2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Maşallah Adin bebeğe
Teşekkürler prenses teyzesi :)

Hadi bakalim hepiniz ayrilinda kizimda oldugu gibi son haftaya kadar calisan bi ben kalayim azimle devam calismaya kocam ayril diyo ben sonrasi icin lazim diyorum bide bogazim kotu smdi hayirli olsun:)
Ben de kalıcam son haftaya kadar canım, sen o zamanlarda oğluşunu kucağına almış olacaksın ne güzeeeell

ben de son haftaya kadar dayanacağım canım.. normalde 10 gün sonra ayrılma hakkım başlıyor
Canım benim sat 17 nisan, izin hakkım 26 kasımda başlıyor. Hesabında bir yanlışlık olabilir mi?

Şulecim sen iyi bile dayandın, o kadar yol çok zor bu dönemde artık. Havalar soğudu bi de hiç zorlama kendini.
Çok çok haklısın, maalesef herkes düşünceli olamıyor. Bence sen de o kadar kendini paralama, ne yiyorsa yesin kocaman adam. Artık kendimizi düşünme zamanı kimse beklentiye girmesin asıl bizim yardıma hizmete ihtiyacımız var.

canım sen bankada mı çalışıyordun? Öyleyse Allah sabır versin, manyak çok işin zor.

Bizde kızımla bişiler yıyoruz... Allhım kızım yokken ben yasıyormuymusum....
Bana arkadas oldu ... Hayatımın askı biranemm

ADİN'in ANASI ne guzel olmus kız.. Bn yenımı göruyom bu yazıyı:))
Cok sevınlı.. Adinde ıyıymış ohhhh masallh yawrumaa

Kızlar eşim aradı diyoki nasılsın dedim iyiyim.. Mervişim bizim hazırlıklar ne alemde... Desim bi kaç eksik var.. Persembe günü izin almıs eksıklerın hepsini alalım hazırlayalım böle bi telaşlı desim hayrola...
Diyo ki canım gece sen cok inledin bende sarılayım dedım... Karnına elimi koydum merviş bu cocuk cok acayıp harelet ediyo.. Böle karnını itti itti sonra asagıya indi aha dogurcak dedım sonrada uyuyamadım.. Bi dogurusan canta falan hazır degil düye düşünmüş manyak ... Korkmus cocugun hareketınden
Felaket sorun yapmıs adam... İyiki admalr hamile kalamıyo.. En azından bnmki 40 hafta hastanede yatar kalkardı

kıskanmışlardır ,kız kurusuda olabilir,ben daha bekarken bile hamile kadına çok acırdım içim parçalanırdı hemen yer verirdim

Bu arada gercekten cocuk içeri sıgmıyomus gibi geliyo hareketlerı falan böle karnım bi acayıp... Gecede bu hareketten dolayı inliyomusım haberim yok :)

çok alem bu eşler yaa

kıskanmışlardır ,kız kurusuda olabilir,ben daha bekarken bile hamile kadına çok acırdım içim parçalanırdı hemen yer verirdim

canım bende aynıydım hamile yaşlı kim olursa kalkardım ,hamile olmadan önce

( zavallı şulecik,çok üzüldüm şuan sana,kendimden utandım evde rahat rahat pijamalarla ooturup birde 1,5 kg bebeğin karnımda olmasını güç görüyorum,sanki misafir var evde,sanki yatıya biri geldi,ev temizliğine bile üşenirken,bu kdr sıklıkta kv kp ağırlıyor olman,artı birde kardeş ( düşününce bile tüylerim diken diken oluyor,ne diyim arkadaşım,el değilki ailesi,yerden göğe kdr haklısın,1 saat yol sabah gelin akşam dönün,ama demekki onlarda bu eziyetten çok mutlular ,Allah yardımcın olsun,sevaba gircem diye düşün artık,çokda yorma kendini,ben yapcam edicem havasına girme,erkek kardeşe iş buyur hep :)

yaptım valla dayanamadım ama eşşek kadar pil lazım buna 2 adet
2 adet de normal pil lazm

pil yetiştiremicez sanırım bu gidişle

Eki Görüntüle 1299563

bu ciciler,nevresim takımı,puantişli duvar kağıdı ne cici olmuş annesi böyle,maşşallah minnaklar çok şanslılar çokkk,sağlıkla uyusun inşallah,güzel günlerde kullanalım aldığımız herşeyleri inşallah

yazar sanıyorum
ama eger bir hafta önce yazdırırsan iznini, normal izninin bitiş süresinden 1 hafta önce tekrar calışmaya baslıycan doğum sonrası

slm buğdaytanesi,ne yaptın hastane işini,medilife a başladınmı gitmeye,dr tercihi yaptınmı ?

