Uff çok geçmiş olsun nerden girmiş o arı hem de bu mevsimde. Allah korumuş yine de.Gunaydin kizlarrrr.. biz bu gece sabahi sabah ettik diyebilirim. Gecenin bi yarisinda esimin cigligiyla uyandim. Nasil korktum tahmin edersiniz. Ahlamaya inlemeye basladi. Cok aciyo cok aciyo diye bagiriyo bi yandan. Ustunu cikardi atti kol altina yakin bi bolge kipkirmizi olmus. O arada bir vizilti duyduk bir baktim kocaman bi ari. Hemen esim cikardigi ustu arinin ustune atip bi kac kez vurdu. Heyecanla internete girip ari sokmasina ne iyi gelir diye bakip mutfaga firladim, tabi esim de aciyla inleyerek arkamdan geldi. Yogurt,sogan,buz vs ugrastik biraz. Geldik odaya, dedik cenazeyi kaldiralim. Bi kaldirdik pijamayi ari yok. Pijamanin terini duzune cevirdik cirptik inceledik ama ari yok. 1 saat odanin evin her kosesinde aradik ama yok. Artik dayanamadik. 7ser ke Ayet'el Kürsi okuyup yattik. Sabah 8.30da kulagimin dibinde bir vizilti isitince yataktan oyle bir firladim ki istemsiz olarak. Allah'tan bisi olmadi bebisime de bana da. Ari ari ari diye cigliklarla uyandirdim esimi. Bu sefer basarili bir operasyonla ariyi atmayi basardik disari sukurler olsun. Ama bu gece yasadigim iki sokun ustune nasil dogurmadim hala inanabilmis degilim
Akışına bırak. Sen zaten kv ne bi saygısızlık yapmamışsın. Ana oğul barışır sen çok müdahil olma. Eşine de kv ile ilgili yorum yapma sonuçta annesi.Kizlar burası bdv degil ama benim özellikle sizlere danismak istedigim hi mesele var kafam cok karisik..bdvye konu acmak istemedm acikcasi..kv ile sorunlarimizi az cok yyazıyorum buraya..gecen gun benim olmadigim bi ortamda esimle birbirleriine girmişler ki dsim çok mülayim dir nasil dolduysa dusunun bi sürü insanin icinde tartismislar..ama bbu tartışma ilk degil..kv surekli aileme takik durumda.. esim Napsa o tarafın dedigini yap bizim tarqfi dinleme zaten vs diyormus ..allahta şahit ailem bi gun olsun biseye karismis degildir yalandan korkarim..esimde her firsatta bunu söylüyor ama kv kıskanç. .ve ogun benim icin herkesin icinde demedigini birakmamis. .esimde gerekeni demis cikmis eve gelmis..bu meseleler benim onun eviini temizlemem kixima onun adini koymamqmiz ne bilim boyle meseleler..ben yinede hic kotu olmadim esime sende olma dedim ayip etmişsin herkrsin icinde dedim falan cunku yarn bende anne olacam istemem boyoe seyleri yasamayi..neyse dun aldim esimi hadi gidelim dedim..sicagi sicagina konu uzamadan barissinlar diye..gittik kv yuzumuzr bakmafi.ben gittim öptüm esime yokgibi davrandi..iceri girdik ooturduk yanımiza gelmedi mutfaga gitti tv acti..yarim saat bekledik gelmddi..esimdr dedi hadi gidyrz.ciktik eve geldk..gecen aradm tlfna cikmadi..hem suclu hem guclu bama neler yaşattı yetmezmis gibi aileme de dil uzatiyor..simdi sizcr ben artik nasil davranmaliyim..artik gidip gelmek aramayi düşünmüyorum aslinda ama esim daha bugun git otur biraz dedi..kizdim baya içten içe ..hayir dedim daha dun ne yasadik israr etme dedim..hise demedi..buarada o sinirlede karsa dilekce verdi burdan gidelim diye..esimin ailesi de dahil herkes bizi hakli buluyor. .bunuda dmeden gecmeyim..nolur biseyler deyin..esim ruh gibi ben bunlari hakrtmedim diyor..bende kendimi ana ogul arasini bozmus kotu kadun gibi hissediyorum. .napacagimi şaşırıyorum
Banada yılbaşına kadar kalırlarsa çok iyi olur dedi.inşallah acele etmez kuzularımız[/QUOTE][QUOTE="ebruli112, post: 37801364, memberkuzularımızganim butün sıkıntılarin aynisi bende de var.uykular yalan oldu agrilarda cabasi.tek bebisler iyi olsunda raziyim.doktor bana da tarih vermedi 36 görursek ne mutlu dio simdilik.
Sagolasin yorumun icin. Allaha sukur icim cok rahat ben ustume duseni yaptim inaniyorumm ana ogul barisacaklar ama ben habire dedikodumu yapan beni sevmeyennbi insanla nasil yuzyuze bakacam bilmiyorum onu..Akışına bırak. Sen zaten kv ne bi saygısızlık yapmamışsın. Ana oğul barışır sen çok müdahil olma. Eşine de kv ile ilgili yorum yapma sonuçta annesi.
