2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bu arlar acayip hareketli günler geçiriyoz... Hadi hayırlısı bu awah arkadas kimyager mîydi ne canım ya.. Rabbim yardımcısı olsun

Uff çok geçmiş olsun nerden girmiş o arı hem de bu mevsimde. Allah korumuş yine de.

Iyi aksamlar kizlar..
bugun bizimde doktor kontrolumuz vardı..
cok sukur hersey yolunda.. oglumuz 1 kilo 550 gram olmus maşallah. 1 ayda ne kadarda büyümüstu.. ama kilomu doktor gorunce cok kizdi ekmek pilav hamurisi hic bisey yok artik dedi.. kilo vermeye degil kilonu sabit tutmaya calis dedi.. bi dahaki geldiginde 10 kilo almış olmayasin dedi.. bakalim kac kiloyla kapaticaz hayirlisiyla.. doktordan çıkıp alisveris merkezine gittik. Gratiste unibaby islak mendilleri indirime girmisti 2 paket 5 liraydi 4 paket ondan aldim. Uni baby sampuanida 500 ml 5 liraydi bide ondan aldim. C&A den bi tanede tulum aldim.. bebegim icin alisveris yapmak cook güzeel.. doktora her gittiğimde cinsiyetini soruyorum. Cinsiyetini soylemistik zaten dedi bu sefer. Bebegin yeri daraldigi icin bu haftalardan sonra cinsel organini goremeyiz dedi..oglum bacaklarini kapatmisti. Sizin doktorlar ne diyo bu konuda?

Akışına bırak. Sen zaten kv ne bi saygısızlık yapmamışsın. Ana oğul barışır sen çok müdahil olma. Eşine de kv ile ilgili yorum yapma sonuçta annesi.

Simdi gördüm ya havva arkadasimizdan bi haber varmi kizlar cook uzuldum azda panikledim :-( rabbim saglikli kucagina almayi nasip etsin insallah bi sorun olmaz

Kizlar su seviyesi 5cme inince tehlikeli oluyomus. Onun su an 9cmdeymis. Surekli suyu geliyomus. Parmak kadar bi acilma olmus. Su an beklemede. Tutabildikleei kadar tutmaya calisiyorlarmis. Faceteki gruptan biliyorum ben durumu. Orada telefonlasan arkadaslar haber veriyorlar. Henuz doguma alinmamis ama gidisat dogumu gosteriyor sanirim

[QUOTE="ebruli112, post: 37801364, memberkuzularımızganim butün sıkıntılarin aynisi bende de var.uykular yalan oldu agrilarda cabasi.tek bebisler iyi olsunda raziyim.doktor bana da tarih vermedi 36 görursek ne mutlu dio simdilik.
Banada yılbaşına kadar kalırlarsa çok iyi olur dedi.inşallah acele etmez kuzularımız[/QUOTE]
insallah canim cok istiyorum dayanabilmeyi insallah kuzucuklar cok aceleci olmazlar.tasiyabiliriz

Akışına bırak. Sen zaten kv ne bi saygısızlık yapmamışsın. Ana oğul barışır sen çok müdahil olma. Eşine de kv ile ilgili yorum yapma sonuçta annesi.
Sagolasin yorumun icin. Allaha sukur icim cok rahat ben ustume duseni yaptim inaniyorumm ana ogul barisacaklar ama ben habire dedikodumu yapan beni sevmeyennbi insanla nasil yuzyuze bakacam bilmiyorum onu..

Yani insam nendiyecegini bilemiyorki rabbim sagsalim evlerine donmeyi nasip etsin insallah saglikla..

Cok kötü ya cok üzüldüm allah hicbirimize erken dogum yasatmasin yaşâna da yardim etsin

hayirlisi olsun ins canim sifasi bol oldun

yok canım ilaç kullanmıyorum . verse verse sinirsel ilaçlar verir. bi ara hiç bişeyim kalmamıştı evlendikten sonra kafam rahatları 1 yıl boyunca çok iyiydim. ama hamile kalınca tekrar başladı. magnezyumu kramplar için veriyorlar. bu kramp tarzı değil bu arada kramp sıklaşırsa bol süt iç geçiyor.. geçmiş olsun. saat geç olduya yine başladı ayaklarım. kalkıp mutfağa falan dolanmam lazım ya da uyumam lazım :)

Anladim canim ben doktoruma danisayim bu konuyu bide kendimi takip edeyim bu hafta bakim ne durumda bacaklar insallah dogumdan sonra gecerde ya sende de bende de :)

Bugün doktor kontrolüm vardı hareketlerini sordu. Çok sakin hafif hafif hareket ediyor dedim. Günde 20 kuvvetli hareket hissediyorsan sorun yok dedi.

Sagolasin yorumun icin. Allaha sukur icim cok rahat ben ustume duseni yaptim inaniyorumm ana ogul barisacaklar ama ben habire dedikodumu yapan beni sevmeyennbi insanla nasil yuzyuze bakacam bilmiyorum onu..
Allah kolaylık versin, bol dua et Allah kv nin içine sevgi tohumları eksin inşallah. Sen eşinle aranı iyi tut canım.

kızlar benim 2 gündür midem çok bulanıyor hemde bu durum gğn boyu sürüyor neredeyse
aynı zamanda bel ağrım var ayakta 10 dk durunca belim ortadan ikiye kopuyor sanki
ve bebeğimin hareketleri canımı acıtmaya başladı
acaba bunlar sancı belirtisimi hiç bişi bilmemek kötü

kızlar hani şu yapıştırma etiketleri varya onları nerde yaptırıyosunuz bebeğimin süsleri elimde kaldı bulamadım biyer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…