slm canlarim nasilsiniz hayirsiz hamis arkadasiniz geldi artik iyice agirlastim artik yetemiyorum hicbirseye egilmek dogrulmak cok zorlasti karnim cok sivri karnimin kenarlari bos bugun kontrolumuz vardi oglusum dogum pozisyonunu almis kafasi tam asagida hazirda bekliyor cikmak icin :)
araligin 9 unda sezeryan icin dogum tarihi almaya gidicem nasipse dogum yapicagim tarih belli olucak 1 ay sonra az kaldi bu sefer cok cabuk gecti sanki evde 2 cocuk daha olunca insan unutuyor hamile 0ldugunu karnim olmasa ve oglusum arada bende burdayim tekmeleriyle kendini hatirlatmasa unutuyorum hamile oldugumu.simdiye kadar 12 kilo oldu toplamda aldigim kilo diger hamileliklerime gore az kilo aldim ama yinede kendimi yarim dunya gibi hissediyorum :)

sizler insallah iyisinizdir herkesin keyfi yerindedir kusuruma bakmayin gelip takip edemiyorum ama aklim ve kalbim hep sizlerle

aynı dertten müzdaribim,nerdeyse 10 gün oldu,ama ben asla hergün silmedim silemem çünkü dolabı çok büyük yatak büyyüyen beşik,bayağı ebatları büyük,karnım çok acıyo silerken eğilemiyorum,10 günde toplam 3 defa sildim,ama ne yalan söyliyeyim sirkeli suyla hiç silmedim,hergün kapaklı çekmeceleri açık,sabah 9 akşam 8 e kdr camlar açık,10 gün oldu tabi ilk günkü kdr değil ama hafif hafif halen kokuyor,geçen gün aklıma şey geldi palmolive in bir sıvı sabunu vardı evde,koku giderici sabun yazıyor,mesala sarımsak doğradın onla elini yıkıyorsun anında geçiyor,ılık suya 2-3 kapak döküp köpürtüp en son onla sildim nispeten biraz hafifledi,bugun melek programına mobilyalar konusunda uzman bir adamı çıkardılar konuk,kadının biri 10 yıllık mobilyasının halen koktuğunu söyleyince adam ona herçekmeceye her bir bölüme naftalin koyun dedi,bende evde misket şeklinde olanlardan vardı,her bir göze 1 er tane koydum,ama 10 gün daha çamaşır yıkamıcam ben,10 gün sonra kısmetse yerleştircem,asıl ben şeyi merak ediyorum onu ne düşündünüz dolaplara eskiden kapitone diktirirlerdi,onlardan koyarlardı,plastik gibi olan şeylerden nefret ederım onlardan hayatta koymamda,çıplakmı kalsın,birşey koycakmısınız,merak ettim kızlar babyforwe

Canımo naftalini hemen al ordan naftalinin en büyük kansorejen oldugu gecen yıl ispatlandı dünyadq uretilen en zararlı seylerden cıktı..birseysermekistiyorsan ser ama ben sermedim boy boy hurclar kullanıyorum kalın mukavvalı

Allah.razi olsun canim.
İnan doktor bu kadar bilgi vermedi bana
İlçede yasiyoruz ve buradaki hastanelerde diyetisyen yok. Kendi anlatti bir kagir vermedi diyet listesi. Senin yazini kaydettim bana daha yararli.olacak.
Pirinç muz beyaz ekmek.pasta yasak desi. Günde yarim saat yurumemi önerdi.
Seker ölçüm cihazi aldim 2 hafta takip edeceğim. Sonra gerekli görürse insuline baslayacagim.
Tavsiyelerine mutlaka uyacagim.

İster alttan isterüstten laf sölesın...sen rakmAaaa
Valla bnimki cok huysuz kv.. her gunumuzu zehir ediyor merve..daha dogmadan kizim..hayir ilgiki bi babaannr olsa tqmm dicem yeminle daha bikez nasilsin brbek nasil dememis..kalkmis bide kendi adini koyduracak..ben onun kizi olsam boyle davranirmiydi acaba..insankar cok acimasiz..

Bebek bakım ürünlerini hala almadım, marka olarak Mustela'ya karar verdim en azından yenidoğan sürecinde kullanmak için.
Merhaba Bebek setini almayı düşünüyorum. Bu ürünlerden alan ya da daha önce kullanan var mı?

Mustela Merhaba Bebek Seti

Mustela Vitamin Barrier Cream 1-2-3 100 ml
* Günlük koruma ve bakım için uygundur.
* Dışkı idrar ve bezin temasından kaynaklı tahrişlerekarşı içeriğindeki çinko oksit ile cildi etkin bir şekilde korur.
* F vitamini ile kızarıklığı yatıştırmaya yardımcıdır. B5vitamini ile rahatsızlık hissini giderir ve shea yağı ile cildi yumuşatır.
* Kolayca uygulanır, leke yapmaz.
Mustela Massage Oil 110ml
* Bebeğin fiziksel ve duyusal gelişimi için özel anlar yaratır.
* İçeriğindeki besleyici yağlarve vitamin kompleksi sayesinde keyifli bir masa sağlar.
* Cildi rahatlatır, nemlendirir ve korur.
* Yağlı bir his bırakmaz.
Mustela 2 in 1 Hair and Body Wash 200 ml
* Bebek ve çocuklar için uygundur. Gözleri yakmaz.
* Ayrıca seyahat için idealdir.
* Nazikçe temizlerken cildin hidrolipidik film tabakasına zarar vermez.
* Saçlı deride tahriş yapmadan nem dengesini bozmadan temizleme işlemini gerçekleştirir.
* Alerjik testlerden geçirilmiş olup paraben,phythalate ve phenoxyethanol içermez.
Mustela Hydra Bebe Face 40ml HEDİYE
Normal cilde sahip bebekler ve yenidoğanlar için geliştirilmiş günlük yüz nemlendiricisi

evet banka hem de kamu bankası gelen maaşını ben ödüyorum senin mantığında. napalım idare ediyoruz mecburrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…