2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kizlar Havva arkadasimizin bebisi dunyaya gelmis. Kendileri 1570gr. Kuvoze alinmis hemen. Havva da bebisi de iyi durumdaymis cok sukur. Dualarimizi esirgemeyelim. Kerem pasa bi an once buyusun evlerine gitsinler saglicakla insaallah..
Anne de bebek de iyiymiş şükür daha da iyi olurlar inş Allah yardimcilari olsun dua ederiz tabi
Hosgeldin Kerem

Çok geçmiş olsun inş düzelirsin bize de iyiyim Sancım geçti diye güzel haberler verirsin inş Allah şifa versin

Hoşgeldiiş minik keremmmmmm...cok sukur ikiside iyiymiş rabbim analı babalı buyutsunnnn.

Bende perşembe günü gittim doktora ben bir şey demeden kendisi dedi bebeğimiz erkek zaten daha önce de söylemişimdir diye nerdeyse her kontrolde cinsiyeti tekrardan soyluyo ben sormadan

cok gecmiş olsun arkadaşımmmm

kızlar kerem bebek nasıl gelmiş nasıl olmuş ayyyy cok heycanlandımmmm inş arkadaşımızda meşeğide sağlıklıdır

Hoş geldin Kerem bebek sağlıkla büyü ve ailenin yanına katıl bir an önce inşallah
Arkadaş kaç haftalıktı acaba?

n11.com sikayetim var !!!! bende memnun kalmadım ya ordan bir daha bir şey almaya korkuyorum 109 tl ye hamile yastigi aldım yazılan marka değil farklı marka gönderdiler taş gibi şekli de çok kötü hiçbir türlü kullanılamıyor resmen Çöp burada resmini paylasmistim degistirmek yada iade için kaç kere aradik haklisiniz biz size döneriz deyip kapatıyorlar 2 ay olmustur dün aradılar tedarikçi firmanın hatası ne yaptıysak firmaya ulaşamıyoruz dediler oyle elimizde kaldı parada boşa gitti böyle sorumsuz bir anlayış olamaz onlara para kazandırmamak için alışveriş yapmam bir daha zaten havadan para kazandırdım onlara benden yeter bu kadar ha değişti ha değişecek diye bakalım başka yastık almadim ama yarın e-bebek e gidip elimle dokunup alıcam yastigimi

Kızlar hızınıza yetişemiyorum bi açıyorum 100 sayfa ilerlemiş kim ne aldı ne yaşadı merak ediyorum aslında.
Dün bizde 4 lü usg ye gittik bebişimizi gördük
bi 10 gün gelişimi ilerde gittiğinden 40 haftam 21 ocak gibi gözüküyor hayırlısı
emzirme sutyeni bende bi atlet birde sütyen olarak aldım sungerlileride var sanırım gerisini oyle alayım diyorum.
Eşime göre zaman geçmiyor ama ben hala anne olmaya hazır değilim sanki
bu arada yatağımızda geldi

Ya ben n11 e giriyorum ama tlfn numarasını yazamıyorum yazdığım numarayı silip duruyor. Birde tc istemesi beni işkillendirdi. Bu numara yazamama durumu e bebek te fln da oluyor sizde de var mı

kızlar acil ankarada olan arkadaşlardan yardım istiyorum pazar günü suluhan veya cıkrıkcılar yokuşu acıkmıdır

Çalıştığın için bir şey diyemiyorum doktora git uygun bir ilaç al ben çalışmiyorum yeni yeni atlattı sayılır 10 güne yakın çektim ilk 2 gün hiç sesim çıkmıyordu pekmez yedim sıcak suya limon ve bal koyup içtim bol su içtim ve c vitamini içeren meyvelerden yedim ilaçsız dayanmaya çalıştım bol bol dinlendim senin dinlenmeye fırsatın yokmuş çok zor Allah şifa versin

Kızlar bel destek bantları hakkında ne düşünüyor sunuz ? Kullanan var mı ? Sırt agrilarim çok bayagi da ağırlaştım aksami diyorum fikir verir misiniz ?

on günü yaa resmen bir buçuk aydır öksürmekten bayıldım çocuğu öksürerek doğuracağım diye endişeliyim

Bende bi ara alsam mı diye düşündüm ama nasıl bi etkisi olur bilemedim almadım

Teşekkürler valla bilmiyorum napacagimi bugün artık bitkisel şeylerden şifa ariycam yarın da olmadı bi doktora gidicem umarım çabuk atlatirim

kızlar kerem bebek nasıl gelmiş nasıl olmuş ayyyy cok heycanlandımmmm inş arkadaşımızda meşeğide sağlıklıdır

Ikisi de iyilermis aldigimiz son haberlere gore. Zaten arkadasin erken dogum riski vardi. Bi anda suyu gelmis malesef, sonra agrilari baslamis vs derken bebisi gelmis..

Hoş geldin Kerem bebek sağlıkla büyü ve ailenin yanına katıl bir an önce inşallah
Arkadaş kaç haftalıktı acaba?

31.haftadaydi canim. Benden 2 gun gerideydi.

Kizlar Havva arkadasimizin bebisi dunyaya gelmis. Kendileri 1570gr. Kuvoze alinmis hemen. Havva da bebisi de iyi durumdaymis cok sukur. Dualarimizi esirgemeyelim. Kerem pasa bi an once buyusun evlerine gitsinler saglicakla insaallah..
Oyy minicik kuzum.. Çok şükür sağlıklıymış annesi de kendisi de. Allahım sağlıkla sıhhatle küvezden çıktığı haberini almayı da nasip etsin inşallah. Sabah sabah nasıl duygulandım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…