Bendede aynı duruö aynısı.. Kız ben biliyomda noluyo.. Kızımda bu agrıları son haftamda yasıyodum inan ki... Hatta hatırlamıyorum bile..kızlar benim 2 gündür midem çok bulanıyor hemde bu durum gğn boyu sürüyor neredeyse
aynı zamanda bel ağrım var ayakta 10 dk durunca belim ortadan ikiye kopuyor sanki
ve bebeğimin hareketleri canımı acıtmaya başladı
acaba bunlar sancı belirtisimihiç bişi bilmemek kötü
canım inanırmısın sabahtan beri kalkamadım yerimden belim benimde cok fena bebeğimde hareketlenince canım yanıyo doktorumu aradım oda sadece parol içebilirsin ama olacak dedi çünkü belin düzleşiyor artık dedi dayancaz artık rabbim bebeklerimize sağlık bizede dayanma gücü versin...kızlar benim 2 gündür midem çok bulanıyor hemde bu durum gğn boyu sürüyor neredeyse
aynı zamanda bel ağrım var ayakta 10 dk durunca belim ortadan ikiye kopuyor sanki
ve bebeğimin hareketleri canımı acıtmaya başladı
acaba bunlar sancı belirtisimihiç bişi bilmemek kötü
Bendede aynı duruö aynısı.. Kız ben biliyomda noluyo.. Kızımda bu agrıları son haftamda yasıyodum inan ki... Hatta hatırlamıyorum bile..
Mide bulantısı halsizlk birden böle serin bi yere atasım geliyo.. 3 gündür falan sürüyo.. Ayakta durmak bile degil yatarkwn bile adet agrısı gibi agrım oluyo arada.. Neyseki pzrtesi aksılık olmassa gidicem...sorucam muhakkak...
canım inanırmısın sabahtan beri kalkamadım yerimden belim benimde cok fena bebeğimde hareketlenince canım yanıyo doktorumu aradım oda sadece parol içebilirsin ama olacak dedi çünkü belin düzleşiyor artık dedi dayancaz artık rabbim bebeklerimize sağlık bizede dayanma gücü versin...
Mrsperfıne Arkadaştan hiç haber yok Havva arkadasa allahım kolaylık versin bebiişede saglık
kızlar yapıştırma etiketleri nereye yaptırıyorsunuz
aynen cnm ya bnm çocuk iki olaxicak Allah nasip ederse ikisine hem bebek odası hemde biraz daha buyuynce çocuk odası yapmk mantık dışı geliyor uç yaşina kadar bnmle yatsnlar bn kıyamam oyle erknden ayıramam helede emiyorsa imkansz gbi bşy bnm oglum iki buçuk yaşina kadar emdi nası ayırsaydım emmesede mama içecekti gece gene çoknzor olurdu o odadan oraya en rahatı boylesi biraz buyusunlerde çocuk odasını onlara duzcem bazali yataklı buyuk dolaplı evlenene kdr kullanablckleri bi odaaynen bende senin gibi dusunuyorum.:)bende ole yapıcm ilerde allah nasıp ederse
Aslında herkes bir şifre verse mesala ben 2 gün girmesem kesin hadtanedeyim Allah korusunda yani benim evde Olduğum sürece buraya günlük uğrarım ensende 2 gün biyere gitmem ozaman anlarsınız :)inş hrpımızde vakti geldiğinde buraya kızlar dua edin dıyıp doguma gıtmeyi nasip etsin Rabbim vaktı gelince aminnn
Maalesef onuda 4 gözle bekliyoruz ama hala haber yok. Hayır olsun bu bekleyiş...
Bütün matbaalar yapar canım. Ama netten diye sorarsan onu hiç bilmiyorum.
