Sabah seker testim vardi öğleden sonra sonuç için aradim çok yuksek cikmis. Yarin sabah cagirdi doktor dahiliyeye de gorunecekmisim.
Ne yapmam gerek kizlar ?
biz geldik doktordan 1400gr 38cm olmuşuzzzz Elhamdülillah herşey yolundaaa
Slm bugun saglik ocağına gittim bebek dönmüş dedi hayırlısı dedim
Selamlar herkese,
Cuma akşamı muayenemiz vardı, 1460 gram, 37 cm olmuş Adin bey. Yanaklı yanaklı küçük suratlı, çok saçlı bir bebek bu dedi saç kökleri görünüyormuş. Babasının aynısıymışUykuculuğundan belli zaten.
Durumlar iyi çok şükürBen de 7 kilo almışım toplamda. Bundan sonra iki haftada bir muayenemiz var.
31 aralıkta doğum iznine çıkıyorum inşallah
Bu da son tipimiz
Eki Görüntüle 1299009
Merhaba anneler.
Kanamam olduğu için doktor hastaneye yönlendirdi. Eşimi aramadım netleşsin öyle haber vericem 20 saatlik uçak yolcusundan farkı Adamcağız Ne yapsın
Hastane çantamı da Yanıma alamadım diye ağlıyorum:)) ağlıyım da rahatlıyım.
Dua edin ne olursunuz . Rabbim herkese sağlıklı hayırlı ve zamanında kolay oğumlar nasip etsin inş
Benden bu kadar..
bu ciciler,nevresim takımı,puantişli duvar kağıdı ne cici olmuş annesi böyle,maşşallah minnaklar çok şanslılar çokkk,sağlıkla uyusun inşallah,güzel günlerde kullanalım aldığımız herşeyleri inşallah
slm canlarim nasilsiniz hayirsiz hamis arkadasiniz geldi artik iyice agirlastim artik yetemiyorum hicbirseye egilmek dogrulmak cok zorlasti karnim cok sivri karnimin kenarlari bos bugun kontrolumuz vardi oglusum dogum pozisyonunu almis kafasi tam asagida hazirda bekliyor cikmak icin :)
araligin 9 unda sezeryan icin dogum tarihi almaya gidicem nasipse dogum yapicagim tarih belli olucak 1 ay sonra az kaldi bu sefer cok cabuk gecti sanki evde 2 cocuk daha olunca insan unutuyor hamile 0ldugunu karnim olmasa ve oglusum arada bende burdayim tekmeleriyle kendini hatirlatmasa unutuyorum hamile oldugumu.simdiye kadar 12 kilo oldu toplamda aldigim kilo diger hamileliklerime gore az kilo aldim ama yinede kendimi yarim dunya gibi hissediyorum :)
sizler insallah iyisinizdir herkesin keyfi yerindedir kusuruma bakmayin gelip takip edemiyorum ama aklim ve kalbim hep sizlerle
aynı dertten müzdaribim,nerdeyse 10 gün oldu,ama ben asla hergün silmedim silemem çünkü dolabı çok büyük yatak büyyüyen beşik,bayağı ebatları büyük,karnım çok acıyo silerken eğilemiyorum,10 günde toplam 3 defa sildim,ama ne yalan söyliyeyim sirkeli suyla hiç silmedim,hergün kapaklı çekmeceleri açık,sabah 9 akşam 8 e kdr camlar açık,10 gün oldu tabi ilk günkü kdr değil ama hafif hafif halen kokuyor,geçen gün aklıma şey geldi palmolive in bir sıvı sabunu vardı evde,koku giderici sabun yazıyor,mesala sarımsak doğradın onla elini yıkıyorsun anında geçiyor,ılık suya 2-3 kapak döküp köpürtüp en son onla sildim nispeten biraz hafifledi,bugun melek programına mobilyalar konusunda uzman bir adamı çıkardılar konuk,kadının biri 10 yıllık mobilyasının halen koktuğunu söyleyince adam ona herçekmeceye her bir bölüme naftalin koyun dedi,bende evde misket şeklinde olanlardan vardı,her bir göze 1 er tane koydum,ama 10 gün daha çamaşır yıkamıcam ben,10 gün sonra kısmetse yerleştircem,asıl ben şeyi merak ediyorum onu ne düşündünüz dolaplara eskiden kapitone diktirirlerdi,onlardan koyarlardı,plastik gibi olan şeylerden nefret ederım onlardan hayatta koymamda,çıplakmı kalsın,birşey koycakmısınız,merak ettim kızlarbabyforwe
