2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
benimde azaldı ve ınceldi.bide sık sık alınca zaten ıncelıyo.bunun gebelıkle alakası varmiymıskı
Evet alınca inceliyor ama gebelikte cok arttı sanki ben hormonların etkisi olduğunu düşünüyorum yani dogumdan sonra kabus geri donecek gibi geliyor

Maşallah oda pek merhametliymiş noluyorki sorsa hatrini. Allah kimseye muhtaç etmesin kardeş anlaşılan bu

çok güldüm hiç görmesem daha mutlu olurum lafına

Aynen ilaçta önermiyorum pastil de dedi. Çok kötü olduğunda antihistaminik bi ilaç var onu kullan dedi.. ama esimin içi bayıldı bana üzülmekten. Şu zencefil tarçın ıhlamur kaynat içine bal kat bol limon sık dedi ya arkadaş onu denicem onuda yapmadım demeyeyim

Ilk bebişimiz doğmuş inş sağlıkla ailesiyle evine dönsün benim daha hiç bişeyim hazır değil vakit var diye oyalanıyordun Allah'ım zamanında sağlıkla dogum nasip etsin hepimize...

Kızlar bende hamilelgin basından beri akıntı vardı... Renksız kokusuz.. Dr normal diyodu ki i problemde olmadı hani.. Ama bu hafta farkettim ki çamasırımı baya baya ıslatıcak kadar cogalmıs...akıntısı olupta cogalan varmı bu durumda normal galiba he nedersiniz???

Off o sikinti bendede vAR bende peynirimsi dedikleri akinti oluyor kokusuz gebelik boyinca iki defa ilac kullandim ama yinetekrarliyor ilac kullnmakta istemiyorum

Ilk bebeğimiz gelmiş hoşgelmiş Kerem bebek Allah seni annene babana bağışlasın iyi güzel haberlerini de bekliyoruz

valla bugün bende farkettim mervecim. akıntım hamilelikle çoğalmıştı ama bugün 2 saat misafirlikte oturdum bi wc ye gittim baktımki bildiğim avuç içi büyüklüğünde ıslatmış çamaşırımı şok oldum. iyice artıyor mu ne gün geçtikçe

Benimde hamileliğin boyunca devam ediyor canim
Bazen fazla bazen az
Olması normal
Olmaması anormal mis

aa hıc duymamıstım bunu.yanı bebek mevludunde de dagıtıldgnı.ılgınc bı fıkır guzelde.
valla eşimle biraz değişik şeyler düşündük :) hediyelik karton kutunular aldık içlerine tesbih ve kuranı kerim bebek şekeri ve lavanta keseleri koyduk daha karton kutular gelmedi gelince foto atarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…