Ben stylo nun çantasını aldım 59 tl mi ne küçük bavuldan biraz daha gözlüsü.Kizlar bebek cantalarinin icinde biberon koyma gözü bez koyma gözü falan oluyor ya cok kullanisli mi gerek var mi?ben normal bir kol cantasi alsam diyorum oda işimı gormez mi ? Bebek Cantalarına bakiyorum hep kucuk valizi andiriyor ve normal kücuk valizlerin 2 katı fiyat diyorlar nerdeyse.
aa bizim cantamızın aynısı:)hatta besigimizde bole.bıraz model farkı var sadece ama aynı tarz ve beyaz.gule gule kullanalım:)Ben cantami aldim çok şükür
Bebek bakin ürünleri ve bezi eksigim var
Birde bana iç camasiri hasta bezi
Cantamiz bu
Eki Görüntüle 1304641
Besigimizde bu. Doğuma yakin ananemiz getirecek gelirken. Üzerinde cikartma olmayacak düz beyaz olacak
Eki Görüntüle 1304643
Iyi bari şu şehirde yalnızım diye üzülmeyeyim üst katta duyarsız gorumceden iyidir teselli kimse yok diyor geçiyorsunslm kızlar nasılsınız oof belimin sol tarafı sırtıma doğru bir ağrıyoki sormayın birde gece hiç uyumuyorum ne olacak böyle gündüz zağten hiç uyuyamam ben birde bademcikler şişti ev temizliği beni bekliyo ooof ooof allahım sen yardım et üst katta görümce var kendi halinde derdin varmı diyen yok
bende alıcaktım hamile yastığı, ama evde misafirlik aldığım ince mikrofiber yorgan vardı ona nevresim falan geçirmeden rulo yapıyorum, öylece sarılıyoruz kendilerine ve çok rahat uyuyorum, haftada 10 günde birde makinaya atıyorum zaten ince akşama kadar kuruyor,,, almadan önce bir dene derim,,,,n11.com sikayetim var !!!! bende memnun kalmadım ya ordan bir daha bir şey almaya korkuyorum 109 tl ye hamile yastigi aldım yazılan marka değil farklı marka gönderdiler taş gibi şekli de çok kötü hiçbir türlü kullanılamıyor resmen Çöp burada resmini paylasmistim degistirmek yada iade için kaç kere aradik haklisiniz biz size döneriz deyip kapatıyorlar 2 ay olmustur dün aradılar tedarikçi firmanın hatası ne yaptıysak firmaya ulaşamıyoruz dediler oyle elimizde kaldı parada boşa gitti böyle sorumsuz bir anlayış olamaz onlara para kazandırmamak için alışveriş yapmam bir daha zaten havadan para kazandırdım onlara benden yeter bu kadar ha değişti ha değişecek diye bakalım başka yastık almadim ama yarın e-bebek e gidip elimle dokunup alıcam yastigimi
Canim benim 4,5 aylıkken kanamam oldu, ilaçlar ve serumlarla atlattım, sonra 27. haftada da ciddi kasılmalarım ve kasık ağrılarım başladı, hemen dra gittim bebeğim doğum pozisyonu almış, kafası aşağıdaki hatta haftalardır kızımın yüzünü göremiyoruz o kadar rahmime baskı yapıyor, her an açıklık olabilir ve doğum başlayabilir, kesinlikle dinlenmeli ve kasılmaların sıklaşırsa hemen gelmelisin dedi dr. Şimdi haftada bir gidiyorum artık dra, bakalım nereye kadar götürebilicem. O yüzden hiç korkma ve stres yapma, Allah ne zaman nasip etmisse o zaman doğacaklar, biz sadece üzerimize düşeni yapıp süreci uzatmaya çalışıyoruz, taktir Allahın.Kanaman mi olmustu o haftalarda? Icimi rahatlattin canim sagol.
Bende yatak odası dolabını düzenledim yazlıkları kaldırdım ama pilim bitti işte bu kdrKızlar bu günü dayanamayıp temizlik günü ilan ettim sağ olsun eşim çok yardımcı oluyor bu konuda ama erkek eliyle kadın eli aynı olmuyor.
Şimdilik mutfak ve oğlumun odasını yalayıp yuttum resmen ter bastı.
