Gunaydin kizlar gun yaklastikca uykusuzluk artiyor hepimizde dun kontrol vardı dr midem icin ilac verdi yemekten sonra ictim icmez olaydim hala midem agzimda yaabu arada bebisim tombik olcak heralde nerdeyse 2kilo hetkese guzel bir gun diliyorum
Günaydın kızlar biz haftasonu odamizi boyattik dolabimizi kurduk bebisimin eşyalarını yıkayıp ütüleyip yerleştirdi. Çok güzel oldu hersey . En yakın zamanda ekleyecegim fotoğraflarını .
@Mrssuperfine arkadaşım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inş. Iyi haberlerini bekliyoruz .
Canım nasılsın merak ettim. İnşallah birşeyin yoktur.
Sabah sabah canım sıkıldı. Allaha emanet olun canım. Güzel haberlerini bekliyoruz.
Ay ben çok feciyimmmmmUykusuzluktan ölüyorum ne kendim uyuyorum nede eşimi uyutuyorum. Sırtıma yastık, göbeğime yastık, bacak arama yastık, kafama bi yastık daha... Olmadı böyle hepsini at sonra teker teker tekrar koy :)
Ben şimdiden dayanamıyorum kızlar maşallah azminize. Gerçi gkcnbrt havlu atmış ama olsun :)
gitmiyor valla gitti sandım ama açtığımda hala koktuğunu farkettim kapıları açık havalandırıyorum ben bebeğin eşyalarını yıkamadım biraz daha zaman geçsin diyekızlar günaydınnnnnnn acilen sizlere bişey sormam lazım bebeğimin eşyaları geldi ama hala mobilya kokuyo nasıl gitti o koku hergün havalandırdım detarjanli su ve sirkeli suylada sildimmm ama yok cıkmıyo bi yardım edin bana lütfennn bugun ütü yapıpı kıyafetleri yerleştiricem
kızlar günaydınnnnnnn acilen sizlere bişey sormam lazım bebeğimin eşyaları geldi ama hala mobilya kokuyo nasıl gitti o koku hergün havalandırdım detarjanli su ve sirkeli suylada sildimmm ama yok cıkmıyo bi yardım edin bana lütfennn bugun ütü yapıpı kıyafetleri yerleştiricem
bence biraz daha bekle yerleştrme canım hemn zamn var nasıl olsa 1 yada 2 hafta daha geçsnbende öyle düşündüm vallacvp verdiğiniz için cokkk tşk ederim
cvp verdiğin için cok teşekkür ederim arkadaşım bende ütülüycem salona koycam daha sonra yerleştircembence biraz daha bekle yerleştrme canım hemn zamn var nasıl olsa 1 yada 2 hafta daha geçsn
ay ben de oturarak olduğu için çalışamıyorum çünkü sırtım ve belim çok ağrıyoişim oturarak olduğu için dayanırım diye düşünüyorum inşallah...
ben de aslında sonrası için çalışmak istiyodum ama of çok sıkıldım en kötü ücretsiz alırım napayım ya..
Günaydın güzel anneler:) kanaması olan arkadaşım inşallah her şey yolundadır. Bende bugün kontrole gidicem. Dua ederseniz sevinirim. İnşallah suyumuz artmış erken doğum riski ortadan kalkmıştır.
Canım suyun azsa hergün bitane armut ye ben 26 hftada gittim su alt sınırdaydı burdan bi arkadaşım tavye etti ergün bitane yedim iki hafta sonra normale yakın dün de suyun gayet güzel dedi bak bu tecrübbeyle sabit ye lütfenGünaydın güzel anneler:) kanaması olan arkadaşım inşallah her şey yolundadır. Bende bugün kontrole gidicem. Dua ederseniz sevinirim. İnşallah suyumuz artmış erken doğum riski ortadan kalkmıştır.
Şule selammm gittin mi medical parkaaaAynen ben de calisirim diyodum. Ama dedigin gibi sikildim bunaldim. Ustune 1.5 saatlik donus yolunda hep kasiklarim tas gibi oluyo. Iki kez acile gittim bu yuzden. Ikisinde de sanci cikti nst de. Doktor bunlar erken dogum belirtisi olabilir dedi. Korkuyorum yollarda dogurucam diye. Ben de gerekirse ucretsiz izin alirim ne yapayim. Bebisimden ve benden onemli degil ya. Hem dogum oncesi izin kullanmak cok onemli bence. Yoksa dogum sonrasi lohusalik donemi daha zor atlatilir gibi geliyo bana. Biraz enerji depolamak, kafandaki planlari istedigin gibi hayata gecirmek, yakinlarina ve kendine biraz vakit ayirmak iyi gelir diye dusunuyorum..
Canim umarim guzel haberlerle gelirsin sen de. Bir arkadasin daha suyu azalmisti. Burdan bi arkadaa bol bol armut yemesini onermisti. Ve o arkadasin su seviyesi normale donmus. Sen de bolca armut tuket.
