Evt bencede haber vermeye çalışalım yoksa cok merakta kalıyozÇok haklısın ama bir günümüz bir günümüzü tutmuyor ki hiç.
Ben mesela kara batak gibiyim, bir varım bir yokum.
Bazen sadece okuyup çıkıyorum. Cevap yazmaya halim olmuyor, yada çok yoğun oluyorum bir kaç gün girmeyebiliyorum.
Şifre veremesekte bence aklımızda bulunsun bir tehlikemizi haber veriyorsak, mutlaka ama mutlaka kendimizden bir şekilde azda olsa haberdar edelim.
Çok merak ediyor ve üzülüyoruz çünkü
Bende canim simdi yikayayim. Erteliyirum hep. Sabun tozunu ve yumusaticiyi almistim. Aksama kurur utulerim inşallah. Sonra hastane cantasi hazirlayayim.Bendeeeee hemde cok korkuyorumzaten cabuk etkilenen biriyimdir, bugün oglumun bütün kıyafetlerini yıkıcam hemen bi yandan da ütüsünü yapıcam daha cok var diye bekletiyordum ama vazgectim ne olur ne olmaz
benim zaten alısverism coktan bitti.bebegn cantasıda benim cantamda hazır.allahtan o konuda rahatım.evimın temızlgnede gırıstık yavas yavas tabı annemle:)kızlar benım asıl korkum kisisel temızlık.odum kopuyo anıden doktora gtmek zorunda kalırım hazırlıksız yakalanrım dıye.o yuzdn sık sık ugrasyorum onla.bılmem anlatbldm mıBendeeeee hemde cok korkuyorumzaten cabuk etkilenen biriyimdir, bugün oglumun bütün kıyafetlerini yıkıcam hemen bi yandan da ütüsünü yapıcam daha cok var diye bekletiyordum ama vazgectim ne olur ne olmaz
Sagol canim bu hafta hem stresli hem yorucuydu artik sadece yatcam doktor rapor da verecek izne kadar, kanamam durdu sukur.Raindrop canım cok geçmiş olsun.. Naptın kendinimi zorladın .. Canım bnm rabbm sanada bebegede acil şifalar versin..bizi habersiz bırakma
Daha cantamiz yok besigimiz yokBende canim simdi yikayayim. Erteliyirum hep. Sabun tozunu ve yumusaticiyi almistim. Aksama kurur utulerim inşallah. Sonra hastane cantasi hazirlayayim.
Ne guzel hazirligin bitmis kisisel temizligi de bi kuafore git istersen cok zorlanirsin kendin yaparsan.benim zaten alısverism coktan bitti.bebegn cantasıda benim cantamda hazır.allahtan o konuda rahatım.evimın temızlgnede gırıstık yavas yavas tabı annemle:)kızlar benım asıl korkum kisisel temızlık.odum kopuyo anıden doktora gtmek zorunda kalırım hazırlıksız yakalanrım dıye.o yuzdn sık sık ugrasyorum onla.bılmem anlatbldm mı
Geçmiş olsun canım inşaallah bebişin dayanır erken gelmez aceleci çıktı minikler :)Kizlar kabus gibi bir gune uyandim, sabah erken tuvalette hafif kanamam oldu hemen hastaneye geldik nobetci doktor plasentada kanama gordu yatis yapildi, kendi doktorum bakti sonra kanama yok dedi ama erken dogum riskim varmis hersey yolundayken neden oldu bilmiyorum, ciger gelistirici igne oldum yatiyorum dua edin nolur bebegim erken gelmesin.
Kizlar kabus gibi bir gune uyandim, sabah erken tuvalette hafif kanamam oldu hemen hastaneye geldik nobetci doktor plasentada kanama gordu yatis yapildi, kendi doktorum bakti sonra kanama yok dedi ama erken dogum riskim varmis hersey yolundayken neden oldu bilmiyorum, ciger gelistirici igne oldum yatiyorum dua edin nolur bebegim erken gelmesin.
Ben cantami aldim çok şükürDaha cantamiz yok besigimiz yok
Ne guzel hazirligin bitmis kisisel temizligi de bi kuafore git istersen cok zorlanirsin kendin yaparsan.
