Anne de bebek de iyiymiş şükür daha da iyi olurlar inş Allah yardimcilari olsun dua ederiz tabiKizlar Havva arkadasimizin bebisi dunyaya gelmis. Kendileri 1570gr. Kuvoze alinmis hemen. Havva da bebisi de iyi durumdaymis cok sukur. Dualarimizi esirgemeyelim. Kerem pasa bi an once buyusun evlerine gitsinler saglicakla insaallah..
Çok geçmiş olsun inş düzelirsin bize de iyiyim Sancım geçti diye güzel haberler verirsin inş Allah şifa versinKızlar kötüyüm, ben ilkte böyle sancılar yaşamadım gecem zehir oluyor, bu beldeki sancım mahvediyor beni, bugün sağ taraftaki böbreğim sancıyor, gece iki saat oturdum ağlıycaktım artık geçmeseydi acile gidecektik, hafifleyince yattım azcık uyudum ama hala var sancım sancı şiddetli gelince ter döküyorum midem bulanıyor, tansiyonumda düşükidrar sonucu çıksn gidicem acile artık hoş bir şey yapmıyorlar ki nst de sancı çıkmayınca normal deyip gönderiyorlar ama ben bildiğiniz doğum sancısı çekiyorum kv kum döküyorsun gibi diyor dr da öyle demişti
Bende perşembe günü gittim doktora ben bir şey demeden kendisi dedi bebeğimiz erkek zaten daha önce de söylemişimdir diye nerdeyse her kontrolde cinsiyeti tekrardan soyluyo ben sormadanIyi aksamlar kizlar..
bugun bizimde doktor kontrolumuz vardı..
cok sukur hersey yolunda.. oglumuz 1 kilo 550 gram olmus maşallah. 1 ayda ne kadarda büyümüstu.. ama kilomu doktor gorunce cok kizdiekmek pilav hamurisi hic bisey yok artik dedi.. kilo vermeye degil kilonu sabit tutmaya calis dedi.. bi dahaki geldiginde 10 kilo almış olmayasin dedi.. bakalim kac kiloyla kapaticaz hayirlisiyla.. doktordan çıkıp alisveris merkezine gittik. Gratiste unibaby islak mendilleri indirime girmisti 2 paket 5 liraydi 4 paket ondan aldim. Uni baby sampuanida 500 ml 5 liraydi bide ondan aldim. C&A den bi tanede tulum aldim.. bebegim icin alisveris yapmak cook güzeel.. doktora her gittiğimde cinsiyetini soruyorum. Cinsiyetini soylemistik zaten dedi bu sefer. Bebegin yeri daraldigi icin bu haftalardan sonra cinsel organini goremeyiz dedi..oglum bacaklarini kapatmisti. Sizin doktorlar ne diyo bu konuda?
cok gecmiş olsun arkadaşımmmmArkadaslar bütün gece uyumadim bogazlarim çok kötü uzun zamandır bu kadar kötü bir boğaz ağrısı cekmemistim bebeğim de etkilenir diye çok üzülüyorum o da uyumadi benimle birlikte sürekli hareket etti gece 3 te kalktım pekmez kaynattim bir şeyler içtim ama geçecek gibi değil yarın is başı dinlenmeyince hiç geçmez zaten ağrıdan konusamiyorum bile napıyım ilaç kullanmak hiç istemesemde doktora gidip almaktan başka çarem yok sanirim(
n11.com sikayetim var !!!! bende memnun kalmadım ya ordan bir daha bir şey almaya korkuyorum 109 tl ye hamile yastigi aldım yazılan marka değil farklı marka gönderdiler taş gibi şekli de çok kötü hiçbir türlü kullanılamıyor resmen Çöp burada resmini paylasmistim degistirmek yada iade için kaç kere aradik haklisiniz biz size döneriz deyip kapatıyorlar 2 ay olmustur dün aradılar tedarikçi firmanın hatası ne yaptıysak firmaya ulaşamıyoruz dediler oyle elimizde kaldı parada boşa gitti böyle sorumsuz bir anlayış olamaz onlara para kazandırmamak için alışveriş yapmam bir daha zaten havadan para kazandırdım onlara benden yeter bu kadar ha değişti ha değişecek diye bakalım başka yastık almadim ama yarın e-bebek e gidip elimle dokunup alıcam yastigimiBu arada hanımlar yine sipariş verdim göğüs pompası için inşallah bu sefer elimize tam olarak sağ salim ulaşır.
Daha önce Lansinoh çift elektrikli pompa siparişi vermiştik unnado'don, ama 15 gün sonra tedarik edemiyoruz demişlerdi ve iade ettirmiştik paramızı.
Şimdi yine bakındım sitelere en ucuzu n11.com'da buldum.
Bazı arkadaşlarımız memnun kalmamış galiba oradan, biz tv bile aldık çok memnun kaldık, çatlak kremi, biberon seti vs hep ordan aldık.
Şimdiye kadar hep sorunsuz oldu 2 gün sonra gönderdiler hepsini. İnşallah şimdide sorunsuz olur. Süt pompasının yanında vaat ettiklerini verirler
Bir arkadaşımız civilin internet sitesinde 190 a düştüğünü söylemişti, ama tükenmiş maalesef.
