontrol edebildiğim yerleri böyle yapıyorum:) Artık Allah yardımcımız olsun ne diyeyim:)
Bebekler ismiyle doğar derler elbet içinize bi isim sinecek en tatlı telaşlar bunlar hiç sıkmayın canınızı:)
Geçmiş olsun canım geçti diye hemen ayaklanma dikkat et kendine, bol Sıvı ve c vitamini içeren şeyleri almaya devam et..
Geçmiş olsun canım, annelerin bir çoğu dökülüyor Rabbim şifa versin inş..
Bebek ismiyle doğarmış canım hiç Sıkma Can'ını o kendi adıyla doğar gelir inş :)
Canım ne desen Haklısın böyle komşu teyzeler gibi rahatsız etmek istemiyorum ama evine kamera Alman'ı çok isterim :)herkes Bebeğini gözünün tuttuğu Güvenilir referanslı kişilere bırakıyor. Ama bazılarının başına böyle olaylar gelebiliyor. Zannetme ki yoldan geçeni işe alıyoruz. Hem kötü Tarafından bakma, iyi yanından bak bebeğinin emin ellerde OLDUĞUNU bileceksin hastayken aklın onda kalmayacak Bebeğini daha çok göreceksin. Ayrıca kendi evinde bakmak isterse başlarken şöyle de çok küçük üşütür virkaç ay benim evimde bak sonra kendi evinde bakarsın o da sana alışır vs de birkaç ay kendi evinde izle en azından kadını. Başlarda kendi evinde olmaya ikna et sonra mecbur kalırsan o evinde baksın.
Için çok daha fazla rahat edecek bak göreceksin. Inş iyi ahlaklı güzel kişilerle karşılaşır ve hiç sıkıntı çekmezsin.
Canım Ateş'in yükselirse doktora kontrole git istersen. Antibiyotik veriyorlar enfeksiyon olduğu için. Gerçi benim de ateşim var ama yatarak geçirmeye çalışıyorum doktora gitmem çok zor bu halde
Canım senin önceden bir çocuğun var diye Hatırlıyorum sen bizden daha tecrübeli sayılırsın hani ama bana göre aldıkların az geldi. Ben de çok abartmışım ama Arasında almak iyi olur. Ilk zamanlar sürekli bez değiştireceğiz va üstleri kirlenecek diyorlar. Bir de kış bebekleri .. En azından AYAKLI tulum kollu body ve de çıtçıtlı tulum sayını artırabilirsn..
Canım bebişinin odası enfes olmuş Güle Gül'e kullan:) ben de benek kıyafetlerine bakıp bakıp duruyorum Rabbim sağlıkla kullanmayı nasip eder inş:) Her şey çok tatlı gözüküyor, zevkine de bebişine de maşallah şimdiden :))
Inş her şey gönlüne göre olur canım, ben de belli bir süre sonra bebeğimi haftada birkaç günde olsa bakıcıya bırakmak zorunda Olacağım ama kamera ile seyredeceğim içim ancak öyle rahat eder.. Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın inş..
Kırmızı dikkati çektiğinden insan nazarı oraya kayarmış. Yeni doğuranlar kırmızı Taçı vs ondan takarmış derler ne kadar doğru bilmiyorum )) bu resimdeki kırmızı da çok tatlı beğendiysen al bence.. Içinde kalmasın..