ben korkudan 2 haftadır tartılmıyorum ama çar dr da 82 geldim,69 la gebe kalmıştım 13 kg almışım,dün annemde kaldım iyi beslendim1 kg aldıysamda 14 kg almışım benm boyda 165 ,kendimi o kdr şişman hissediyorumki,6-7 kg daha alınırsa 90 la mı gircem doğuma diye kara kara düşünüyorum,3 kg bebek 3 kg eşi 6 kg sadece gidiyor doğumda ,ay eve 84 lemi geri döncem yaa ( acaba 1,5 sene evvel 60 kg ydum,düşermiyimki yaza kadr çok merak ediyorum
Aslında herkes bir şifre verse mesala ben 2 gün girmesem kesin hadtanedeyim Allah korusunda yani benim evde Olduğum sürece buraya günlük uğrarım ensende 2 gün biyere gitmem ozaman anlarsınız :)inş hrpımızde vakti geldiğinde buraya kızlar dua edin dıyıp doguma gıtmeyi nasip etsin Rabbim vaktı gelince aminnn
Teşekkür ederim Allaha şükür günümüzde bebeğin herseyi var bireysel alanları var evde insanların herseyden her bütçeye göre varken oğluşumu hicbirsey sen mahrum etmem bakicaz artık kaç ay sonra uygun olursa odasına geçerheryerden çıkıyorlar herşeye karışıyorlar,30 sene önce çocuk doğurmuşlar o günle bugüne akıl veriyorlar,internetteyiz her dk,her gün yeni bir bilgi okuyoruz,hele uzman tv de videolu anlatımlar bile var,hele bazı uzmanlara göre ayrı odada yeni doğar doğmaz diyen fikirler bile var,eskiden 50 mt kare evlerde zaten bırak bebek odasını yatak odası mutfak banyo o kdr oluyordu,zaten bebek bırak 1 yaşına kdr askere gidene kdr aynı odada yatıyorduk 3 kardeş :))) sen nasıl rahat hissediyorsan öyle davran arkadaşım,bende yanıma minik yatak aldım bende ilk 3 ay diye düşündüm,hatta o kdr gzl olda yaptık 3 ay mahrum kalmasın gündüzleride kendi odasında yatırmayı planlıyorum,gece yanımda gündüz orda,biz 3 ay deriz 5ay olur,hava durumuna göre hareket ederiz.
Birmax.com Tr de var bi bak istersen güzel süslemeleri var ayrıca etiketi de üzerine yazmasini istediğini yazıyorsun onlar da yazıp gonderiyorlarkızlar yapıştırma etiketleri nereye yaptırıyorsunuz
Aceleci kerem bebek hoş gelmiş :) sağlıkla büyür inşallah.Kizlar Havva arkadasimizin bebisi dunyaya gelmis. Kendileri 1570gr. Kuvoze alinmis hemen. Havva da bebisi de iyi durumdaymis cok sukur. Dualarimizi esirgemeyelim. Kerem pasa bi an once buyusun evlerine gitsinler saglicakla insaallah..
Haklısın banyo yapınca rahatlama uyku hali de olur zaten bende bebek herseyi uygulayarak alışkanlık haline getirerek öğrensin istiyorum birey olarak kendine ait bir odası yatağı olduğu kendi özel alanı olduğu bilinci oluşması önemli diye düşünüyorum anneye muhtaç dünyaya geliyorlar bu muhtaçlık bağımlılığa dönüşüp ileri de kendine güvensiz olsun istemiyorum bu yüzden bebek bir süre sonra anne kokusu olmadan da uyuduğunda tedirgin olmamayi yine annesinin onunla ilgilenecegini bilmesi güven duygusu oluşturur kişisel gelişim önemli bunun için okul çağı ni beklemek yanlış bence bu konuya önem verdiğim icin oda meselesini onemsedimyani illaki üç ay değil ne zaman uyku düzeni oluşdu o zaman genelde ilk üç ayda uyku düzeni oluşuyor,,, ama bakarsın 4 ay olur,,,,
ben misal her akşam yatırmadan önce yıkayacağım bebeği,, banyo uyku gece bunu öğrensin diye,,,,
benim ailemde karışıyor ama sonuçda ben onlara hı hı deyip,, gene yapmak istediğimi yapacağım,,,,
birde bebek alarmları var, bebeğin yatağına yerleştiriyorsun,,,, ( evlerden uzak), bebek nefes almadığı zaman sensörler anlayıp alarm ötmeye başlıyor belki öyle bir şey alırım,,,,,
birde kimi anneler ben hep koynumda uyuturum diyor kimi, ben ayırırım diyor,,, doğru yada yanlış olan hiç bir şey yok,,, her anne farklı, bu farklılıklar her konuda olucak,,,
Teşekkür ederim sanırım bende öyle yapıcamcanım dikkat et çok kendine
rabbimm hayırlısıyla kullanamayı nasip etsin inş
ben odasına kurdum beşiği ama doğunca haftasında falan odama taşıcam valla 1 yaşını geçene kadar odamda yatırmayı düşünüyorum ayrı beşik almıcam
rabbim yardımcısı olsun ikisi de sağlıcakla döner evlerine inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?