aynen valla otobüse binmemek için direniyorum ben de eşimle gidiyorum sabah işe erkenden gitmek zorunda kalıyorum ya da erken kalkıp yürüyorum genç erkek olsun bayan olsun kalkmıyorlar yaşlı teyzeler ya da amcalar dayanamaıyor o zaman da insan kendini kötü hissediyor geçen b,r tane teyze gitti kaldırdı genç birini yer ver diye benim içinkızlar formasyon alıyorum pazartesileri yazdım kaç kere biliyorsunuzdur gidiş 2 saati geçiyor bulunduğum yerden ve 2 otobüsle gidiyorum karnım burnuma gelmiş daha hala kimse kalkıp da yer vermiyor kadınlar bile
dün mesela bindim ootobüs tıklım tıklım kadının gözüne girecek resmen karnım başında dikiliyorum 30 yaşlarında kalkmadı biraz öte gittim o kadın da kalkmadı
biraz daha ilerledm 70-80 yaşlarında amca kalkmaya çalışıyo gel kızım diye ,sen otur amca dedim kalktı adamcağız yine de
rabbim razı olsun ondan utandım otururken o mahluklarla aynı cinsten olduğum için
Allah.razi olsun canim.
İnan doktor bu kadar bilgi vermedi bana
İlçede yasiyoruz ve buradaki hastanelerde diyetisyen yok. Kendi anlatti bir kagir vermedi diyet listesi. Senin yazini kaydettim bana daha yararli.olacak.
Pirinç muz beyaz ekmek.pasta yasak desi. Günde yarim saat yurumemi önerdi.
Seker ölçüm cihazi aldim 2 hafta takip edeceğim. Sonra gerekli görürse insuline baslayacagim.
Tavsiyelerine mutlaka uyacagim.
ben aldım ama kıytrık bişi inş ihtiyaç olmaz ama yine de düzgün bişi almak lazımarkadaşlar geçen de yazmıştım ama kaynadı arada ateş ölçer aldınız mı hangi markaları önerirsiniz
canım ben e bebekten brion vega aldım şu an kendim kullanıyorum çok memnunum hem kulaktan hem de alından ölçüyorarkadaşlar geçen de yazmıştım ama kaynadı arada ateş ölçer aldınız mı hangi markaları önerirsiniz
teşşekkür ederim kraftın temassız var 3 şekilde oda su ve alından kulaktan ölçebiliyor 100 lira ama voolex iyi diye duymuştum bilemiyorum ne yapsamcanım ben e bebekten brion vega aldım şu an kendim kullanıyorum çok memnunum hem kulaktan hem de alından ölçüyor
49tl sanırım
arkadaşlar geçen de yazmıştım ama kaynadı arada ateş ölçer aldınız mı hangi markaları önerirsiniz
Off gerçekten içim şişti okurken, ne büyük bir anlayissizlik bu yaKizlar ben de bi sikintimi paylasmak istiyorum sizlerle. Esimin erkek kardesi unvte okuyor. Hazirligi gecemedi. Simdi ozel ders aliyor haftada bir gun ve Ankara'ya geliyor. Polatli'da oturuyorlar normalde. Dun dersi varmis. Abi size gelicem diye msj atti. Bir dahaki dersi haftaya pazar ya da pztesi olacak. O gune kadar bizde kalacakmis. Yav tamam gelsin kalsin abisinin evi. Basimizin uzerinde yeri var da. Ben hamileyim, kendime hayrim kalmadi, kendimi iyi hissetmedigim icin rapor aldim evde dinleneyim diye. Esim evde olsa neyse. Sabah gidiyor ise aksam geliyor. Biz esimin kardesiyle aksama kadar bi arada olucaz. Aksama kadar kahvaltisiydi yemegiydi vs hizmet edicem. Elinden is gelen bi cocuk degil ki. Ustelik kiz olsa neyse. Cok canim sikiliyor. Ne guzel dinlenicem okula gitmicem diye hayal kuruyodum. Rahat rahat giyinemiyosun, uzanamiyosun vshayir yani kv ve kp de suc. Cocuk dusunememis olabilir ama bunlarin gondermesine anlam veremiyorum. Yengen hamile ne isin var orda abin calisiyo, yuk olmaya gerek yok dememisler belli ki :/ cumartesi de onlar gelicekmis. Pztesiye kadar kalcaklarmis. Yav altlarinda araba var, gelin de kalmaya ne gerek var 1 saatlik mesafe alti ustu. Sabah gel gece don evine. Daha gecen hafta bizdelerdi 3 gun kaldilar yine. 4 takim nevresim yikadim, yorganlari yastiklari vakumlu hurclara koyup kaldirdim. Bu hafta sonundan sonra ayni telaslar bi daha yasancak. 4 takim nevresimi yika topla katla kaldir. Yorganlari yastiklari hurclardan cikar geri yerlestir vakumla vs offff offfffffffff....