Haldır huldur temizlik yapan hamişler hayranım size. Hemen yorgun düşüyorum ben yahu
benimde azaldı ve ınceldi.bide sık sık alınca zaten ıncelıyo.bunun gebelıkle alakası varmiymıskıSöylemesi ayıp ama bbnm Tüylenmem gebelikte cok azaldı sizin nasıl
Haklısın canım yaparken fazla zorlama kendinibitti cok sukur ben cok panıgmdır kontrolluyumdur birazck.kuaforede gtmeyı dusunmedım degl ama gidememya.herkesın gorusu farklı saygı duyuyorum ama gıdemem.ugrascm bole
Iyi bari şu şehirde yalnızım diye üzülmeyeyim üst katta duyarsız gorumceden iyidir teselli kimse yok diyor geçiyorsun
hiç öyle şeylere takılma, sonuçda biz hamileyiz, bir şey olmaz,,,, onlar da doktor,,,, zaten eğer hazırlıksızsan seni doğuma hazırlarken hallediyor hemşireler yada hasta bakıcılar,,,,,,benim zaten alısverism coktan bitti.bebegn cantasıda benim cantamda hazır.allahtan o konuda rahatım.evimın temızlgnede gırıstık yavas yavas tabı annemle:)kızlar benım asıl korkum kisisel temızlık.odum kopuyo anıden doktora gtmek zorunda kalırım hazırlıksız yakalanrım dıye.o yuzdn sık sık ugrasyorum onla.bılmem anlatbldm mı
ben sırt çantası kullanacağım, çünkü tek omuzlu çantalar omzunu yorar, zaten hemileyken belimizin dengesi kaçtı,,,Kizlar bebek cantalarinin icinde biberon koyma gözü bez koyma gözü falan oluyor ya cok kullanisli mi gerek var mi?ben normal bir kol cantasi alsam diyorum oda işimı gormez mi ? Bebek Cantalarına bakiyorum hep kucuk valizi andiriyor ve normal kücuk valizlerin 2 katı fiyat diyorlar nerdeyse.
ay allah korusunhiç öyle şeylere takılma, sonuçda biz hamileyiz, bir şey olmaz,,,, onlar da doktor,,,, zaten eğer hazırlıksızsan seni doğuma hazırlarken hallediyor hemşireler yada hasta bakıcılar,,,,,,
canım onun kasılmalardan dolayı erken doğum riski vardı doktoru bi kaçhafta önce ona rapor vermişti ve evde dinleniyordu iş filan yapmadı dün koltukta otururken birden gelmiş suyu hastaneye gidince de daha fazla gelmişCanım bi is falan mı yapmış kendini mi cok zorlamis da suyu gelmis yoksa durup dururken mi olmus,dün duydugumdan beri cok korkmaya basladim bu erken doğum olayından sabaha kadar uyuyamadım ....neyse saglıkla büyür insallah bebis annede iyidir umarim..
on günü yaa resmen bir buçuk aydır öksürmekten bayıldım çocuğu öksürerek doğuracağım diye endişeliyim
Evet cnm gelicekte ne zaman belli değil işlerini halldicek ondan sonra ev temizliği falan da var sağolsun inşallah çabucak gelir panik olurum yoksa:) sehir disinda ama çalışmıyo.Raindrop26
Cok guzeller canim gule gule kullan saglikla büyüt bebişini:)
Ne güzel en azından ablan varmış benim ablamlar calısıyor baska ilde gelemezler tek basıma yapıcam herseyimi
Bu normal bebek cantasi canimBeşiğiniz çok güzelmiş canım güle güle kullanın da yalnız o çantaya sığacak mı tüm malzemeler küçük gibi geldi bana.Bende hala hazırlamadım çantamı bebişin tüm eksiklerini memleketten aldık annem doğuma yakın getirecek nasipse böyle kötü haberler duyunca daha çok korkuyorum Rabbim zamanında sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin yavrularımızı
Biberon koyma gözü değilde termuslu fermuarli biberon saklama eki varKizlar bebek cantalarinin icinde biberon koyma gözü bez koyma gözü falan oluyor ya cok kullanisli mi gerek var mi?ben normal bir kol cantasi alsam diyorum oda işimı gormez mi ? Bebek Cantalarına bakiyorum hep kucuk valizi andiriyor ve normal kücuk valizlerin 2 katı fiyat diyorlar nerdeyse.
Hayirli olsun sizde güle güle kullanan :)aa bizim cantamızın aynısı:)hatta besigimizde bole.bıraz model farkı var sadece ama aynı tarz ve beyaz.gule gule kullanalım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?