2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Teşekkürler valla bilmiyorum napacagimi bugün artık bitkisel şeylerden şifa ariycam yarın da olmadı bi doktora gidicem umarım çabuk atlatirim
Merhaba canim bendede bir kacgun once basladi geceleri oksurmekten uyuyamiyodum bu cayi icene kadar ihlamur zencefil tarcin kaynat balla tatlandir bol limon sık ic iki gunde gecti benimki

Merhaba canim bendede bir kacgun once basladi geceleri oksurmekten uyuyamiyodum bu cayi icene kadar ihlamur zencefil tarcin kaynat balla tatlandir bol limon sık ic iki gunde gecti benimki
Bunu deneyeceğim bende.. ballı turp ballı zencefilli limonlu karışım bol sıvı boğazı bağlamak buhar makinası ne varsa denedim amma hala öksürüyorum..

canım durumuna üzüldüm aldın bir heyecanla bekliyosun bide farklı uyduruk birşey çıkıyor üzüntün bir yana bide hamile hamile sinirleniyosun benimde hızlıal.com da başıma geldi bebek bakım çantası almıştım yanlış bir ürün göndermişlerdi ama sağolsunlar ilgilenip iadesini aldılar. ben n11.com ve gittigidiyor.com a güvenmiyorum o siteler aracı firma gibi birşey tekrar geçmiş olsun..

Ikisi de iyilermis aldigimiz son haberlere gore. Zaten arkadasin erken dogum riski vardi. Bi anda suyu gelmis malesef, sonra agrilari baslamis vs derken bebisi gelmis..

31.haftadaydi canim. Benden 2 gun gerideydi.
Canım bi is falan mı yapmış kendini mi cok zorlamis da suyu gelmis yoksa durup dururken mi olmus,dün duydugumdan beri cok korkmaya basladim bu erken doğum olayından sabaha kadar uyuyamadım ....neyse saglıkla büyür insallah bebis annede iyidir umarim..

Kizlar kabus gibi bir gune uyandim, sabah erken tuvalette hafif kanamam oldu hemen hastaneye geldik nobetci doktor plasentada kanama gordu yatis yapildi, kendi doktorum bakti sonra kanama yok dedi ama erken dogum riskim varmis hersey yolundayken neden oldu bilmiyorum, ciger gelistirici igne oldum yatiyorum dua edin nolur bebegim erken gelmesin.

Canim allah yardimcin olsun dualarimiz seninle bisey olmaz insallah üzüldüm simdi ya cok gecmis olsun

Minik kerem gelmiş hoşgelmiş Rabbim analı babalı büyütsün inşaalah ikiside sağlıklı olsunlar dualarımız sizinle

Acil şifalar canm Allah yar ve yardımcın olsun

Allah şifalar versin canım. İnşallah herşey yoluna girer ve zamanında gelir bebeğin.

Kizlar Havva arkadasimizin bebisi dunyaya gelmis. Kendileri 1570gr. Kuvoze alinmis hemen. Havva da bebisi de iyi durumdaymis cok sukur. Dualarimizi esirgemeyelim. Kerem pasa bi an once buyusun evlerine gitsinler saglicakla insaallah..
Ay cnm ya allahım korusun ikisinide inşallah çok duygulandım hemen ağlamaklı oluyorum artık minicik şimdi o ama ya .

ALINTI.....
Kasılmalarınızın olup olmadığını anlamak için avcunuzun içini karnınıza hafifçe dokundurunuz. Avucunuzun altında rahiminizin "toplanıyor" hissi yaratması kasılma belirtisidir. Bu esnada ağrı duyulması şart değildir. Bu kasılmaların sıklığını ve süresini ölçünüz. Saatte dört kez ya da daha sık ortaya çıkan kasılmalarda mutlaka doktorunuza haber veriniz.

Diğer belirtiler:

Erken doğum tehdididinin diğer önemli belirtileri arasında pelviste dolgunluk hissi, adet sancısına benzer kramp tarzı ağrılar, pozisyon değiştirmekle geçmeyen bel ağrıları, vajinal akıntının artması ya da niteliklerinin değişmesi (daha müköz, daha sulu ya da kanlı akıntı ortaya çıkması), ishalle beraber olan ya da tek başına ortaya çıkan barsak krampları yeralır. Bu durumda yine kasılmalarınızı elle kontrol ediniz. Bu belirtiler kasılma olmadan tek başlarına bir anlam taşımazlar.Ancak bu belirtilerden biri varsa ve kasılmalarınızın olup olmadığından emin değilseniz yine doktorunuza başvurmalısınız.

Raindrop canım cok geçmiş olsun.. Naptın kendinimi zorladın .. Canım bnm rabbm sanada bebegede acil şifalar versin..bizi habersiz bırakma

çok geçmiş olsun canım allah yardımcın olsun bebişinde sende sağlıklı olun dualarım seninle...

arkadaslar bu erken dogum meselesindn iyıce korktum ben.hepimiz cok dıkkat edelim agır kaldırmayın yorulmayın aman.biz tedbirimizı alalım takdır allahın.herkes sifa bulsun ins
Bendeeeee hemde cok korkuyorum zaten cabuk etkilenen biriyimdir, bugün oglumun bütün kıyafetlerini yıkıcam hemen bi yandan da ütüsünü yapıcam daha cok var diye bekletiyordum ama vazgectim ne olur ne olmaz

Yanî kızlar hazırlıgımızı yapalım artı bişi kalmasın ....
Görüsyosunız.. Heran hersey olanılıyo... Bide Allah korusun eksıklerle ugrasmayalım

Kizlar Havva arkadasimizin bebisi dunyaya gelmis. Kendileri 1570gr. Kuvoze alinmis hemen. Havva da bebisi de iyi durumdaymis cok sukur. Dualarimizi esirgemeyelim. Kerem pasa bi an once buyusun evlerine gitsinler saglicakla insaallah..

hayırlı olsun rabbim analı büytsün inş çok sevindim gerçekten şükürler olsun rabbime sırayla hepimiz kucaklarımıza alalım bebişlerimizi inş
eşimde içim pıtır pıtır oldu heyecanlandım bunu duyunca sıra bize geliyor diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…