2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bendede aynı duruö aynısı.. Kız ben biliyomda noluyo.. Kızımda bu agrıları son haftamda yasıyodum inan ki... Hatta hatırlamıyorum bile..
Mide bulantısı halsizlk birden böle serin bi yere atasım geliyo.. 3 gündür falan sürüyo.. Ayakta durmak bile degil yatarkwn bile adet agrısı gibi agrım oluyo arada.. Neyseki pzrtesi aksılık olmassa gidicem...sorucam muhakkak...

canım inanırmısın sabahtan beri kalkamadım yerimden belim benimde cok fena bebeğimde hareketlenince canım yanıyo doktorumu aradım oda sadece parol içebilirsin ama olacak dedi çünkü belin düzleşiyor artık dedi dayancaz artık rabbim bebeklerimize sağlık bizede dayanma gücü versin...

rabbim yardımcımız olsun canım

amin canım yaa hepimize inş :) amiin

@awah87 Hay Allah ne desem, ne düşünsem bilemedim.
Rabbim hayırlı şifalar versin, haklarında en hayırlısı neyse o olsun. Rabbim kendisininde eşinin de yardımcısı olsun..
Çok erken daha.. Hemde çook. inşallah en hayırlı zamanda gelir bebeği. Onlar için ne iyi olacak biz bilemeyiz ki..
En iyisini Allah bilir. O'na emanetler.

SerBet09 inşallah hareket eder en kısa zamanda annesini daha fazla endişelendirmeden.
Benim Mustafam da aşırı hareketli canımı çok acıtıyor artık.
Demek hiiiç şikayet etmemek lazım, varsın yırtına yırtına oynasın içeride.

Benim bu akşam çok krampım var. Nefesimi kesiyor, göbek deliğinin etrafı, daha sağ taraf ama kasıklarımda değil.
Biraz yürüyünce azalıyor geçecek inşallah.
2 hafta kadar önce yine olmuştu, arada çığlık attırıyor kramplar o kadar kötüydü yine.
Eşim ablam annem ne yapacaklarını bilemediler.
Doktorumu aradı ablam, bebeğin sert hareketlerinden oluyor kasıklarda olmadığı müddetçe kramp korkmayın dedi.
O yüzde korkmuyorum ama canım çok yanıyor.

Evet gerçekten ağırlaşmak ne demek çok iyi anlıyorum.
Çalışan arkadaşlarım Allah kolaylık versin sizlere. Her şeyin yanında hem iş stresi hem insanlar, hem yol , hem erken kalkmak... Allah yardımcınız olsun.

Bu arada hazırlıklarımızı beğendiğiniz için çooook mutlu oldum.
Evet bende çok beğeniyorum, ama arkadaşlarım beğenince çok daha mutlu oldum. Çok teşekkür ederim hepinize.
Allah daha iyilerini daha güzellerini sizlere nasip etsin.

Mrsperfıne Arkadaştan hiç haber yok Havva arkadasa allahım kolaylık versin bebiişede saglık

Maalesef onuda 4 gözle bekliyoruz ama hala haber yok. Hayır olsun bu bekleyiş...

kızlar yapıştırma etiketleri nereye yaptırıyorsunuz

Bütün matbaalar yapar canım. Ama netten diye sorarsan onu hiç bilmiyorum.

aynen bende senin gibi dusunuyorum.:)bende ole yapıcm ilerde allah nasıp ederse
aynen cnm ya bnm çocuk iki olaxicak Allah nasip ederse ikisine hem bebek odası hemde biraz daha buyuynce çocuk odası yapmk mantık dışı geliyor uç yaşina kadar bnmle yatsnlar bn kıyamam oyle erknden ayıramam helede emiyorsa imkansz gbi bşy bnm oglum iki buçuk yaşina kadar emdi nası ayırsaydım emmesede mama içecekti gece gene çoknzor olurdu o odadan oraya en rahatı boylesi biraz buyusunlerde çocuk odasını onlara duzcem bazali yataklı buyuk dolaplı evlenene kdr kullanablckleri bi oda yapcam yuzden acelesi yok

Maalesef onuda 4 gözle bekliyoruz ama hala haber yok. Hayır olsun bu bekleyiş...

