Evet canim yakin maşallah kuzucuklarimiza saglikli olsunlarda o yeter bizeaynı sayılır doğm tarihlermz canım bebişlerimiznde kilosu aynı sanırım maşşalhbebişlere
rabbim hayrlısıyla kullnmayı nasip etsin odanzı canım inş :)
seninkide bayazormş canımhayırlısıyla elimizealalım inş da bu günler unutulur
Canım bnm üzme kndını... Oflasakta poglasakta malesef olmuyo.. Kımse kımseyı anlamıyo bacım.. Bide böle dert yanarsan amaaaan hemn bn eskıden hem tarla bahce yapardım hem misafr agırlardım hmde cocuk yapardım dıyop ınsanı bunalıma sokuyolar...Kizlar ben de bi sikintimi paylasmak istiyorum sizlerle. Esimin erkek kardesi unvte okuyor. Hazirligi gecemedi. Simdi ozel ders aliyor haftada bir gun ve Ankara'ya geliyor. Polatli'da oturuyorlar normalde. Dun dersi varmis. Abi size gelicem diye msj atti. Bir dahaki dersi haftaya pazar ya da pztesi olacak. O gune kadar bizde kalacakmis. Yav tamam gelsin kalsin abisinin evi. Basimizin uzerinde yeri var da. Ben hamileyim, kendime hayrim kalmadi, kendimi iyi hissetmedigim icin rapor aldim evde dinleneyim diye. Esim evde olsa neyse. Sabah gidiyor ise aksam geliyor. Biz esimin kardesiyle aksama kadar bi arada olucaz. Aksama kadar kahvaltisiydi yemegiydi vs hizmet edicem. Elinden is gelen bi cocuk degil ki. Ustelik kiz olsa neyse. Cok canim sikiliyor. Ne guzel dinlenicem okula gitmicem diye hayal kuruyodum. Rahat rahat giyinemiyosun, uzanamiyosun vshayir yani kv ve kp de suc. Cocuk dusunememis olabilir ama bunlarin gondermesine anlam veremiyorum. Yengen hamile ne isin var orda abin calisiyo, yuk olmaya gerek yok dememisler belli ki :/ cumartesi de onlar gelicekmis. Pztesiye kadar kalcaklarmis. Yav altlarinda araba var, gelin de kalmaya ne gerek var 1 saatlik mesafe alti ustu. Sabah gel gece don evine. Daha gecen hafta bizdelerdi 3 gun kaldilar yine. 4 takim nevresim yikadim, yorganlari yastiklari vakumlu hurclara koyup kaldirdim. Bu hafta sonundan sonra ayni telaslar bi daha yasancak. 4 takim nevresimi yika topla katla kaldir. Yorganlari yastiklari hurclardan cikar geri yerlestir vakumla vs offff offfffffffff....
Allhım o beşige o duwarlara bak yaranbim dönencesıde warmıs... Masallh subhanallh ..... Hepsinin içinde cıvıl cıvıl seslerıyle ortalıga nese katsın bebegın arkadasım. Cok guseller canm cooookyaptım valla dayanamadım ama eşşek kadar pil lazım buna 2 adet
2 adet de normal pil lazm
pil yetiştiremicez sanırım bu gidişle
Eki Görüntüle 1299563
Ben normal kendi dolabimiza gul kokulari var ya onlardan koyabilirsin ben seccade almistim icine koydum acinca gul kokusu geliyo deneyebilirsinizgitmiyor valla gitti sandım ama açtığımda hala koktuğunu farkettim kapıları açık havalandırıyorum ben bebeğin eşyalarını yıkamadım biraz daha zaman geçsin diye
Kizlar Merhaba keyifller nasil? Biz kizimla takılıyoruz o tekme atıyor ben konuşuyorum :) arttik kocqmqn oldu bebislerimiz..biz hala isim meselesini asamadik buarada. .kiz doğacak isim yok meydanda.. kv hala direniyor alttan alttan kocamlqbkavga bile etmis yani. .ama yemezler..emrivakiyle is olmaz
yeter o zaman çunku kuçukleri 3 ay giyiyolar snra olmuyor ztn.ağız mendili hazır cnm.yazmayı unutmuşum.annem yaptı 10 tane var.tulum da iki tane var.
Ben de çok merak ediyorum nasıl geçicek seversin inşallahCanim bazi cihazlarin kurulumu tamamlanmamis. Carsambaya aldik randevuyu. Yarin gidicem insaallah medical parka. Heyecanliyim hem kizimi gorcem hem de memnun kalcak miyim merak ediyorum :)
yaptım valla dayanamadım ama eşşek kadar pil lazım buna 2 adet
2 adet de normal pil lazm
pil yetiştiremicez sanırım bu gidişle
Eki Görüntüle 1299563
Canım bnm üzme kndını... Oflasakta poglasakta malesef olmuyo.. Kımse kımseyı anlamıyo bacım.. Bide böle dert yanarsan amaaaan hemn bn eskıden hem tarla bahce yapardım hem misafr agırlardım hmde cocuk yapardım dıyop ınsanı bunalıma sokuyolar...
Eşine söylesen guzel bı dılle acaba ailesıyle konusamaz mı.. Belkı kvden yapar yenegı faln
Sorsaydın bi acaba naspman lazımmış offf insanlar çok anlayışsız yaaaaptal kadın (müşteri) bana elini karnına koymuş oturuyosun babanın dükkanı sandın galiba dedigel de bu manyaklarla calışmaya devam et. zaten ayrılacaktım cuma günün izne bu da tuzu biberi oldu. artık hayatta çalışmam aaa manyak ayol
Canım bizim mobilyalar geleli 1 hafta olacak şuan evde hala camlar açık. Bir de odaya su dolu bir kovanın içine 4e bölünmüş kuru soğan, başka bi kovanın içine de sirkeli su bırakıyorum ben. Geçer inşallah.
