2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Evt bencede haber vermeye çalışalım yoksa cok merakta kalıyoz

Bendeeeee hemde cok korkuyorum zaten cabuk etkilenen biriyimdir, bugün oglumun bütün kıyafetlerini yıkıcam hemen bi yandan da ütüsünü yapıcam daha cok var diye bekletiyordum ama vazgectim ne olur ne olmaz
Bende canim simdi yikayayim. Erteliyirum hep. Sabun tozunu ve yumusaticiyi almistim. Aksama kurur utulerim inşallah. Sonra hastane cantasi hazirlayayim.

Bendeeeee hemde cok korkuyorum zaten cabuk etkilenen biriyimdir, bugün oglumun bütün kıyafetlerini yıkıcam hemen bi yandan da ütüsünü yapıcam daha cok var diye bekletiyordum ama vazgectim ne olur ne olmaz
benim zaten alısverism coktan bitti.bebegn cantasıda benim cantamda hazır.allahtan o konuda rahatım.evimın temızlgnede gırıstık yavas yavas tabı annemle:)kızlar benım asıl korkum kisisel temızlık.odum kopuyo anıden doktora gtmek zorunda kalırım hazırlıksız yakalanrım dıye.o yuzdn sık sık ugrasyorum onla.bılmem anlatbldm mı

Raindrop canım cok geçmiş olsun.. Naptın kendinimi zorladın .. Canım bnm rabbm sanada bebegede acil şifalar versin..bizi habersiz bırakma
Sagol canim bu hafta hem stresli hem yorucuydu artik sadece yatcam doktor rapor da verecek izne kadar, kanamam durdu sukur.

Allah yardimcin olsun iyice korku saldi bu bebisler icimize ama saglikliolsunlarda..bende daha hazir ddeğilim esya yikanmadi hicbise. .bugun artik bendr girisim islrre.isin kotu yani gitgide havalar da bozuyor.daha fazla beklememek gerek sanirim

Bende canim simdi yikayayim. Erteliyirum hep. Sabun tozunu ve yumusaticiyi almistim. Aksama kurur utulerim inşallah. Sonra hastane cantasi hazirlayayim.
Daha cantamiz yok besigimiz yok
Ne guzel hazirligin bitmis kisisel temizligi de bi kuafore git istersen cok zorlanirsin kendin yaparsan.

Geçmiş olsun canım inşaallah bebişin dayanır erken gelmez aceleci çıktı minikler :)

Benimde 27. haftada başladı erken doğum riskim. Bak 34. haftaya girdim. Haftalardır hiç bir iş yapmıyorum hep yatıyor ve dinleniyorum. Bundan sonra sende oyle yap canım. Kendini ve bebeģini düşün, stres yapmamaya çalış bu durumu, inşaallah zamanında gelicek bebişin, Allah yar ve yardımcımız olsun.

Ne guzel hazirligin bitmis kisisel temizligi de bi kuafore git istersen cok zorlanirsin kendin yaparsan.
Ben cantami aldim çok şükür
Bebek bakin ürünleri ve bezi eksigim var
Birde bana iç camasiri hasta bezi
Cantamiz bu

Besigimizde bu. Doğuma yakin ananemiz getirecek gelirken. Üzerinde cikartma olmayacak düz beyaz olacak

Aynen cnm hastane çantası hazır yıkayıp ütüledim yerleştirdim diğer eşyalar yıkancak ütülencek ooo çok iş var ablam gelcek onu bekliyorum veee daha beşik yok ortada çok sıkılıyorum ya yavaş yavaş geliyo bebişler korkuyo insan :) heyecanlıyım da bi yandan kuaför e gidip bacaklarimi aldirayim az çıkıyo zatii yok gibi en kötü bikini kenarları göremiyorum artık eşim ben alırım dedi ama keser diye korkuyorum :)

Kizlar Havva arkadasimizin bebisi dunyaya gelmis. Kendileri 1570gr. Kuvoze alinmis hemen. Havva da bebisi de iyi durumdaymis cok sukur. Dualarimizi esirgemeyelim. Kerem pasa bi an once buyusun evlerine gitsinler saglicakla insaallah..
Maşallah kerem bebeğe, ocak annelerinde ilk doğum gerçekleşti demek. Inşallah yakın zamanda küvezden çıktığını sağlıkla annesine kavuştuğunu da duyarız. Darısı zamanı gelince bizlere inşallah

Raindrop26
Cok guzeller canim gule gule kullan saglikla büyüt bebişini:)
Ne güzel en azından ablan varmış benim ablamlar calısıyor baska ilde gelemezler tek basıma yapıcam herseyimi

Beşiğiniz çok güzelmiş canım güle güle kullanın da yalnız o çantaya sığacak mı tüm malzemeler küçük gibi geldi bana.Bende hala hazırlamadım çantamı bebişin tüm eksiklerini memleketten aldık annem doğuma yakın getirecek nasipse böyle kötü haberler duyunca daha çok korkuyorum Rabbim zamanında sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin yavrularımızı

Kanaman mi olmustu o haftalarda? Icimi rahatlattin canim sagol.

bitti cok sukur ben cok panıgmdır kontrolluyumdur birazck.kuaforede gtmeyı dusunmedım degl ama gidememya.herkesın gorusu farklı saygı duyuyorum ama gıdemem.ugrascm bole kendm

Kizlar Havva arkadasimizin bebisi dunyaya gelmis. Kendileri 1570gr. Kuvoze alinmis hemen. Havva da bebisi de iyi durumdaymis cok sukur. Dualarimizi esirgemeyelim. Kerem pasa bi an once buyusun evlerine gitsinler saglicakla insaallah..
hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah

Ben babytech kral ystak aldım bide şifonyer düşünüyorum ikeadan muhtemelen oda fln yapmadım siz naptınız

Kizlar bebek cantalarinin icinde biberon koyma gözü bez koyma gözü falan oluyor ya cok kullanisli mi gerek var mi?ben normal bir kol cantasi alsam diyorum oda işimı gormez mi ? Bebek Cantalarına bakiyorum hep kucuk valizi andiriyor ve normal kücuk valizlerin 2 katı fiyat diyorlar nerdeyse.

Söylemesi ayıp ama bbnm Tüylenmem gebelikte cok azaldı sizin nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…