Bütün matbaalar yapar canım. Ama netten diye sorarsan onu hiç bilmiyorum.
Aslında herkes bir şifre verse mesala ben 2 gün girmesem kesin hadtanedeyim Allah korusunda yani benim evde Olduğum sürece buraya günlük uğrarım ensende 2 gün biyere gitmem ozaman anlarsınız :)inş hrpımızde vakti geldiğinde buraya kızlar dua edin dıyıp doguma gıtmeyi nasip etsin Rabbim vaktı gelince aminnn

Valla azmin elinden bisey kacmaz cnm. Tatli ve hamuru yemicez zaten hic faydasi yok. Ben hayatim boyunca hep dikkat etmisimdir ve tatli ciddi anlamda sevmezdim. Dogum gunu pastami bile yrmezfim. Ama simdi nutella canavari gibiyim ve hanileligimin tadini cikartiyorum. Sonrasi onemli tres yapmak istemiyorum kg konusunda ama 20 kg biraz simariklik gbi gelio bana ipin ucu kacti

Çok haklısın ama bir günümüz bir günümüzü tutmuyor ki hiç.
Ben mesela kara batak gibiyim, bir varım bir yokum.
Bazen sadece okuyup çıkıyorum. Cevap yazmaya halim olmuyor, yada çok yoğun oluyorum bir kaç gün girmeyebiliyorum.
Şifre veremesekte bence aklımızda bulunsun bir tehlikemizi haber veriyorsak, mutlaka ama mutlaka kendimizden bir şekilde azda olsa haberdar edelim.
Çok merak ediyor ve üzülüyoruz çünkü

Bu arada hanımlar yine sipariş verdim göğüs pompası için inşallah bu sefer elimize tam olarak sağ salim ulaşır.
Daha önce Lansinoh çift elektrikli pompa siparişi vermiştik unnado'don, ama 15 gün sonra tedarik edemiyoruz demişlerdi ve iade ettirmiştik paramızı.
Şimdi yine bakındım sitelere en ucuzu n11.com'da buldum.
Bazı arkadaşlarımız memnun kalmamış galiba oradan, biz tv bile aldık çok memnun kaldık, çatlak kremi, biberon seti vs hep ordan aldık.
Şimdiye kadar hep sorunsuz oldu 2 gün sonra gönderdiler hepsini. İnşallah şimdide sorunsuz olur. Süt pompasının yanında vaat ettiklerini verirler
Bir arkadaşımız civilin internet sitesinde 190 a düştüğünü söylemişti, ama tükenmiş maalesef.

Bizde n11.com'dan sipariş verdik.
Yanında 40 ml lansinoh göğüs ucu kremi,
25'li lansinoh süt saklama poşeti,
24'lü lansinoh göğüs pedi hediyeli 250 liraydı.
Anında indirim kazanmışız 25 lira, hemen yansıttılar 225 liraya geldi bize bütün bunlar.
İnşallah tam olarakta elimize geçer de memnun kalırız.

Yanına da 48 liradan unibaby saf su ve pamuktan 12 paket ıslak pamuk mendil ve bebefox süngerli yanları dantelli emzirme sütyeni 26,80 tl sipariş verdik.
Hepsi kargo ücretsiz. Bütün siparişimiz 300 liraya geldi.

Sonuçları bildiririm arkadaşlar

Awah cım cok üzülüyorum ama inş dua edelim.. Rabbim kolaylık versin..

Mrssuperfin artık gelirmi haber veririmi bilemedim..