Güzel haberlerle gel inşallah
Ayyyyy içim şişti. Nasıl anlıyorum seni bir bilsen. Bizimkilerde kalmayı pek sever.
Ayyyy duvarlarını yerim :)
Çok tatlı olmuş canım baaaayıllldım
Allhım o beşige o duwarlara bak yaranbim dönencesıde warmıs... Masallh subhanallh ..... Hepsinin içinde cıvıl cıvıl seslerıyle ortalıga nese katsın bebegın arkadasım. Cok guseller canm cooook
aptal kadın (müşteri) bana elini karnına koymuş oturuyosun babanın dükkanı sandın galiba dedigel de bu manyaklarla calışmaya devam et. zaten ayrılacaktım cuma günün izne bu da tuzu biberi oldu. artık hayatta çalışmam aaa manyak ayol
arkadasın biri çamasır sulu suyla silmiş hiç koku kalmamiş ama silersen bile iyice havalandır ve tekrar sirkeli suyla silkızlar günaydınnnnnnn acilen sizlere bişey sormam lazım bebeğimin eşyaları geldi ama hala mobilya kokuyo nasıl gitti o koku hergün havalandırdım detarjanli su ve sirkeli suylada sildimmm ama yok cıkmıyo bi yardım edin bana lütfennn bugun ütü yapıpı kıyafetleri yerleştiricem
ayy kıZ guldurdun beni sabah sabah dicem ama oglen oldu bn yeni kalktıgım için bna sabahkızlar formasyon alıyorum pazartesileri yazdım kaç kere biliyorsunuzdur gidiş 2 saati geçiyor bulunduğum yerden ve 2 otobüsle gidiyorum karnım burnuma gelmiş daha hala kimse kalkıp da yer vermiyor kadınlar bile
dün mesela bindim ootobüs tıklım tıklım kadının gözüne girecek resmen karnım başında dikiliyorum 30 yaşlarında kalkmadı biraz öte gittim o kadın da kalkmadı
biraz daha ilerledm 70-80 yaşlarında amca kalkmaya çalışıyo gel kızım diye ,sen otur amca dedim kalktı adamcağız yine de
rabbim razı olsun ondan utandım otururken o mahluklarla aynı cinsten olduğum için
Canim besigi duvari vs masaallah harika olmus. Iyi gunlerde saglicakla yatsin uyusun bebisin. Bu uyku setinin markasi nedir canim? Ne kadara aldin memnun musun?
Canim zaten kayinvalidem yardim eder de. Ne kadar yardim etse de hep diken ustunde ayakta vs olsun. Soyle bi uzanamiyosun. Mecburen usturuplu giyiniyosun. Rahatca soyunup dokunemiyosun. Zaten ne giysem daraliyorum. Surda rapor aldim rahatca salkim sacak evimde dolanayim diye hayal kuruyoken. Hayir daha 20gun once 3-4 gun kaldilar. Cocuk dogmadan boyleyse. Dogunca nasi olcak bilmiyrm. Bari en azindan sorun planiniz var mi haftasonuna diye de mi :/
Sana katılıyorum...insanlar nedn artık bu kadar duyarsız.. Senin yine yanında cocuk yok.. Bn kızımı hastaneye götürdüm geri gelirlen minibüse bindim otbus geçmiyo malesef...kızlar formasyon alıyorum pazartesileri yazdım kaç kere biliyorsunuzdur gidiş 2 saati geçiyor bulunduğum yerden ve 2 otobüsle gidiyorum karnım burnuma gelmiş daha hala kimse kalkıp da yer vermiyor kadınlar bile
dün mesela bindim ootobüs tıklım tıklım kadının gözüne girecek resmen karnım başında dikiliyorum 30 yaşlarında kalkmadı biraz öte gittim o kadın da kalkmadı
biraz daha ilerledm 70-80 yaşlarında amca kalkmaya çalışıyo gel kızım diye ,sen otur amca dedim kalktı adamcağız yine de
rabbim razı olsun ondan utandım otururken o mahluklarla aynı cinsten olduğum için
Suya karbonat ekleyip silmeyi dene dolap kapakları hep açık kalsın havalandır odayı benim bildiklerim bunlar bir de elma sirkesini duymuştum denemişsin zaten inş kisa zamanda geçer koku.kızlar günaydınnnnnnn acilen sizlere bişey sormam lazım bebeğimin eşyaları geldi ama hala mobilya kokuyo nasıl gitti o koku hergün havalandırdım detarjanli su ve sirkeli suylada sildimmm ama yok cıkmıyo bi yardım edin bana lütfennn bugun ütü yapıpı kıyafetleri yerleştiricem
ayy kıZ guldurdun beni sabah sabah dicem ama oglen oldu bn yeni kalktıgım için bna sabahkarnım kadının gozune grecek yazmişin ya orda bi gulme tuttu Allah iyilini versin dedklern dogru ama aynısını bnde yasıyorum .
Sana katılıyorum...insanlar nedn artık bu kadar duyarsız.. Senin yine yanında cocuk yok.. Bn kızımı hastaneye götürdüm geri gelirlen minibüse bindim otbus geçmiyo malesef...
Neyse kımse hiç kımıldamadı bile yani kalkanılcek insanda wardı.. Rabbimde onları olmayan merhametlerı sefkatlerıyle sınasın... Allahtan kızlardeşim yanımdaydı... O tutdu kızımı ayakta bnde bi tarftan turundum gittik.. Yazık millete yazıl!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?