Günaydın güzel anneler:) kanaması olan arkadaşım inşallah her şey yolundadır. Bende bugün kontrole gidicem. Dua ederseniz sevinirim. İnşallah suyumuz artmış erken doğum riski ortadan kalkmıştır.
Kizlar ben de bi sikintimi paylasmak istiyorum sizlerle. Esimin erkek kardesi unvte okuyor. Hazirligi gecemedi. Simdi ozel ders aliyor haftada bir gun ve Ankara'ya geliyor. Polatli'da oturuyorlar normalde. Dun dersi varmis. Abi size gelicem diye msj atti. Bir dahaki dersi haftaya pazar ya da pztesi olacak. O gune kadar bizde kalacakmis. Yav tamam gelsin kalsin abisinin evi. Basimizin uzerinde yeri var da. Ben hamileyim, kendime hayrim kalmadi, kendimi iyi hissetmedigim icin rapor aldim evde dinleneyim diye. Esim evde olsa neyse. Sabah gidiyor ise aksam geliyor. Biz esimin kardesiyle aksama kadar bi arada olucaz. Aksama kadar kahvaltisiydi yemegiydi vs hizmet edicem. Elinden is gelen bi cocuk degil ki. Ustelik kiz olsa neyse. Cok canim sikiliyor. Ne guzel dinlenicem okula gitmicem diye hayal kuruyodum. Rahat rahat giyinemiyosun, uzanamiyosun vshayir yani kv ve kp de suc. Cocuk dusunememis olabilir ama bunlarin gondermesine anlam veremiyorum. Yengen hamile ne isin var orda abin calisiyo, yuk olmaya gerek yok dememisler belli ki :/ cumartesi de onlar gelicekmis. Pztesiye kadar kalcaklarmis. Yav altlarinda araba var, gelin de kalmaya ne gerek var 1 saatlik mesafe alti ustu. Sabah gel gece don evine. Daha gecen hafta bizdelerdi 3 gun kaldilar yine. 4 takim nevresim yikadim, yorganlari yastiklari vakumlu hurclara koyup kaldirdim. Bu hafta sonundan sonra ayni telaslar bi daha yasancak. 4 takim nevresimi yika topla katla kaldir. Yorganlari yastiklari hurclardan cikar geri yerlestir vakumla vs offff offfffffffff....
Şule selammm gittin mi medical parkaaa
kızlar günaydınnnnnnn acilen sizlere bişey sormam lazım bebeğimin eşyaları geldi ama hala mobilya kokuyo nasıl gitti o koku hergün havalandırdım detarjanli su ve sirkeli suylada sildimmm ama yok cıkmıyo bi yardım edin bana lütfennn bugun ütü yapıpı kıyafetleri yerleştiricem
Kizlar ben de bi sikintimi paylasmak istiyorum sizlerle. Esimin erkek kardesi unvte okuyor. Hazirligi gecemedi. Simdi ozel ders aliyor haftada bir gun ve Ankara'ya geliyor. Polatli'da oturuyorlar normalde. Dun dersi varmis. Abi size gelicem diye msj atti. Bir dahaki dersi haftaya pazar ya da pztesi olacak. O gune kadar bizde kalacakmis. Yav tamam gelsin kalsin abisinin evi. Basimizin uzerinde yeri var da. Ben hamileyim, kendime hayrim kalmadi, kendimi iyi hissetmedigim icin rapor aldim evde dinleneyim diye. Esim evde olsa neyse. Sabah gidiyor ise aksam geliyor. Biz esimin kardesiyle aksama kadar bi arada olucaz. Aksama kadar kahvaltisiydi yemegiydi vs hizmet edicem. Elinden is gelen bi cocuk degil ki. Ustelik kiz olsa neyse. Cok canim sikiliyor. Ne guzel dinlenicem okula gitmicem diye hayal kuruyodum. Rahat rahat giyinemiyosun, uzanamiyosun vshayir yani kv ve kp de suc. Cocuk dusunememis olabilir ama bunlarin gondermesine anlam veremiyorum. Yengen hamile ne isin var orda abin calisiyo, yuk olmaya gerek yok dememisler belli ki :/ cumartesi de onlar gelicekmis. Pztesiye kadar kalcaklarmis. Yav altlarinda araba var, gelin de kalmaya ne gerek var 1 saatlik mesafe alti ustu. Sabah gel gece don evine. Daha gecen hafta bizdelerdi 3 gun kaldilar yine. 4 takim nevresim yikadim, yorganlari yastiklari vakumlu hurclara koyup kaldirdim. Bu hafta sonundan sonra ayni telaslar bi daha yasancak. 4 takim nevresimi yika topla katla kaldir. Yorganlari yastiklari hurclardan cikar geri yerlestir vakumla vs offff offfffffffff....
yaptım valla dayanamadım ama eşşek kadar pil lazım buna 2 adet
2 adet de normal pil lazm
pil yetiştiremicez sanırım bu gidişle
Eki Görüntüle 1299563
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?