yani illaki üç ay değil ne zaman uyku düzeni oluşdu o zaman genelde ilk üç ayda uyku düzeni oluşuyor,,, ama bakarsın 4 ay olur,,,,Yani 3 ay yeterli mi? İyi o zaman ben oda yapıcam deyince aileden tepki alınca acaba kaç sene aynı odada kalması gerek diye dusunuyordum şimdi şaşırdım 2 kişi de 3 ay dedi.
aynen bende senin gibi dusunuyorum.:)bende ole yapıcm ilerde allah nasıp edersebnde yapmadım bnce gerek yok bbk odasına zaten dogunca hmn odasında yatmyrki annenin yanında oluyrlar biraz buyuyunce çocuk odası alirim tek kişilik bazalı olanlardan boylesi bna daha mantıklı geliyor ztn taşincaz bir seneye
Cikolatali birseyler yiyin belki harekeylenir.
benim doktorum bana, hareket etmediğinden şüphelenirsen, güzelce karnını doyur daha sonra sessiz bir yerde uzan ve bir saat boyunca bebek hareket edicek mi diye bekle, eğer hareket etmezse, bir saat daha bekle dedi,,, eğer gene hareket etmez ise hemen hastanenin acil bölümüne gidiyorsun,,,,,Kızlar hepinize iyi akşamlar ..
Uzun zamandır yazamıyordum ama ilk başım sıkıştığında yine size geldim
Benim kıpırdamadan bir an bile durmayan , nolur bi dur da uyuyayım diye yalvardığım Zeynep Hilal'im iki gündür neredeyse hiç kıpırdamıyor. Pazartesi sabahı doktor randevumuz var. Babamız da evde yok. Endişelenmeli miyim ? Bi akıl verseniz. Çok hafif bir karın ağrım da var ama kesik kesik. Biraz ağrıyor biraz geçiyor.
Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin insAllah ..KIZLAR MALESEF HAVVA (AVVAH87) ARKADASIMIZ SUYU GELDIGI ICIN SU AN HASTANEDE. ACILMASI YOKTU, SUYUNDA AZALMA DA YOKTU ANCAK SON ALDIGIMIZ BILGIYE GORE SUYU TAMAMEN GELIP BOSALMIS. BUYUK IHTIMAL DOGUM OLDU OLACAK. HEPIMIZIN DUALARINA COK IHTIYACI VAR..
Canim Allah yardimcisi olsun ins kuzusuda kendide sagsalim evinde olur sen nerden haber aldin normal dogum olacak sanirim en kolay kuvessiz yoldan Allahim kurtarsinKIZLAR MALESEF HAVVA (AVVAH87) ARKADASIMIZ SUYU GELDIGI ICIN SU AN HASTANEDE. ACILMASI YOKTU, SUYUNDA AZALMA DA YOKTU ANCAK SON ALDIGIMIZ BILGIYE GORE SUYU TAMAMEN GELIP BOSALMIS. BUYUK IHTIMAL DOGUM OLDU OLACAK. HEPIMIZIN DUALARINA COK IHTIYACI VAR..
Ayy canim benim allah yardimcisi olsun suan basimdan asagi kaynar sular dokuldu sanki ben yasadim gibi o ani..insallah guzel haberlerle doner aramiza allah onuda bebeginide korusunKIZLAR MALESEF HAVVA (AVVAH87) ARKADASIMIZ SUYU GELDIGI ICIN SU AN HASTANEDE. ACILMASI YOKTU, SUYUNDA AZALMA DA YOKTU ANCAK SON ALDIGIMIZ BILGIYE GORE SUYU TAMAMEN GELIP BOSALMIS. BUYUK IHTIMAL DOGUM OLDU OLACAK. HEPIMIZIN DUALARINA COK IHTIYACI VAR..
Allah yardım etsin inşallah bebiş ve kendi sağlıklı döner evlerine.KIZLAR MALESEF HAVVA (AVVAH87) ARKADASIMIZ SUYU GELDIGI ICIN SU AN HASTANEDE. ACILMASI YOKTU, SUYUNDA AZALMA DA YOKTU ANCAK SON ALDIGIMIZ BILGIYE GORE SUYU TAMAMEN GELIP BOSALMIS. BUYUK IHTIMAL DOGUM OLDU OLACAK. HEPIMIZIN DUALARINA COK IHTIYACI VAR..
ay daha cokda erkenmisOtuzuncu haftadaymis borde vajinal sigil rahatsizligi icin elma sirkesi denemeyi dusunmus tetiklemis olabilir mi acaba ?
Allah yardımcısı olsun, kuzusunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bu başlıktaki son doğuma kadar hiç kötü haber almayalım birbirimizden, Allah korusun kuzularımızı ve biziKIZLAR MALESEF HAVVA (AVVAH87) ARKADASIMIZ SUYU GELDIGI ICIN SU AN HASTANEDE. ACILMASI YOKTU, SUYUNDA AZALMA DA YOKTU ANCAK SON ALDIGIMIZ BILGIYE GORE SUYU TAMAMEN GELIP BOSALMIS. BUYUK IHTIMAL DOGUM OLDU OLACAK. HEPIMIZIN DUALARINA COK IHTIYACI VAR..
