2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ben stylo nun çantasını aldım 59 tl mi ne küçük bavuldan biraz daha gözlüsü.

slm kızlar nasılsınız oof belimin sol tarafı sırtıma doğru bir ağrıyoki sormayın birde gece hiç uyumuyorum ne olacak böyle gündüz zağten hiç uyuyamam ben birde bademcikler şişti ev temizliği beni bekliyo ooof ooof allahım sen yardım et üst katta görümce var kendi halinde derdin varmı diyen yok

Kızlar bu günü dayanamayıp temizlik günü ilan ettim sağ olsun eşim çok yardımcı oluyor bu konuda ama erkek eliyle kadın eli aynı olmuyor.

Şimdilik mutfak ve oğlumun odasını yalayıp yuttum resmen ter bastı.
Haldır huldur temizlik yapan hamişler hayranım size. Hemen yorgun düşüyorum ben yahu

Iyi bari şu şehirde yalnızım diye üzülmeyeyim üst katta duyarsız gorumceden iyidir teselli kimse yok diyor geçiyorsun

bende alıcaktım hamile yastığı, ama evde misafirlik aldığım ince mikrofiber yorgan vardı ona nevresim falan geçirmeden rulo yapıyorum, öylece sarılıyoruz kendilerine ve çok rahat uyuyorum, haftada 10 günde birde makinaya atıyorum zaten ince akşama kadar kuruyor,,, almadan önce bir dene derim,,,,

Kanaman mi olmustu o haftalarda? Icimi rahatlattin canim sagol.
Canim benim 4,5 aylıkken kanamam oldu, ilaçlar ve serumlarla atlattım, sonra 27. haftada da ciddi kasılmalarım ve kasık ağrılarım başladı, hemen dra gittim bebeğim doğum pozisyonu almış, kafası aşağıdaki hatta haftalardır kızımın yüzünü göremiyoruz o kadar rahmime baskı yapıyor, her an açıklık olabilir ve doğum başlayabilir, kesinlikle dinlenmeli ve kasılmaların sıklaşırsa hemen gelmelisin dedi dr. Şimdi haftada bir gidiyorum artık dra, bakalım nereye kadar götürebilicem. O yüzden hiç korkma ve stres yapma, Allah ne zaman nasip etmisse o zaman doğacaklar, biz sadece üzerimize düşeni yapıp süreci uzatmaya çalışıyoruz, taktir Allahın.

Bende yatak odası dolabını düzenledim yazlıkları kaldırdım ama pilim bitti işte bu kdr

Iyi bari şu şehirde yalnızım diye üzülmeyeyim üst katta duyarsız gorumceden iyidir teselli kimse yok diyor geçiyorsun

ay sorma eşime 2 gün önce hem ağladım hem söyledim beni buraya o getirdi söylediğide şuydu ablam bize hertürlü sahip çıkar 8. aydayım düşük tehlikem vardı birgün inipte bakkala giderken ekmek lazımmı demedi bırak ütü bırak herhangi bişi 1 saatlik yoldan can arkadaşım gelecek perşembe günüde bebişimin ütülerini yapacak çantamı hazırlıycak düşün artık

Reactions: idL
hiç öyle şeylere takılma, sonuçda biz hamileyiz, bir şey olmaz,,,, onlar da doktor,,,, zaten eğer hazırlıksızsan seni doğuma hazırlarken hallediyor hemşireler yada hasta bakıcılar,,,,,,

ben sırt çantası kullanacağım, çünkü tek omuzlu çantalar omzunu yorar, zaten hemileyken belimizin dengesi kaçtı,,,

Amann kizlar tinagin varsa basini kasi demişler ben cok Şükür suan icin annemlerle ayni sehirdeyim uc kiz kardesim var allah bin kere rqzi olsun hicbirnin tirnagi tasa değmesin beni hic yqlniz birqkmadilar ilk evlendihim gunden beri temizlik olsun baska seyler olsun maddi manevi her turlu destek oldular inlar olmasa naoardim bilmiyorum ama esimin tarafı sagolsun hepsi cok yakinimda otueurlar ama hic demezler su yemekten yaptim bibtqbak verim ya da cagirim.. kv asla ama aslq bigun bile nasılsın demedi birakin temizkikti hazirliga yardimdi falan. .uic beklemiyorumda hatta hic gormesem daha mutku olurum :) neyse sikmayinn caninizi kizlar tekseniz hile hergün bi parçasını yaoarsiniz bi gunde degil bi haftaa biter ama biter siz uzulmeuin yeter

hiç öyle şeylere takılma, sonuçda biz hamileyiz, bir şey olmaz,,,, onlar da doktor,,,, zaten eğer hazırlıksızsan seni doğuma hazırlarken hallediyor hemşireler yada hasta bakıcılar,,,,,,
ay allah korusunona gerek kalmaması ıcın elımden gelenın fazlasını yapıyorum.:)orası oyle tabıkı ama ıste huy.

canım onun kasılmalardan dolayı erken doğum riski vardı doktoru bi kaçhafta önce ona rapor vermişti ve evde dinleniyordu iş filan yapmadı dün koltukta otururken birden gelmiş suyu hastaneye gidince de daha fazla gelmiş
ilk bebişimiz geldi Allahın izniyle ikisi de iyilermiş bebişimiz küvözde avvah87 arkadaşımız da süt sağmaya çalışıyordu Allah yardımcısı olsun

on günü yaa resmen bir buçuk aydır öksürmekten bayıldım çocuğu öksürerek doğuracağım diye endişeliyim

canım ben de senin gibiyimmm deli gibi öksürüyorum ve karnım acıyır öksürürken doktor ilaçsız halletmeye bak filan dedi ama deli gibi öksürüyorum yaaaaaa nasıl geçiricez biz bu öksürüğü

Raindrop26

Cok guzeller canim gule gule kullan saglikla büyüt bebişini:)

Ne güzel en azından ablan varmış benim ablamlar calısıyor baska ilde gelemezler tek basıma yapıcam herseyimi
Evet cnm gelicekte ne zaman belli değil işlerini halldicek ondan sonra ev temizliği falan da var sağolsun inşallah çabucak gelir panik olurum yoksa:) sehir disinda ama çalışmıyo.

Bu normal bebek cantasi canim
Bebeğin esyalari olacak sadece bunda
Yeterli olur yani

Biberon koyma gözü değilde termuslu fermuarli biberon saklama eki var
Arkadasimin 11 aylik bebeği var günde 2 kez mama veriyor. Biberonda sicak suyu o termoslu bölüme koyup bir yere giderken götürüyor ve kaynamis su aramiyor. Cikartip mamayi hazirliyor.
Birde alt açma minderi oluyor. Oda bir yere giderken kullabisli oluyor çok yer kaplamiyor çantada
Ama onun yerine molfix in bebek bakin örtüsü var kullan at. O da is görür
Ben bebek cantasi aldim. Normal cantalari he zaman kullaniyoruz. Bu çok gözlü aaradigin kolaylıkla bulabiliyor. Annem birde biraz daha küçük boyutu varmis evde onu verdi.
Komşuya yanina giderken küçük çanta daha kullanisli olur. Bezlerini vs koyarim hafif olur.

aa bizim cantamızın aynısı:)hatta besigimizde bole.bıraz model farkı var sadece ama aynı tarz ve beyaz.gule gule kullanalım:)
Hayirli olsun sizde güle güle kullanan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…