2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Evet cnm çok sağol dinleniyorum hala çünkü hafifledi ama tam geçmedi bol su ve c vitamini devam :)

kızlar merhaba herkese gratise dün gidemedim ugün de gidemem yağmur çok eşim yarın götürür artık
dün zaten hiç bir iş yapamadım anca çamaşı r attım astım o kadar bugün devam ediyorum kalan işlere

canlar ben ilk doğumda buzluğa birşeyler hazırlayıp koymamıştım. çok misafir geldi annem aşırı yoruldu ikramlarla. şimdide bide kızım var hem onunla ilgilenip hemde ikramla uğraşmasın diyorum. buzluğa sigara böreği atıcam. başka tarifler var mı bildiğiniz. çözülüp pişince güzel olacak tarifler.

ben bildiğimi aynı zamanda doktorun ağzından duyduğumu söyledim. Düşündüğüm zamanda kafein aslen ağır bir madde normalde abartmamak koşuluyla faydası da olabilir ama miktar artınca zarar verir ama burada sözkonusu olan 1000-1500 gr lık küçük bir bünyeye faydası olmadığı kesin. Ben vicdanen 3-5 ay dayanma taraftarıyım madem faydası yok, çok istersem 1 tane içerim haftada. yurt dışında içiyorlar dediğin ki ben duymadım 5 fincan içeni kafeinsiz yumuşak kahveler olabilir onlar bile bir sürü işlemden geçiyor(çözülebilir kahveler). Ayrıca her içen gerizekalı olur da demedim hemen her şeyden o kadar etkilensek hepimizin sakat, kanser, gerizekalı v.s olması lazım . Ben şahsen elimde olanı yaparım gerisini Allah bilir.

Bence de yapalım atalım buzluğa börek sarma falan

Canım özelden yazdım sana..

çok teşekkürler efalim kaç gündür onunla uğraşıyorum sinir basmıştı..birde bu yöntemi deneyim
inşaallah işe yarar canım
canım bence güzel bir model doğum sonrasıda kullanırsın, bende düşünüyorum kara kara
canım pişirip atıcam ben hamur işlerini, şimdi yazmıyım canı isteyen olur

ben kafein ağır değil demiyorum ama gerizekalı yapar diyen sensin canım birde dr lar bile günde bir taneye izin veriyor belli ml ye kadar izin var, çaya da kahveyede izin var

Listeyi hemem aliyorum zahmet oldu canim saol.
Haci sakire gelince ablamlardan gelen kiyafetleri 40 derecede uzun süreli yikamistim kalmamisti dedigim gibi 1 battaniye ve bir yorganida 30 derece 15 dk yikadim ama yorganda hafif kalmisti.dunde ortak renk olarak aldigim kiyafetleri 40 derece de hijyenplus diye bi programda yikadim sanirim bebeker icin cit citli badi var yaninda 1.30 saate yakinda onda yikadim kalmadi.kisa programda cozulmuyo.haci sakir bitince zaten dalan roxy alcam tavsiyelerinizi uzerine

hadi bakalım güzel haberlerle gel inşaallah canım
al canım inşaallah faydası olur

canık zaten 30 derecede yıkandığı için çözülmüyor granüller, birde bak bir kaç kere yazdım not et istersen, bebişin kaka lekesi direk yıkayınca çıkmıyor önce beyaz banyo sabunuyla çitile sonra makinaya at aklında olsun yani:)
gögüs ucu kremi konuşuldumu kaçırdım arkadaşlar hangi marka almalıyız

almadım ama alıcam bende lansioh canım en iyisi

h
hadi canim git bebisinle hasret gider.güzel haberlerini bekliyoruz

Kizlar hayirli cumalar masallah hepinize ins kuzucuklarinizi saglikli sihhatli kucaginiza alirsiniz ben 2012 ocak annelerindeydim tabi kizim supriz yapip aralik ayinin basinda geldi cok sukur saglikliydi hala daha ole sizin heycaniniz benide 2 sene oncesine goturdu bense simdi aralikta kizimin 2 yas gununu kutlicam ins sizin icinde o gunler cok yakin sakin uzak gibi gorunmesin dogduklari zaman cok cabuk buyuyolar ben diyorum kizim ne zaman iki yasina geldi diye rabbim hepsine uzun saglikli sihhatli omurler versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…