- 13 Haziran 2014
- 587
- 169
- 48
o ne zaman yapılıyor çok cahilim bu konuda nasıl yapılıyorevet canm
Çok lezzetli bişidir kendisiKızlar herkese iyi akşamlar birşey sorucam sizlere aranızda barbun balığı yiyen var mı
Canım bende seviyorum ama bilmiyordum gebelikte yenmemesi gerekiyormuş inş bir problem olmazÇok lezzetli bişidir kendisi
Niye kiCanım bende seviyorum ama bilmiyordum gebelikte yenmemesi gerekiyormuş inş bir problem olmaz
Bu arada hanımlar yine sipariş verdim göğüs pompası için inşallah bu sefer elimize tam olarak sağ salim ulaşır.
Daha önce Lansinoh çift elektrikli pompa siparişi vermiştik unnado'don, ama 15 gün sonra tedarik edemiyoruz demişlerdi ve iade ettirmiştik paramızı.
Şimdi yine bakındım sitelere en ucuzu n11.com'da buldum.
Bazı arkadaşlarımız memnun kalmamış galiba oradan, biz tv bile aldık çok memnun kaldık, çatlak kremi, biberon seti vs hep ordan aldık.
Şimdiye kadar hep sorunsuz oldu 2 gün sonra gönderdiler hepsini. İnşallah şimdide sorunsuz olur. Süt pompasının yanında vaat ettiklerini verirler
Bir arkadaşımız civilin internet sitesinde 190 a düştüğünü söylemişti, ama tükenmiş maalesef.
Bizde n11.com'dan sipariş verdik.
Yanında 40 ml lansinoh göğüs ucu kremi,
25'li lansinoh süt saklama poşeti,
24'lü lansinoh göğüs pedi hediyeli 250 liraydı.
Anında indirim kazanmışız 25 lira, hemen yansıttılar 225 liraya geldi bize bütün bunlar.
İnşallah tam olarakta elimize geçer de memnun kalırız.
Yanına da 48 liradan unibaby saf su ve pamuktan 12 paket ıslak pamuk mendil ve bebefox
Hepsi kargo siparişimiz 300 liraya geldi.
Kanaman mi olmustu o haftalarda? Icimi rahatlattin canim sagol.
Kızlar bende hamilelgin basından beri akıntı vardı... Renksız kokusuz.. Dr normal diyodu ki i problemde olmadı hani.. Ama bu hafta farkettim ki çamasırımı baya baya ıslatıcak kadar cogalmıs...akıntısı olupta cogalan varmı bu durumda normal galiba he nedersiniz???
kızlar mevlutte dagıtılacak kuranı kerim ve tesbihimiz sizce nasıl?
Çok güzelmiş canım, Allah hayırlısıyla dağıtmayı nasip etsin. Mevlüt için küçük Kuran'ı Kerimler'den bende düşünüyordum ama tanesi 8 tl olduğu için pahalı geldi. Sen ne kadara ve nereden aldın? Ben instagramda süslenenlerinden gördüm hepkızlar mevlutte dagıtılacak kuranı kerim ve tesbihimiz sizce nasıl?