Yani insam nendiyecegini bilemiyorki rabbim sagsalim evlerine donmeyi nasip etsin insallah saglikla..Kizlar su seviyesi 5cme inince tehlikeli oluyomus. Onun su an 9cmdeymis. Surekli suyu geliyomus. Parmak kadar bi acilma olmus. Su an beklemede. Tutabildikleei kadar tutmaya calisiyorlarmis. Faceteki gruptan biliyorum ben durumu. Orada telefonlasan arkadaslar haber veriyorlar. Henuz doguma alinmamis ama gidisat dogumu gosteriyor sanirim
Cok kötü ya cok üzüldüm allah hicbirimize erken dogum yasatmasin yaşâna da yardim etsinKIZLAR MALESEF HAVVA (AVVAH87) ARKADASIMIZ SUYU GELDIGI ICIN SU AN HASTANEDE. ACILMASI YOKTU, SUYUNDA AZALMA DA YOKTU ANCAK SON ALDIGIMIZ BILGIYE GORE SUYU TAMAMEN GELIP BOSALMIS. BUYUK IHTIMAL DOGUM OLDU OLACAK. HEPIMIZIN DUALARINA COK IHTIYACI VAR..
hayirlisi olsun ins canim sifasi bol oldunKizlar su seviyesi 5cme inince tehlikeli oluyomus. Onun su an 9cmdeymis. Surekli suyu geliyomus. Parmak kadar bi acilma olmus. Su an beklemede. Tutabildikleei kadar tutmaya calisiyorlarmis. Faceteki gruptan biliyorum ben durumu. Orada telefonlasan arkadaslar haber veriyorlar. Henuz doguma alinmamis ama gidisat dogumu gosteriyor sanirim
yok canım ilaç kullanmıyorum . verse verse sinirsel ilaçlar verir. bi ara hiç bişeyim kalmamıştı evlendikten sonra kafam rahatları 1 yıl boyunca çok iyiydim. ama hamile kalınca tekrar başladı. magnezyumu kramplar için veriyorlar. bu kramp tarzı değil bu arada kramp sıklaşırsa bol süt iç geçiyor.. geçmiş olsun. saat geç olduya yine başladı ayaklarım. kalkıp mutfağa falan dolanmam lazım ya da uyumam lazım :)Bazen uyku arasinda titreme bendede oluyo tek seferlik aynimi acaba sanki bi yerden duscek gibi hissediyorum ayy ben bu hafta kendimi iyice takip edeyimde cuma dr sorayim bu huzursuzluk sendromunu bosada ozaman magnezyum icmiyim
İlac falan kullaniyomusun normalde faydasi varmiki
Anladim canim ben doktoruma danisayim bu konuyu bide kendimi takip edeyim bu hafta bakim ne durumda bacaklar insallah dogumdan sonra gecerde ya sende de bende de :)yok canım ilaç kullanmıyorum . verse verse sinirsel ilaçlar verir. bi ara hiç bişeyim kalmamıştı evlendikten sonra kafam rahatları 1 yıl boyunca çok iyiydim. ama hamile kalınca tekrar başladı. magnezyumu kramplar için veriyorlar. bu kramp tarzı değil bu arada kramp sıklaşırsa bol süt iç geçiyor.. geçmiş olsun. saat geç olduya yine başladı ayaklarım. kalkıp mutfağa falan dolanmam lazım ya da uyumam lazım :)
Bugün doktor kontrolüm vardı hareketlerini sordu. Çok sakin hafif hafif hareket ediyor dedim. Günde 20 kuvvetli hareket hissediyorsan sorun yok dedi.Kızlar hepinize iyi akşamlar ..
Uzun zamandır yazamıyordum ama ilk başım sıkıştığında yine size geldim
Benim kıpırdamadan bir an bile durmayan , nolur bi dur da uyuyayım diye yalvardığım Zeynep Hilal'im iki gündür neredeyse hiç kıpırdamıyor. Pazartesi sabahı doktor randevumuz var. Babamız da evde yok. Endişelenmeli miyim ? Bi akıl verseniz. Çok hafif bir karın ağrım da var ama kesik kesik. Biraz ağrıyor biraz geçiyor.
Inşallah doğsun da ben sabun ve bebek şekeri veririm.kızlar mevlutte ne dagıtıcaksınızzzz
Allah kolaylık versin, bol dua et Allah kv nin içine sevgi tohumları eksin inşallah. Sen eşinle aranı iyi tut canım.Sagolasin yorumun icin. Allaha sukur icim cok rahat ben ustume duseni yaptim inaniyorumm ana ogul barisacaklar ama ben habire dedikodumu yapan beni sevmeyennbi insanla nasil yuzyuze bakacam bilmiyorum onu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?