İnş hersey yolundadir güzel haberlerle dönGünaydın güzel anneler:) kanaması olan arkadaşım inşallah her şey yolundadır. Bende bugün kontrole gidicem. Dua ederseniz sevinirim. İnşallah suyumuz artmış erken doğum riski ortadan kalkmıştır.
Teşekkürler prenses teyzesi :)Maşallah Adin bebeğe
Ben de kalıcam son haftaya kadar canım, sen o zamanlarda oğluşunu kucağına almış olacaksın ne güzeeeellHadi bakalim hepiniz ayrilinda kizimda oldugu gibi son haftaya kadar calisan bi ben kalayimazimle devam calismaya kocam ayril diyo ben sonrasi icin lazim diyorum bide bogazim kotu smdi hayirli olsun:)
Canım benim sat 17 nisan, izin hakkım 26 kasımda başlıyor. Hesabında bir yanlışlık olabilir mi?ben de son haftaya kadar dayanacağım canım.. normalde 10 gün sonra ayrılma hakkım başlıyor
Şulecim sen iyi bile dayandın, o kadar yol çok zor bu dönemde artık. Havalar soğudu bi de hiç zorlama kendini.Aynen ben de calisirim diyodum. Ama dedigin gibi sikildim bunaldim. Ustune 1.5 saatlik donus yolunda hep kasiklarim tas gibi oluyo. Iki kez acile gittim bu yuzden. Ikisinde de sanci cikti nst de. Doktor bunlar erken dogum belirtisi olabilir dedi. Korkuyorum yollarda dogurucam diye. Ben de gerekirse ucretsiz izin alirim ne yapayim. Bebisimden ve benden onemli degil ya. Hem dogum oncesi izin kullanmak cok onemli bence. Yoksa dogum sonrasi lohusalik donemi daha zor atlatilir gibi geliyo bana. Biraz enerji depolamak, kafandaki planlari istedigin gibi hayata gecirmek, yakinlarina ve kendine biraz vakit ayirmak iyi gelir diye dusunuyorum..
Canim umarim guzel haberlerle gelirsin sen de. Bir arkadasin daha suyu azalmisti. Burdan bi arkadaa bol bol armut yemesini onermisti. Ve o arkadasin su seviyesi normale donmus. Sen de bolca armut tuket.
Çok çok haklısın, maalesef herkes düşünceli olamıyor. Bence sen de o kadar kendini paralama, ne yiyorsa yesin kocaman adam. Artık kendimizi düşünme zamanı kimse beklentiye girmesin asıl bizim yardıma hizmete ihtiyacımız var.Kizlar ben de bi sikintimi paylasmak istiyorum sizlerle. Esimin erkek kardesi unvte okuyor. Hazirligi gecemedi. Simdi ozel ders aliyor haftada bir gun ve Ankara'ya geliyor. Polatli'da oturuyorlar normalde. Dun dersi varmis. Abi size gelicem diye msj atti. Bir dahaki dersi haftaya pazar ya da pztesi olacak. O gune kadar bizde kalacakmis. Yav tamam gelsin kalsin abisinin evi. Basimizin uzerinde yeri var da. Ben hamileyim, kendime hayrim kalmadi, kendimi iyi hissetmedigim icin rapor aldim evde dinleneyim diye. Esim evde olsa neyse. Sabah gidiyor ise aksam geliyor. Biz esimin kardesiyle aksama kadar bi arada olucaz. Aksama kadar kahvaltisiydi yemegiydi vs hizmet edicem. Elinden is gelen bi cocuk degil ki. Ustelik kiz olsa neyse. Cok canim sikiliyor. Ne guzel dinlenicem okula gitmicem diye hayal kuruyodum. Rahat rahat giyinemiyosun, uzanamiyosun vshayir yani kv ve kp de suc. Cocuk dusunememis olabilir ama bunlarin gondermesine anlam veremiyorum. Yengen hamile ne isin var orda abin calisiyo, yuk olmaya gerek yok dememisler belli ki :/ cumartesi de onlar gelicekmis. Pztesiye kadar kalcaklarmis. Yav altlarinda araba var, gelin de kalmaya ne gerek var 1 saatlik mesafe alti ustu. Sabah gel gece don evine. Daha gecen hafta bizdelerdi 3 gun kaldilar yine. 4 takim nevresim yikadim, yorganlari yastiklari vakumlu hurclara koyup kaldirdim. Bu hafta sonundan sonra ayni telaslar bi daha yasancak. 4 takim nevresimi yika topla katla kaldir. Yorganlari yastiklari hurclardan cikar geri yerlestir vakumla vs offff offfffffffff....
