2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Yani 3 ay yeterli mi? İyi o zaman ben oda yapıcam deyince aileden tepki alınca acaba kaç sene aynı odada kalması gerek diye dusunuyordum şimdi şaşırdım 2 kişi de 3 ay dedi.
yani illaki üç ay değil ne zaman uyku düzeni oluşdu o zaman genelde ilk üç ayda uyku düzeni oluşuyor,,, ama bakarsın 4 ay olur,,,,
ben misal her akşam yatırmadan önce yıkayacağım bebeği,, banyo uyku gece bunu öğrensin diye,,,,
benim ailemde karışıyor ama sonuçda ben onlara hı hı deyip,, gene yapmak istediğimi yapacağım,,,,
birde bebek alarmları var, bebeğin yatağına yerleştiriyorsun,,,, ( evlerden uzak), bebek nefes almadığı zaman sensörler anlayıp alarm ötmeye başlıyor belki öyle bir şey alırım,,,,,
birde kimi anneler ben hep koynumda uyuturum diyor kimi, ben ayırırım diyor,,, doğru yada yanlış olan hiç bir şey yok,,, her anne farklı, bu farklılıklar her konuda olucak,,,

Kızlar hepinize iyi akşamlar ..
Uzun zamandır yazamıyordum ama ilk başım sıkıştığında yine size geldim

Benim kıpırdamadan bir an bile durmayan , nolur bi dur da uyuyayım diye yalvardığım Zeynep Hilal'im iki gündür neredeyse hiç kıpırdamıyor. Pazartesi sabahı doktor randevumuz var. Babamız da evde yok. Endişelenmeli miyim ? Bi akıl verseniz. Çok hafif bir karın ağrım da var ama kesik kesik. Biraz ağrıyor biraz geçiyor.

aynen bende senin gibi dusunuyorum.:)bende ole yapıcm ilerde allah nasıp ederse

benim doktorum bana, hareket etmediğinden şüphelenirsen, güzelce karnını doyur daha sonra sessiz bir yerde uzan ve bir saat boyunca bebek hareket edicek mi diye bekle, eğer hareket etmezse, bir saat daha bekle dedi,,, eğer gene hareket etmez ise hemen hastanenin acil bölümüne gidiyorsun,,,,,
birde bir saat içinde 8-10 kere hareke etmesi gerekiyor eğer bu sayının altında ise de hastanenin acil bölümüne gidiyorsun,,,,

KIZLAR MALESEF HAVVA (AVVAH87) ARKADASIMIZ SUYU GELDIGI ICIN SU AN HASTANEDE. ACILMASI YOKTU, SUYUNDA AZALMA DA YOKTU ANCAK SON ALDIGIMIZ BILGIYE GORE SUYU TAMAMEN GELIP BOSALMIS. BUYUK IHTIMAL DOGUM OLDU OLACAK. HEPIMIZIN DUALARINA COK IHTIYACI VAR..

Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin insAllah ..

Canim Allah yardimcisi olsun ins kuzusuda kendide sagsalim evinde olur sen nerden haber aldin normal dogum olacak sanirim en kolay kuvessiz yoldan Allahim kurtarsin

Ayy canim benim allah yardimcisi olsun suan basimdan asagi kaynar sular dokuldu sanki ben yasadim gibi o ani..insallah guzel haberlerle doner aramiza allah onuda bebeginide korusun

Otuzuncu haftadaymis borde vajinal sigil rahatsizligi icin elma sirkesi denemeyi dusunmus tetiklemis olabilir mi acaba ?

Allah yardım etsin inşallah bebiş ve kendi sağlıklı döner evlerine.

Otuzuncu haftadaymis borde vajinal sigil rahatsizligi icin elma sirkesi denemeyi dusunmus tetiklemis olabilir mi acaba ?
ay daha cokda erkenmisbendede kasıntı mantar var en basından berı.bıkac kısı bnada sırke kullan ıyı gelıyo ddı.ama ben cesaret edemdm.bılemıyorum yani

Allah yardımcısı olsun, kuzusunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bu başlıktaki son doğuma kadar hiç kötü haber almayalım birbirimizden, Allah korusun kuzularımızı ve bizi

Hayırlı bir şekilde sağlıkla bebişiyle gelir inşallah

canım dikkat et çok kendine

rabbimm hayırlısıyla kullanamayı nasip etsin inş

ben odasına kurdum beşiği ama doğunca haftasında falan odama taşıcam valla 1 yaşını geçene kadar odamda yatırmayı düşünüyorum ayrı beşik almıcam

rabbim yardımcısı olsun ikisi de sağlıcakla döner evlerine inş

Allahım saglık sıhhatle kucagına almayı nasip etsin kardeşimizd.. Dualarımız onunla..

denedim ama tepki yok ..
Çok mu yoruldun bir is yapip canim
Bende yorgun olduğunda hissetmiyordum hareketlerini

Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin bebegini
Allah yardımcısı olsun, kuzusunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bu başlıktaki son doğuma kadar hiç kötü haber almayalım birbirimizden, Allah korusun kuzularımızı ve bizi
Amin. Son doğum da benim olur sanirim.

Simdi 1.sayfada ismini buldum havvanin 24 ocakda gozukuyor,Allah yardimcisi olsun dogum gerceklestiyse kuvette kalir bir zaman heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…