2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Eşim evde bulunsun dedi bunu aldık su ve pamuktan oluşuyormuş unibaby kadar doğal mı ki...

Eklentiler

• IMG-20141116-WA0002.webp
    140,8 KB · Görüntüleme: 91

iyi akşamlar kızlar forumu okudum brazda erkn dogum yapan olmuş uzuldm ama saglk durumu iyiymiş Allah yardımcısı olsun ilk dogumumz oldu hayırlarınan inş. Demek oluyorki gun gt gde daha yaklaşiyor heycanlaniyorum sanki hiç dogurmckmişim gbime geliyor sanki hep hamileymişim gbi insan alişiyor :)

Kanaman mi olmustu o haftalarda? Icimi rahatlattin canim sagol.

canım çoook geçmiş olsun :) , şükürler olsun k iyisiniz :) rabbim hayırlı zamanda doğurmayı nasip etsin inş hepimize
sağlıcakla alalım bebişlerimizi kucaklarımıza

canım benim arada çok arada az oluyor ama sürekli oluyor
bizim ve bebişimizin mikkrop kapmamamız için rahimi tıkıyor sanırm bu akıntılar inş öyledir

kızlar mevlutte dagıtılacak kuranı kerim ve tesbihimiz sizce nasıl?

çok güzel canım :) bende hala düşünüyorum civcivin şekerimizin yanına tesbih alsam mı diye denk gelirse uygun alıcam sanırım
düşünsene ne güzel her tesbih çekildiğinde bebişine dua gelir rabbimizin izniyle

iyi akşamlar herkese :)

gün boyu baş ağrısı çektim biraz biraz azaldı akşamdan beri

o kadar bel ağrısı yetmiyo gibi birde bu eklenince günüm rezil oldu

Iyi akşamlar arkadaşlar..ilk dooogum haberiyle herkesi bir telaş almış ne oluyor bu bebişlere sabırsızlar anlaşılan. .şaka bir yana dogum yapan arkadaş ve bebegine Allah sağlıklı günler yaşatsın insallah.Diger bebişlerde sağlıklı sıhhatli zamanında gelsinler.Benide telaş sardı vallahi ama bebiş rahat dönmüyor yaaa hayırlısı tabiki Allahtan...

kızlar mevlutte dagıtılacak kuranı kerim ve tesbihimiz sizce nasıl?
Çok güzelmiş canım, Allah hayırlısıyla dağıtmayı nasip etsin. Mevlüt için küçük Kuran'ı Kerimler'den bende düşünüyordum ama tanesi 8 tl olduğu için pahalı geldi. Sen ne kadara ve nereden aldın? Ben instagramda süslenenlerinden gördüm hep

yok canım ya onlar pahalıymıs ben hacı bayram velinin ordan kuranı kerimi aldım 2.5 tl tesbihte 1 tl keselerde 100tanesi 15 liraydı

bnde öyle düşünerek aldım rabbim dagıtmayı nasip etsin

Canım bende seviyorum ama bilmiyordum gebelikte yenmemesi gerekiyormuş inş bir problem olmaz
aa neden ki? ben de yeni almıştım, buzluğa attım salı gününe çıkarmayı düşünüyordum. dip balığı olduğu için diyorsan önemli olan hangi denizden çıkarıldığı. kirliliğin fazla olduğu denizlerde en iyi yüzey balığını da alsan ağır metaller olabiliyor içinde.
birkaç kere yemekten bir şey olmaz bu arada, endişe etme bence

Doğum olduysa buraya girememesi normal bence. Bebek küvözdeyse annesi onun derdine düşmüştür İnternete giremiyordur.

E
Evet dip balığı olduğu için zararlı olduğunu okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…