canım sen bankada mı çalışıyordun? Öyleyse Allah sabır versin, manyak çok işin zor.aptal kadın (müşteri) bana elini karnına koymuş oturuyosun babanın dükkanı sandın galiba dedigel de bu manyaklarla calışmaya devam et. zaten ayrılacaktım cuma günün izne bu da tuzu biberi oldu. artık hayatta çalışmam aaa manyak ayol
kızlar formasyon alıyorum pazartesileri yazdım kaç kere biliyorsunuzdur gidiş 2 saati geçiyor bulunduğum yerden ve 2 otobüsle gidiyorum karnım burnuma gelmiş daha hala kimse kalkıp da yer vermiyor kadınlar bile
dün mesela bindim ootobüs tıklım tıklım kadının gözüne girecek resmen karnım başında dikiliyorum 30 yaşlarında kalkmadı biraz öte gittim o kadın da kalkmadı
biraz daha ilerledm 70-80 yaşlarında amca kalkmaya çalışıyo gel kızım diye ,sen otur amca dedim kalktı adamcağız yine de
rabbim razı olsun ondan utandım otururken o mahluklarla aynı cinsten olduğum için
Kızlar eşim aradı diyoki nasılsın dedim iyiyim.. Mervişim bizim hazırlıklar ne alemde... Desim bi kaç eksik var.. Persembe günü izin almıs eksıklerın hepsini alalım hazırlayalım böle bi telaşlı desim hayrola...
Diyo ki canım gece sen cok inledin bende sarılayım dedım... Karnına elimi koydum merviş bu cocuk cok acayıp harelet ediyo.. Böle karnını itti itti sonra asagıya indi aha dogurcak dedım sonrada uyuyamadım.. Bi dogurusan canta falan hazır degil düye düşünmüş manyak ... Korkmus cocugun hareketınden
Felaket sorun yapmıs adam... İyiki admalr hamile kalamıyo.. En azından bnmki 40 hafta hastanede yatar kalkardı
kıskanmışlardır ,kız kurusuda olabilir,ben daha bekarken bile hamile kadına çok acırdım içim parçalanırdı hemen yer verirdim
Kizlar ben de bi sikintimi paylasmak istiyorum sizlerle. Esimin erkek kardesi unvte okuyor. Hazirligi gecemedi. Simdi ozel ders aliyor haftada bir gun ve Ankara'ya geliyor. Polatli'da oturuyorlar normalde. Dun dersi varmis. Abi size gelicem diye msj atti. Bir dahaki dersi haftaya pazar ya da pztesi olacak. O gune kadar bizde kalacakmis. Yav tamam gelsin kalsin abisinin evi. Basimizin uzerinde yeri var da. Ben hamileyim, kendime hayrim kalmadi, kendimi iyi hissetmedigim icin rapor aldim evde dinleneyim diye. Esim evde olsa neyse. Sabah gidiyor ise aksam geliyor. Biz esimin kardesiyle aksama kadar bi arada olucaz. Aksama kadar kahvaltisiydi yemegiydi vs hizmet edicem. Elinden is gelen bi cocuk degil ki. Ustelik kiz olsa neyse. Cok canim sikiliyor. Ne guzel dinlenicem okula gitmicem diye hayal kuruyodum. Rahat rahat giyinemiyosun, uzanamiyosun vshayir yani kv ve kp de suc. Cocuk dusunememis olabilir ama bunlarin gondermesine anlam veremiyorum. Yengen hamile ne isin var orda abin calisiyo, yuk olmaya gerek yok dememisler belli ki :/ cumartesi de onlar gelicekmis. Pztesiye kadar kalcaklarmis. Yav altlarinda araba var, gelin de kalmaya ne gerek var 1 saatlik mesafe alti ustu. Sabah gel gece don evine. Daha gecen hafta bizdelerdi 3 gun kaldilar yine. 4 takim nevresim yikadim, yorganlari yastiklari vakumlu hurclara koyup kaldirdim. Bu hafta sonundan sonra ayni telaslar bi daha yasancak. 4 takim nevresimi yika topla katla kaldir. Yorganlari yastiklari hurclardan cikar geri yerlestir vakumla vs offff offfffffffff....
