2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
ayy canim nice yaslarini kutlarsinuz birlikte insallah.kac haftalik dogdu kizin

kizlar bugün bebislerim 27 haftalik oldu.insallah 37lere kadar da tasidigimi görurum.ayy ne guzel cogu annisin kontrolü var bebislerini görecekler insallah.bende yarin gidecegm sabirsizlaniyorum

sende yarın güzel haberlerini alırsın inşaallah miniklerinin

kontrole gidiyo herkes ne mutlu size yarın da gidecek olanlar pazar gidecek olanlar
Güzel haberlerle gelirsiniz inşallah.
bizde salı günü gideceğiz Allah kısmet ederse ama çok özledim kızımı
bugün 22.gün salı günü 26.gün olcak göremeyliii 7 aydır ilk defa bu kadar ayrıyız kızımla
Merak ediyorum büyümüşmü herşey yolundamıı

Ben dalan roxy ile yıkadım bebegimin çamaşırlarını ama sizlerin söylediğiniz kadar güzel kokmadı. Neden öyle olduğunu anlamadım. Ben lavantalı olanından almıştım yanlış mı aldım acaba?

yolundadır annesi az kalmış görmene, ben henüz randevu almadım ayın 10 unda falan görücem inşaallah

canım bende diğerinden kullandım ama bana da kokusu hiç güzel gelmiyor ne yalan söylüyüm:)

Dr a randevu alıyım dedim ayın beşine randevum alınmış görünüyor ben almadım eşim alsa mutlaka söyler ne bu şimdi anlamadım benim adıma kim alacak randevuyu?

canım bende diğerinden kullandım ama bana da kokusu hiç güzel gelmiyor ne yalan söylüyüm:)
Ay evet ya biz mi yanlis aldık acaba? Bizi aydinlatabilirseniz çok sevinicem arkadaslar. :) birde çamaşırları utuleyip yerlestirdim, biraz geç oldu ama bu saatten sonra güzel kokmaları için yapabileceğim bişey var mı?

yok canım yanlış değil ben 4 senedir kullanıyorum benim hoşuma gitmiyor kokusu, seninde gitmemiştir:)

canım bebişin içine girince zaten mis gibi kokacak ek bir şey yapma bence:)

bende aynı dertten muzdaribim hacı şakir fazla kokmuyo aşırı bir kokusu yok hafif dalan roxy çok güzel kokuyo dediler bebek gibi çok heveslendim bütün oda bebek kokuyo ddilerde
o yüzden onu tercih etcem ama şimdi kafam karışti

Dr a randevu alıyım dedim ayın beşine randevum alınmış görünüyor ben almadım eşim alsa mutlaka söyler ne bu şimdi anlamadım benim adıma kim alacak randevuyu?
acaba doktorun sekreteri falan almış olmasın?sana kıyak geçmişlerdir belki

canım kokusu var da çok az doğal çünkü parfüm yok içinde, bebişiniz kokutacak onu mis gibi

yok canım devlet hastanesi ne kıyağı yapacaklar, bakalım ne çıkacak altından

Valla canım bende öyle bekliyodum ama kokmadı, dalini denedin mi? Belki o bebek gibi kokuyodur
yok canım yanlış değil ben 4 senedir kullanıyorum benim hoşuma gitmiyor kokusu, seninde gitmemiştir:)

canım bebişin içine girince zaten mis gibi kokacak ek bir şey yapma bence:)

Aslında haklısın canım, sanırım bazı arkadaşlar ev mis gibi bebek kokuyor diyince çok özendim ama bebeğim mis gibi kokutsun çamaşırlarını daha güzel

cnm ben sigara böreği değilde hemen çıkarıp mikrodalgada ısıtılacak şeyler hazırlayacağım. ıspanaklı pide(iç hazırlayıp pide fırınına göndereceğim.) elmalı kurabiye, hind cevizli kurabiye, hashaşlı tuzlu kurabiye, şimdilik bunlar aklımda hazırlayıp saklama kaplarıyla dondurucuya atacağım.
birde ilk zamanlarda kendim yemekle uğraşamam diye içli köfte ve sarma hazırlatacağım annemlere sağolsun eşimin yemek sıkıntısı yok 2 yumurta kırsam ses çıkarmaz ama hazırda bulunsun

canım kokusu var da çok az doğal çünkü parfüm yok içinde, bebişiniz kokutacak onu mis gibi

yok canım devlet hastanesi ne kıyağı yapacaklar, bakalım ne çıkacak altından
sen özele gitmiyomuydun ben seni özele gidiyo özele dvam edecek diye biliyorum karıştırdım ozaman.Devletse hiç bişey yapmazlar bende gidiyom ya ordan biliyom

aslında kokuya aldanmamak gerek koku demek ekstra kimyasal demek en güzeli beyaz sabunla yıkamak

bende dalin denemedim canım ben hacı şakir kullanıyorum şuanda ozaman aşşağı yukarı roxy le aynı kokuyo bide 1700 gr lık almıştım bitince bide dalanı dnerim deneyerek öğreniriz.
Eflaliminde dediği gibi bebeklerimiz kokuturr dterjan kokusuda neymiş halt etmiş yanında.

Kızlar bebek sabunu yaptırıyorum
Hemde kampanyada buldum.. Sadece 1 tl
Resımde atcam.. Biberon sabun yani sadece bu model indirimli. Bilgi almak isteyen olursa ban söleyin... Attıgım resmin mavisi olcak

Eklentiler

• image.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 145
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…