Bizde n11.com'dan sipariş verdik.
Yanında 40 ml lansinoh göğüs ucu kremi,
25'li lansinoh süt saklama poşeti,
24'lü lansinoh göğüs pedi hediyeli 250 liraydı.
Anında indirim kazanmışız 25 lira, hemen yansıttılar 225 liraya geldi bize bütün bunlar.
İnşallah tam olarakta elimize geçer de memnun kalırız.
Yanına da 48 liradan unibaby saf su ve pamuktan 12 paket ıslak pamuk mendil ve bebefox süngerli yanları dantelli emzirme sütyeni 26,80 tl sipariş verdik.
Hepsi kargo ücretsiz. Bütün siparişimiz 300 liraya geldi.
Sonuçları bildiririm arkadaşlar
Ya ben n11 e giriyorum ama tlfn numarasını yazamıyorum yazdığım numarayı silip duruyor. Birde tc istemesi beni işkillendirdi. Bu numara yazamama durumu e bebek te fln da oluyor sizde de var mın11.com sikayetim var !!!! bende memnun kalmadım ya ordan bir daha bir şey almaya korkuyorum 109 tl ye hamile yastigi aldım yazılan marka değil farklı marka gönderdiler taş gibi şekli de çok kötü hiçbir türlü kullanılamıyor resmen Çöp burada resmini paylasmistim degistirmek yada iade için kaç kere aradik haklisiniz biz size döneriz deyip kapatıyorlar 2 ay olmustur dün aradılar tedarikçi firmanın hatası ne yaptıysak firmaya ulaşamıyoruz dediler oyle elimizde kaldı parada boşa gitti böyle sorumsuz bir anlayış olamaz onlara para kazandırmamak için alışveriş yapmam bir daha zaten havadan para kazandırdım onlara benden yeter bu kadar ha değişti ha değişecek diye bakalım başka yastık almadim ama yarın e-bebek e gidip elimle dokunup alıcam yastigimi
Ben erzurum dayım ne yazıkkikızlar acil ankarada olan arkadaşlardan yardım istiyorum pazar günü suluhan veya cıkrıkcılar yokuşu acıkmıdır
Çalıştığın için bir şey diyemiyorum doktora git uygun bir ilaç al ben çalışmiyorum yeni yeni atlattı sayılır 10 güne yakın çektim ilk 2 gün hiç sesim çıkmıyordu pekmez yedim sıcak suya limon ve bal koyup içtim bol su içtim ve c vitamini içeren meyvelerden yedim ilaçsız dayanmaya çalıştım bol bol dinlendim senin dinlenmeye fırsatın yokmuş çok zor Allah şifa versinArkadaslar bütün gece uyumadim bogazlarim çok kötü uzun zamandır bu kadar kötü bir boğaz ağrısı cekmemistim bebeğim de etkilenir diye çok üzülüyorum o da uyumadi benimle birlikte sürekli hareket etti gece 3 te kalktım pekmez kaynattim bir şeyler içtim ama geçecek gibi değil yarın is başı dinlenmeyince hiç geçmez zaten ağrıdan konusamiyorum bile napıyım ilaç kullanmak hiç istemesemde doktora gidip almaktan başka çarem yok sanirim(
on günü yaa resmen bir buçuk aydır öksürmekten bayıldım çocuğu öksürerek doğuracağım diye endişeliyimÇalıştığın için bir şey diyemiyorum doktora git uygun bir ilaç al ben çalışmiyorum yeni yeni atlattı sayılır 10 güne yakın çektim ilk 2 gün hiç sesim çıkmıyordu pekmez yedim sıcak suya limon ve bal koyup içtim bol su içtim ve c vitamini içeren meyvelerden yedim ilaçsız dayanmaya çalıştım bol bol dinlendim senin dinlenmeye fırsatın yokmuş çok zor Allah şifa versin
Çalıştığın için bir şey diyemiyorum doktora git uygun bir ilaç al ben çalışmiyorum yeni yeni atlattı sayılır 10 güne yakın çektim ilk 2 gün hiç sesim çıkmıyordu pekmez yedim sıcak suya limon ve bal koyup içtim bol su içtim ve c vitamini içeren meyvelerden yedim ilaçsız dayanmaya çalıştım bol bol dinlendim senin dinlenmeye fırsatın yokmuş çok zor Allah şifa versin
kızlar kerem bebek nasıl gelmiş nasıl olmuş ayyyy cok heycanlandımmmm inş arkadaşımızda meşeğide sağlıklıdır
Hoş geldin Kerem bebek sağlıkla büyü ve ailenin yanına katıl bir an önce inşallah
Arkadaş kaç haftalıktı acaba?
Oyy minicik kuzum.. Çok şükür sağlıklıymış annesi de kendisi de. Allahım sağlıkla sıhhatle küvezden çıktığı haberini almayı da nasip etsin inşallah. Sabah sabah nasıl duygulandım..Kizlar Havva arkadasimizin bebisi dunyaya gelmis. Kendileri 1570gr. Kuvoze alinmis hemen. Havva da bebisi de iyi durumdaymis cok sukur. Dualarimizi esirgemeyelim. Kerem pasa bi an once buyusun evlerine gitsinler saglicakla insaallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?