Benim doktor da 20 dk dinliyor ama orada hem belim kopuyor hem de baş Dönmesi yaşıyorum bir türlü rahat edemiyorum(( Allah yardımcımız olsun inş.. Gelen küçük hediyeler De çok Hoşmuş:) Gül'e Gül'e kullan inş
yyaa kızlar havalar iyice soğudu 2 ay için mont almak istemiyordum ama böyle hırka falanla olmayacak gibi bir tane buldun ama bu acaba doğumdan sonrada giyilebilr mi bi baksanıza yada başka ne yapabilirim
Eki Görüntüle 1287961
ben bildiğimi aynı zamanda doktorun ağzından duyduğumu söyledim. Düşündüğüm zamanda kafein aslen ağır bir madde normalde abartmamak koşuluyla faydası da olabilir ama miktar artınca zarar verir ama burada sözkonusu olan 1000-1500 gr lık küçük bir bünyeye faydası olmadığı kesin. Ben vicdanen 3-5 ay dayanma taraftarıyım madem faydası yok, çok istersem 1 tane içerim haftada. yurt dışında içiyorlar dediğin ki ben duymadım 5 fincan içeni kafeinsiz yumuşak kahveler olabilir onlar bile bir sürü işlemden geçiyor(çözülebilir kahveler). Ayrıca her içen gerizekalı olur da demedim hemen her şeyden o kadar etkilensek hepimizin sakat, kanser, gerizekalı v.s olması lazım . Ben şahsen elimde olanı yaparım gerisini Allah bilir.canım inanırım çocukluğumdan beri yaşıyorum ben o toprak yeme isteğini iyi bilirim
kahvenin telvesi bastırır canım
kız bu mu tosuncuk gayet iyisin ve göz altların mor kesin var kansızlık sende
canım niye etkilesin zekasını, o zaman avrupadakilerin çocukları gerizekalı olmalı onlar hamileyken bile nerden baksan 4-5 fincan içiyorlar
canlar ben ilk doğumda buzluğa birşeyler hazırlayıp koymamıştım. çok misafir geldi annem aşırı yoruldu ikramlarla. şimdide bide kızım var hem onunla ilgilenip hemde ikramla uğraşmasın diyorum. buzluğa sigara böreği atıcam. başka tarifler var mı bildiğiniz. çözülüp pişince güzel olacak tarifler.
Canım özelden yazdım sana..canlar ben ilk doğumda buzluğa birşeyler hazırlayıp koymamıştım. çok misafir geldi annem aşırı yoruldu ikramlarla. şimdide bide kızım var hem onunla ilgilenip hemde ikramla uğraşmasın diyorum. buzluğa sigara böreği atıcam. başka tarifler var mı bildiğiniz. çözülüp pişince güzel olacak tarifler.
ay bana da bana daCanım özelden yazdım sana..
inşaallah işe yarar canımçok teşekkürler efalim kaç gündür onunla uğraşıyorum sinir basmıştı..birde bu yöntemi deneyim
canım bence güzel bir model doğum sonrasıda kullanırsın, bende düşünüyorum kara karayyaa kızlar havalar iyice soğudu 2 ay için mont almak istemiyordum ama böyle hırka falanla olmayacak gibi bir tane buldun ama bu acaba doğumdan sonrada giyilebilr mi bi baksanıza yada başka ne yapabilirim
Eki Görüntüle 1287961
canım pişirip atıcam ben hamur işlerini, şimdi yazmıyım canı isteyen olurcanlar ben ilk doğumda buzluğa birşeyler hazırlayıp koymamıştım. çok misafir geldi annem aşırı yoruldu ikramlarla. şimdide bide kızım var hem onunla ilgilenip hemde ikramla uğraşmasın diyorum. buzluğa sigara böreği atıcam. başka tarifler var mı bildiğiniz. çözülüp pişince güzel olacak tarifler.
ben bildiğimi aynı zamanda doktorun ağzından duyduğumu söyledim. Düşündüğüm zamanda kafein aslen ağır bir madde normalde abartmamak koşuluyla faydası da olabilir ama miktar artınca zarar verir ama burada sözkonusu olan 1000-1500 gr lık küçük bir bünyeye faydası olmadığı kesin. Ben vicdanen 3-5 ay dayanma taraftarıyım madem faydası yok, çok istersem 1 tane içerim haftada. yurt dışında içiyorlar dediğin ki ben duymadım 5 fincan içeni kafeinsiz yumuşak kahveler olabilir onlar bile bir sürü işlemden geçiyor(çözülebilir kahveler). Ayrıca her içen gerizekalı olur da demedim hemen her şeyden o kadar etkilensek hepimizin sakat, kanser, gerizekalı v.s olması lazım . Ben şahsen elimde olanı yaparım gerisini Allah bilir.
