2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Evet canim yakin maşallah kuzucuklarimiza saglikli olsunlarda o yeter bize

Kizlar Merhaba keyifller nasil? Biz kizimla takılıyoruz o tekme atıyor ben konuşuyorum :) arttik kocqmqn oldu bebislerimiz..biz hala isim meselesini asamadik buarada. .kiz doğacak isim yok meydanda.. kv hala direniyor alttan alttan kocamlqbkavga bile etmis yani. .ama yemezler..emrivakiyle is olmaz

Canım bnm üzme kndını... Oflasakta poglasakta malesef olmuyo.. Kımse kımseyı anlamıyo bacım.. Bide böle dert yanarsan amaaaan hemn bn eskıden hem tarla bahce yapardım hem misafr agırlardım hmde cocuk yapardım dıyop ınsanı bunalıma sokuyolar...
Eşine söylesen guzel bı dılle acaba ailesıyle konusamaz mı.. Belkı kvden yapar yenegı faln

yaptım valla dayanamadım ama eşşek kadar pil lazım buna 2 adet
2 adet de normal pil lazm

pil yetiştiremicez sanırım bu gidişle

Eki Görüntüle 1299563
Allhım o beşige o duwarlara bak yaranbim dönencesıde warmıs... Masallh subhanallh ..... Hepsinin içinde cıvıl cıvıl seslerıyle ortalıga nese katsın bebegın arkadasım. Cok guseller canm cooook

gitmiyor valla gitti sandım ama açtığımda hala koktuğunu farkettim kapıları açık havalandırıyorum ben bebeğin eşyalarını yıkamadım biraz daha zaman geçsin diye
Ben normal kendi dolabimiza gul kokulari var ya onlardan koyabilirsin ben seccade almistim icine koydum acinca gul kokusu geliyo deneyebilirsiniz

İster alttan isterüstten laf sölesın...sen rakmAaaa

aptal kadın (müşteri) bana elini karnına koymuş oturuyosun babanın dükkanı sandın galiba dedi gel de bu manyaklarla calışmaya devam et. zaten ayrılacaktım cuma günün izne bu da tuzu biberi oldu. artık hayatta çalışmam aaa manyak ayol

yaptım valla dayanamadım ama eşşek kadar pil lazım buna 2 adet
2 adet de normal pil lazm

pil yetiştiremicez sanırım bu gidişle

Eki Görüntüle 1299563

Canim besigi duvari vs masaallah harika olmus. Iyi gunlerde saglicakla yatsin uyusun bebisin. Bu uyku setinin markasi nedir canim? Ne kadara aldin memnun musun?

Canim zaten kayinvalidem yardim eder de. Ne kadar yardim etse de hep diken ustunde ayakta vs olsun. Soyle bi uzanamiyosun. Mecburen usturuplu giyiniyosun. Rahatca soyunup dokunemiyosun. Zaten ne giysem daraliyorum. Surda rapor aldim rahatca salkim sacak evimde dolanayim diye hayal kuruyoken. Hayir daha 20gun once 3-4 gun kaldilar. Cocuk dogmadan boyleyse. Dogunca nasi olcak bilmiyrm. Bari en azindan sorun planiniz var mi haftasonuna diye de mi :/

Sorsaydın bi acaba naspman lazımmış offf insanlar çok anlayışsız yaaa

çok saol canım :) çoook sevndim

Allhım o beşige o duwarlara bak yaranbim dönencesıde warmıs... Masallh subhanallh ..... Hepsinin içinde cıvıl cıvıl seslerıyle ortalıga nese katsın bebegın arkadasım. Cok guseller canm cooook

amin canım çooook teşekkürler hepimizinki inş çok saol güzel dualarn için

biz kadınlar birbirimizi kadınlar olarak anlıcağımıza ,uçurumdan aşağı atıyoruz
ne kadar kötü oldu bu kadın milleti

kızlar formasyon alıyorum pazartesileri yazdım kaç kere biliyorsunuzdur gidiş 2 saati geçiyor bulunduğum yerden ve 2 otobüsle gidiyorum karnım burnuma gelmiş daha hala kimse kalkıp da yer vermiyor kadınlar bile

dün mesela bindim ootobüs tıklım tıklım kadının gözüne girecek resmen karnım başında dikiliyorum 30 yaşlarında kalkmadı biraz öte gittim o kadın da kalkmadı
biraz daha ilerledm 70-80 yaşlarında amca kalkmaya çalışıyo gel kızım diye ,sen otur amca dedim kalktı adamcağız yine de
rabbim razı olsun ondan utandım otururken o mahluklarla aynı cinsten olduğum için

arkadasın biri çamasır sulu suyla silmiş hiç koku kalmamiş ama silersen bile iyice havalandır ve tekrar sirkeli suyla sil

ayy kıZ guldurdun beni sabah sabah dicem ama oglen oldu bn yeni kalktıgım için bna sabah karnım kadının gozune grecek yazmişin ya orda bi gulme tuttu Allah iyilini versin dedklern dogru ama aynısını bnde yasıyorum .

çok saol canm çoook teşekkürler :)

uyku setini english home dan aldım geçen %50 indirim vardı

hepsi ayrı ayrı satılıyordu bende hepsini alıp takım yaptım

nevresim 50 ...............25 e geldi
çarşaf 25......................12 ye geldi
yatak koruyucu 70.......35 e geldi
yorganı netten aldım 50 tl

kalitesi çok iyi gibi gelmedi bana canm doğruyu söylemek gerekirse ama pamuk tan yapılmış hepsi
ama şimdilik yeter napalım

Sana katılıyorum...insanlar nedn artık bu kadar duyarsız.. Senin yine yanında cocuk yok.. Bn kızımı hastaneye götürdüm geri gelirlen minibüse bindim otbus geçmiyo malesef...
Neyse kımse hiç kımıldamadı bile yani kalkanılcek insanda wardı.. Rabbimde onları olmayan merhametlerı sefkatlerıyle sınasın... Allahtan kızlardeşim yanımdaydı... O tutdu kızımı ayakta bnde bi tarftan turundum gittik.. Yazık millete yazıl!!!

Suya karbonat ekleyip silmeyi dene dolap kapakları hep açık kalsın havalandır odayı benim bildiklerim bunlar bir de elma sirkesini duymuştum denemişsin zaten inş kisa zamanda geçer koku.

ay napayım yaa gün boyu yorulduğum yetmiyor bunlarda eklenince akşama hiç enerjim kalmıyor

günaydın bu arada canım

sorma canım yaa çok kötü oldu ortalık rabbim bize bunları bilerek yaşatanları aynı şeylerle sınasın inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…