ayy canim nice yaslarini kutlarsinuz birlikte insallah.kac haftalik dogdu kizinKizlar hayirli cumalar masallah hepinize ins kuzucuklarinizi saglikli sihhatli kucaginiza alirsiniz ben 2012 ocak annelerindeydim tabi kizim supriz yapip aralik ayinin basinda geldi cok sukur saglikliydi hala daha ole sizin heycaniniz benide 2 sene oncesine goturdu bense simdi aralikta kizimin 2 yas gununu kutlicam ins sizin icinde o gunler cok yakin sakin uzak gibi gorunmesin dogduklari zaman cok cabuk buyuyolar ben diyorum kizim ne zaman iki yasina geldi diye rabbim hepsine uzun saglikli sihhatli omurler versin
kizlar bugün bebislerim 27 haftalik oldu.insallah 37lere kadar da tasidigimi görurum.ayy ne guzel cogu annisin kontrolü var bebislerini görecekler insallah.bende yarin gidecegm sabirsizlaniyorum
yolundadır annesi az kalmış görmene, ben henüz randevu almadım ayın 10 unda falan görücem inşaallahkontrole gidiyo herkes ne mutlu sizeyarın da gidecek olanlar pazar gidecek olanlar
Güzel haberlerle gelirsiniz inşallah.
bizde salı günü gideceğiz Allah kısmet ederse ama çok özledim kızımı
bugün 22.gün salı günü 26.gün olcak göremeyliii 7 aydır ilk defa bu kadar ayrıyız kızımla
Merak ediyorum büyümüşmü herşey yolundamıı
canım bende diğerinden kullandım ama bana da kokusu hiç güzel gelmiyor ne yalan söylüyüm:)Ben dalan roxy ile yıkadım bebegimin çamaşırlarını ama sizlerin söylediğiniz kadar güzel kokmadı. Neden öyle olduğunu anlamadım. Ben lavantalı olanından almıştım yanlış mı aldım acaba?
Ay evet ya biz mi yanlis aldık acaba? Bizi aydinlatabilirseniz çok sevinicem arkadaslar. :) birde çamaşırları utuleyip yerlestirdim, biraz geç oldu ama bu saatten sonra güzel kokmaları için yapabileceğim bişey var mı?canım bende diğerinden kullandım ama bana da kokusu hiç güzel gelmiyor ne yalan söylüyüm:)
yok canım yanlış değil ben 4 senedir kullanıyorum benim hoşuma gitmiyor kokusu, seninde gitmemiştir:)Ay evet ya biz mi yanlis aldık acaba? Bizi aydinlatabilirseniz çok sevinicem arkadaslar. :) birde çamaşırları utuleyip yerlestirdim, biraz geç oldu ama bu saatten sonra güzel kokmaları için yapabileceğim bişey var mı?
Ben dalan roxy ile yıkadım bebegimin çamaşırlarını ama sizlerin söylediğiniz kadar güzel kokmadı. Neden öyle olduğunu anlamadım. Ben lavantalı olanından almıştım yanlış mı aldım acaba?
bende aynı dertten muzdaribim hacı şakir fazla kokmuyo aşırı bir kokusu yok hafif dalan roxy çok güzel kokuyo dediler bebek gibicanım bende diğerinden kullandım ama bana da kokusu hiç güzel gelmiyor ne yalan söylüyüm:)
acaba doktorun sekreteri falan almış olmasın?sana kıyak geçmişlerdir belkiDr a randevu alıyım dedim ayın beşine randevum alınmış görünüyor ben almadım eşim alsa mutlaka söyler ne bu şimdi anlamadım benim adıma kim alacak randevuyu?
canım kokusu var da çok az doğal çünkü parfüm yok içinde, bebişiniz kokutacak onu mis gibibende aynı dertten muzdaribim hacı şakir fazla kokmuyo aşırı bir kokusu yok hafif dalan roxy çok güzel kokuyo dediler bebek gibiçok heveslendim bütün oda bebek kokuyo ddilerde
o yüzden onu tercih etcem ama şimdi kafam karışti
acaba doktorun sekreteri falan almış olmasın?sana kıyak geçmişlerdir belki
bende aynı dertten muzdaribim hacı şakir fazla kokmuyo aşırı bir kokusu yok hafif dalan roxy çok güzel kokuyo dediler bebek gibiçok heveslendim bütün oda bebek kokuyo ddilerde
o yüzden onu tercih etcem ama şimdi kafam karışti
acaba doktorun sekreteri falan almış olmasın?sana kıyak geçmişlerdir belki
yok canım yanlış değil ben 4 senedir kullanıyorum benim hoşuma gitmiyor kokusu, seninde gitmemiştir:)
canım bebişin içine girince zaten mis gibi kokacak ek bir şey yapma bence:)
canlar ben ilk doğumda buzluğa birşeyler hazırlayıp koymamıştım. çok misafir geldi annem aşırı yoruldu ikramlarla. şimdide bide kızım var hem onunla ilgilenip hemde ikramla uğraşmasın diyorum. buzluğa sigara böreği atıcam. başka tarifler var mı bildiğiniz. çözülüp pişince güzel olacak tarifler.
sen özele gitmiyomuydun ben seni özele gidiyo özele dvam edecek diye biliyorum karıştırdım ozaman.Devletse hiç bişey yapmazlarcanım kokusu var da çok az doğal çünkü parfüm yok içinde, bebişiniz kokutacak onu mis gibi
yok canım devlet hastanesi ne kıyağı yapacaklar, bakalım ne çıkacak altından
Valla canım bende öyle bekliyodum ama kokmadı, dalini denedin mi? Belki o bebek gibi kokuyodur
Aslında haklısın canım, sanırım bazı arkadaşlar ev mis gibi bebek kokuyor diyince çok özendim ama bebeğim mis gibi kokutsun çamaşırlarını daha güzel
bende dalin denemedim canım ben hacı şakir kullanıyorum şuanda ozaman aşşağı yukarı roxy le aynı kokuyo bide 1700 gr lık almıştım bitince bide dalanı dnerim deneyerek öğreniriz.Valla canım bende öyle bekliyodum ama kokmadı, dalini denedin mi? Belki o bebek gibi kokuyodur
Aslında haklısın canım, sanırım bazı arkadaşlar ev mis gibi bebek kokuyor diyince çok özendim ama bebeğim mis gibi kokutsun çamaşırlarını daha güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?