canım ilave durulama yapsaydın tekrar yıkamak yerine, granül yapışıyor demiştim canım, ben narin 30 derecede yıkadım bozulmadı
ay canım niye bunları düşünüyorsunuz doğum yapar yapmaz çıtır zaten olamayız aldığımız kilonun hepsini versek bile sıkı olamayacak vücudumuz, bunları düşünüp stres yapmayın bebeğiniz iyi olsun siz sağlıklı olun önemli olan bu
hadi bakalım canım az kalmış eksiğin:)
canım iki pijama bir gecelik hatta iki olsa daha iyi gecelik
canım pijama iki olsun, listemi bulsam ekliycem
ayyy çok fena bencede kamera olmalı
geçmiş olsun
canım inşaallah merhametli vicdanlı biri çıkar karşınıza
maşaallah kuzuna
neyse canım pazara az kaldı
civilde var roxy
Listeyi hemem aliyorum zahmet oldu canim saol.http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2015-ocak-anneleri.708928/page-3418
kızlar tek tek baktım sayfalara listeyi bulmak için, pc nize kopyalayın kıymetimi bilin:) aç aç uğraştım
Kendime hazırladığım liste kızlar
Hastane çantası Anne için:
2 gecelik
2 pijama
1 sabahlık
1 hırka veya yelek
4 alt çamaşır
2 atlet
2 sütyen (emzirme)
2 çorap
2 patik
eşarp veya taç( kapalı olanlar eşarp koyar)
terlik
hasta bezi
hasta alt serme bezi
tarak,makyaj malzemesi
havlu, kağıt havlu
diş fırçası,diş macunu
parfüm,rollon
göğüs ucu kremi
kirli torbası
hastaneden çıkarken giyilecek kıyafet
süt yapıcı çay
kuru erik hoşafı
Bebek İçin:
1 tane 10 lu hastane çıkış seti
2 tane beşli hastane çıkışı
2 penye battaniye
2 kalın battaniye
1 kışlık kundak
3-4 çorap, patik
5-6 tane ağız mendili
2-3 tane tek alt
2-3 iç zıbın
yelek ve hırka
alt açma örtüsü
tülbent
bebek bezi 10 tane en az
pişik kremi
3 paket ıslak pamuk mendil( uni baby)
emzik
biberon
kaşık ( süt olmazsa mama vermek için)
kirli torbası
port bebe hastaneden çıkarken kullanmak için veya ana kucağı
Ebeye vermek için ayrı bir şeffaf poşete bunları koyun ( karışıklık olmasın diye) üstüne ebeye verilecek yazın
Bir penye battaniye
Bir hastane çıkışı
İç zıbın
tek alt pijama
çorap
patik
yelek
kışlık kundak veya kalın bir battaniye
bez
ıslak pamuk mendil( bebeği siliyorlarmış bununla)
Kendinizin ilk giyeceği kıyafetleride hazır edin ayrı bir poşette üstüne yazın
bir gecelik
bir atlet
bir sütyen
bir hasta bezi
çorap
patik
hırka
hayırlı haberlerle gel inşallah canmHayırlı cumalar anneleer..
Bugün beş haftadan sonra kuzumu görmeye gidiyorum. Çok heyecanlıyım, çok mutluyum. Inşallah her şey normal ilerlemiştir. Beş hafta coook uzun bir rekor oldu benim için, çok özledim
hadi bakalım güzel haberlerle gel inşaallah canımHayırlı cumalar anneleer..
Bugün beş haftadan sonra kuzumu görmeye gidiyorum. Çok heyecanlıyım, çok mutluyum. Inşallah her şey normal ilerlemiştir. Beş hafta coook uzun bir rekor oldu benim için, çok özledim
al canım inşaallah faydası olurListeyi hemem aliyorum zahmet oldu canim saol.
Haci sakire gelince ablamlardan gelen kiyafetleri 40 derecede uzun süreli yikamistim kalmamisti dedigim gibi 1 battaniye ve bir yorganida 30 derece 15 dk yikadim ama yorganda hafif kalmisti.dunde ortak renk olarak aldigim kiyafetleri 40 derece de hijyenplus diye bi programda yikadim sanirim bebeker icin cit citli badi var yaninda 1.30 saate yakinda onda yikadim kalmadi.kisa programda cozulmuyo.haci sakir bitince zaten dalan roxy alcam tavsiyelerinizi uzerine
gögüs ucu kremi konuşuldumu kaçırdım arkadaşlar hangi marka almalıyız
hadi canim git bebisinle hasret gider.güzel haberlerini bekliyoruzHayırlı cumalar anneleer..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?