Valla yazik.. Ben de haftada bir gün binmek zorunda kalıyorum yüksek lisanstan dolayı, Allah'tan diğer günler eşime uyuyor da okula o götürüyor. Ama çok şükür anlayissiz değil buradaki insanlar, hep yer verdiler şimdiye kadar. Allah sana güç onlara da merhamet versin.kızlar formasyon alıyorum pazartesileri yazdım kaç kere biliyorsunuzdur gidiş 2 saati geçiyor bulunduğum yerden ve 2 otobüsle gidiyorum karnım burnuma gelmiş daha hala kimse kalkıp da yer vermiyor kadınlar bile
dün mesela bindim ootobüs tıklım tıklım kadının gözüne girecek resmen karnım başında dikiliyorum 30 yaşlarında kalkmadı biraz öte gittim o kadın da kalkmadı
biraz daha ilerledm 70-80 yaşlarında amca kalkmaya çalışıyo gel kızım diye ,sen otur amca dedim kalktı adamcağız yine de
rabbim razı olsun ondan utandım otururken o mahluklarla aynı cinsten olduğum için
Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın. Arabanızın markası modeli ne? Biz de hala almadık o yüzden soruyorum.Eksik lerden birkaçı daha bitti nuk tan emzigimizi aldık. Çanta ve bortbebe takımımızı aldik.buda Arabamız
Kızlar mrb çok afedersiniz ama idrar yollarında iltihap olan varmı doktor normal OLDUĞUNU söylüyo ama bazen kasıklarım çok ağrıyo normal mi acaba
Eksik lerden birkaçı daha bitti nuk tan emzigimizi aldık. Çanta ve bortbebe takımımızı aldik.buda Arabamız
Off gerçekten içim şişti okurken, ne büyük bir anlayissizlik bu yabüyük konuşmayayım ama asla izin vermezdim böyle bir şeye. Allah yardımcın olsun, çabucak geçsin inşallah o süre.
Valla yazik.. Ben de haftada bir gün binmek zorunda kalıyorum yüksek lisanstan dolayı, Allah'tan diğer günler eşime uyuyor da okula o götürüyor. Ama çok şükür anlayissiz değil buradaki insanlar, hep yer verdiler şimdiye kadar. Allah sana güç onlara da merhamet versin.
Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın. Arabanızın markası modeli ne? Biz de hala almadık o yüzden soruyorum.
medilife gidiyorumslm buğdaytanesi,ne yaptın hastane işini,medilife a başladınmı gitmeye,dr tercihi yaptınmı ?
bende sırf otobüse binince millet hamile hamile ne geziyon sana yer vermek zorunda kalıyoz der gibi baktıgı icinarabayı kullanmaya devam ediyorum annem bilmiyor hala kullandıgımı kızar yoksa
sol kalca kemiğim oyle agrıyorki ceke ceke yürüyorum ya osteocare kullanmıyorum bi arkadas japonyadaydı sanırım burda kullanılmıyor demişti bende icmedm ogünden beri gecen test ettim ,ictigim günün ertesi cok agrımıyor icsem mi acaba zaten yogurt süt peynir tuketmıyorum desem yeridir hic sevmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?