2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Sabah seker testim vardi öğleden sonra sonuç için aradim çok yuksek cikmis. Yarin sabah cagirdi doktor dahiliyeye de gorunecekmisim.

Ne yapmam gerek kizlar ?

geçmiş olsun canım benimde yüksek dün diyet verdi doktor 10 gün sonra tekrar ölçecek

biz geldik doktordan 1400gr 38cm olmuşuzzzz Elhamdülillah herşey yolundaaa

maaşallah size

Slm bugun saglik ocağına gittim bebek dönmüş dedi hayırlısı dedim

ayy süper hepsi dönsün artık herkes sevinsin

oyy oyy maaşallah sizede

canım güzel haberlerini bekliyoruz çok geçmiş olsun

çok teşekkür ederiz canm :) öyle gerçekten biz görmedik annemizden babamızdan imkan yoktu eskiden
bari bebişlerimize yapalım
küçükken en çok istediğim şey bi odam olmasıydı
evimiz şuan 2+1 ama bebişime tahsis ettim bi odayı misafir de az geliversin napıyım odalar kapıldı

canım siz sağlıklı olunda gerisi önemli değil :) bende aynı durumdyım seninle 12 kilo civarlarında dolaşıyorum

canım biz şunlardan sipariş verdik cumartesi alıcaktık ama daha yapmamışlar pazartesi gelin demişlerdi
kv baban alır kızım demişti ama ne yaptılar aldılarmı bilmiyorum
benim dolaplarımda çekmecelerde ve salonda çekmece içlerinde dolap içlerinde var kapalı yerlerde çok kullanışlı

aynen valla otobüse binmemek için direniyorum ben de eşimle gidiyorum sabah işe erkenden gitmek zorunda kalıyorum ya da erken kalkıp yürüyorum genç erkek olsun bayan olsun kalkmıyorlar yaşlı teyzeler ya da amcalar dayanamaıyor o zaman da insan kendini kötü hissediyor geçen b,r tane teyze gitti kaldırdı genç birini yer ver diye benim için

AKLINA TAKILAN HER ŞEYİ SOR. MUTLAKA YANIT VERİRİM.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...eleri-seker-yuklemesi-yuksek-cikanlar.755024/

BURDA YAZILANLARA BAKABİLİRSİN. ZATEN ŞEKERİNİ ÖLÇTÜKÇE YEDİKLERİNİ AYARLAYACAKSIN.
GEÇMİŞ OLSUN.

Kızlar mrb çok afedersiniz ama idrar yollarında iltihap olan varmı doktor normal OLDUĞUNU söylüyo ama bazen kasıklarım çok ağrıyo normal mi acaba

canım ben e bebekten brion vega aldım şu an kendim kullanıyorum çok memnunum hem kulaktan hem de alından ölçüyor
49tl sanırım
teşşekkür ederim kraftın temassız var 3 şekilde oda su ve alından kulaktan ölçebiliyor 100 lira ama voolex iyi diye duymuştum bilemiyorum ne yapsam

bende sırf otobüse binince millet hamile hamile ne geziyon sana yer vermek zorunda kalıyoz der gibi baktıgı icin arabayı kullanmaya devam ediyorum annem bilmiyor hala kullandıgımı kızar yoksa

sol kalca kemiğim oyle agrıyorki ceke ceke yürüyorum ya osteocare kullanmıyorum bi arkadas japonyadaydı sanırım burda kullanılmıyor demişti bende icmedm ogünden beri gecen test ettim ,ictigim günün ertesi cok agrımıyor icsem mi acaba zaten yogurt süt peynir tuketmıyorum desem yeridir hic sevmiyorum

Off gerçekten içim şişti okurken, ne büyük bir anlayissizlik bu ya büyük konuşmayayım ama asla izin vermezdim böyle bir şeye. Allah yardımcın olsun, çabucak geçsin inşallah o süre.

Valla yazik.. Ben de haftada bir gün binmek zorunda kalıyorum yüksek lisanstan dolayı, Allah'tan diğer günler eşime uyuyor da okula o götürüyor. Ama çok şükür anlayissiz değil buradaki insanlar, hep yer verdiler şimdiye kadar. Allah sana güç onlara da merhamet versin.

Eksik lerden birkaçı daha bitti nuk tan emzigimizi aldık. Çanta ve bortbebe takımımızı aldik.buda Arabamız
Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın. Arabanızın markası modeli ne? Biz de hala almadık o yüzden soruyorum.

Kızlar mrb çok afedersiniz ama idrar yollarında iltihap olan varmı doktor normal OLDUĞUNU söylüyo ama bazen kasıklarım çok ağrıyo normal mi acaba

benm var canım
benm dr da pek önemsemiyor normal hamilelerde oluyor diyor
bana fitil veriyor son gittiğimde 1 içimlik suya karıştırıp içiyorsun ilaç verdi içmedim onu fitil kullanıyorum sadece
ilaç hamilerde tam teşhis edilememiş çünkü öyle yazıyordu

Eksik lerden birkaçı daha bitti nuk tan emzigimizi aldık. Çanta ve bortbebe takımımızı aldik.buda Arabamız

sağlıcakla kullanın canm:)

amin canım çok teşekkür ederim gerçekten

slm buğdaytanesi,ne yaptın hastane işini,medilife a başladınmı gitmeye,dr tercihi yaptınmı ?
medilife gidiyorum
burcu hanıma
çok çok memnun değilim ama nebiliym çok hastane değiştim
yeni hastane arayışına girmeye eriniyorum diyim
sen naptın?

kızlar benim ev şuan toz içinde artık temizlik yapamıyorum sadece ayak işlerini yapıyorum elektrikli tuttamıyorum vileda yaparken zorlanıyorm anca katla topla düzelt blaşık çamaşır işleri geliyo elimden
evin bu hali gözüme de çok batıyor
eşime de kıyamıyorum işten saat 8 de geliyo garibim haftasonuna kadar böle gidecek bu ev

Kızlarrrrr kızlarr basıma neler geldi. Cuma günü rutin kontrol için doktora gittim ve doktor rahim agzının kısaldığını gördü nts ye bagladı kan testi falan derken meğer benim kızım gelmek üzereymiş. Hemen hastaneye yattım kortizonlu iğneler serumlar vs. Neyse ki simdilik erken doğum riski geçti ama dikkat etmem lazım. Ayrıca zaten faktor bes olduğum icin kan sulandırıcı kullanıyodum ama ona ragmen normal doğum yapmayı onaylamıstı doktorum ama son muayenede rahmin olduğu yerde varisler oluşmuş. Normal doğumda patlama riski olduğu icin sezeryan olcam yani. Ne güZel kendimi normale hazırlamıstım ve fethiyede doğum yapcaktım ama bu kdar aksilikten sonra gözüm kesmiyo cuma günü ankaraya gitcem ailemin yanına ve orda sezeryan olcam . İnsallah gidene kadar doğurmam. Bu arada benim hiçbi sikayetim yoktu sadece catı kemiğim agrıyodu zonklama seklinde. Ama merdeyse bebek geliyomus iste .///

ben hala çalışıorm ve otobüse biniyorum. millet yer vermezse de napiym o da onların insafına kalmış ama genelde hemen yer veriyorlar :)
bu arada 2 gündür benim sağ bacağım, kalçam acayip ağrıo. sekiorm... akşamları ovduruorm eşime ama çok faydası olmuo neden anlamadım. hamileliğimin 3. ya da 4. ayıydı yine olmuştu bölye, o zaman ovmayla geçmişti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…