olurmu öyle şey 40 mevludu bebeğin 40. gününde yapılıyoro ne zaman yapılıyor çok cahilim bu konuda nasıl yapılıyor
yok canım ya onlar pahalıymıs ben hacı bayram velinin ordan kuranı kerimi aldım 2.5 tl tesbihte 1 tl keselerde 100tanesi 15 liraydıÇok güzelmiş canım, Allah hayırlısıyla dağıtmayı nasip etsin. Mevlüt için küçük Kuran'ı Kerimler'den bende düşünüyordum ama tanesi 8 tl olduğu için pahalı geldi. Sen ne kadara ve nereden aldın? Ben instagramda süslenenlerinden gördüm hep
bnde öyle düşünerek aldım rabbim dagıtmayı nasip etsincanım çoook geçmiş olsun :) , şükürler olsun k iyisiniz :) rabbim hayırlı zamanda doğurmayı nasip etsin inş hepimize
sağlıcakla alalım bebişlerimizi kucaklarımıza
canım benim arada çok arada az oluyor ama sürekli oluyor
bizim ve bebişimizin mikkrop kapmamamız için rahimi tıkıyor sanırm bu akıntılar inş öyledir
çok güzel canım :) bende hala düşünüyorum civcivin şekerimizin yanına tesbih alsam mı diye denk gelirse uygun alıcam sanırım
düşünsene ne güzel her tesbih çekildiğinde bebişine dua gelir rabbimizin izniyle
aa neden ki? ben de yeni almıştım, buzluğa attım salı gününe çıkarmayı düşünüyordum. dip balığı olduğu için diyorsan önemli olan hangi denizden çıkarıldığı. kirliliğin fazla olduğu denizlerde en iyi yüzey balığını da alsan ağır metaller olabiliyor içinde.Canım bende seviyorum ama bilmiyordum gebelikte yenmemesi gerekiyormuş inş bir problem olmaz
Doğum olduysa buraya girememesi normal bence. Bebek küvözdeyse annesi onun derdine düşmüştür İnternete giremiyordur.Awah cım cok üzülüyorum ama inş dua edelim.. Rabbim kolaylık versin..
Mrssuperfin artık gelirmi haber veririmi bilemedim..
Pınarcım ewet bende cocuklarıma kıyamam..2 yasına kadar kızım bizim odamızda kendi beşiginde yattı.. Bazen beraber yattık...şimdi bile ayırasım yok yanımdan.. Kokusunu ceke ceke uyumal kızımn oyunlarıyla uyanmak daha cazip geliyor bana ....
Aynı şekılde 3 aylık bi bebegi veya 6 aylık bi bebegi bnim olmadıgım odada yatırmam.. Varsın bnmle aynı odada hatta gerekirse aynı yatakta yatsın..hem bebegin ıyku düzeni 3 aylıken oturmaz arkadaslar.. En az bir yasına kadar zor yani.. En ufak bi hastalıkta düzen bozulur.. Bnce bunları önceden konusmamın bi manası yok çünkü bu uyku konusu akısa göre degişiyo.. Bnm arkadas bm 6 aylıkken ayırcam diyodu cocuk 3 yasında ayıramadı hala oturmadı düzen..nasıl kolayına geliyosa öle yapıyo... Artık yıpranıyosunuz bi zama sonra nasıl kolay oluyosa o şekıl oluyo .... Durum bu...
Bnm evim 2 +1 oturma odam yatak ıdam ve küçk bi misafir odam var.. Cocuklar üyüyüp kres yasına gelene kadar o odada yatırcam ki mis odamı su am kızm kullanıyo.. Bazanın altına yayagını katlıyorum.. Yatıca zaman seriyorum uyuyo..ilerdede o oadamı cocuk odası yapmayı planlıyprum nasip olursa şimdilik gerek yok..ben 16 yasında bi odaya sahip oldum hiç biyerimden bişi eksılmedi ... Bnmkilwrinde eksılmez.. He odam olsa keske yapmazmıydım yapardım.. Bnmki sadece nabza göre
serbet vermek ...
Bu haber işinin nasıl yapcaz bnde biliyorum.. Herkes birbirinie güvensede tel nosunu bi kişi secsek ona versek özelden bize ulasamadıklarında yada böle acil bi durum olup ulasılamadıgında o kişi aransa en azından buranında haberi olsa.. Hamilelik midir nedir felaket merak ediyorum ya....
Evet dip balığı olduğu için zararlı olduğunu okudumaa neden ki? ben de yeni almıştım, buzluğa attım salı gününe çıkarmayı düşünüyordum. dip balığı olduğu için diyorsan önemli olan hangi denizden çıkarıldığı. kirliliğin fazla olduğu denizlerde en iyi yüzey balığını da alsan ağır metaller olabiliyor içinde.
birkaç kere yemekten bir şey olmaz bu arada, endişe etme bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?