yaptım valla dayanamadım ama eşşek kadar pil lazım buna 2 adet
2 adet de normal pil lazm
pil yetiştiremicez sanırım bu gidişle
Eki Görüntüle 1299563
yazar sanıyorum
ama eger bir hafta önce yazdırırsan iznini, normal izninin bitiş süresinden 1 hafta önce tekrar calışmaya baslıycan doğum sonrası
ADİN'in ANASI ne guzel olmus kız.. Bn yenımı göruyom bu yazıyı:))
Cok sevınlı.. Adinde ıyıymış ohhhh masallh yawrumaa
kızlar günaydınnnnnnn acilen sizlere bişey sormam lazım bebeğimin eşyaları geldi ama hala mobilya kokuyo nasıl gitti o koku hergün havalandırdım detarjanli su ve sirkeli suylada sildimmm ama yok cıkmıyo bi yardım edin bana lütfennn bugun ütü yapıpı kıyafetleri yerleştiricem
aynı dertten müzdaribim,nerdeyse 10 gün oldu,ama ben asla hergün silmedim silemem çünkü dolabı çok büyük yatak büyyüyen beşik,bayağı ebatları büyük,karnım çok acıyo silerken eğilemiyorum,10 günde toplam 3 defa sildim,ama ne yalan söyliyeyim sirkeli suyla hiç silmedim,hergün kapaklı çekmeceleri açık,sabah 9 akşam 8 e kdr camlar açık,10 gün oldu tabi ilk günkü kdr değil ama hafif hafif halen kokuyor,geçen gün aklıma şey geldi palmolive in bir sıvı sabunu vardı evde,koku giderici sabun yazıyor,mesala sarımsak doğradın onla elini yıkıyorsun anında geçiyor,ılık suya 2-3 kapak döküp köpürtüp en son onla sildim nispeten biraz hafifledi,bugun melek programına mobilyalar konusunda uzman bir adamı çıkardılar konuk,kadının biri 10 yıllık mobilyasının halen koktuğunu söyleyince adam ona herçekmeceye her bir bölüme naftalin koyun dedi,bende evde misket şeklinde olanlardan vardı,her bir göze 1 er tane koydum,ama 10 gün daha çamaşır yıkamıcam ben,10 gün sonra kısmetse yerleştircem,asıl ben şeyi merak ediyorum onu ne düşündünüz dolaplara eskiden kapitone diktirirlerdi,onlardan koyarlardı,plastik gibi olan şeylerden nefret ederım onlardan hayatta koymamda,çıplakmı kalsın,birşey koycakmısınız,merak ettim kızlarbabyforwe
Allah.razi olsun canim.öncelikle hayatından 3 beyazı çıkar :)
un, tuz, şeker..
ben beyaz ekmek yemeyeli baya oluyor. 1 dilim kuru beyaz ekmek bile şekerini tavan yapar. tam buğday ekmeği ye ve bunu poşetli yapan marketlerden al.