Pınarcım ewet bende cocuklarıma kıyamam..2 yasına kadar kızım bizim odamızda kendi beşiginde yattı.. Bazen beraber yattık...şimdi bile ayırasım yok yanımdan.. Kokusunu ceke ceke uyumal kızımn oyunlarıyla uyanmak daha cazip geliyor bana ....
Aynı şekılde 3 aylık bi bebegi veya 6 aylık bi bebegi bnim olmadıgım odada yatırmam.. Varsın bnmle aynı odada hatta gerekirse aynı yatakta yatsın..hem bebegin ıyku düzeni 3 aylıken oturmaz arkadaslar.. En az bir yasına kadar zor yani.. En ufak bi hastalıkta düzen bozulur.. Bnce bunları önceden konusmamın bi manası yok çünkü bu uyku konusu akısa göre degişiyo.. Bnm arkadas bm 6 aylıkken ayırcam diyodu cocuk 3 yasında ayıramadı hala oturmadı düzen..nasıl kolayına geliyosa öle yapıyo... Artık yıpranıyosunuz bi zama sonra nasıl kolay oluyosa o şekıl oluyo .... Durum bu...

Bnm evim 2 +1 oturma odam yatak ıdam ve küçk bi misafir odam var.. Cocuklar üyüyüp kres yasına gelene kadar o odada yatırcam ki mis odamı su am kızm kullanıyo.. Bazanın altına yayagını katlıyorum.. Yatıca zaman seriyorum uyuyo..ilerdede o oadamı cocuk odası yapmayı planlıyprum nasip olursa şimdilik gerek yok..ben 16 yasında bi odaya sahip oldum hiç biyerimden bişi eksılmedi ... Bnmkilwrinde eksılmez.. He odam olsa keske yapmazmıydım yapardım.. Bnmki sadece nabza göre
serbet vermek ...

Bu haber işinin nasıl yapcaz bnde biliyorum.. Herkes birbirinie güvensede tel nosunu bi kişi secsek ona versek özelden bize ulasamadıklarında yada böle acil bi durum olup ulasılamadıgında o kişi aransa en azından buranında haberi olsa.. Hamilelik midir nedir felaket merak ediyorum ya....

Teşekkür ederim Allaha şükür günümüzde bebeğin herseyi var bireysel alanları var evde insanların herseyden her bütçeye göre varken oğluşumu hicbirsey sen mahrum etmem bakicaz artık kaç ay sonra uygun olursa odasına geçer

Kizlar Havva arkadasimizin bebisi dunyaya gelmis. Kendileri 1570gr. Kuvoze alinmis hemen. Havva da bebisi de iyi durumdaymis cok sukur. Dualarimizi esirgemeyelim. Kerem pasa bi an once buyusun evlerine gitsinler saglicakla insaallah..
Aceleci kerem bebek hoş gelmiş :) sağlıkla büyür inşallah.
Güzel haberlerini bekliyoruz anne ve bebeğin.

Haklısın banyo yapınca rahatlama uyku hali de olur zaten bende bebek herseyi uygulayarak alışkanlık haline getirerek öğrensin istiyorum birey olarak kendine ait bir odası yatağı olduğu kendi özel alanı olduğu bilinci oluşması önemli diye düşünüyorum anneye muhtaç dünyaya geliyorlar bu muhtaçlık bağımlılığa dönüşüp ileri de kendine güvensiz olsun istemiyorum bu yüzden bebek bir süre sonra anne kokusu olmadan da uyuduğunda tedirgin olmamayi yine annesinin onunla ilgilenecegini bilmesi güven duygusu oluşturur kişisel gelişim önemli bunun için okul çağı ni beklemek yanlış bence bu konuya önem verdiğim icin oda meselesini onemsedim
Günümüzde biz kadinlar araştırıp öğreniyoruz birbirimize bildiklerimizle yardimci oluyoruz ve sonunda istediğimizi yapıyoruz zaten :)
Fikirlerin için teşekkür ederim
iyiki varsın kadinlar kulubu

Teşekkür ederim sanırım bende öyle yapıcam

Arkadaslar bütün gece uyumadim bogazlarim çok kötü uzun zamandır bu kadar kötü bir boğaz ağrısı cekmemistim bebeğim de etkilenir diye çok üzülüyorum o da uyumadi benimle birlikte sürekli hareket etti gece 3 te kalktım pekmez kaynattim bir şeyler içtim ama geçecek gibi değil yarın is başı dinlenmeyince hiç geçmez zaten ağrıdan konusamiyorum bile napıyım ilaç kullanmak hiç istemesemde doktora gidip almaktan başka çarem yok sanirim(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…