Aynen cnm hastane çantası hazır yıkayıp ütüledim yerleştirdim diğer eşyalar yıkancak ütülencek ooo çok iş var ablam gelcek onu bekliyorum veee daha beşik yok ortada çok sıkılıyorum ya yavaş yavaş geliyo bebişler korkuyo insan :) heyecanlıyım da bi yandan kuaför e gidip bacaklarimi aldirayim az çıkıyo zatii yok gibi en kötü bikini kenarları göremiyorum artık eşim ben alırım dedi ama keser diye korkuyorum :)Daha cantamiz yok besigimiz yok
Ne guzel hazirligin bitmis kisisel temizligi de bi kuafore git istersen cok zorlanirsin kendin yaparsan.
Maşallah kerem bebeğe, ocak annelerinde ilk doğum gerçekleşti demek. Inşallah yakın zamanda küvezden çıktığını sağlıkla annesine kavuştuğunu da duyarız. Darısı zamanı gelince bizlere inşallahKizlar Havva arkadasimizin bebisi dunyaya gelmis. Kendileri 1570gr. Kuvoze alinmis hemen. Havva da bebisi de iyi durumdaymis cok sukur. Dualarimizi esirgemeyelim. Kerem pasa bi an once buyusun evlerine gitsinler saglicakla insaallah..
Cok guzeller canim gule gule kullan saglikla büyüt bebişini:)Ben cantami aldim çok şükür
Bebek bakin ürünleri ve bezi eksigim var
Birde bana iç camasiri hasta bezi
Cantamiz bu
Eki Görüntüle 1304641
Besigimizde bu. Doğuma yakin ananemiz getirecek gelirken. Üzerinde cikartma olmayacak düz beyaz olacak
Eki Görüntüle 1304643
Ne güzel en azından ablan varmış benim ablamlar calısıyor baska ilde gelemezler tek basıma yapıcam herseyimiAynen cnm hastane çantası hazır yıkayıp ütüledim yerleştirdim diğer eşyalar yıkancak ütülencek ooo çok iş var ablam gelcek onu bekliyorum veee daha beşik yok ortada çok sıkılıyorum ya yavaş yavaş geliyo bebişler korkuyo insan :) heyecanlıyım da bi yandan kuaför e gidip bacaklarimi aldirayim az çıkıyo zatii yok gibi en kötü bikini kenarları göremiyorum artık eşim ben alırım dedi ama keser diye korkuyorum :)
Beşiğiniz çok güzelmiş canım güle güle kullanın da yalnız o çantaya sığacak mı tüm malzemeler küçük gibi geldi bana.Bende hala hazırlamadım çantamı bebişin tüm eksiklerini memleketten aldık annem doğuma yakın getirecek nasipse böyle kötü haberler duyunca daha çok korkuyorum Rabbim zamanında sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin yavrularımızıBen cantami aldim çok şükür
Bebek bakin ürünleri ve bezi eksigim var
Birde bana iç camasiri hasta bezi
Cantamiz bu
Eki Görüntüle 1304641
Besigimizde bu. Doğuma yakin ananemiz getirecek gelirken. Üzerinde cikartma olmayacak düz beyaz olacak
Eki Görüntüle 1304643
Kanaman mi olmustu o haftalarda? Icimi rahatlattin canim sagol.Benimde 27. haftada başladı erken doğum riskim. Bak 34. haftaya girdim. Haftalardır hiç bir iş yapmıyorum hep yatıyor ve dinleniyorum. Bundan sonra sende oyle yap canım. Kendini ve bebeģini düşün, stres yapmamaya çalış bu durumu, inşaallah zamanında gelicek bebişin, Allah yar ve yardımcımız olsun.
bitti cok sukur ben cok panıgmdır kontrolluyumdur birazck.kuaforede gtmeyı dusunmedım degl ama gidememya.herkesın gorusu farklı saygı duyuyorum ama gıdemem.ugrascm bole kendmDaha cantamiz yok besigimiz yok
hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallahKizlar Havva arkadasimizin bebisi dunyaya gelmis. Kendileri 1570gr. Kuvoze alinmis hemen. Havva da bebisi de iyi durumdaymis cok sukur. Dualarimizi esirgemeyelim. Kerem pasa bi an once buyusun evlerine gitsinler saglicakla insaallah..
Söylemesi ayıp ama bbnm Tüylenmem gebelikte cok azaldı sizin nasılbenim zaten alısverism coktan bitti.bebegn cantasıda benim cantamda hazır.allahtan o konuda rahatım.evimın temızlgnede gırıstık yavas yavas tabı annemle:)kızlar benım asıl korkum kisisel temızlık.odum kopuyo anıden doktora gtmek zorunda kalırım hazırlıksız yakalanrım dıye.o yuzdn sık sık ugrasyorum onla.bılmem anlatbldm mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?