şeker ve şeker ürünlerini çıkar. pasta börek tatlı vs bunlardan bir lokma bile olsun ben ağzıma koymadım.
seni zaten dahiliye diyetisyene yönlendirecek. ben sana diyetisyenin verdiği listeye müdahale edecek bişey söyleyemem ama tavsiyem şunlar,
3 ana 3 ara öğün yap. ve ara öğünlerini sakın atlama. yemeklerin yanında salata ve yeşillik tarzı şeyler ye.
lifli gıdaları araştır, posalı gıdaları araştır. bulgur, kurubaklagil, süt ve ürünleri temel öğünlerinden olsun.
sabahları mutlaka 1 yumurta ye. şeker olan annelerde bebeğin d vitamini eksik olur ve ciğerleri az gelişebilir. o yüzden günde kalsiyum oranını maksimum seviyeye çıkar.
pilay, makarna, patatesi yemeklerinden çıkar.
ben sabah peynir ve yumurta, saat 10,30 gibi ayran öğle -akşam yoğurt, 3,5 taki ara öğünümde mutlaka süt içerim. badem ceviz vazgeçilmez ara öğün destekçim. şekeri dengeler. elma yiyeceksem muhakkak ayran yada sütle yerim. şekerimi dengeler. meyveden kastım elma. muz, üzüm, portakal gibi meyvelerden uzak durmanı tavsiye edebilirim, zira ben öğle yapıyorum. bulgur pilavı yiyorsam ekmek yemem. ekmek en fazla 2 dilim. olabildiğince ekmeği azalt.
bana bunları kimse anlatmadı. kendim araştıra araştıra öğrendim. gebelikte bebek aşırı büyük olmamalı. ama küçükte olmamalı. o denge önemli. 33. haftamdayım bebeğim 1 hafta önce 2150 gram civarındaydı. doktorum titiz. sadece 1 hafta önde oda normal dedi. senin amacın kendini değil bebeğini beslemek olmalı. ben hayatımı resmen buna adapte ettim.
doktorlar seni doğru yönlendirecektir. allaha şükür bu çalışarak yada ayakta atlatılabilecek bir durum. yürüyüş şekerin en iyi dostu ama bende ayrıca erken doğum riski de olduğu için hareket edemedim. yediklerimi çok iyi ayarlamam gerekti.
sana doktorunla çok güzel bir görüşme dilerim. inş diyetle kontrole alabileceğin ölçüdedir.
geçmiş olsun.
Valla bnimki cok huysuz kv.. her gunumuzu zehir ediyor merve..daha dogmadan kizim..hayir ilgiki bi babaannr olsa tqmm dicem yeminle daha bikez nasilsin brbek nasil dememis..kalkmis bide kendi adini koyduracak..ben onun kizi olsam boyle davranirmiydi acaba..insankar cok acimasiz..İster alttan isterüstten laf sölesın...sen rakmAaaa
evet bankaTeşekkürler prenses teyzesi :)
Ben de kalıcam son haftaya kadar canım, sen o zamanlarda oğluşunu kucağına almış olacaksın ne güzeeeell
Canım benim sat 17 nisan, izin hakkım 26 kasımda başlıyor. Hesabında bir yanlışlık olabilir mi?
Şulecim sen iyi bile dayandın, o kadar yol çok zor bu dönemde artık. Havalar soğudu bi de hiç zorlama kendini.
Çok çok haklısın, maalesef herkes düşünceli olamıyor. Bence sen de o kadar kendini paralama, ne yiyorsa yesin kocaman adam. Artık kendimizi düşünme zamanı kimse beklentiye girmesin asıl bizim yardıma hizmete ihtiyacımız var.
canım sen bankada mı çalışıyordun? Öyleyse Allah sabır versin, manyak çok işin zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?