Hayırlı bir şekilde sağlıkla bebişiyle gelir inşallahKIZLAR MALESEF HAVVA (AVVAH87) ARKADASIMIZ SUYU GELDIGI ICIN SU AN HASTANEDE. ACILMASI YOKTU, SUYUNDA AZALMA DA YOKTU ANCAK SON ALDIGIMIZ BILGIYE GORE SUYU TAMAMEN GELIP BOSALMIS. BUYUK IHTIMAL DOGUM OLDU OLACAK. HEPIMIZIN DUALARINA COK IHTIYACI VAR..
Kızlar kötüyüm, ben ilkte böyle sancılar yaşamadım gecem zehir oluyor, bu beldeki sancım mahvediyor beni, bugün sağ taraftaki böbreğim sancıyor, gece iki saat oturdum ağlıycaktım artık geçmeseydi acile gidecektik, hafifleyince yattım azcık uyudum ama hala var sancım sancı şiddetli gelince ter döküyorum midem bulanıyor, tansiyonumda düşükidrar sonucu çıksn gidicem acile artık hoş bir şey yapmıyorlar ki nst de sancı çıkmayınca normal deyip gönderiyorlar ama ben bildiğiniz doğum sancısı çekiyorum kv kum döküyorsun gibi diyor dr da öyle demişti
Eki Görüntüle 1304038 Eki Görüntüle 1304040 Kızla beşigmin korumalıkarını yıladım hassasta... Yerleştirdim... Minigimib beşigdr hazır.. Nevresimin henüz koymadın.... Katlayıp kaldırdım..nasıl .... Malesef odam küçük böle oldu.. Bunada şükür ama...
Bebeğine ayrı oda yapanlar size sorum olacak bebeğiniz için odaya ayrı besik mi alacaksınız bebeğin yanımızda olmasi lazim ya yoksa oda takımının yatağını kendi odanın koyup daha sonra mı odayı ayıracak siniz yeni dogan bebek ayrı oda da olmaz yani nasıl yapıcaksiniz bende oda yapıcam oğluma o yüzden soruyorum
Tecrübeli anneler bebeği kaç yaşında ya da kaç aylıkken ayrı odaya geçmesi daha uygun olur çok büyürse ayrı odada yatmaya hep anne ve babasıyla yatmak isteyecek yalnız yataktan korkacaktir diyor doktorlar siz ne diyorsunuz ?
KIZLAR MALESEF HAVVA (AVVAH87) ARKADASIMIZ SUYU GELDIGI ICIN SU AN HASTANEDE. ACILMASI YOKTU, SUYUNDA AZALMA DA YOKTU ANCAK SON ALDIGIMIZ BILGIYE GORE SUYU TAMAMEN GELIP BOSALMIS. BUYUK IHTIMAL DOGUM OLDU OLACAK. HEPIMIZIN DUALARINA COK IHTIYACI VAR..
Allahım saglık sıhhatle kucagına almayı nasip etsin kardeşimizd.. Dualarımız onunla..KIZLAR MALESEF HAVVA (AVVAH87) ARKADASIMIZ SUYU GELDIGI ICIN SU AN HASTANEDE. ACILMASI YOKTU, SUYUNDA AZALMA DA YOKTU ANCAK SON ALDIGIMIZ BILGIYE GORE SUYU TAMAMEN GELIP BOSALMIS. BUYUK IHTIMAL DOGUM OLDU OLACAK. HEPIMIZIN DUALARINA COK IHTIYACI VAR..
Çok mu yoruldun bir is yapip canimdenedim ama tepki yok ..
Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin bebeginiKIZLAR MALESEF HAVVA (AVVAH87) ARKADASIMIZ SUYU GELDIGI ICIN SU AN HASTANEDE. ACILMASI YOKTU, SUYUNDA AZALMA DA YOKTU ANCAK SON ALDIGIMIZ BILGIYE GORE SUYU TAMAMEN GELIP BOSALMIS. BUYUK IHTIMAL DOGUM OLDU OLACAK. HEPIMIZIN DUALARINA COK IHTIYACI VAR..
Amin. Son doğum da benim olur sanirim.Allah yardımcısı olsun, kuzusunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bu başlıktaki son doğuma kadar hiç kötü haber almayalım birbirimizden, Allah korusun kuzularımızı ve bizi
Simdi 1.sayfada ismini buldum havvanin 24 ocakda gozukuyor,Allah yardimcisi olsun dogum gerceklestiyse kuvette kalir bir zaman heraldeKIZLAR MALESEF HAVVA (AVVAH87) ARKADASIMIZ SUYU GELDIGI ICIN SU AN HASTANEDE. ACILMASI YOKTU, SUYUNDA AZALMA DA YOKTU ANCAK SON ALDIGIMIZ BILGIYE GORE SUYU TAMAMEN GELIP BOSALMIS. BUYUK IHTIMAL DOGUM OLDU OLACAK. HEPIMIZIN DUALARINA COK IHTIYACI VAR..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?