2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kizlar Havva arkadasimizin bebisi dunyaya gelmis. Kendileri 1570gr. Kuvoze alinmis hemen. Havva da bebisi de iyi durumdaymis cok sukur. Dualarimizi esirgemeyelim. Kerem pasa bi an once buyusun evlerine gitsinler saglicakla insaallah..
Vay be Ocak annelerinin ilk bebeği doğdu demek. Allah sağlık versin hem anneye hem bebeğe inşallah.

selam kızlar bnm bebişte dondu galiba artık hareketlerini çok asagıda hissetmeye basladım buyudukçe dahada hareketlendi arada birden bi agrı oluyor egilip kalkarken saplanır gbi kontrolede onbes gun var daha erkn dogumları duydukça bnde korkmaya basladım Allah korusun .

ugrascak bişey bulamadım bebege alt açna ortusu dikmeye karar verdim . Aslinda vardı almiştim ama napiyim bebişin işleriyle ugrasmk çok eglenceli duşundum duşundum ne yapsam diye alt açma minderi yapıyım dedim bugun gttim ve kumaş kestirdim yeşil renkli ustunde hayvancıklar var içi elyaftan alt yuzu duz ekru havludan ustude nevresimden bakalım ilk denemem inş olur elyafını diktmde ustu kaldı keşke resim yukleyebilsem ama beceremiyorumki telden . Çok isterdim yaptklarımı paylaşmayı ama işte.

Kizlar yabanci medyada okudum ne kdr dgru bilmiyorum Paylasmak istedim ; coook ama coook eski zamanlarda yani baya eski zamanlarda hamilelik süreci 12 aymis. Ic gudusel olarak şimdi bebekler de doğduktan sonra ilk 3 ay anneye coook bagimli olurlarmis. Sürekli kucaginizda tutun okşayin opun yazıyordu. Nasılsa belli bi zmn snra dis dünyaya ilgi duycak diyordu. Kimisi kucaga alistirma diyor ama ben mumkun mertebe indirmicem kucagimdan insallah hatta simdiden ufak bi oyuncakli bez parcasinla uyumaya basladim ki bebegimin yatagina koyyim. Olur da biberonla esim beslemek zorunda kalirsa da omzuna alsin onu diye :) yani...

Ben de geçen o işle uğraştım aynayla falan baktım göremiyorum da artık. Hiç o konuda başkasına gitmedim gidemem de son zamanda çok zor olacak bakalım nasıl olacak.

bnce kucaga aliştrmak iyidegil ya ilk bbk heralde . Çok zor oluyor surekli elde tutması yapcn işler varsa yapamiyrsun hani derler ya tuvalete bile gondermick daha die o hesap surekli elde durmayı istiyr alişinca. En iyisi emdirip beşigine koymk alişmasın

:) ilk bebek evet. Sürekli değil cnm en azından ilk bikac ay sonuçta ben de spora vs gitcem. Gerçi Rabbim oyle guzel ayarliyor ki herseyi akışına birakicam buyuk ihtimal ama okudugum makale ilginc geldi paylasim dedim

:) ilk bebek evet. Sürekli değil cnm en azından ilk bikac ay sonuçta ben de spora vs gitcem. Gerçi Rabbim oyle guzel ayarliyor ki herseyi akışına birakicam buyuk ihtimal ama okudugum makale ilginc geldi paylasim dedim
sen bkma canim her yerde farklı bşy yazıyor artık doktorlar bile birbiriyle çelişiyor farklı farklı seyler soyluyorlar . Yasamadan ogrenemeyz bişeyi yasayp tecrube edicez herkesin bebegi farklıdır en iyi annesi anlar huyunu suyunu ona gore sekilkenr hersey. Açikçası etraftan diyorlarya sunu soyle yap boyle yap bna dogru gelmiyr dedgm gbi her bbk farklıdır .

ya bi arkadaş daha vardı yurtdışındaydı sanırım kanamam var dedi gitti . gidiş o gidiş haberi olan var mı çok merak içerisindeyim ? ne halde acaba ya

Dün doktor kontrolüm vardı bebeğim yan yatıyormuş. Başı solumda ayakları sağımda. Hep sağımdan alıyorum hareketleri meğer ayaklarıymış. 1700 gr olmuş nasıl başaşağı dönecek? Sezeryandan da korkuyorum.

hep açım hep allahım dünyaalrı yedim doymuyorum birde grip oldum oof off ne olacak halim yarın doktor teyzemize gidicez 10.30 randavumuz var bakalım ne durumda kuzum

benimkide bir dönem öyleydi, ama sonra başaşağı döndü,,, boşu boşuna huzursuz etme kendini

Benimde Basi asagidaydi
Simdi yan dondu hissediyorum yanda ayakları
Daha döner insallah

Bende kızımı çok kucağımda tuttum hiç bişey olmuyor sonra zaten sen istesende kucakta durmuyor o günlerin kıymetini bilmek Lazım şimdi 5 Yaşında oldu inş oğlumuda tutucam tabi kızım izin verirse:)

YBenimde belli olmuyor gecen hafta asagi tarafta sertlik vardi bu hafta hep yanlardaydi bugun yine asagisi hareketli elimi kasik bolgesine koyunca sislik var donup duruyor heralde :) anlamadim bende

hayırlı akşamlar arkadaşlar. Bende 32haftalık hamileyim. Sizleri takip ediyorum. Âmâ üye olup yazmak yeni nasip oldu.
Hosgeldin...
Rabim saglıkla kucagına almayı nasip etsin.bizi takip ettiysen hemwn hemenhepimizi biliyosundur zaten..
Kendinden basetsen biraz.. Kac yasındasın kacıncı gebeligin.. Bebişmiz kızmı erkek mi.. Hazırlıklarını yaptın mı...

Bencede ben kızmı hep kıcagıma almak istedigm bi kaç ayda sonra istemedi..ama olabıldıgınce kucagımdaydı ve bendeyken cok rahatdı.. Sakindi ... Kendini güvende hissediyodu belliydi... Ben gıcık oluyorum zaten kucagına alıstırma surana alıstırma burana alıstırma diyenlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…